Jump to content

Lg g2 vs galaxy s5 camera

tsakolis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα θα ήθελα τη γνώμη σας αποκλειστικά κι μόνο για τις κάμερες τους σε φωτογραφίες και βίντεο....

Το σ5 καλύτερο.

Καλησπέρα θα ήθελα τη γνώμη σας αποκλειστικά κι μόνο για τις κάμερες τους σε φωτογραφίες και βίντεο....

S5 χωρίς την παραμικρή δεύτερη σκέψη. Είναι και 1 χρονο πιο εξελιγμένο τεχνολογικά.

k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire - Vodafone Smart 4G

καλα εδω το g2 δεν επρεπε να το βαλεις καθολου..s5 με 1000000000000

ακομα και του s4 i9506,i9500 πολυ καλη καμερα απο του g2

I Want To Believe

Τόσο μεγάλη διαφορά έχουν;;;; Οκ ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια...

Φίλε μου το σ5 είναι καλύτερο στις ημερήσιες,αλλά χειρότερο στις indoor και βραδυνές. Γενικότερα στις βραδυνές και τα 2 χάλια ειναι.Για το s4 που λέει ο φίλος πιο πάνω μάλλον τρολλάρει.

καλα εδω το g2 δεν επρεπε να το βαλεις καθολου..s5 με 1000000000000

ακομα και του s4 i9506,i9500 πολυ καλη καμερα απο του g2

καλυτερη και απο του S4?

http://www.phonearena.com/reviews/Camera-Comparison-LG-G2-vs-Samsung-Galaxy-S4-iPhone-5-HTC-One_id3405

Το αλλο με το τοτο?:lol:

All it takes is a swipe...

Δεν ξέρω... Τα έχω βάλει δίπλα δίπλα... Και κάποιες μου φαίνονται καλύτερες στο ένα και κάποιες στο άλλο... Δεν μου φαίνεται τόσο ξεκάθαρη η διαφορά....

καλυτερη και απο του S4?

http://www.phonearena.com/reviews/Camera-Comparison-LG-G2-vs-Samsung-Galaxy-S4-iPhone-5-HTC-One_id3405

Το αλλο με το τοτο?:lol:

διαβασε σωστα τι γραφω πρωτα. s4 i9500,s4 i9506!!αισθητηρα (rs)που σημαινει ξερεις τι....ηταν ο τελευταιος τις sony που εβαλε στον exynos και snapdragon 800!!!και οχι στον snapdragon 600 (s4 i9505)με

αισθητηρα ®δηλ ακομα ποιον παλιο!!!s5 χρησιμοποιει isocell για πρωτη φορα δικο της αισθητηρα η samsung...οποτε διαβαζουμε,μαθαινουμε και μετα βγαζουμε συμπερασματα!!!

I Want To Believe

διαβασε σωστα τι γραφω πρωτα. s4 i9500,s4 i9506!!αισθητηρα (rs)που σημαινει ξερεις τι....ηταν ο τελευταιος τις sony που εβαλε στον exynos και snapdragon 800!!!και οχι στον snapdragon 600 (s4 i9505)με

αισθητηρα ®δηλ ακομα ποιον παλιο!!!s5 χρησιμοποιει isocell για πρωτη φορα δικο της αισθητηρα η samsung...οποτε διαβαζουμε,μαθαινουμε και μετα βγαζουμε συμπερασματα!!!

Ναι καλα, τα ειχαμε ολα αυτα φιλε μου, οι διαφορες απο τον R με τον RS ειναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ....not!:lol: . Εγω οταν τα ειχα και τα 2 δεν ειδα απολυτως καμμια διαφορα. Μην το ζοριζεις φιλε μου, το G2 εχει ισαξια φωτογραφικη την ημερα και το βραδυ νικαει κατα κρατος, ελεω OIS. Μην λεμε οτι θελουμε, και ο οπαδισμος μονο κακο κανει;)

..με το g2 ομως στις σκοτεινες να εχει μια κιτρινίλα και συχνα παραμορφωμενες φωτο λογω μειωσης θορύβου.

κι εγω τα ειχα κ τα 2.

g2 απο μενα,οριακα αλλα καθαρα.

