Jump to content

ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.............


x2468
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ και μερικές ημέρες έχω αγοράσει μια psdn 12μηνη ΣΠΑΡΚΝΕΤ αλλά πλέον σκέφτομαι την ώρα που την αγόρασα. Ενώ με τις προηγούμενες εταιρίες έμπαινα πάντα με ικανοποιητική ταχύτητα εδώ συνδέομαι πάντα στα 12 ή στα 14 (ουσιαστικά δηλαδή δεν συνδέομαι αφού και τώρα σας γράφω από άλλο υπολογιστή.) Έχω ένα εσωτερικό modem hsp56 και winme.Από το τεχνικό τμήμα της εταιρίας δεν υπαρχει καμία βοήθεια οι άνθερωποι είνια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

Οποιαδήποτε βοήθεια παρακαλώ θα είναι ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Μήπως η τηλεφωνική γραμμή έχει θόρυβο; Να ζητήσεις να την κάνουν ένα καθαρισμό... δεν θυμάμαι πώς λέγεται και ο συγκεκριμένος όρος... :worry:
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Ειχα κάνει καθαρισμό από τον ΟΤΕ παλιότερα αλλά είναι περίεργο μέχρι πριν μια βδομάδα με άλλη σύνδεση να τρέχει κανονικά και με το που έβαλα την συγκεκριμένη να σέρνεται...

από την σπάρκνετ μου είπαν ότι φταιει το μοντεμ δηλαδη με τις υπολοιπες συνδέσεις px HOL,FORTHNET, TELEDOME, δεν έφταιγε και τώρα.............

Link to comment
Share on other sites

Μήπως δεν φταίει η SPARKNET αλλά η γραμμή του ΟΤΕ:(pcm μου μυρίζει εδώ η δουλειά).Δοκίμασε αν μπορείς να βρεις καμία συνδρομή από άλλη εταιρεία(κάποιου φίλου σου ας πούμε να δεις αν μπαίνει κανονικά).

Μήπως δηλαδή το έβαλαν πρόσφατα και έτυχε να συμπέσει με το που αγόρασες συνδρομή στη SPARKNET.

Το pcm(φερέσυχνο στα ελληνικά) το χρησιμοποιεί ο ΟΤΕ για να χωρίζει μία γραμμή σε 2 ή 3 όταν αυτές δεν επαρκούν λόγω μη αναβαθμισμένου τηλεφωνικού κέντρου.Αυτό μπορεί να μην προκαλεί χειρότερη ποιότητα στη φωνή αλλά αν θέλεις internet...ξέχνα το καλύτερα.14400bps.16800bps και ταχύτητες εποχής αρχών δεκαετίας του '90.Μπορείς να το δεις(είναι ένα κουτάκι στην είσοδο της πολυκατοικίας).

Επίσης ο ΟΤΕ θα σου πει ότι αυτοί σου εγγυώνται ταχύτητες μέχρι 14400,αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση να το αφαιρέσουν λόγω ότι χρησιμοποιείς internet(αλλά δεν νομίζω ότι θα στο αφαιρέσουν).Μία άλλη λύση είναι να βάλεις ISDN που δεν γίνεται να συνυπάρχει με το pcm,και η καλύτερη να βρεις μέσον στον ΟΤΕ(στην Ελλάδα ζούμε παιδιά).

Πάντως πρώτα από όλα δοκίμασε μήπως πράγματι φταίει η SPARKNET.

"Ο μόνος τρόπος γιά να απαλλαγείς από ένα πειρασμό...είναι να ενδώσεις σ' αυτόν!"

Oscar Wilde

Γιατί να λέμε βίαια τα νερά ενός ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;Μ.Μπρέχτ

Link to comment
Share on other sites

Πάντως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να φταίει το modem? Δε δοκιμάζεις πρώτα ένα άλλο μήπως η λύση τελικά είναι απλή;

Άλλωστε μπορείς να δοκιμάσεις αν φταιει ο ISP δοκιμάζοντας από έναν άλλον υπολογιστή να μπεις στο Internet χρησιμοποιώντας τα δικά σου στοιχεία.

Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr
Link to comment
Share on other sites

Ελπίζω να μην έπεσες σε φερέσυχνο αλλά με αυτά που λες πολύ το φοβάμαι. Δεν κατάλαβα αν έχεις δοκιμάσει να συνδεθείς με άλλον provider από τότε που εμφανίστηκε το πρόβλημα, αλλά είναι ένας καλός τρόπος να δεις αν φταίει η sparknet συγκεκριμένα. Αν τελικά έχεις φερέσυχνο (κάτι που συμβαίνει συχνά τελευταία), δυστυχώς δεν είναι πολύ απλό να το ξεφορτωθείς. Το μόνο σίγουρο που μπορείς να κάνεις είναι να μετατρέψεις τη γραμμή σε isdn.
Link to comment
Share on other sites

Εχοντας περιπου ιδιο προβλημα δεν εχει να κανει με ISP Δηλ.εδω και μερικες ημερες η συνδεση απο 44000 επεσε στα 26000 (ΟΤΕΝΕΤ-PANAFONET-HOL).Νομιζω οτι σκοπιμα πλεον σου γ****** την γραμμη μολις δουν EΠAK κλησεις για να πας σε isdn.Και βεβαια εχουν αρχισει να βαζουν χερι και σ'αυτες σιγα-σιγα για να σπρωξουν adsl.Δεν εχετε δει τις γιγαντοαφισες στη Συγγρου???Το λεω γιατι σπιτι εχοντας δευτερη PSTN γραμμη οπου δεν μπαινω στο internet καθολου και ετσι δεν βλεπουν ΕΠΑΚ εχθες συνδεθηκα στα 49000kbps. Ε αυτο λοιπον κατι λεει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...