Jump to content

Στα 250e G3 ή κάποιο αλλο?

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα.

Εχω πουλήσει το Lumia 1020 και αγορασα το 930 απο την προσφορα του Γερμανου,αλλα δεν με ικανοποίησε περισσότερο απο το 1020 η καμερα του οποτε θα το δωσω σε φιλο.

Στο θεμα μας τωρα.Ειχα αποφασισει να ξαναγορασω μεταχειρισμενο το 1020 αλλα βγηκε προσφορα στο Γερμανο με το G3 στα 250 με την χρηση eurobank.

Με android δεν ξαναεχω ασχοληθει μιας και μετα απο bada os (LOL) πηγα σε 830 και 1020.

Αξιζει να παω σε G3? Αξιζουν τα 60,70 + που εχει απο ενα μεταχειρισμενο G2?

Στα 250 υπαρχει κατι εφάμιλλο?Το Ζ2 και το Samsung Alpha ξεφυγουν σε τιμη μετα.

Με ενδιαφερει η καλη καμερα,καλη οθονη και κατι που μου ελλειπε απο το Lumia 1020 η καλη αυτονομια.Θα με ξενίσει πολυ η καμερα σε σχεση με 930 και 1020?

Dhamher_00

Στα 250 δεν υπαρχει κατι εφάμιλλο του G3. Απο ελλαδα φυσικα. Απο Κίνα φυσικα υπαρχουν . Απο αγορα εσωτερικου το παίρνεις με κλειστά ματια. 250 ευρω δεν θα το βρίσκεις ουτε αφου θα εχει κυκλοφορήσει το G4 ενα εξάμηνο!

Σε σχέση με 1020, αν έπαιζες με ρυθμίσεις κτλ, ναι θα σε ξενισει. Αν έβγαζες στο αυτόματο μόνο, θα βγάζεις πλέον χειρότερες αλλά πολύ καλές.

Tελευταια ειχα μαθει αρκετα και επαιζα με manual αλλες φορες με δικαιωνε και αλλες φορες οχι ,αλλα οταν με δικαίωνε το αποτελεσμα ηταν φοβερο.Τωρα παιζω με το Ν8 βεβαια αλλα υστερει.

Να ρωτησω το g3 αξιζει τα 60-70 ευρω + απο το g2 ?

Μιας και ειχα αποφασισει να παρω μεταχειρισμενο.

Dhamher_00

Μαλιστα οποτε οπως καταλαβα και διαβασα και σε αλλα θεματα το G3 ειναι αρκετα πισω σε θεμα καμερας.

Τωρα να ρωτησω αξιζει τo G3 τα 60 ευρω παραπανω απο ενα μεταχειρισμενο G2?

Απο μπαταρια πως πανε αμφότερα?

Dhamher_00

Από άποψη φωτογραφιών θεωρώ πως όχι σύμφωνα με ότι έχω δει.

το g2 δεν έχει απολυτός καμία σχέση σε θέματα φωτογραφίας με το g3,το g3 είναι επιπέδου 930 (τα είχα και τα 3) και ειδικά σε νυχτερινές φώτο το g3 είναι άψογο με το laser auto focus (πάντα με αυτόματες ρυθμίσεις)

Μα τι λέτε ρε παιδια ; Ίσα ίσα αυτό λένε όλοι, ότι έχει από τις καλύτερες κάμερες, απλά δεν έχει ρυθμίσεις για iso κλπ χειροκίνητες. Μπορείς να βάλεις εφαρμογή τρίτου όμως και να έχεις κανονικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Για μενα αξιζουν τα 60 επιπλεον για το g3 γιατι απλα το αλλο ειναι μεταχειρισμένο και μοντέλο +2ετων.

Απο αποψη καμερας με πρόγραμμα τριτου παιρνεις ρις μανιουαλ ρυθμισεις που λείπουν.

Απο αποψη μπαταριας αν και ακομα το στρωνω το κινητο βγαζει 2 ωρες οθόνη+ 1.5 ωρα κλήσεις + μιση μερα wifi και ρο βραδυ ηταν στο 20%. Δλδ βγαζει μια μερα αν δεν το σκίσεις. Σε αναμονη κανει καλη διαχείριση της μπαταριας. Στα 250 για μενα ειναι μονόδρομος.

Edited by THANKIN

επειδη δινεις τοση βαρυτητα στην καμερα, αξιζει αρκετα το G3 σε σχεση με το G2 (αν και θεωρω ουτως η αλλως οτι ειναι ατοπο να συγκρινεις καινουρια συσκευη με μεταχειρησμενη.... δε μπορεις δηλαδη να λες "θα πηγαινα για μεταχειρησμενο G2 αρα 50ε κατω"....αλλο μεταχειρησμενο αλλο καινουριο. Κατανοω οτι δε μπορεις να βρεις το G3 μεταχειρησμενο στα 200ε επειδη το 250 του καινουριου ειναι μια προσψρινη προσφορα, ομως ειναι αδικη και παλι η συγκριση καινουριου-μεταχειρησμενου οταν βαζεις τον παραγοντα κοστος)

ΟΜΩΣ οσο (αρκετα) βελτιωμενο και να θεωρω οτι ειναι το G3 απο το G2 στο θεμα καμερας, δε θεωρω οτι ειναι καλυτερο του 930...οποτε φοβαμαι μη κανεις μια τρυπα στο νερο. Να ξερεις οτι ανταξιο του 1020 δεν εχει βγει ακομα στην αγορα σε καμια πλατφορμα...αρα μη κυνηγας μαγισσες και απογοητευεσαι συνεχεια. Το 930 ειναι μισο κλικ κατω απο το 1020, αμα δε σε ικανοποιησε ΟΥΤΕ αυτο, τοτε δε νομιζω οτι θα ικανοποιηθεις με οτιδηποτε αλλο (ουτε με το G3).

Αν κανεις συνηδειτα αυτο το βημα (υποβαθμισης στην καμερα) για να κερδισεις αλλα πραγματα (λειτουργικο, μπαταρια, οθονη κλπ) τοτε ναι ΟΚ θα εχει νοημα... αλλα μη ψαχνεις να βρεις ανταξιο του 1020 σε καμερα ΣΗΜΕΡΑ, δε θα βρεις...

Πολύ καλή κάμερα από Κίνα έχουν και το meizu m1 note, και το αδερφάκι του το mx4.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Καλή κάμερα πλήρως smooth αίσθηση πύραυλος στο φόρτωμα και με καμερα στα σημεία καλυτερη του meizu m1 note ειναι το Jiayu s3 και με λιγοτερο από 200 ευρω...

φιλε μου επειδη ειχα και τα 2...αν θες την γνωμη μου ειναι η εξης,το g2 εχει μονο καλυτερη μπαταρια και τιποτα αλλο,το g3 εχει αποσπομενη μπαταρια που ειναι βασικο συν πολυ καλυτερη καμερα(του g2 ειναι μαπα)και πολυ ομορφη οθονη οπως και σχεδιασμο...
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

φιλε μου επειδη ειχα και τα 2...αν θες την γνωμη μου ειναι η εξης,το g2 εχει μονο καλυτερη μπαταρια και τιποτα αλλο,το g3 εχει αποσπομενη μπαταρια που ειναι βασικο συν πολυ καλυτερη καμερα(του g2 ειναι μαπα)και πολυ ομορφη οθονη οπως και σχεδιασμο...

Δεν πρέπει να έχεις πιάσει g2 στα χέρια σου ποτέ μου φαινεται.

Αν το G2 έχει χάλια κάμερα (μάπα) και το βγάζεις τόσο σκάρτο το best seller της αγοράς για την τιμή του τώρα, τι να πω :down:

κοντα χρονο το ειχα...ναι φιλε μου εχει φοβερη εστιαση τι να σου πω...χαλια camera μπροστα σε αλλα ναι...υπερβολικα χαλια εστιαση....επισης δεν ειπα οτι δεν ειναι γρηγορο η οτι ειναι χαλια...εστιασα στο μοναδικο του μειον...επισης φιλε dimsavv το 32 ειχα και απο τους πρωτους μαλιστα με root και με ολα...

Εμένα πάλι Γιατί μου φαίνεται πως μόνο στην γρήγορη εστίαση υπερέχει το g3 και η κάμερα κατά τα άλλα ήταν πισωγύρισμα σε σχέση με του g2

Φιλικά Γιώργος

κοντα χρονο το ειχα...ναι φιλε μου εχει φοβερη εστιαση τι να σου πω...χαλια camera μπροστα σε αλλα ναι...υπερβολικα χαλια εστιαση....επισης δεν ειπα οτι δεν ειναι γρηγορο η οτι ειναι χαλια...εστιασα στο μοναδικο του μειον...επισης φιλε dimsavv το 32 ειχα και απο τους πρωτους μαλιστα με root και με ολα...

Έχει αργή εστίαση επειδή έχει αργή ταχύτητα κλείστρου,και δεν έχει κάτι όπως το λέιζερ του g3 για να βοηθηθεί. Τώρα αν θεωρείς ότι η ταχύτητα εστίασης σημαίνει χάλια κάμερα ή ότι η κάμερα του g3,το οποίο έχει ίδιο αισθητήρα και φακό,είναι έτη φωτός μπροστά οκ τι να πω.

δεν ειπα οτι ειναι ετη φωτος...ειπα οτι ειναι καλυτερη και προσωπικα πιστευω οτι το g2 δεν εχει καλη καμερα...το μοναδικο πραγμα που με ειχε ξενερωσει αυτο ηταν δυστηχως,ειναι το μοναδικο κινητο που κρατησα τοσο πολυ

H καμερα του G3 υπερεχει αρκετα στην εστιαση λογω laser focus, και λιγο λογω καλυτερης επεξεργασιας (software). Overall ειναι καλυτερη απο λιγο εως αρκετα αναλογα με το ποσο βγαζεις βραδυνες photos.

Αποκει και περα το G2 εχει καλυτερη μπαταρια, ειναι πιο αλαγκαριστο, και η οθονη του εχει πιο ζωντανα-κορεσμενα χρωματα (υποκειμενικο σε ποιους αρεσει, αλλα η πλειοψηφια τα προτιμα και βρισκει καπως ξεπλυμενη την οθονη του G3)

Το G3 εχει και το bonus οτι μπορεις να παρεις το 16αρι σε πολυ καλη τιμη και δε σε πειραζει γιατι παιρνει microSD.

Αν μου εδινε καποιος το G3 με την οθονη+μεγεθος του G2 για μενα θα ηταν η τελεια συσκευη (καλα αν ειχε και stock android θα ηταν Η συσκευη).

Εφοσον παιζουν στα ιδια λεφτα προσωπικα θα πηγαινα στο G3, αλλα με βαρια καρδια, αν το G2 επεφτε στα 199ε ας πουμε θα πηγαινα στο G2!

:lol:

Το G2 γονατιζει το G3 σε ολα και μαλιστα το σκορπαει στους ανεμους ΠΛΗΝ της καμερας. Οτι ναναι γραφεις

και στη καμερα οχι οτι τραβαει πιο ωραιες φωτο, ζουμαρει ειδικα στο σκοταδι πολυ γρηγορα λογο του laser , σαν ποιοτητα ισαξιες ειναι, αντε να μην το παιξω και απολυτος εχει πιο ζωντανα χρωματα το G3. Αυτο

Edited by ea6gka
All it takes is a swipe...

g2 και απο μενα!!!πολυ καλη μπαταρια..αν πας στο g3 οθονη καμερα πολυ καλη αλλα στραγγιζει αμεσως
I Want To Believe

Η κάμερα είναι σχετική για όλους. Για τον veggeto που μπορεί να θέλει point and shoot και ότι καλύτερο μπορεί να βγει έτσι, το g3 μπορεί να του φαίνεται τρομερό, εμένα μέτριo. Γιαυτό θα ακούσει πολλές γνώμες διαφορετικές ο φίλος. Καλό θα ήταν να κάνει μια διευκρίνηση του τι θέλει από την κάμερα. Γιατί πχ και το 1020 πχ που είναι το καλύτερο, θέλει manual για να αποδώσει τα μέγιστα.