tedgr13 Δημοσιεύτηκε April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 3, 2015 Καλησπέρα, θέλω να πάρω στον πατέρα μου ένα οικονομικό smartphone γιατί το s advance που είχε κολλάει τρελά πλέον..Επειδή δεν μπορώ να ξεφύγω από τα 100 ευρώ, και δεν θέλω κάτι από Κίνα, ποιό από τα παραπάνω είναι καλύτερο?Η χρήση που θα γίνει είναι μόνο τα βασικά, viber, facebook , browsing..Επίσης θα προτιμήσω αυτό που έχει καλύτερη αντοχη στον χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Καλησπέρα, θέλω να πάρω στον πατέρα μου ένα οικονομικό smartphone γιατί το s advance που είχε κολλάει τρελά πλέον..Επειδή δεν μπορώ να ξεφύγω από τα 100 ευρώ, και δεν θέλω κάτι από Κίνα, ποιό από τα παραπάνω είναι καλύτερο?Η χρήση που θα γίνει είναι μόνο τα βασικά, viber, facebook , browsing..Επίσης θα προτιμήσω αυτό που έχει καλύτερη αντοχη στον χρόνο. Eγώ σε αυτή την κατηγορία τιμής τουλάχιστον θα πήγαινα σίγουρα σε Windows Mobile (προσωπική άποψη)... Μεταξύ 630 κ' 535, θεωρητικά καλύτερο είναι το 535, ωστόσο έχουν αναφερθεί ουκ ολίγα προβλήματα με τη συγκεκριμένη συσκευή, τόσο εδώ, όσο και αλλού, χωρίς να υπάρχει κάτι σίγουρο, όσον αφορά την επίλυσή τους... Οπότε μεταξύ των δύο, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, θα πήγαινα στο 630... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedgr13 Δημ. April 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Eγώ σε αυτή την κατηγορία τιμής τουλάχιστον θα πήγαινα σίγουρα σε Windows Mobile (προσωπική άποψη)... Μεταξύ 630 κ' 535, θεωρητικά καλύτερο είναι το 535, ωστόσο έχουν αναφερθεί ουκ ολίγα προβλήματα με τη συγκεκριμένη συσκευή, τόσο εδώ, όσο και αλλού, χωρίς να υπάρχει κάτι σίγουρο, όσον αφορά την επίλυσή τους... Οπότε μεταξύ των δύο, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, θα πήγαινα στο 630... ;) Το 532 ειναι μήπως καλύτερη επιλογή??Το λέω λόγω του ενός gb ram.Αυτό δεν το καθιστά πιο futureproof?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Το 532 ειναι μήπως καλύτερη επιλογή??Το λέω λόγω του ενός gb ram.Αυτό δεν το καθιστά πιο futureproof?? Φίλε μου δεν ξέρω, ας απαντήσει κάποιος που ξέρει σίγουρα καλύτερα... Αυτό που είδα είναι ότι μάλλον το 630 έχει καλύτερο επεξεργαστή, αλλά το 532 παραπάνω RAM αλλά και μικρότερη οθόνη (4άρα έχει απ' όσο βλέπω το 532)... Από θέμα αναβαθμίσεων γενικά πάντως, απ' όσο ξέρω όλα τα Lumia οκ είναι up to a certain point πάντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Πιο future proof είναι σίγουρα το 535! Και πιο πλήρες πακέτο γενικότερα. Το 630 παρόλο που είναι εξαιρετικό έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα. Η 512 ram. Οχι ότι δεν λειτουργεί μια χαρά. Ισα ισα που πάει σφαίρα. Ομως οι πιο καινούργιες εφαρμογές θα βγαίνουν με προδιαγραφές minimum 1GB ram. Aρα θα υπάρξει θέμα στο άμεσο μέλλον. Οσο για το moto Ε, θα το πρότεινα μόνο αν κοιτούσε αποκλειστικά για android. Διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος να στραφείς εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedgr13 Δημ. April 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!Με βλέπω να πάιρνω το 532 τελικά λόγω των προβλημάτων του 535 αλλά και του 1 gb ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!Με βλέπω να πάιρνω το 532 τελικά λόγω των προβλημάτων του 535 αλλά και του 1 gb ram. Εύχομαι να το ευχαριστηθείς. Θα σου πρότεινα πάντως να περιμένεις μερικές μέρες ακόμα αν δεν επείγεσαι τρελά, γιατί κάτι ακούγεται ότι βγήκε update προχθές από τη Microsoft για το 535 που διορθώνει σχεδόν όλα τα θέματα που υπήρχαν... Οπότε αν θες περίμενε να δεις όντως πως πάει πλέον το εν λόγω κινητό... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fae8on Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Εγώ πάντως πήρα το moto e πρόσφατα και με καλύπτει σε browsing, facebook, viber κλπ. Καθολου κολλήματα σε αυτά, το μονο αρνητικό είναι τα 4 gb rom που εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple7 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Εγώ πάντως πήρα το moto e πρόσφατα και με καλύπτει σε browsing, facebook, viber κλπ. Καθολου κολλήματα σε αυτά, το μονο αρνητικό είναι τα 4 gb rom που εχει. Και δεν μπορείς να μεταφέρεις στην SD εφαρμογές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!Με βλέπω να πάιρνω το 532 τελικά λόγω των προβλημάτων του 535 αλλά και του 1 gb ram. Σωστη επιλογη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedgr13 Δημ. April 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Εύχομαι να το ευχαριστηθείς. Θα σου πρότεινα πάντως να περιμένεις μερικές μέρες ακόμα αν δεν επείγεσαι τρελά, γιατί κάτι ακούγεται ότι βγήκε update προχθές από τη Microsoft για το 535 που διορθώνει σχεδόν όλα τα θέματα που υπήρχαν... Οπότε αν θες περίμενε να δεις όντως πως πάει πλέον το εν λόγω κινητό... :) Έγινε φίλε μου, θα τσεκάρω και το αντίστοιχο νήμα για να δω τι λένε τα παιδιά που το έχουν ήδη. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts