Jump to content

Αγορά μηχανής 125cc: Προτάσεις

Nos 55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια το εχει κανεις το straight 150??εντυπωσεις???καμια βελτιωσουλα εχετε κανει??

πιστευω δεν χρειαζεται μετατροπες αντε ενα καρμπ και μια εξατμισουλα .Μετα γινονται σκοτωστρες

• Απαντήσεις 700
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τελικα παιδια αποφασισα, θα παρω το address με yoshimura(αυτη με το carbon)....αυριο θα παω να το παραγγειλω....λογικα μετα απο 2-3 μερες θα το εχω στα χερια μου....!!!

τελικα παιδια αποφασισα, θα παρω το address με yoshimura(αυτη με το carbon)....αυριο θα παω να το παραγγειλω....λογικα μετα απο 2-3 μερες θα το εχω στα χερια μου....!!!

καλοριζικο:)

παιδια το παραγγειλα σημερα το παπι...!!!(και το πληρωσα ολο....:P) πεμπτη-παρασκευη θα το εχω..!!!(κοκκινο+yomishura) μολις το παρω στα χερια μου θα βγαλω και μερικες photo να το δειτε!!! θα σας πω και τις πρωτες εντυπωσεις μου...!!!

παιδια το παραγγειλα σημερα το παπι...!!!(και το πληρωσα ολο....:P) πεμπτη-παρασκευη θα το εχω..!!!(κοκκινο+yomishura) μολις το παρω στα χερια μου θα βγαλω και μερικες photo να το δειτε!!! θα σας πω και τις πρωτες εντυπωσεις μου...!!!

περιμενουμε,καλα km

παιδια το πηρα στα χερια μου...!! Το απογευμα ή το βραδυ θα ανεβασω και φωτογραφιες να το δειτε!!!

οριστε και 2 φωτογραφιες.....ειναι βεβαια λιγο θωλες γιατι ειναι βραδυ αλλα και απο κινητο....αυριο θα τραβηξω απο την ψηφιακη!!!

http://img72.imageshack.us/i/25062009470.jpg/

http://img520.imageshack.us/i/39714665.jpg/

Για σας παιδια αφτο ειναι το πιο σχετικο forum που βρηκα..λεω να αγορασω ενα Suzuki fx μεταχειπισμενο 800ευρο.. τι λετε ακσιζει το φοβαμαι μην μ βγαζει βλαβες λογο τ οτι ειναι παλιο μιχανακι

• 2 weeks later...

Μιας που σε 2 μηνες βγαζω διπλωμα για 125cc σκεφτομαι να παρω ενα απο τα δυο, με περισσοτερες πιθανοτητες να μαζευει το YAMAHA(αν και πιο ακριβο).

Περιμενω προτασεις,εμπειριες κλπ. Ειδικα απο οσους τα εχουν...

Μιας που σε 2 μηνες βγαζω διπλωμα για 125cc σκεφτομαι να παρω ενα απο τα δυο, με περισσοτερες πιθανοτητες να μαζευει το YAMAHA(αν και πιο ακριβο).

φιλε απο εμφανιση σκιζει :) το μονο κακο ειναι πως δεν βρισκεις αλλη εξατμιση εκτος την εργοστασιακη αποσο εχω ψαξει.Απο κινητηρα δεν ξερω αλλα μονο οτι ειναι yamaha μου αρκει.

Honda cbr εχει μικρα ελαστικα θα ηταν καλυτερα να εχει λιγο πιο μεγαλα λαστιχα

Εγω αν ειχα τα λεφτα και το διπλωμα θα περνα το yamaha

yamaha και από μένα.Είναι αρκετά πιο νευρικό και δυνατό μηχανάκι από το cbr.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Μα παρα πολυ πιο ακριβο.Ασε που δεν παιρνει δικαβαλο.

Με ενα κιτ της malossi στα 67mm με και μια εξατμιση το cbr δεν εχει πλησιασει καν την τιμη μεταχειρισμενου R125 και του φευγει:cool:

Youtube΄s Channel:Kamilaririder

check out my bikepics account

http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg

yamaha 15 αλογα 1.25 μεγιστη ροπη 3990ευρω

cbr 13,6 αλογα 1.06 μεγιστη ροπη 3350ευρω

Και τα δυο εχουν 6αρι σασμαν

Με ενα κιτ της malossi στα 67mm με και μια εξατμιση το cbr δεν εχει πλησιασει καν την τιμη μεταχειρισμενου R125 και του φευγει:cool:

καταρχην οπως λεει και ο hondaglx η διαφορα στα καινουρια ειναι 600Ε.

απο κει και περα εγω περα απο εξατμιση, γραναζι(αν χρειαζεται) και εξωτερικα δεν εχω σκοπο να επεμβω στη μηχανη...

αν αρχισουμε να μιλαμε για πειραγμα δεν θα βγαλουμε ακρη μ αυτες τις μηχανες...

α,και ποιος σου ειπε οτι δεν παιρνει δικαβαλο?

φυσικα και περνει δικαβαλο το μονο αρνητικο ειναι πως η πισω σελα ειναι μικρη (ιδανικη για γκομενες και οχι για κατι μαντραχαλαδες ).Εξαλλου αυτη η μοτοσυκλετα δημιουργηθηκε για τους λεφταδες

Λεφτα + γυναικα = αχωριστοι φιλοι

γιατι δεν σκεφτεσαι και το kawasaki ninja 250cc??

καταρχην οπως λεει και ο hondaglx η διαφορα στα καινουρια ειναι 600Ε.

απο κει και περα εγω περα απο εξατμιση, γραναζι(αν χρειαζεται) και εξωτερικα δεν εχω σκοπο να επεμβω στη μηχανη...

αν αρχισουμε να μιλαμε για πειραγμα δεν θα βγαλουμε ακρη μ αυτες τις μηχανες...

α,και ποιος σου ειπε οτι δεν παιρνει δικαβαλο?

A καινουρια τα θες,νομιζα μεταχειρισμενα:OΔεν το επισημανες αυτο:O

Οταν το παρεις το μηχανακι τοτε θα δεις ποσο δικαβαλο παιρνει.Εχει μια σελα να πιανεται ο κολος και στα 5χλμ εχεις πεθανει:O

Αλλα με τον ενα η τον αλλο τροπο παιρνει δικαβαλο,οποτε εισαι σωστος

http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg

γιατι βγαζει διπλωμα 125 το γραφει και ποιο πανω

Σορυ που επεμβαινω αλλα το γραφω και εδω για να ξερετε εσεις οι μικροι που ανυπομονειτε για το διπλωμα.

Οταν κλεισετε τα 15 και μπειτε στα 16 μπορειτε να βγαλετε διπλωμα για μηχανακι εως 50 κυβικα εκατοστα.

Οταν κλεισετε τα 17 και μπειτε στα 18 μπορειτε να βγαλετε διπλωμα για μηχανακι εως 25 KW (περιπου 34 ιππους) δηλαδη δεν παιζει ρολο ποσα κυβικα ειναι το μηχανακι αλλα ποσους ιππους βγαζει...πχ το ΧR ειναι 400 cc αλλα βγαζει 33 ιππους και ενας 18αρις μπορει να ειναι νομιμος....οποτε και το νιντζα που λετε μπορει να ειναι 250cc αλλα να βγαζει κατω απο 35 ιππους και να ειναι νομιμος// αυτα.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Σορυ που επεμβαινω αλλα το γραφω και εδω για να ξερετε εσεις οι μικροι που ανυπομονειτε για το διπλωμα.

Οταν κλεισετε τα 15 και μπειτε στα 16 μπορειτε να βγαλετε διπλωμα για μηχανακι εως 50 κυβικα εκατοστα.

Οταν κλεισετε τα 17 και μπειτε στα 18 μπορειτε να βγαλετε διπλωμα για μηχανακι εως 25 KW (περιπου 34 ιππους) δηλαδη δεν παιζει ρολο ποσα κυβικα ειναι το μηχανακι αλλα ποσους ιππους βγαζει...πχ το ΧR ειναι 400 cc αλλα βγαζει 33 ιππους και ενας 18αρις μπορει να ειναι νομιμος....οποτε και το νιντζα που λετε μπορει να ειναι 250cc αλλα να βγαζει κατω απο 35 ιππους και να ειναι νομιμος// αυτα.....

+100000500000069000000

Kαι μερικα ΚΤΜ 600αρια η ΚΤΜ τα δηλωνει 30 ιππους οποτε ειναι οδηγησιμα στα 18:D

γιατι δεν σκεφτεσαι και το kawasaki ninja 250cc??

Το kawasaki, εκτος του οτι μ αρεσει εμφανισιακα περισσοτερο το R125, κοστιζει 4760€ και καποια special edition(που δεν ξερω τι εχει ακριβως) 4920€. Bγαζει 33Ps, αρα νομιμος μ αυτο το διπλωμα... Ειναι ομως και 30 κιλα βαρυτερο...

Και αυτο με τη σελα ο πισω θα τα τραβαει, οχι εγω:lol:

Οπως και να χει πολλα τα λεφτα για τετοια μηχανη ρε ****το.

Παιδια θελω να αγορασω μηχανακι, σκεφτομαι για σκουτερ 125,ειδα ενα YMC 125 CITY ειναι καλο τι λεει?

Για πειτε αλλα μοντελα τα μεινεκτηματα-πλεονεκτηματα,και τιμη εως 800 ευρω.....αυτο το σκουτερ το ειχαν 900 ευρω........καινουργιο......

android or ios or wm......who cares.....???

Παιδια θελω να αγορασω μηχανακι, σκεφτομαι για σκουτερ 125,ειδα ενα YMC 125 CITY ειναι καλο τι λεει?

Για πειτε αλλα μοντελα τα μεινεκτηματα-πλεονεκτηματα,και τιμη εως 800 ευρω.....αυτο το σκουτερ το ειχαν 900 ευρω........καινουργιο......

Σε scooter ειναι μονοδρομος (για μενα απο προσωπικη εμπειρια) τα Ιταλικα - piaggio,gilera,aprilia.

τωρα το συγκεκριμενο δεν το ξερω..αλλα σε αυτα τα χρηματα ειναι μονο αυτο μπορεις να αγορασεις.

τα αλλα θελεις πανω απο 2500 ευρο,αλλα αγοραζεις ποιοτητα-φρενα-αντοχη.

+100000500000069000000

Kαι μερικα ΚΤΜ 600αρια η ΚΤΜ τα δηλωνει 30 ιππους οποτε ειναι οδηγησιμα στα 18:D

αυτο δεν ισχυει και τα εχουμε πει 100δες φορες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτο δεν ισχυει και τα εχουμε πει 100δες φορες.

Ρε συ εισαι σιγουρος???Το εχω ακουσει απειρες φορες,ασε που το ειχε διαβασει σε ενα περιοδικο{ηταν βεβαια ********* περιοδικο αλλα}

Ρε συ εισαι σιγουρος???Το εχω ακουσει απειρες φορες,ασε που το ειχε διαβασει σε ενα περιοδικο{ηταν βεβαια ********* περιοδικο αλλα}

100% σιγουρος.τα περιοδικα λενε οτι θελουν :whistle: αμα θελεις παρε την ΚΤΜ ΕΛΛΑΣ για πληροφοριες.

[sIGPIC][/sIGPIC]