μιλαμε για μεγαλη ενασχοληση με την καμερα του

κινητου και να ψαξεις να βρεις πως ΕΣΥ να βελτιωνεις το αποτελεσμα..

εε τοτε του g2 βγαινει μπροστα με μικρη διαφορα.

γενικα το να βγουν καλες φωτο στο κινητο

ειναι θεμα δικης σου ενασχολησης αρκετεεεες φορες,για να το μαθεις.

του σ5 ειχα με ευκολια καλα αποτελεσματα σε μερα,

ενω με του g2 ειχα μετα απο καλη ενασχοληση καλα αποτελεσματα σε νυχτα..

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Ναι καλα, τα ειχαμε ολα αυτα φιλε μου, οι διαφορες απο τον R με τον RS ειναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ....not!:lol: . Εγω οταν τα ειχα και τα 2 δεν ειδα απολυτως καμμια διαφορα. Μην το ζοριζεις φιλε μου, το G2 εχει ισαξια φωτογραφικη την ημερα και το βραδυ νικαει κατα κρατος, ελεω OIS. Μην λεμε οτι θελουμε, και ο οπαδισμος μονο κακο κανει;)

μαλλον εισαι ανενημερωτος..το ειδα το ois που δεν το εβαλαν στο g3...καταρχην στο g2 αυτο που εχει δεν ειναι φλας..δοκιμασε τα παλι να τα δεις...μην βλεπεις απο φωτογραφιες...ουτε μια στο εκατομυριο δεν βγαζει το g2 καλυτερα απο το s4.... και θα σου πω και κατι ..ποτε η lg δεν θα φτασει την samsung στο θεμα φωτογραφιας!!!αμα ηθελα οπαδισμο θα τον εκανα αλλου και οχι εδω!!!

I Want To Believe

μαλλον εισαι ανενημερωτος..το ειδα το ois που δεν το εβαλαν στο g3...καταρχην στο g2 αυτο που εχει δεν ειναι φλας..δοκιμασε τα παλι να τα δεις...μην βλεπεις απο φωτογραφιες...ουτε μια στο εκατομυριο δεν βγαζει το g2 καλυτερα απο το s4.... και θα σου πω και κατι ..ποτε η lg δεν θα φτασει την samsung στο θεμα φωτογραφιας!!!αμα ηθελα οπαδισμο θα τον εκανα αλλου και οχι εδω!!!

samsung λατρεία, αρρώστια όλεεεε ολεεε ολεεε

Για τον οπαδισμο που λες φίλε μου,φαντάζομαι πριν το σ5 είχες σ4. Αν είναι να διαφωνήσουμε ας ανοίξουμε θέμα στους διαξιφισμούς. Για το g3 που λες ότι δεν έχει ois τι να σχολιάσω.

Μάλιστα, είμαι ανενημερωτος, πες μου για την απουσία ois Από το g3. ...Μου ακούγεται ενδιαφέρον. ...

στο αυτοματο και με τα 2 το s5 δεν συγκρινετε με το g2 , ασε που απλα για να μην βγαζει κιτρινες φωτογραφιες το βραδυ το g2 8ελει να το ψαχνεις απο εδω και απο εκει για να στρωσει λιγο, ενω το s5 τσακ μπαμ.

δεν λεω , καλο χρυσο το g2 απιστευτη μπαταρια , ελαχιστα bezel αλλα οπως λενε και πολλοι εδω μεσα '' ο φανατισμος '' δεν ειναι ωραιο πραμα.

στο αυτοματο και με τα 2 το s5 δεν συγκρινετε με το g2 , ασε που απλα για να μην βγαζει κιτρινες φωτογραφιες το βραδυ το g2 8ελει να το ψαχνεις απο εδω και απο εκει για να στρωσει λιγο, ενω το s5 τσακ μπαμ.

δεν λεω , καλο χρυσο το g2 απιστευτη μπαταρια , ελαχιστα bezel αλλα οπως λενε και πολλοι εδω μεσα '' ο φανατισμος '' δεν ειναι ωραιο πραμα.

δεν διαφώνησε κανείς μεταξύ s5 g2,τα τελευταία ποστ είναι για τα s4 g2,για το τσακ μπαμ του s5 όταν λειτουργεί η κάμερα εννοείς γιατί σε αρκετά s5 κρασαρει