Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα. Εχει καποιος κανενα κινητο για ανταλλακτικα, θελω την καιρεα και το καλοδιο της καιρεας να δοκιμασω μηπως και ειναι αυτο.

Δεν μπορω να καταλαβω τι το επιασε και δεν εχει σημα.

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια σημερα εβγαλα την μπαταρια την ξαναεβαλα και κολαεςι στο πρασινο logo lenovo τι κανω???

εκανα τα παντα recovery ολα τπτ δεν γινεται

Ζήσε την κάθε σου στιγμή σαν να 'ναι η τελευταία

Ολα οκ το έφτιαξα με εναν οδηγώ που βρήκα αλλα τωρα είναι αρκετά άσχημο δεν ηταν οπως πριν παω στα θέματα χάλια και κατι που μου αρεζε ηταν οτι καθε φορα που άνοιγα το κινητό το lock screen φώτο άλλαζε
Ζήσε την κάθε σου στιγμή σαν να 'ναι η τελευταία

καλησπερα παιδες

εχω ενα θεματακι με το κ3 μου πηγα να του αλαξω ρομ και κατι εκανα λαθος flash tool και νεκρωσε οταν παταω το κουμπι να ανοιξει κανει την χαρακτιρηστικη δονηση αλλα τιποτα δεν ανοιγει καμια βοηθεια,????? υπαρχει περιπτωση να επανελθει η θα το κλαψω?

ΟΚ ανοιξε

Edited by gpan72

Παιδιά μια ερώτηση. Άλλαξα ρομ στο κινητό έβαλα Android 6 και όλα καλά. Το μόνο που μου κάνει είναι το εξής. Ανά διαστήματα που βλέπω το κινητό έχει μπει από μόνο του στην κατάσταση "μην ενοχλείται" και σε αθόρυβη λειτουργία. Το απενεργοποιώ και ξανά πάλι τα ίδια μετά από λίγη ώρα. Προσπαθώ από τις ρυθμίσεις να το φτιάξω αλλά δεν βγάζω άκρη.

Παιδιά μια ερώτηση. Άλλαξα ρομ στο κινητό έβαλα Android 6 και όλα καλά. Το μόνο που μου κάνει είναι το εξής. Ανά διαστήματα που βλέπω το κινητό έχει μπει από μόνο του στην κατάσταση "μην ενοχλείται" και σε αθόρυβη λειτουργία. Το απενεργοποιώ και ξανά πάλι τα ίδια μετά από λίγη ώρα. Προσπαθώ από τις ρυθμίσεις να το φτιάξω αλλά δεν βγάζω άκρη.
Μήπως στις ρυθμίσεις του "μην ενοχλείται" έχει μπει να ενεργοποιείται συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα? Είναι σαν να έχεις βάλει επαναλαμβανόμενο ξυπνητήρι. Χτυπάει, το απενεργοποιείς αλλά την άλλη μέρα ενεργοποιείται και ο μόνος τρόπος να σταματήσει εντελώς είναι να απενεργοποιήσεις την επαναλαμβανόμενη λειτουργία από τις ρυθμίσεις.

καλησπερα παιδες

εχω ενα θεματακι με το κ3 μου πηγα να του αλαξω ρομ και κατι εκανα λαθος flash tool και νεκρωσε οταν παταω το κουμπι να ανοιξει κανει την χαρακτιρηστικη δονηση αλλα τιποτα δεν ανοιγει καμια βοηθεια,????? υπαρχει περιπτωση να επανελθει η θα το κλαψω?

ΟΚ ανοιξε

η μονη περιπτωση να ξαναλειτουργησει η συσκευη,ειναι να βρεις την αρχικη εργοστασιακη rom που εβαλαν στο κινητο.να την βαλεις μεσα στην sd και να βγαλεις και να ξαναβαλεις την μπαταρια,και να πατησεις το power να ξεκινησει.τοτε θα δει αυτη την ειδικη rom και θα στην φλασαρει.

το εχω κανει σε αλλο κινητο και δουλεψε.ψαξε στο xda και στο google για initial lenovo k3 note και μπορει να την βρεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε παιδιά καλησπέρα ,θέλω την βοήθεια σας .

Κατέβασα με ευκολία και φλάσαρα μία official rom στο συγκεκριμένο κινητό και μόλις άνοιξα το κινητό και πήγα να περάσω το email του κατόχου του(στην 1η εκκίνηση ) ,μου ζήτησε στην επαλήθευση το τηλέφωνο του και δεν θυμαται o ίδιος τίποτα για να το επαληθεύσει ,ούτε το νούμερο που είχε τότε έχει πια ,ούτε το email ανάκτησης ,ούτε θυμάται πότε το έφτιαξε ούτε τίποτα !!!

Μόνο στις ερωτήσεις ,τον καλύτερο του φίλο θυμάται !!!!

Υπάρχει τρόπος να προχωρήσω ; Τι να κάνω ;;;

Edited by Hyper_Ban
Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . -

Βρες μια ρομ παλιά,5αρα απο το needrom,πέρασε την.βαζεις αλλα στοιχεία λογαριασμού,που θα τα θυμάσαι,και μετα αν θες κανεις αναβάθμιση με τον ίδιο τροπο σε οτι θες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό.

Έχω την 1610_3.40.1_ROW_CUOCO92.

Στη sim1 έχω μια Wind και στη sim2 μια what's up.

Με τη sim1 έχω σύνδεση δεδομένων ενώ τη δεύτερη δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω καθόλου. Πατάω για δεδομένα την δεύτερη και τίποτα, ούτε στο μενού της διαχείρισης, πουθενά.

Γνωρίζει κάποιος πως θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα; Ευχαριστώ.

Το τηλέφωνο το έχω με την Αγγλοκινέζικη ROM (έχω εγκαταστήσει Google Play) και θέλω να του περάσω μία με Ελληνικά, μιάς και αυτός που θα το πάρει δεν γνωρίζει ξένες γλώσσες.

Κάποια πρόταση; Πως μπορώ να του περάσω την «Ελληνική» έτσι όπως είναι τώρα το τηλέφωνο;

* Οι οδηγίες του φίλου Darth_Revan που υπάρχουν στην αρχή δεν μoυ έφεραν τύχη καθώς στο flash tools όταν πήγα να φορτώσω το scatter.txt της 1522 stable μου έβγαλε μήνυμα λάθους...

Το τηλέφωνο το έχω με την Αγγλοκινέζικη ROM (έχω εγκαταστήσει Google Play) και θέλω να του περάσω μία με Ελληνικά, μιάς και αυτός που θα το πάρει δεν γνωρίζει ξένες γλώσσες.

Κάποια πρόταση; Πως μπορώ να του περάσω την «Ελληνική» έτσι όπως είναι τώρα το τηλέφωνο;

* Οι οδηγίες του φίλου Darth_Revan που υπάρχουν στην αρχή δεν μoυ έφεραν τύχη καθώς στο flash tools όταν πήγα να φορτώσω το scatter.txt της 1522 stable μου έβγαλε μήνυμα λάθους...

Δοκίμασε την τελευταία row ή ινδικη . Μπαίνει και με twrp και με sp flash tool . http://www.needrom.com/download/cuoco92-s433/

Γειά σας. Θα ηθελα να κάνω μια ερώτηση. Το K3 Note υποστηρίζει μέχρι 32 gb εξωτερική μνήμη. Αν βάλω 64 gb κάρτα, πιο θα είναι το πρόβλημα? Δεν γνωρίζω καθόλου για αυτό το θέμα και θα ήθελα όποιος ξέρει να μου πει. Ευχαριστώ πολύ.

Γειά σας. Θα ηθελα να κάνω μια ερώτηση. Το K3 Note υποστηρίζει μέχρι 32 gb εξωτερική μνήμη. Αν βάλω 64 gb κάρτα, πιο θα είναι το πρόβλημα? Δεν γνωρίζω καθόλου για αυτό το θέμα και θα ήθελα όποιος ξέρει να μου πει. Ευχαριστώ πολύ.

Μια χαρά θα διαβάσει και 64άρα, πιθανόν και 128άρα

Σήμερα που ρώτησα έναν φίλο μου, μου είπε ότι πρέπει να βάλω μέχρι 32 gb γιατί θα έχει πρόβλημα.... Έτσι μου είπε.

Διαβάζει 64άρα αρκεί να είναι σε format fat32.

Λαθος σου ειπε. Με 64αρα ειμαι και δουλευει άψογα. Το μονο, αν θυμαμαι καλα, ειναι οτι την ειδε οταν τη φορμαρα εγω και οχι οπως την εβαλα απο το κουτι της.

----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Oops. Δεν ειχα αλλαξει σελιδα και απάντησα. Αυτο που λεει ο gerstavros.

Διαβάζει 64άρα αρκεί να είναι σε format fat32.

Οπότε αν κάνω την κάρτα μνήμης 64 gb σε fat32, θα είναι μια χαρά στο K3 Note μου.....

Ρωτάω για 2 λόγους.

1ον γιατί δεν ξέρω και 2ον γιατί έχω σκοπό να αγοράσω κάρτα μνήμης. Δεν έχω καθόλου και έλεγα να την πάρω σε μεγαλύτερη χωρητικότητα αλλά χωρίς να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα....

Οπότε αν κάνω την κάρτα μνήμης 64 gb σε fat32, θα είναι μια χαρά στο K3 Note μου.....

Ρωτάω για 2 λόγους.

1ον γιατί δεν ξέρω και 2ον γιατί έχω σκοπό να αγοράσω κάρτα μνήμης. Δεν έχω καθόλου και έλεγα να την πάρω σε μεγαλύτερη χωρητικότητα αλλά χωρίς να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα....

Ναι κι εγώ 64άρα έχω samsung evo εδώ και 1,5χρόνο λειτουργεί άψογα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Καλησπέρα! Μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ την pixel rom του superevil. Είμαι ευχαριστημένος αλλά κατά την άποψή σας ποια είναι η καλύτερη ρομ που μπορώ να φλασαρω από άποψη ποιότητας της κάμερας;

γεια στην παρεα.

Χρειαζομαι λιγη βοηθεια.

θελω να βαλω την CUCO s433. Απο s433 ROW

Ερωτηση 1.

Εχει ενσωματομενη την TWRP recovery? η χρειαζεται να περαστει πρωτα?

Ερωτηση 2

Απο το σκριν που παραθετω απο τα SP flashtools τι κανουμε τικ;

Εκει που λεει recovery μπορω να φλασαρω μονο το recovery? ειναι το TWRP?

Σημειωση

Δεν κανω αναβαθμηση αλλα απο 433 --- σε 433 .CUCO

Ευχαριστω

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Χωρίς να έχει δεχθεί κάποια φυσική παραβίαση και χωρίς να έχει γίνει ρουτ η συσκευή, έχει άρχισει να πατιέται από μόνη της μια συγκεκριμένη περιοχή της οθόνης (αριστερά και προς τα κάτω) με αποτέλεσμα ξαφνικά να γυρίζει μόνη η οθόνη ή να ενεργοποιεί μόνο του εικονίδιο εφαρμογής.

Εχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει και αν μπορώ να κάνω κάτι ; ευχαριστώ.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Χωρίς να έχει δεχθεί κάποια φυσική παραβίαση και χωρίς να έχει γίνει ρουτ η συσκευή, έχει άρχισει να πατιέται από μόνη της μια συγκεκριμένη περιοχή της οθόνης (αριστερά και προς τα κάτω) με αποτέλεσμα ξαφνικά να γυρίζει μόνη η οθόνη ή να ενεργοποιεί μόνο του εικονίδιο εφαρμογής.

Εχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει και αν μπορώ να κάνω κάτι ; ευχαριστώ.

Συνηθισμένο πρόβλημα, θες νέα οθόνη