Jump to content

Microsoft Surface 3 (2015)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε μου λαπτοπ έχω...

Το XPS15 με 4k, i7 και 16gb ram. Δεν έχω ανάγκη για κανένα λαπτοπ και ειδικά με τα specs του Surface.

Είχα ανάγκη τάμπλετ. Και για τάμπλετ ΔΕΝ κάνει αυτή η συσκευή τελικά. Λογω βάρους, όγκου, αυτονομίας και έλλειψης εφαρμογών. Η ίδια η συσκευή με ανάγκασε να της αγοράσω και touch cover και να το χρησιμοποιήσω "σαν" λαπτοπ (αφού δεν αξίζει σαν ταμπλετ 600 ευρώ), αλλά και πάλι δεν κάνει ούτε για λαπτοπ, λόγω πόρων συστήματος. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο. Δεν είναι οι ανάγκες μου "χαμηλές" ή "βασικές" σαν δεκάχρονου που λένε κάποιοι. Η ίδια η συσκευή με περιορίζει τελικά σε βασική χρήση.

Πολυ ωραία παραδέχεσαι οτι έσφαλες στην επιλογη που έκανες οπου έπρεπε εξαρχής να παρεις ενα iPad οπως οφειλες που θα σε κάλυπτε καλυτερα οπως και εγω ουδέποτε διαφωνισα σε αυτο.

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ελεγα και λέω οτι αν η κυρία χρηση ειναι κατανάλωση,YouTube browsing προτιμότερο ενα iPad και πολυ περισσότερο αν εχει ο οποιοσδήποτε ηδη ενα βαρβάτο λαπτοπ για Windows εργασιες.

Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Αν δεν κανει για εναν δεν σημαινει οτι δεν κανει για όλους ετσι;;

Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες αναγκες ουτε όλοι κάνουμε την ίδια χρηση.

Το αν δεν κανει για εσένα δεν το χαρακτηρίζει "ως δεν κανει τίποτα καλό" διοτι άλλους μπορεί μαλιστα να τους κσλυψει σε πολυ ικανοποιητικό βαθμο και οταν ξέρουν τα κυβικά εχουν επίγνωση τι αγοράζουν δηλαδη.

Ετσι εχουν τα πράγματα και νομίζω να το κλείσουμε εδω.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 260
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολυ ωραία παραδέχεσαι οτι έσφαλες στην επιλογη που έκανες οπου έπρεπε εξαρχής να παρεις ενα iPad οπως οφειλες που θα σε κάλυπτε καλυτερα οπως και εγω ουδέποτε διαφωνισα σε αυτο.

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ελεγα και λέω οτι αν η κυρία χρηση ειναι κατανάλωση,YouTube browsing προτιμότερο ενα iPad και πολυ περισσότερο αν εχει ο οποιοσδήποτε ηδη ενα βαρβάτο λαπτοπ για Windows εργασιες.

Φυσικά και θα πάω σε iPad (τρέχοντας κιόλας). Αλλά δεν είναι σφάλμα του αγοραστή. Είναι αποτυχία της Microsoft που δεν μπορεί να κρατήσει τον αγοραστή. Απέτυχε να δημιουργήσει ένα ταμπλετ με εμπειρία χρήσης ενός iPad. (Μην μου πεις για usb, micro sd κλπ, είπαμε έχω λαπτοπ αν θέλω να ασχοληθώ με τέτοια).

Φυσικά και θα πάω σε iPad (τρέχοντας κιόλας). Αλλά δεν είναι σφάλμα του αγοραστή. Είναι αποτυχία της Microsoft που δεν μπορεί να κρατήσει τον αγοραστή. Απέτυχε να δημιουργήσει ένα ταμπλετ με εμπειρία χρήσης ενός iPad. (Μην μου πεις για usb, micro sd κλπ, είπαμε έχω λαπτοπ αν θέλω να ασχοληθώ με τέτοια).

Αυτο δεν σε νοιάζει εσενα,εσένα πρεπει να σε νοιάζει πως θα καλυφθεις καλυτερα για την χρηση που κανεις.

Το οτι μια συσκευή δεν μπορεί να ικανοποιήσει όλους δεν ειναι αποτυχία της MS διοτι πολυ απλά καμια συσκευή δεν μπορεί να κσλυψει όλους.

Για αυτο και υπαρχουν δεκάδες προτάσεις στην αγορά και δεκάδες εναλλακτικές.

Και ναι ειναι σφάλμα του αγοραστή που δεν στάθμισε τα θετικά κσι αρνητικά πριν κανει την αγορά που εχουν μαλιστα αναφερθεί κατα κόρων σε φόρουμ και YouTube.

Και εκ των υστέρων αντί να παραδεχθεί οτι έκανε λάθος που όλου κάνουμε λάθη δεν ειναι κακό δηλαδη απλά φωνάζει οτι απέτυχε η ms και οτι δεν κανει κλπ αφορισμούς

Και στην τελική θα χάσει ένας αγοραστή θα κερδισει κάποιον αλλοι που θα το κσλυψει πιο αποδοτικά για μια διαφορετική χρηση απο εσενα.

Ετσι πάνε αυτα.

Edited by alextrela

Αυτο δεν σε νοιάζει εσενα,εσένα πρεπει να σε νοιάζει πως θα καλυφθεις καλυτερα για την χρηση που κανεις.

Το οτι μια συσκευή δεν μπορεί να ικανοποιήσει όλους δεν ειναι αποτυχία της MS διοτι πολυ απλά καμια συσκευή δεν μπορεί να κσλυψει όλους.

Για αυτο και υπαρχουν δεκάδες προτάσεις στην αγορά και δεκάδες εναλλακτικές.

Και ναι ειναι σφάλμα του αγοραστή που δεν στάθμισε τα θετικά κσι αρνητικά πριν κανει την αγορά που εχουν μαλιστα αναφερθεί κατα κόρων σε φόρουμ και YouTube.

Και εκ των υστέρων αντί να παραδεχθεί οτι έκανε λάθος που όλου κάνουμε λάθη δεν ειναι κακό δηλαδη απλά φωνάζει οτι απέτυχε η ms και οτι δεν κανει κλπ αφορισμούς

Και στην τελική θα χάσει ένας αγοραστή θα κερδισει κάποιον αλλοι που θα το κσλυψει πιο αποδοτικά για μια διαφορετική χρηση απο εσενα.

Ετσι πάνε αυτα.

Βρε δεν φωνάζω, ούτε αφορίζω. :lol: Μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις...

Απλώς θεωρώ ότι πολύ πιο εύκολα σε κρατάει σαν αγοραστή ένα iPad παρά ένα surface. Το surface για μένα (και για την αγορά) απέτυχε να είναι mainstream και είναι niche προϊόν. To ποιον και για ποια χρήση ικανοποιεί δεν το κατανοώ σαν κάτοχός του, αλλά το σέβομαι φυσικά αν κάποιος καλύπτεται. ;)

Edited by protsimer

Βρε δεν φωνάζω, ούτε αφορίζω. :lol:

Απλώς θεωρώ ότι πολύ πιο εύκολα σε κρατάει σαν αγοραστή ένα iPad παρά ένα surface. Το surface για μένα (και για την αγορά) απέτυχε να είναι mainstream και είναι niche προϊόν. To ποιον και για ποια χρήση ικανοποιεί δεν το κατανοώ σαν κάτοχός του, αλλά το σέβομαι φυσικά αν κάποιος καλύπτεται. ;)

Δεν απέτυχε καθόλου για την αγορά οταν χρόνο με το χρόνο όλο και περισσότερος κόσμος το αγκαλιάζει.

Και μαλιστα σε ενα πολυ ανταγωνιστικό περιβάλλον εχοντας τα Windows laptop απο την μια και τα iPad/android tablet απο την αλλη σαν ανταγωνιστή του.

Εγω αν ήμουν στην θέση σου στο μήνα θα το είχα δωσει παντως.

Θα έπαιρνα ενα iPad και θα έβρισκα την υγεία μου.

Αν με ενδιέφερε η αυτονομια 8-9 ωρών,το πλούτο των app και 90% κατανάλωση περιέχουμε χρηση.

Και θέλω λεπτό και ελαφρύ.

Edited by alextrela

Το surface εξαρχης (αλλα ειδικα με τα μοντελα 3 & 4) ηταν η προσπαθεια της microsoft να μεταφερει το windows tablet απο τον καναπε και το κρεβατι, στο γραφειο του χρηστη. Η λεξη κλειδι ειναι το υβριδικο.

Οπως τα light 4x4 οχηματα. Το 90% της χρησης τους ειναι στην πολη αλλα μπορουν να καβαλησουν και ενα ψηλο πεζοδρομιο και αρκετους μετριας κλισης χωματοδρομους. Αλλα μεχρι εκει. Για βαρια off road χρηση δεν κανουν. Οπως επισης ειναι δυσχρηστα λογω ογκου/καταναλωσης/μηκους για αποκλειστικη χρηση στην πολη.

Πριν αγορασω λοιπον πρωτα ξεκαθαριζω τι χρειαζομαι. Και αν δεν ξερω ενα προϊον και το αγορασω δοκιμαστικα, αν δεν μου κανει ειναι ανωφελο να κατηγορω ενα υβριδικο μηχανημα που δεν καλυψε πληρως ΜΙΑ απο τις αναγκες μου.

Για μενα η αποτυχια του surface (στη δικη μου κλιμακα αξιολογησης) εχει να κανει μονο με την εξωφρενικη τιμη του για αυτα που προσφερει. Παρολα αυτα ημουν στο οριο να καλω κλικ στο buy, μεχρι που εβαλα καστομ ρομ στο tab S μου των €550 και πλεον κανω το 90% της χρησης του λαπτοπ, ενω παραλληλα εχω ενα κορυφαιο ταμπλετ, σε 1 συσκευη.

Δεν απέτυχε καθόλου για την αγορά οταν χρόνο με το χρόνο όλο και περισσότερος κόσμος το αγκαλιάζει.

Και μαλιστα σε ενα πολυ ανταγωνιστικό περιβάλλον εχοντας τα Windows laptop απο την μια και τα iPad/android tablet απο την αλλη σαν ανταγωνιστή του.

Εγω αν ήμουν στην θέση σου στο μήνα θα το είχα δωσει παντως.

Εγώ που είμαι στη θέση μου, περιμένω το Air3 για να κάνω την αλλαγή. :rolleyes:

Το surface εξαρχης (αλλα ειδικα με τα μοντελα 3 & 4) ηταν η προσπαθεια της microsoft να μεταφερει το windows tablet απο τον καναπε και το κρεβατι, στο γραφειο του χρηστη. Η λεξη κλειδι ειναι το υβριδικο.

Οπως τα light 4x4 οχηματα. Το 90% της χρησης τους ειναι στην πολη αλλα μπορουν να καβαλησουν και ενα ψηλο πεζοδρομιο και αρκετους μετριας κλισης χωματοδρομους. Αλλα μεχρι εκει. Για βαρια off road χρηση δεν κανουν. Οπως επισης ειναι δυσχρηστα λογω ογκου/καταναλωσης/μηκους για αποκλειστικη χρηση στην πολη.

Πριν αγορασω λοιπον πρωτα ξεκαθαριζω τι χρειαζομαι. Και αν δεν ξερω ενα προϊον και το αγορασω δοκιμαστικα, αν δεν μου κανει ειναι ανωφελο να κατηγορω ενα υβριδικο μηχανημα που δεν καλυψε πληρως ΜΙΑ απο τις αναγκες μου.

Για μενα η αποτυχια του surface (στη δικη μου κλιμακα αξιολογησης) εχει να κανει μονο με την εξωφρενικη τιμη του για αυτα που προσφερει. Παρολα αυτα ημουν στο οριο να καλω κλικ στο buy, μεχρι που εβαλα καστομ ρομ στο tab S μου των €550 και πλεον κανω το 90% της χρησης του λαπτοπ, ενω παραλληλα εχω ενα κορυφαιο ταμπλετ, σε 1 συσκευη.

1. Δεν κατηγορώ. Λέω τη γνώμη μου γι' αυτό, σαν κάτοχος. Αν δεν αρέσει σε κάποιον, σορρυ. Αγόρασέ το πρώτα κι εσύ και γράψε ένα review να μας τα πεις.

2. Το "υβριδικό" δεν κάλυψε σχεδόν καμία ανάγκη μου, όχι μόνον ΜΙΑ. Για την ακρίβεια ΣΧΕΔΟΝ κάλυψε μία ανάγκη μου. To browsing με desktop Edge.

Edited by protsimer

Α μπράβο.

Η λέξη υβριδικό τα λέει απο μόνα του.

Εχουν τα θετικά τους και αρνητικά τους.

Ανάλογα την χρηση που προορίζονται μπορούν να καλύψουν απο πολυ καλά για κάποιους χρηςτες εως μέτρια για κάποιους άλλους.

Και αυτο ειναι το φυσιολογικό.

Αδύνατο μια συσκευή να καλύψει ολες τις πιθανές χρησης ενος χρήστη ακόμα και μεμονωμένη να ειναι ποσο μάλλον σε υβριδικό.

Και αυτο που υπογράμμισα όλη η ουσία στο τέλος.

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ που είμαι στη θέση μου, περιμένω το Air3 για να κάνω την αλλαγή. :rolleyes:

1. Δεν κατηγορώ. Λέω τη γνώμη μου γι' αυτό, σαν κάτοχος. Αν δεν αρέσει σε κάποιον, σορρυ. Αγόρασέ το πρώτα κι εσύ και γράψε ένα review να μας τα πεις.

2. Το "υβριδικό" δεν κάλυψε σχεδόν καμία ανάγκη μου, όχι μόνον ΜΙΑ. Για την ακρίβεια ΣΧΕΔΟΝ κάλυψε μία ανάγκη μου. To browsing με desktop Edge.

2.Οπως είπαμε το οτι δεν κάλυψε εσενα αφορά τη δίκη σου χρηση η τα θέλω.

Δεν αφορά όλους ομως που μπορεί κάλλιστα στο surface να καλυφθούν για την δικιά τους χρηση και τα θέλω.

Έτερων εκατερων:rolleyes:

Το οποιο browsing με Edge μπορούσες κάλλιστα να το κανεις απο το λαπτοπ χωρις να μπαίνεις σε λογική surface.:rolleyes:

Και απλά θα περίμενες κάποιος μήνες να βγει το air 3 η θα έπαιρνες εξαρχής το air 2.

Τα πράγματα στην ζωή ειναι πιο απλά απο οτι φανταζόμαστε και δεν αξίζει να βάζουμε οι ίδιοι εμπόδια ειδικότερα σε οτι αφορά επιλογη συσκευή και καλύψεις κάποιον αναγκών.

Θέλεις/θέλω/θελουμε βαρβάτη αυτονομια,λεπτό,ελαφρύ με full optimized app και UI για κατανάλωση περιεχομένου ο δρόμος ειναι μονόδρομος=iPad.

Θελουμε κατι αλλο για αλλη χρηση τότε τα βάζουμε κατω στη ζυγαριά και αποφασίζουμε.

Τέλος και αποφασίζουμε που θα δώσουμε τα λεφτά μας όμορφα και ωραία και με καταναλωτική συνείδηση οπως όλοι μας πρεπει να έχουμε.

Απλά πράγματα.

Edited by alextrela

Αν πας σε ipad, ναι, η χρήση σου είναι απλοϊκοτατη θα ξαναπώ. Κάτσε και σκέψου τα σενάρια εργασίας και έλα να ξανακάνουμε την κουβεντα... Ipad =μηδέν σοβαρή εργασία, ΔΕΝ γινεται οποιαδήποτε δουλεια εκει, το αντιθετο αν λεγεται είναι για να γελανε και τα τσιμεντα. Αν θες να παιζεις κανα παιχνιδακι η να σερφαρεις οκ, κατανοητο, αλλα μεχρι εκει...

ΥΓ εννοείται πως το surface ΔΕΝ αντικαθιστά desktop /laptop, όμως είναι εκεί να κάνει σχεδόν τα πάντα, μετά από μια δύσκολη μέρα που δε θέλω να κάθισω μπροστά σε 27αρι μονιτορ με 32gb ram... Στο ipad ένα συνημμένο πας να κάνεις view και σκάει. Έχω μερικές δεκάδες ακόμα τέτοια παραδείγματα.

Edited by v@gelis

Αν πας σε ipad, ναι, η χρήση σου είναι απλοϊκοτατη θα ξαναπώ. Κάτσε και σκέψου τα σενάρια εργασίας και έλα να ξανακάνουμε την κουβεντα... Ipad =μηδέν σοβαρή εργασία, ΔΕΝ γινεται οποιαδήποτε δουλεια εκει, το αντιθετο αν λεγεται είναι για να γελανε και τα τσιμεντα. Αν θες να παιζεις κανα παιχνιδακι η να σερφαρεις οκ, κατανοητο, αλλα μεχρι εκει...

ΥΓ εννοείται πως το surface ΔΕΝ αντικαθιστά desktop /laptop, όμως είναι εκεί να κάνει σχεδόν τα πάντα, μετά από μια δύσκολη μέρα που δε θέλω να κάθισω μπροστά σε 27αρι μονιτορ με 32gb ram... Στο ipad ένα συνημμένο πας να κάνεις view και σκάει. Έχω μερικές δεκάδες ακόμα τέτοια παραδείγματα.

Οκ τώρα κάτσε πες μου ποια "σοβαρή" δουλειά κανεις στο surface που δεν έχεις και θα δω εγώ ποια συνημμένα μου σκάνε στο iPad...

Οκ τώρα κάτσε πες μου ποια "σοβαρή" δουλειά κανεις στο surface που δεν έχεις και θα δω εγώ ποια συνημμένα μου σκάνε στο iPad...

Προφανώς δεν είναι για εσένα το surface. Αν μου βρεις και εμένα ένα ipad που να μπορώ τον κώδικα που έχω σε c# να τον κάνω addin στην φουλ έκδοση του excel για να κάνω την δουλειά μου θα πάω να το αγοράσω και εγώ τρέχοντας.

Προφανώς δεν είναι για εσένα το surface. Αν μου βρεις και εμένα ένα ipad που να μπορώ τον κώδικα που έχω σε c# να τον κάνω addin στην φουλ έκδοση του excel για να κάνω την δουλειά μου θα πάω να το αγοράσω και εγώ τρέχοντας.

Πάρε ένα λαπτοπ άνθρωπε μου με λιγότερα λεφτά...

Σοβαρά θα δουλέψεις desktop excel με αφή;

Είπαμε όχι κι έτσι..

Πάρε ένα λαπτοπ άνθρωπε μου με λιγότερα λεφτά...

Σοβαρά θα δουλέψεις desktop excel με αφή;

Είπαμε όχι κι έτσι..

Το οτι εχει αφή δεν του απαγορεύει σε κανέναν να το δουλεύει με ποντίκι η πληκτρολόγιο η χρηση γραφιδας ειτε πανω στο tablet ειτε με συνδεση με οθονη.:rolleyes:

Το οτι εχει αφή δεν του απαγορεύει σε κανέναν να το δουλεύει με ποντίκι η πληκτρολόγιο η χρηση γραφιδας ειτε πανω στο tablet ειτε με συνδεση με οθονη.:rolleyes:

Α ναι, δεν θέλω λαπτοπ. Θέλω ταμπλετ σαν λαπτοπ...φακ logic

Α ναι, δεν θέλω λαπτοπ. Θέλω ταμπλετ σαν λαπτοπ...φακ logic

Oπως και να χει ολα αυτα επρεπε να τα ψαξεις πριν αγορασεις το Surface....τωρα πεταξες τα λεφτα σου για ενα επαγγελματικο εργαλειο ενω στη πραγματικοτητα ηθελες κατι υποδεέστερο,κατι που απευθύνεται στο ευρυ κοινο....αλλη φορα διαβασε κι ενημερωσου για να μην παραπονιεσε μετα για τις δικες σου λαθος επιλογες !

Oπως και να χει ολα αυτα επρεπε να τα ψαξεις πριν αγορασεις το Surface....τωρα πεταξες τα λεφτα σου για ενα επαγγελματικο εργαλειο ενω στη πραγματικοτητα ηθελες κατι υποδεέστερο,κατι που απευθύνεται στο ευρυ κοινο....αλλη φορα διαβασε κι ενημερωσου για να μην παραπονιεσε μετα για τις δικες σου λαθος επιλογες !

Δεν παραπονιέμαι. Τη γνώμη μου γράφω. Το ταμπλετ θα πουληθεί-δεν το παντρεύτηκα. Το ότι μάχονται να με βγάλουν ανενημερωτο αγοραςτη και με υποδεεςτερες ανάγκες (lol wut) επειδή αγόρασα κάτι για να το δοκιμάσω όμως, με ξεπερνά.

Δεν παραπονιέμαι. Τη γνώμη μου γράφω. Το ταμπλετ θα πουληθεί-δεν το παντρεύτηκα. Το ότι μάχονται να με βγάλουν ανενημερωτο αγοραςτη και με υποδεεςτερες ανάγκες (lol wut) επειδή αγόρασα κάτι για να το δοκιμάσω όμως, με ξεπερνά.

Οταν αγοραζεις ομως κατι για να το δοκιμασεις καλο θα ηταν να το ψαχνεις κι ολας πριν το αγορασεις κι οχι μετα ,τι πιο λογικο ? Και ναι,απο τα γραφομενα σου φαινετε πως δεν εισαι επαρκώς ενημερωμενος.

Ας ελπισουμε ο επομενος κατοχος να εκμεταλλευθεί πληρως τις δυνατοτητες του.

Οταν αγοραζεις ομως κατι για να το δοκιμασεις καλο θα ηταν να το ψαχνεις κι ολας πριν το αγορασεις κι οχι μετα ,τι πιο λογικο ? Και ναι,απο τα γραφομενα σου φαινετε πως δεν εισαι επαρκώς ενημερωμενος.

Ας ελπισουμε ο επομενος κατοχος να εκμεταλλευθεί πληρως τις δυνατοτητες του.

Μα ποιος είπε ότι δεν έκανα έρευνα αγοράς; Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω; Είναι το 5ο ταμπλετ που παίρνω, δηλαδή. Εκτός από χαρακτηρισμούς ad hoc, επιχείρημα της προκοπής, δεν...ε;

Anyway, Καλή τύχη στον επόμενο κάτοχο! Θα τη χρειαστεί για να ανακαλύψει τόσες αρετές...

Μα ποιος είπε ότι δεν έκανα έρευνα αγοράς; Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω; Είναι το 5ο ταμπλετ που παίρνω, δηλαδή. Εκτός από χαρακτηρισμούς ad hoc, επιχείρημα της προκοπής, δεν...ε;

Anyway, Καλή τύχη στον επόμενο κάτοχο! Θα τη χρειαστεί για να ανακαλύψει τόσες αρετές...

Ξεμείναμε απο επιχειρήματα,στα έγραψαν παραπανω εξαντλητικά,τι αλλος ζητας? Να σε παρουμε απο το χερακι να σου δειξουμε τις λειτουργιες του ? Πρεπει να ψαξεις,να διαβασεις,να αφιερωσεις χρονο και φαιά ουσία.:rolleyes:

Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω; Είναι το 5ο ταμπλετ που παίρνω, δηλαδή.

Τωρα αυτο το εγραψες προς επιδειξη προϋπηρεσίας στα Tablet ?:lol::lol::p

Παιδιά, έχετε ξεφύγει απο το νόημα του Thread. Εαν δεν του κάνει του φίλου, ας το πουλήσει και πάμε παρακάτω!

Ok, παμε εν ταχει (και μετα από 85 περιπου ταμπλετες που περασαν από τα χερια μου, ολων των λειτουργικων):

- Δεν εχεις file system, δε μπορεις να εχεις σοβαρο app side by side integration (μεχρι κι 8 ανοιγω στο surface), δεν εχεις usb support (ναι, usb stick ftg) δε μπορει να συνδεθει σε corporate network drives , δεν εχεις πραγματικη σουιτα γραφειου (παρα μονο παιχνιδοσουϊτες, που αν πας να τρεξεις σοβαρη formula ή μακροεντολή βλεπει τα ραδίκια αναποδα), το email app είναι για γελια (επιλεξε να στειλεις ένα αρχειο σαν συνημμενο και μετα δοκιμασε να βαλεις δευτερο και τριτο), SSH / RDP / VNC στο ipad (ο ποιος?) , evernote με handwritten σημειώσεις (καθημερινα, σοβαρο PIM) για να προετοιμασεις την επομενη ημερα, μια γρηγορη ματια σε autocad αρχειο με σημειωση συναδελφου μηχανικου (ναι, ανοιγει native αρχεια αρκετων ΜΒ) και και και, που θελω παραπανω από 60 δευτερα που εκανα για να συνταξω αυτό το μηνυμα για να τα απαριθμησω.

Αν δεν το καταλαβες, παμε άλλη μια: Το ipad είναι μια ωραιοτατη παιχνιδοταμπλετα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακο, αρκει να ξερεις τι κρατας: Μια ωραιοτατη, δημοφιλεστατη, εμπορικη παιχνιδοταμπλετα.

Καλοπουλητο το surface.

Over and out...

Το eshop δεν φέρνει πλέον το type cover για το surface 3?

Δεν το βλέπω πουθενά.

Από που μπορούμε να το βρούμε σε καλή τιμή?

Το eshop δεν φέρνει πλέον το type cover για το surface 3?

Δεν το βλέπω πουθενά.

Από που μπορούμε να το βρούμε σε καλή τιμή?

Μονο Amazon η eBay λογικα θα βρεις.

Αλλα γιατι δεν περιμένεις το διάδοχο λογικα με το δικό του type cover 4 θα ειναι εφάμιλλο με το μεγάλο Pro 4.

Ξέρουμε σε ποσο καιρο περίπου αναμένεται η παρουσίαση του?

Αν είναι μέχρι Μάιο που παρουσιάστηκε πέρσι, είναι πολυς ο καιρός

Ξέρουμε σε ποσο καιρο περίπου αναμένεται η παρουσίαση του?

Αν είναι μέχρι Μάιο που παρουσιάστηκε πέρσι, είναι πολυς ο καιρός

Κατά 90% μέσα στο επόμενο τρίμηνο,αρα αν το βιάζεσαι τσιμπα το 3.

• The title was changed to Microsoft Surface 3 (2015)