tsakolis Δημοσιεύτηκε April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 7, 2015 Καλησπέρα θα ήθελα τη γνώμη σας αποκλειστικά κι μόνο για τις κάμερες τους σε φωτογραφίες και βίντεο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Καλησπέρα θα ήθελα τη γνώμη σας αποκλειστικά κι μόνο για τις κάμερες τους σε φωτογραφίες και βίντεο.... Το σ5 καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalafan Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 τα ειχα και τα δυο κινητα...η καμερα του S5 σαφως ανωτερη κατα τη γνωμη μου...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45i Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Καλησπέρα θα ήθελα τη γνώμη σας αποκλειστικά κι μόνο για τις κάμερες τους σε φωτογραφίες και βίντεο.... S5 χωρίς την παραμικρή δεύτερη σκέψη. Είναι και 1 χρονο πιο εξελιγμένο τεχνολογικά. Παράθεση k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire - Vodafone Smart 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 καλα εδω το g2 δεν επρεπε να το βαλεις καθολου..s5 με 1000000000000 ακομα και του s4 i9506,i9500 πολυ καλη καμερα απο του g2 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakolis Δημ. April 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Τόσο μεγάλη διαφορά έχουν;;;; Οκ ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Τόσο μεγάλη διαφορά έχουν;;;; Οκ ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια... Φίλε μου το σ5 είναι καλύτερο στις ημερήσιες,αλλά χειρότερο στις indoor και βραδυνές. Γενικότερα στις βραδυνές και τα 2 χάλια ειναι.Για το s4 που λέει ο φίλος πιο πάνω μάλλον τρολλάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 καλα εδω το g2 δεν επρεπε να το βαλεις καθολου..s5 με 1000000000000 ακομα και του s4 i9506,i9500 πολυ καλη καμερα απο του g2 καλυτερη και απο του S4? http://www.phonearena.com/reviews/Camera-Comparison-LG-G2-vs-Samsung-Galaxy-S4-iPhone-5-HTC-One_id3405 Το αλλο με το τοτο?:lol: Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakolis Δημ. April 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Δεν ξέρω... Τα έχω βάλει δίπλα δίπλα... Και κάποιες μου φαίνονται καλύτερες στο ένα και κάποιες στο άλλο... Δεν μου φαίνεται τόσο ξεκάθαρη η διαφορά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 καλυτερη και απο του S4? http://www.phonearena.com/reviews/Camera-Comparison-LG-G2-vs-Samsung-Galaxy-S4-iPhone-5-HTC-One_id3405 Το αλλο με το τοτο?:lol: διαβασε σωστα τι γραφω πρωτα. s4 i9500,s4 i9506!!αισθητηρα (rs)που σημαινει ξερεις τι....ηταν ο τελευταιος τις sony που εβαλε στον exynos και snapdragon 800!!!και οχι στον snapdragon 600 (s4 i9505)με αισθητηρα ®δηλ ακομα ποιον παλιο!!!s5 χρησιμοποιει isocell για πρωτη φορα δικο της αισθητηρα η samsung...οποτε διαβαζουμε,μαθαινουμε και μετα βγαζουμε συμπερασματα!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 διαβασε σωστα τι γραφω πρωτα. s4 i9500,s4 i9506!!αισθητηρα (rs)που σημαινει ξερεις τι....ηταν ο τελευταιος τις sony που εβαλε στον exynos και snapdragon 800!!!και οχι στον snapdragon 600 (s4 i9505)με αισθητηρα ®δηλ ακομα ποιον παλιο!!!s5 χρησιμοποιει isocell για πρωτη φορα δικο της αισθητηρα η samsung...οποτε διαβαζουμε,μαθαινουμε και μετα βγαζουμε συμπερασματα!!! Ναι καλα, τα ειχαμε ολα αυτα φιλε μου, οι διαφορες απο τον R με τον RS ειναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ....not!:lol: . Εγω οταν τα ειχα και τα 2 δεν ειδα απολυτως καμμια διαφορα. Μην το ζοριζεις φιλε μου, το G2 εχει ισαξια φωτογραφικη την ημερα και το βραδυ νικαει κατα κρατος, ελεω OIS. Μην λεμε οτι θελουμε, και ο οπαδισμος μονο κακο κανει;) Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulPx Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Ειχα και τα δυο, θεωρω οτι του s5 ειναι λιγακι καλυτερη με εξαιρεση το χαμηλο φωτισμο που βγαινουν πιο σκοτεινες απο του G2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 ..με το g2 ομως στις σκοτεινες να εχει μια κιτρινίλα και συχνα παραμορφωμενες φωτο λογω μειωσης θορύβου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 κι εγω τα ειχα κ τα 2. g2 απο μενα,οριακα αλλα καθαρα. μιλαμε για μεγαλη ενασχοληση με την καμερα του κινητου και να ψαξεις να βρεις πως ΕΣΥ να βελτιωνεις το αποτελεσμα.. εε τοτε του g2 βγαινει μπροστα με μικρη διαφορα. γενικα το να βγουν καλες φωτο στο κινητο ειναι θεμα δικης σου ενασχολησης αρκετεεεες φορες,για να το μαθεις. του σ5 ειχα με ευκολια καλα αποτελεσματα σε μερα, ενω με του g2 ειχα μετα απο καλη ενασχοληση καλα αποτελεσματα σε νυχτα.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Ναι καλα, τα ειχαμε ολα αυτα φιλε μου, οι διαφορες απο τον R με τον RS ειναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ....not!:lol: . Εγω οταν τα ειχα και τα 2 δεν ειδα απολυτως καμμια διαφορα. Μην το ζοριζεις φιλε μου, το G2 εχει ισαξια φωτογραφικη την ημερα και το βραδυ νικαει κατα κρατος, ελεω OIS. Μην λεμε οτι θελουμε, και ο οπαδισμος μονο κακο κανει;) μαλλον εισαι ανενημερωτος..το ειδα το ois που δεν το εβαλαν στο g3...καταρχην στο g2 αυτο που εχει δεν ειναι φλας..δοκιμασε τα παλι να τα δεις...μην βλεπεις απο φωτογραφιες...ουτε μια στο εκατομυριο δεν βγαζει το g2 καλυτερα απο το s4.... και θα σου πω και κατι ..ποτε η lg δεν θα φτασει την samsung στο θεμα φωτογραφιας!!!αμα ηθελα οπαδισμο θα τον εκανα αλλου και οχι εδω!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 μαλλον εισαι ανενημερωτος..το ειδα το ois που δεν το εβαλαν στο g3...καταρχην στο g2 αυτο που εχει δεν ειναι φλας..δοκιμασε τα παλι να τα δεις...μην βλεπεις απο φωτογραφιες...ουτε μια στο εκατομυριο δεν βγαζει το g2 καλυτερα απο το s4.... και θα σου πω και κατι ..ποτε η lg δεν θα φτασει την samsung στο θεμα φωτογραφιας!!!αμα ηθελα οπαδισμο θα τον εκανα αλλου και οχι εδω!!! samsung λατρεία, αρρώστια όλεεεε ολεεε ολεεε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 μαλλον εισαι ανενημερωτος..το ειδα το ois που δεν το εβαλαν στο g3...καταρχην στο g2 αυτο που εχει δεν ειναι φλας..δοκιμασε τα παλι να τα δεις...μην βλεπεις απο φωτογραφιες...ουτε μια στο εκατομυριο δεν βγαζει το g2 καλυτερα απο το s4.... και θα σου πω και κατι ..ποτε η lg δεν θα φτασει την samsung στο θεμα φωτογραφιας!!!αμα ηθελα οπαδισμο θα τον εκανα αλλου και οχι εδω!!! Για τον οπαδισμο που λες φίλε μου,φαντάζομαι πριν το σ5 είχες σ4. Αν είναι να διαφωνήσουμε ας ανοίξουμε θέμα στους διαξιφισμούς. Για το g3 που λες ότι δεν έχει ois τι να σχολιάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 lg g3 32 gb ειχα Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 μαλλον εισαι ανενημερωτος..το ειδα το ois που δεν το εβαλαν στο g3...καταρχην στο g2 αυτο που εχει δεν ειναι φλας..δοκιμασε τα παλι να τα δεις...μην βλεπεις απο φωτογραφιες...ουτε μια στο εκατομυριο δεν βγαζει το g2 καλυτερα απο το s4.... και θα σου πω και κατι ..ποτε η lg δεν θα φτασει την samsung στο θεμα φωτογραφιας!!!αμα ηθελα οπαδισμο θα τον εκανα αλλου και οχι εδω!!! Μάλιστα, είμαι ανενημερωτος, πες μου για την απουσία ois Από το g3. ...Μου ακούγεται ενδιαφέρον. ... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 στο αυτοματο και με τα 2 το s5 δεν συγκρινετε με το g2 , ασε που απλα για να μην βγαζει κιτρινες φωτογραφιες το βραδυ το g2 8ελει να το ψαχνεις απο εδω και απο εκει για να στρωσει λιγο, ενω το s5 τσακ μπαμ. δεν λεω , καλο χρυσο το g2 απιστευτη μπαταρια , ελαχιστα bezel αλλα οπως λενε και πολλοι εδω μεσα '' ο φανατισμος '' δεν ειναι ωραιο πραμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 στο αυτοματο και με τα 2 το s5 δεν συγκρινετε με το g2 , ασε που απλα για να μην βγαζει κιτρινες φωτογραφιες το βραδυ το g2 8ελει να το ψαχνεις απο εδω και απο εκει για να στρωσει λιγο, ενω το s5 τσακ μπαμ. δεν λεω , καλο χρυσο το g2 απιστευτη μπαταρια , ελαχιστα bezel αλλα οπως λενε και πολλοι εδω μεσα '' ο φανατισμος '' δεν ειναι ωραιο πραμα. δεν διαφώνησε κανείς μεταξύ s5 g2,τα τελευταία ποστ είναι για τα s4 g2,για το τσακ μπαμ του s5 όταν λειτουργεί η κάμερα εννοείς γιατί σε αρκετά s5 κρασαρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts