adtakhs Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Θα με τρελάνει. Λοιπόν. Μια αλλη Ρομ που μ'αρεσε είναι αυτή: https://www.needrom.com/download/vibe-avon/ Flash λέει απο κάτω πως κάνεις. Όχι βέβαια πρώρα Ρομ μετα gapps. Πάλι με TWRP θα το κάνω έτσι ? Αλλά αυτός λέει WIPE τα πάντα και όχι μόνο τα - davlik art cache -cache -internal storage -data Να κάνω τα πάντα ή θα χάσω τίποτα IMEI ? Επίσης πάλι πρέπει να βάλω GAPPS ? Οι ίδιοι μπαίνουν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Κάνε wipe οτι λέει. Όχι gapps δεν θέλει. ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι προεγκατεστημένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adtakhs Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Κάνε wipe οτι λέει. Όχι gapps δεν θέλει. ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι προεγκατεστημένα. Τα παρακάτω λέει αλλά ορισμένα δεν τα πιάνω. -MAKE A FULL WIPE -ADVANCED wIPE :: wipe every thing except sd card -FLASH THE ROM ZIP -REBOOT (automatic rebooting script is not added if it reboot automatically then there must be some problem you may need to reflash the rom again) APN SHOULD BE EDITED MANUALLY FOR JIO SIM…………. (εδώ τι εννοεί?) TO SWITCH BTW APPS FASTER comfigure switchr (αυτό τι είναι ?) JUST SWIPE DOUBLE aggressive mode for nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Τα παρακάτω λέει αλλά ορισμένα δεν τα πιάνω. Μην κανεις wipe την SD card απο το twrp και το άλλο άστο. Δεν είναι κάτι που πρεπει να σε ανησυχεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adtakhs Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Μην κανεις wipe την SD card απο το twrp και το άλλο άστο. Δεν είναι κάτι που πρεπει να σε ανησυχεί. Για την κάρτα το κατάλαβα. Είναι αυτονόητο. Το "APN SHOULD BE EDITED MANUALLY FOR JIO SIM…………. " δεν καταλαβαίνω όπως και από κάτω που λέει πως πρέπει να παραμετροποιήσω το "switchr " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Άστα. Κάνε install και βλέπεις αν σ'αρεσει η Ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adtakhs Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Άστα. Κάνε install και βλέπεις αν σ'αρεσει η Ρομ. Εκανα wipe τα πάντα εκτός της Micro SD. Να ρωτήσω. Σε αυτή την περίπτωση FORMAT δεν θέλει? Γιατί δεν το αναφέρει πουθενά ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Μην κανεις αστο. Περνά Ρομ και δες πως πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adtakhs Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 (edited) Μην κανεις αστο. Περνά Ρομ και δες πως πάει. Τα ίδια φίλε.... Βγάζει αρχικά το νέο logo της lenovo και μετά μπαίνει σε TWRP .... ΕΔΙΤ. Αυτό που παρατήρησα τώρα είναι πως στο TWRP στην καρτέλα MOUNT έχει κλικαρισμένα μόνο την CACHE , τα DATA και την MICRO SD. Δεν έχει κλικαρισμένα το SYSTEM , το Protect και το USB OTG Μήπως πρέπει να κάνω mount κάτι από τα παραπάνω ? Επίσης αν πατήσω κάτω χαμηλά λέει FULL SElinux support present MTP ENABLE Edited January 1, 2018 by adtakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Τότε δεν μενει αλλη επιλογή. Κάνε αυτό που λέει το βίντεο. Και μετα ξανά όλη την διαδικασία με aosp αν δεν γίνει δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adtakhs Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 (edited) Τότε δεν μενει αλλη επιλογή. Κάνε αυτό που λέει το βίντεο. Και μετα ξανά όλη την διαδικασία με aosp αν δεν γίνει δεν ξέρω. Λοιπόν κατέβασα ότι υλικό ζητούσε το βίντεο που μου παρέθεσες. Εκανα όλα τα βήματα και το κινητό επανήλθε με ANDROID 5.0 και μια πλειάδα προεγκατεστημένων εφαρμογών από την Lenovo. Πέρασα ξανά την TWRP και το κινητό εκκίνησε από αυτή. Ξαναέκανα όλα τα βήματα και πλέον έχω NOUGAT 7.1.2 με GApps PICO . Τώρα το πως μου φαίνεται . Εγκατέστησα CHROME GOOGLE GOOGLE+ GMAIL GOOGLE PHOTO SOUNDHOOD VIBER SKYPE INSTAGRAM FACEBOOK MESSENGER YOUTUBE JVC SMART MUSIC CONTROL HERE MAPS Δεν έχω βάλει SIM ακόμα στο κινητό. Θεματάκια που έχω. 1) Δεν δουλεύει η αναγνώριση φωνής της google για γρήγορη εγγραφή μέσω φωνής. Είτε έχω επιλεγμένη την μηχανή κειμένου της google σε ομιλία είτε έχω επιλεγμένη την PICO TTS . Εχω επιλέξει γλώσσα ελληνικά αλλά μου γράφει σε greekglish .... στην μηχανή της google , ενώ στην pico TTS δεν υπάρχουν ελληνικά σαν επιλογή. 2) Βλέπω μέση χρήση μνήμης στα 1,2-1,3Gb . Στο Android 5.0 που έβαλα από το βίντεο η μέση χρήση μνήμης με τις προεγκατεστημένες εφαρμογές ήταν στα 700Mb. 3) Μια εφαρμογή που δούλευα για download από το youtube.com σε μορφή MP3 , η οποία είναι η FREE MUSIC βγάζει σφάλμα .... Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με κάποια επιλογή στα developer settings. Σε σχέση με πριν που το κινητό σερνόταν, τώρα είναι αξιοπρεπέστατο. Μου φάνηκε κάπως πιο ράθυμο σε σχέση με το android 5.0 που περάστηκε με τις διαδικασίες του βίντεο, αλλά είναι σε γενικές γραμμές καλό. Αρα μένει να δοκιμάσω με sim τα 3g και 4g . Και να δώ τι πρέπει να κάνω με την φωνητική εγγραφή και το free music downloader. Edited January 2, 2018 by adtakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Καλημέρα. Για το free music μπορεί να φταίει η εκδοση του. Δοκίμασε να βάλεις την τελευταία εκδοση αν δεν την έχεις. Επίσης σχετικα με την φωνητική αναγνώριση μπορεί να πρεπει απ τις ρυθμίσεις να το δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adtakhs Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Καλημέρα. Για το free music μπορεί να φταίει η εκδοση του. Δοκίμασε να βάλεις την τελευταία εκδοση αν δεν την έχεις. Επίσης σχετικα με την φωνητική αναγνώριση μπορεί να πρεπει απ τις ρυθμίσεις να το δεις. Στο google search παίζει η φωνητική αναγνώριση. Στον google chrome γράφει σε greekglish. Που βρίσκω την τελευταία έκδοση του free music? Εγώ βάζω αυτή που δίνει το playstore. Τώρα περνάω τους χάρτες του heremaps για offline mode και θα δοκιμάσω και το GPS . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adtakhs Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 (edited) Αλλο ένα θεματάκι που αντιμετωπίζω είναι πως δεν έχω φωνή σε here maps. Εχω ενεργοποιημένη την φωνητική καθοδήγηση στα Ελληνικά και τέρμα τον ήχο, αλλά δεν έχω φωνή ... Περίεργο και αυτό. Τώρα βάζω google maps να δω αν κάνει τα ίδια. Και στο google maps τα ίδια. Δεν έχω φωνητική καθοδήγηση . Σαν να μην βλέπει πως υπάρχει μεγάφωνο .... Edited January 2, 2018 by adtakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Θες να δοκιμασίες την αλλη Ρομ που σου έδωσα? Την vibesavon? Εκείνη την είχα μισο και πλέον χρόνο και δεν είχα σχεδόν κανένα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adtakhs Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Θες να δοκιμασίες την αλλη Ρομ που σου έδωσα? Την vibesavon? Εκείνη την είχα μισο και πλέον χρόνο και δεν είχα σχεδόν κανένα θέμα. Τώρα την ίδια έχουμε ? Δηλαδή έχεις την AOSP ? Ελεγα να δοκιμάσω να λύσω τα θέματα σε αυτή που φόρεσα μιας και έχω περάσει όλες τις εφαρμογές , λογαριασμούς κ.λ.π. Εντύπωση μου κάνει που δεν έχω φωνητική καθοδήγηση σε google maps/ here maps .... Ολα είναι ενεργοποιημένα αλλά δεν .... Αν δεν το καταφέρω θα αλλάξω ρομ μάλλον με αυτή που μου είπες παραπάνω. Απλά το user interface όπως το είδα δεν μου άρεσε και πολύ ... Αυτής εδώ μου αρέσει περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Παιδιά επειδή εχω θέμα με τον ψεύτικο ευρωπαικό αντάπτορα που είχε μέσα ο φορτιστής του κινητού ποιον φορτιστή μου προτείνεται να πάρω ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο; Εχω δοκιμάσει δύο φορτιστές και αργεί πολύ να φορτίσει το τηλέφωνο... Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzphone Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 (edited) Παιδιά επειδή εχω θέμα με τον ψεύτικο ευρωπαικό αντάπτορα που είχε μέσα ο φορτιστής του κινητού ποιον φορτιστή μου προτείνεται να πάρω ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο; Εχω δοκιμάσει δύο φορτιστές και αργεί πολύ να φορτίσει το τηλέφωνο... Ευχαριστώ.[/QUOm http://m.aliexpress.com/s/item/32690465052.html?spm=a2g0n.store-home.0.0.74998d06rZdlAY#autostay Εαν μπορεις παρε αυτον. Απο Ali express Εχω 2 ησυχασα πραγματικα. Εχω μετρησει ολες τις εξοδους. Οτι ρευματα λεει ισχυουν. Φτανει μεχρι 3 Αμπ. η καθε usb Και δινει οτι απαιτει η μπαταρια Παντα στο ρευμα γιατι δεν υπερφορτιζει και αισθανομαι οτι εδω και 6 μηνες η μπαταρια δεν εχει χασει καθολου σε χωρητικοτητα. Οι φορτιστες ειναι ενα καλα κρυμενο μυστικο στην διαρκεια ζωης της μπαταριας και του δινουμε ελαχιστη σημασια. Θα αξιζε καποιος να κανει ενα ρεπορτο. Εδω ειμαστε για επεξηγησεις Edited January 11, 2018 by zzphone Διόρθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση . Θα το αγοράσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Την συγκεκριμένη Rom την έχει δοκιμάσει κάποιος; Είναι ευχαριστημένος; https://www.needrom.com/download/miuipro9/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zafpinto Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Όμορφη,ωραία η από πανω ΡΟΜ...Πολύ λαγκ όμως,μαλλον παει για απεγκατασταση μετα από 4 μέρες χρήσης της... Φταίει και το οτι κλείνει τριετία το κινητακι μας. Μονο αν βρούμε καμιά πανάλαφρη ΡΟΜ και το σώσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Εγώ δεν έχω θέμα πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος. Σε λίγες μέρες κλείνει μήνα... Ισως και η καλύτερη ρομ που είχα. Θα δείξει βέβαια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiwi Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Υπάρχει κάποιος οδηγός για να περάσω την ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1alex Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Εχω την εκδοση VIBEUI_V2.5_1522_7.162.1_DEV_K50-T5_cuoco92 δηλ την lemoncelo του Ιταλου Τον τελευταιο καιρο αργει παρα πολυ (μερικα λεπτα) να ανοιξει το Wi-fi (η εφαρμογη WLAN).. Τα δεδομενα ανοιγουν αμεσα μπορει να βοηθησει κανεις; ειναι παρα πολυ εκνευριστικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geos3 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Καλησπερα.Επεσε ενα τετοιο κινητο στα χερια μου και του εκανα wipe data/factory reset καθως και ολα τα format που εχει στο mounts and storage(system, data, cache, protece_f, protrct_s, data and /data/media(/sdcard) απο το μενου που βγαζει οταν παταμε τα πλαινα κουμπια. Απο την ωρα που του τα εκανα δεν ξανανοιξε κ κολλαει στο λογοτυπο.Προσπαθησα με flash tool να του ξαναπερασω την αρχικη rom αλλα δεν γινετε με τιποτα.Μου βγαζει BROM-ERROR-SDL-GET-DRAM-SETTING-FAIL-5054 οταν εχω τικαρει μονο το recovery.Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει??? Να πω ακομη οτι δεν βλεπει την εξωτερικη sd. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts