bill33 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Το είχα δει όταν ρώτησε ο φίλος πιο πάνω. Εννοείς αν ήταν προεγκατεστημένο? Εγώ δεν το έχω πάντως. Edit: Προφανώς βέβαια το πρόγραμμα είναι για το PC!:lol: ειπα ότι δεν είναι;Που θα κανεις backup αν όχι στο pc σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. May 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 ειπα ότι δεν είναι;Που θα κανεις backup αν όχι στο pc σου; Εσύ καλά τα είπες. Δεν είπε κανείς το αντίθετο. Και βοήθησες και τον φίλο JOHNMEGARYTHMOS. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 (edited) Εσύ καλά τα είπες. Δεν είπε κανείς το αντίθετο. Και βοήθησες και τον φίλο JOHNMEGARYTHMOS. :) δοκιμασα το hi suite μου θυμησε την Νοκια pc suite! !! Εντυπωσιαστηκα!! :) Mπορεις να κανεις αντιγραφο ασφαλειας ενημερωση διαχειρηση αρχειων , να στειλεις μυνηματα! επισης μπορεις να κανεις και printscreen μεσα απο τον υπολογιστη την οθονη του κινητου σου , και πατωντας ανανεωση βλεπεις ξανα την οθονη του κινητου σου!!. Aυτο που δεν μου αρεσε ητανε οταν το ειχα συνδεσει ως μοντεμ με καλωδιο usb , εκανε οτι εκανε και το παλιο μου νοκια ε52 δηλαδη εδινε ιντερνετ πηγαινε οχι παρα πολυ γρηγορα και μετα σε αποσυνδεεε! Δεν καταλαβαινω το γιατι! Ενω μεσω wifi hotspot που το ειχα κοντα σε παραθυρο ολα ενταξει μια χαρα δουλευε! Και το δουλευα απο πριν συνδεση υπολογιστη μεσω usb για να μπαινω στο ιντερνετ!. Δεν μπορω να καταλαβω τι φταει ! ενω δειχνει φουλ σημα 3g +και στα δυο σημεια! Παντως δεν κοιταξα στο huawei ποσο ισχυης σηματος ειχα στο σημειο που εκανα την συνδεση με το κινητο ως μοντεμ usb με την ισχυης του δικτυου κοντα σε παραθυρο , σιγουρα θα εχει διαφορα αλλα δεν καταλαβαινω τις αποσυνδεσεις!. Εχω βονταφον cu παντως. Edited May 17, 2015 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. May 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 (edited) Κάτι που δεν με ενθουσίασε είναι ο stock music player της συσκευης. Μου φάνηκε πολύ απλός χωρίς ιδιαίτερες ρυθμίσεις. Ένα πρόβλημα που με έκανε να ψάχτώ λίγο παραπάνω ωστόσο ήταν πως δεν μου έβγαζε τα τραγούδια των άλμπουμ στη σωστή σειρά. Σε αυτό εδώ το link (στα Κινέζικα οπότε καλό είναι να μεταφραστεί) μπορείτε να κάνετε update τον music player από την ίδια την Huawei. Το συγκεκριμένο προοριζόταν για το EMUI 3.0++ (φαντάζομαι το έχουν όσοι έχουν το EMUI 3.0++) αλλά λειτουργεί άψογα και με την 2.3 της συσκευής μας όπως και με τα widget της. Και εννοείτε βέβαια πως είναι πολύ καλύτερα πράγματα πλέον. Εδώ είναι μερικά ss. Edited May 18, 2015 by madman099 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 πρόβλημα με το ραδιόφωνο, λοιπόν την πρώτη φορά που το χρησιμοποιήσα δεν είχα πρόβλημα αν και η λήψη του ραδιοφώνου που στηρίζεται από τα ακούστηκα κάποιες φορές έχει παράσιτα και διακοπές δεκτό λέω αφού ήμουνα στο λεωφορείο . από την επόμενη φορά που ξανά χρησιμοποίησα το ράδιο δεν περνάει ένα λεπτο και σταματάει να παίζει λέω ώπα κόλλησε σταματάω το ράδιο και το ξανά βάζω μετά πάλι τα ίδια ξεκίνησε κανονικά και μετά κόπηκε, και τις επόμενες φορές το ίδιο είχα μετά από την δεύτερη η τρίτη φορά μετά δεν έκλεινε μόνο του αλλά λειτουργούσε κανονικά χωρίς να σταματάει. Τισ προάλλες ήμουνα στον ηλεκτρικό βάζω ραδιόφωνο και σταματάει βγαίνω και πατάω απενεργοποίηση και το ξανά ανάβω πάλι μετά δούλευε για λίγη ώρα πάλι σταματάει και επειδή δεν είχα χέρια να το κλείσω και να το ξανά βάλω μετά επανήλθε μόνο του. δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι αυτό φυσιολογικό ή όχι! . έχω δοκιμάσει και να κάνω επανεκκίνηση στο κινητό πάλι το κάνει μια δυο φορές και μετά στρώνει. επίσης είδα ότι στο ράδιο έχει χρονοδιακόπτη να ορίζεις εσύ πότε θα απενεργοποιείται αλλά δεν τον έχω ενεργοποιημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. May 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 (edited) Με μια πρώτη δοκιμή δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα αλλά το δήγμα είναι μικρό. Θα δοκιμάσω και στο αυτοκίνητο να δω μήπως έχει θέματα σε κίνηση που το σήμα "παίζει"... Πάντως καλό είναι να δοκιμάσεις και κάποια άλλα hands free μήπως το πρόβλημα προέρχεται από εκεί. Edited May 28, 2015 by madman099 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Με μια πρώτη δοκιμή δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα αλλά το δήγμα είναι μικρό. Θα δοκιμάσω και στο αυτοκίνητο να δω μήπως έχει θέματα σε κίνηση που το σήμα "παίζει"... Πάντως καλό είναι να δοκιμάσεις και κάποια άλλα hands free μήπως το προέρχεται από εκεί. Γιατί το δάγκωσες; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Με μια πρώτη δοκιμή δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα αλλά το δήγμα είναι μικρό. Θα δοκιμάσω και στο αυτοκίνητο να δω μήπως έχει θέματα σε κίνηση που το σήμα "παίζει"... Πάντως καλό είναι να δοκιμάσεις και κάποια άλλα hands free μήπως το πρόβλημα προέρχεται από εκεί. το δοκίμασα και με κλασικά mp3 ακούστηκα και το ίδιο μου έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. June 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Πάντως όσο το χρησιμοποίησα στο αυτοκίνητο σε ταξίδι 6 ωρών δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Δεν ξέρω που μπορεί να οφείλετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgci Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 (edited) ενα μεγαλο αρνητικό του κινητού μας είναι η χαμηλή ανάλυση που έχει για να το αλλάξετε αυτό πρέπει να είμαστε root, κατεβάζουμε το πρόγραμμα resolution changer και τον button savior , το button savior το χρειαζόμαστε γιατί όταν αυξήσουμε την ανάλυση του κινητού στα 720χ1280p τα δικά του buttons δεν λειτουργουν άλλο :( ,ανοίγουμε τον resolution changer βάζουμε την ανάλυση 720χ1280 πατάμε την πρωτη επιλογη enable και τόσο απλα έχουμε αυξήσει τη. ανάλυση του κινητού μας απο 480π σε HD ανάλυση !!! :) Edited June 13, 2015 by drgci Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 ενα μεγαλο αρνητικό του κινητού μας είναι η χαμηλή ανάλυση που έχει για να το αλλάξετε αυτό πρέπει να είμαστε root, κατεβάζουμε το πρόγραμμα resolution changer και τον button savior , το button savior το χρειαζόμαστε γιατί όταν αυξήσουμε την ανάλυση του κινητού στα 720χ1280p τα δικά του buttons δεν λειτουργουν άλλο :( ,ανοίγουμε τον resolution changer βάζουμε την ανάλυση 720χ1280 πατάμε την πρωτη επιλογη enable και τόσο απλα έχουμε αυξήσει τη. ανάλυση του κινητού μας απο 480π σε HD ανάλυση !!! :) εμένα η ανάλυση του κινητού μου αρέσει έχω δει αρκετές φορές σειρές από το Webtv και ήτανε καλές! πάντως θα ήθελα να μου εξηγήσεισ την διαδικασία άμα έχω χρόνο να το δοκιμάσω! δείχνει καλά ? από μπαταρία σου τελειώνει γρήγορα? . επίσης ένα άλλο σπαστικό είναι όταν κάνεις πολλαπλή αποστολή μυνηματων και κείμενο σου είναι αρκετά μεγάλο, πρέπει κανείς κατέβασμα σε κάθε μυνημα να δεις εάν έλαβε. ενώ μπορούσε ξεχωριστά πχ στις λεπτομέρειες του μυνηματος να είχε μόνο τις αναφορές μαζεμένες. πάντως είχα στείλει πολλαπλή μερικά μυνηματα και ενώ κατέβαζα κάτω το μυνημα να δω την αναφορά μου εμφάνιζε στην οθόνη την αναφορά παράδοσης και με ανέβαζε στο τελευταίο άτομο που το είχα στείλει δηλαδή στην αρχή του μυνηματοσ , επίσης παράτησα ότι δεν έρχεται ποτέ η αποτυχία μυνηματος και γράφει απεσταλμένα δίπλα στο μυνημα, πολύ χαζό αυτό όμως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgci Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 ξέχασα να πω πως στο resolution changer βάζουμε το DPI στα 240 και καλό θα ειναι να χρησιμοποιήσουμε τον nova launcher ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για τον φιλο απο πανω, αυξάνοντας την ανάλυση το κείμενο στα μηνύματα μικραίνει η να το πάω αλλιως απλώνει!! η αυτονομία είναι ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 ξέχασα να πω πως στο resolution changer βάζουμε το DPI στα 240 και καλό θα ειναι να χρησιμοποιήσουμε τον nova launcher ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για τον φιλο απο πανω, αυξάνοντας την ανάλυση το κείμενο στα μηνύματα μικραίνει η να το πάω αλλιως απλώνει!! η αυτονομία είναι ιδια καλησπέρα θα πρέπει να κατεβάσω εφαρμογή από το Android market? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgci Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 ναι button savior και resolution changer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 ναι button savior και resolution changer έγινε δηλαδή τις κατεβάζω και μετά πως κάνω ρουτ το κινητό ? για να μπορέσω να τις εκτελέσω? μου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα εάν το ρουταρω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gassim Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 εχω ενα πρόβλημα με huawei ascens y530. Μετά απο ενα άγαρμπο βγάλσιμο μπαταριας το κινητό δεν κάνει boot και κολλάει στην οθόνη που λέει android δείχνοντας οτι φορτώνει. Εκανα hard reset αλλά δεν έγινε τίποτα. Καμμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgci Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 έγινε δηλαδή τις κατεβάζω και μετά πως κάνω ρουτ το κινητό ? για να μπορέσω να τις εκτελέσω? μου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα εάν το ρουταρω ? συγνώμη που αργησα τόσο να απαντήσω ,λοιπον όλες οι πληροφορίες πως κάνουμε root το κινητό ,εγκατάσταση clock work recovery και customs Roms θα βρεις σε αυτήν την σελιδα στο XDA forum.xda-developers.com/android/help/to-root-huawei-y500-t2923318 το καλοκαίρι λογικά θα έχουμε και το ανδροιδ lollipop αφού ο developer Patrick δουλεύει πανω στον 64bit kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 καλησπέρα το κινητό μου το Huawei y550 το είχα στο συρτάρι επειδή είχα μπει στην βασική εκπαίδευση στο στρατό, και τώρα που μπήκα στην μονάδα το πήρα το είχα δουλέψει μόνο όταν είχα πάρει άδεια και αυτό περισσότερο χωρίς σημ αλλά με wifi τέλος πάντων το ανοίγω πριν μπω στην μονάδα και στα καλά καθούμενα ενώ το είχα ανοιχτό μου ζήταγε να βάλω πιν το ίδιο μου είχε γίνει ξανά την ίδια ημέρα, σήμερα μου φεύγει το κινητό και μου πέφτει κάτω με την οθόνη δεν έπαθε τίποτα αλλά έκανε επανεκκίνηση, πριν λίγο το είχα στην τσέπη μου και ακούω το ήχο ότι ανοίγει έκανε επανεκκίνηση και πάλι μου ζήταγε πιν ,παιδια δεν καταλαβαίνω το λόγο ήμουνα αρκετά ευχαριστημένος με την συσκευή αυτή και τώρα δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι το κινητό θα είναι ανοιχτό όταν το έχω πάνω μου! τι λέτε να κάνω? δεν θέλω να το πάω για σέρβις διότι δεν θα περνάει η ώρα μου στην σκοπιά, από πέσιμο λέτε να είναι αυτό? . επίσης έχω εγκαταστήσει το Clean Master και έχω ενεργοποιημένο την γρήγορη φόρτιση υπάρχει περίπτωση να κάνει επανεκκίνηση η συσκευή επειδή αυτή η εφαρμογή να του δημιουργεί πρόβλημα? διότι μου έχει τύχει πάλι να μου κάνει επανεκκίνηση ενώ είχα βγάλει τον φορτιστή από την μπριζα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. October 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 καλησπέρα το κινητό μου το Huawei y550 το είχα στο συρτάρι επειδή είχα μπει στην βασική εκπαίδευση στο στρατό, και τώρα που μπήκα στην μονάδα το πήρα το είχα δουλέψει μόνο όταν είχα πάρει άδεια και αυτό περισσότερο χωρίς σημ αλλά με wifi τέλος πάντων το ανοίγω πριν μπω στην μονάδα και στα καλά καθούμενα ενώ το είχα ανοιχτό μου ζήταγε να βάλω πιν το ίδιο μου είχε γίνει ξανά την ίδια ημέρα, σήμερα μου φεύγει το κινητό και μου πέφτει κάτω με την οθόνη δεν έπαθε τίποτα αλλά έκανε επανεκκίνηση, πριν λίγο το είχα στην τσέπη μου και ακούω το ήχο ότι ανοίγει έκανε επανεκκίνηση και πάλι μου ζήταγε πιν ,παιδια δεν καταλαβαίνω το λόγο ήμουνα αρκετά ευχαριστημένος με την συσκευή αυτή και τώρα δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι το κινητό θα είναι ανοιχτό όταν το έχω πάνω μου! τι λέτε να κάνω? δεν θέλω να το πάω για σέρβις διότι δεν θα περνάει η ώρα μου στην σκοπιά, από πέσιμο λέτε να είναι αυτό? . επίσης έχω εγκαταστήσει το Clean Master και έχω ενεργοποιημένο την γρήγορη φόρτιση υπάρχει περίπτωση να κάνει επανεκκίνηση η συσκευή επειδή αυτή η εφαρμογή να του δημιουργεί πρόβλημα? διότι μου έχει τύχει πάλι να μου κάνει επανεκκίνηση ενώ είχα βγάλει τον φορτιστή από την μπριζα ! Σαφώς και ένα πέσιμο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Τώρα αν φταιει κάτι τέτοιο αυτό δεν γίνεται να το γνωρίζουμε. Βγάλε την μπαταρία και επανατοποθέτησε τις κάρτες μήπως αυτό βοηθήσει. Σβήσε και ότι εφαρμογές δεν χρειάζεται για να ελευθερώσεις χώρο. Αν το προβλημα παραμένει ίσως χρειαστεί να κανείς hard reset. Πάντως εγώ στους 7 μήνες που έχω την συσκευή δεν έχω προβληματα με επανεκκινήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 (edited) :OΣαφώς και ένα πέσιμο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Τώρα αν φταιει κάτι τέτοιο αυτό δεν γίνεται να το γνωρίζουμε. Βγάλε την μπαταρία και επανατοποθέτησε τις κάρτες μήπως αυτό βοηθήσει. Σβήσε και ότι εφαρμογές δεν χρειάζεται για να ελευθερώσεις χώρο. Αν το προβλημα παραμένει ίσως χρειαστεί να κανείς hard reset. Πάντως εγώ στους 7 μήνες που έχω την συσκευή δεν έχω προβληματα με επανεκκινήσεις. εγω την εχω από το τελος απριλιου και εχω στεναχωρηθεί με αυτό το πρόβλημα διοτι είναι φοβερη συσκευή.. ακουσα ότι πολλα ατομα που ειχανε παρει συσκευή από το scroutz στην χαμηλοτερη τιμη ειχανε και αυτοι τετοια πρόβληματα και μετα χαλασε το κινητο τους .. δεν νομιζω ότι αυτό παιζει ρολο κατι άλλο παιζει ρολο. Ξερει κανενας που είναι η Huawei να το παω για σερβις; ) νομιζω με την αποδειξη αγορας νομιζω 1 χρονο εγγυηση εχει..) και ποσο χρονο κανει; διοτι και να το παω στην εταιρεια που το ειχα παρει θα το στειλουνε και εκει στα κεντρικα οποτε να γλυτωσω χρονο .. παντως η Huawei διαβαζω ότι εχει πολύ καλο σερβις και γενικα ειχα διαβασει τα καλυτερα λογια για την εν λογω συσκευή και την πηρα και μου αρεσε πολύ αλλα εχω ξενερωσει με τις επανεκινησεις :(:(:(:(::cry::cry::cry::cry::cry: Edited October 25, 2015 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. October 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Δες εδώ: http://consumer.huawei.com/gr/support/service-center/index.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Δες εδώ: http://consumer.huawei.com/gr/support/service-center/index.htm ευχαριστώ το σέρβις είναι. μόνο στο Περιστέρι από ότι βλέπω? εάν πάρω τηλέφωνο θα με βοηθήσουν? ή θα πρέπει να τους το πάω από κοντά? έχει πάει κανένας για σέρβις εκεί? εντυπώσεις έχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgci Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 αυτές τις μέρες λογικά το κινητό μας θα πάρει ανεπίσημα το ανδροιδ 5.1.1 cm12.1 για να δουμε τι θα δουμε :) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 αυτές τις μέρες λογικά το κινητό μας θα πάρει ανεπίσημα το ανδροιδ 5.1.1 cm12.1 για να δουμε τι θα δουμε :) ;) μακάρι αλλά και να την πάρει θα κερδίσουμε κάτι? εμένα τελικά το κινητό μου έστρωσε από τις επανεκκίνήσεις απο μόνο του και δεν το πήγα στο σέρβις. που έμαθα ότι είναι δίπλα στα κτελ στο Περιστέρι. επίσης η συσκευή μας καλύπτεται με εγγύηση 2 ετών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgci Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 κοιτά το ανδροιδ 5 έρχεται με νέα χαρακτηριστικά και το πιο σημαντικό με πανέμορφο νεο σχεδιασμό κάτι που εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ +τα extra παρακατω είναι τα λογια του developer I also look into that matter, to let the External SD be used as Internal Storage like on StockROM. So no more Xposed FW and XInternalSD Mod needed (on CustomROM´s). I also try to keep the 200MB (variable sizable) SWAP file which is used by StockROM to make sure even High End Games and Apps can fit into Phone´s memory beside ZRAM feature and Memory compression. This will truely improve performance But until that I need some more hours to work on CM12.1, make it stable, so CM13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts