4now Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 δεν έχεις συνδέσει το καλώδιο της κεραίας. είναι και το μοναδικό καλώδιο που χει η συσκευή μέσα Με συγχωρείς αλλά ποιο είναι αυτό που ανέφερεσαι... Έχεις φότο?Γτ θα σκάσω με αυτό το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Με συγχωρείς αλλά ποιο είναι αυτό που ανέφερεσαι... Έχεις φότο?Γτ θα σκάσω με αυτό το κινητό Ένα μαύρο καλώδιο με χρυσά βύσματα που κουμπώνει στην κεντρικη πλακετα απο κατω κ καταλήγει σε σχήμα Γ στην κάτω δεξιά πλακετούλα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4now Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ένα μαύρο καλώδιο με χρυσά βύσματα που κουμπώνει στην κεντρικη πλακετα απο κατω κ καταλήγει σε σχήμα Γ στην κάτω δεξιά πλακετούλα Είδα όντως μία ψιλό παραμορφώση στο καλώδιο αλλά ήταν βαλμενο σωστά.αφου κουμπώνει .Το κουλό πιο είναι...Ότι στην αναζήτηση δικτύων μού πιάνει cosmote 4g μόνο... Ενώ εγώ έχω voda... Αυτό πως το εξηγείς???Θα χαζεψω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Είδα όντως μία ψιλό παραμορφώση στο καλώδιο αλλά ήταν βαλμενο σωστά.αφου κουμπώνει .Το κουλό πιο είναι...Ότι στην αναζήτηση δικτύων μού πιάνει cosmote 4g μόνο... Ενώ εγώ έχω voda... Αυτό πως το εξηγείς???Θα χαζεψω... Κάτι έχεις πειράξει και πιάνει πολύ χαμηλό σήμα μ αποτέλεσμα να πιάνει προφανώς μόνο αυτό που ναι το πιο κοντινό σου. Σου στέλνω πμ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSD30 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 (edited) Καλησπέρα, θα χρειαστώ τη βοηθεία σας εάν ξέρετε. Φόρτωσα καινουργια ρομ στο k50-t5 που εχω και μετα το reboot δεν ανοιγεί και δεν μπαινει μεσα στο λειτουργικό. Το κινητό ξεκινα με το σημα της lenovo, μένει ανοιχτό λίγη ώρα και κανει επανεκκίνηση. Αυτό επαναλαμβάνεται συνεχώς. Δοκίμασα να μπω πατώντας τα πλαινά πλήτρα αλλα δεν με βάζει πουθενα. Με πατημενο το κουμπί της εκκίνηση και του ηχου μου βγαζει to μηνυμα have been in factory mode, long press the power button and the normal boot. Παταω αυτά που λέει αλλα δεν κάνει τίποτα. Όταν το έχω συνδεδεμενο με τον υπολογιστη δεν φαίνεται πουθενα το κινητό. Έχετε κάτι να προτείνετε ή να το πάω για επισκευή? Edited February 22, 2017 by NIKOSD30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anatsa Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Καλησπέρα, θα χρειαστώ τη βοηθεία σας εάν ξέρετε. Φόρτωσα καινουργια ρομ στο k50-t5 που εχω και μετα το reboot δεν ανοιγεί και δεν μπαινει μεσα στο λειτουργικό. Το κινητό ξεκινα με το σημα της lenovo, μένει ανοιχτό λίγη ώρα και κανει επανεκκίνηση. Αυτό επαναλαμβάνεται συνεχώς. Δοκίμασα να μπω πατώντας τα πλαινά πλήτρα αλλα δεν με βάζει πουθενα. Με πατημενο το κουμπί της εκκίνηση και του ηχου μου βγαζει to μηνυμα have been in factory mode, long press the power button and the normal boot. Παταω αυτά που λέει αλλα δεν κάνει τίποτα. Όταν το έχω συνδεδεμενο με τον υπολογιστη δεν φαίνεται πουθενα το κινητό. Έχετε κάτι να προτείνετε ή να το πάω για επισκευή? Φίλε μου από την λίγη εμπειρία που έχω έχεις κάνει brick το κινητό...εμένα με βοήθησε το βίντεο αυτό...https://www.youtube.com/watch?v=TySRc_DkcFk...τώρα εάν κάποιος φίλος ξέρει κατι περισσότερο...μακάρι να σε βοήθησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSD30 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Ακολούθησα αυτά που έδειχνε το βίντεο και το επανέφερα. ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάτι έχεις πειράξει και πιάνει πολύ χαμηλό σήμα μ αποτέλεσμα να πιάνει προφανώς μόνο αυτό που ναι το πιο κοντινό σου. Σου στέλνω πμ Φίλε μου από την λίγη εμπειρία που έχω έχεις κάνει brick το κινητό...εμένα με βοήθησε το βίντεο αυτό...https://www.youtube.com/watch?v=TySRc_DkcFk...τώρα εάν κάποιος φίλος ξέρει κατι περισσότερο...μακάρι να σε βοήθησα... Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Ακολούθησα αυτά που έδειχνε το βίντεο και το επανέφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpap1 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Έχει δοκιμάσει κανείς στο κινητό μας δύο SIM από την ίδια εταιρία; Ναι. Voda. κανένα πρόβλημα. Εναλλαγή data από τη μία στην άλλη. Τηλεφωνα και sms κανονικά και από τις δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Καλησπερα. Εχω και εγω προβλημα με το σημα. Εχω καρτα wind και με το σημα δεν ειναι και το καλυτερο, τελικα το πουλησα σε ενα φιλο το κινητο και του εβαλε vodafone, αντι για καλυτερα τωρα το κινητο ανταποκρίνεται πολυ χειροτερα με το σημα και αντιδρα παραξενα. π.χ. με το ζορι να πιασει σημα 3 παυλες σε εξω χορο και το κραταει για λιγο και μετα καθολου σημα μετα μετα απο λιγο παλι πιανει και μετα παλι δεν εχει, η το κραταει 0 με 1 παυλα. Eχω βαλη την original S433 ROW, δοκιμασα και αλλαξα modem εβαλα και το Universal 3G 4G Fix αλλα καμια τυχη. Το κακο πλεον ειναι οτι και με την δικια μου την wind κανει τα ιδια. Υπαρχει περιπτωση να χαλασε η κεραία? Καποια γνωμη τι μπορει να συμβαινει? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Ναι. Voda. κανένα πρόβλημα. Εναλλαγή data από τη μία στην άλλη. Τηλεφωνα και sms κανονικά και από τις δύο. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση! Όταν έχω δύο κάρτες απο Three (UK), δεν παίζει η μία! Σε οποιοδήποτε άλλο σενάριο όλα δουλεύουν κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Καλησπερα. Εχει καποιος κανενα κινητο για ανταλλακτικα, θελω την καιρεα και το καλοδιο της καιρεας να δοκιμασω μηπως και ειναι αυτο. Δεν μπορω να καταλαβω τι το επιασε και δεν εχει σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosskordas Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 παιδια σημερα εβγαλα την μπαταρια την ξαναεβαλα και κολαεςι στο πρασινο logo lenovo τι κανω??? εκανα τα παντα recovery ολα τπτ δεν γινεται Παράθεση Ζήσε την κάθε σου στιγμή σαν να 'ναι η τελευταία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosskordas Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Ολα οκ το έφτιαξα με εναν οδηγώ που βρήκα αλλα τωρα είναι αρκετά άσχημο δεν ηταν οπως πριν παω στα θέματα χάλια και κατι που μου αρεζε ηταν οτι καθε φορα που άνοιγα το κινητό το lock screen φώτο άλλαζε Παράθεση Ζήσε την κάθε σου στιγμή σαν να 'ναι η τελευταία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpan72 Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 (edited) καλησπερα παιδες εχω ενα θεματακι με το κ3 μου πηγα να του αλαξω ρομ και κατι εκανα λαθος flash tool και νεκρωσε οταν παταω το κουμπι να ανοιξει κανει την χαρακτιρηστικη δονηση αλλα τιποτα δεν ανοιγει καμια βοηθεια,????? υπαρχει περιπτωση να επανελθει η θα το κλαψω? ΟΚ ανοιξε Edited March 2, 2017 by gpan72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatikiotis Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Παιδιά μια ερώτηση. Άλλαξα ρομ στο κινητό έβαλα Android 6 και όλα καλά. Το μόνο που μου κάνει είναι το εξής. Ανά διαστήματα που βλέπω το κινητό έχει μπει από μόνο του στην κατάσταση "μην ενοχλείται" και σε αθόρυβη λειτουργία. Το απενεργοποιώ και ξανά πάλι τα ίδια μετά από λίγη ώρα. Προσπαθώ από τις ρυθμίσεις να το φτιάξω αλλά δεν βγάζω άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Παιδιά μια ερώτηση. Άλλαξα ρομ στο κινητό έβαλα Android 6 και όλα καλά. Το μόνο που μου κάνει είναι το εξής. Ανά διαστήματα που βλέπω το κινητό έχει μπει από μόνο του στην κατάσταση "μην ενοχλείται" και σε αθόρυβη λειτουργία. Το απενεργοποιώ και ξανά πάλι τα ίδια μετά από λίγη ώρα. Προσπαθώ από τις ρυθμίσεις να το φτιάξω αλλά δεν βγάζω άκρη.Μήπως στις ρυθμίσεις του "μην ενοχλείται" έχει μπει να ενεργοποιείται συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα? Είναι σαν να έχεις βάλει επαναλαμβανόμενο ξυπνητήρι. Χτυπάει, το απενεργοποιείς αλλά την άλλη μέρα ενεργοποιείται και ο μόνος τρόπος να σταματήσει εντελώς είναι να απενεργοποιήσεις την επαναλαμβανόμενη λειτουργία από τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 καλησπερα παιδες εχω ενα θεματακι με το κ3 μου πηγα να του αλαξω ρομ και κατι εκανα λαθος flash tool και νεκρωσε οταν παταω το κουμπι να ανοιξει κανει την χαρακτιρηστικη δονηση αλλα τιποτα δεν ανοιγει καμια βοηθεια,????? υπαρχει περιπτωση να επανελθει η θα το κλαψω? ΟΚ ανοιξε η μονη περιπτωση να ξαναλειτουργησει η συσκευη,ειναι να βρεις την αρχικη εργοστασιακη rom που εβαλαν στο κινητο.να την βαλεις μεσα στην sd και να βγαλεις και να ξαναβαλεις την μπαταρια,και να πατησεις το power να ξεκινησει.τοτε θα δει αυτη την ειδικη rom και θα στην φλασαρει. το εχω κανει σε αλλο κινητο και δουλεψε.ψαξε στο xda και στο google για initial lenovo k3 note και μπορει να την βρεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyper_Ban Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 (edited) Βρε παιδιά καλησπέρα ,θέλω την βοήθεια σας . Κατέβασα με ευκολία και φλάσαρα μία official rom στο συγκεκριμένο κινητό και μόλις άνοιξα το κινητό και πήγα να περάσω το email του κατόχου του(στην 1η εκκίνηση ) ,μου ζήτησε στην επαλήθευση το τηλέφωνο του και δεν θυμαται o ίδιος τίποτα για να το επαληθεύσει ,ούτε το νούμερο που είχε τότε έχει πια ,ούτε το email ανάκτησης ,ούτε θυμάται πότε το έφτιαξε ούτε τίποτα !!! Μόνο στις ερωτήσεις ,τον καλύτερο του φίλο θυμάται !!!! Υπάρχει τρόπος να προχωρήσω ; Τι να κάνω ;;; Edited March 7, 2017 by Hyper_Ban Παράθεση Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Βρες μια ρομ παλιά,5αρα απο το needrom,πέρασε την.βαζεις αλλα στοιχεία λογαριασμού,που θα τα θυμάσαι,και μετα αν θες κανεις αναβάθμιση με τον ίδιο τροπο σε οτι θες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mod13 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό. Έχω την 1610_3.40.1_ROW_CUOCO92. Στη sim1 έχω μια Wind και στη sim2 μια what's up. Με τη sim1 έχω σύνδεση δεδομένων ενώ τη δεύτερη δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω καθόλου. Πατάω για δεδομένα την δεύτερη και τίποτα, ούτε στο μενού της διαχείρισης, πουθενά. Γνωρίζει κάποιος πως θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egosmio Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Το τηλέφωνο το έχω με την Αγγλοκινέζικη ROM (έχω εγκαταστήσει Google Play) και θέλω να του περάσω μία με Ελληνικά, μιάς και αυτός που θα το πάρει δεν γνωρίζει ξένες γλώσσες. Κάποια πρόταση; Πως μπορώ να του περάσω την «Ελληνική» έτσι όπως είναι τώρα το τηλέφωνο; * Οι οδηγίες του φίλου Darth_Revan που υπάρχουν στην αρχή δεν μoυ έφεραν τύχη καθώς στο flash tools όταν πήγα να φορτώσω το scatter.txt της 1522 stable μου έβγαλε μήνυμα λάθους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Το τηλέφωνο το έχω με την Αγγλοκινέζικη ROM (έχω εγκαταστήσει Google Play) και θέλω να του περάσω μία με Ελληνικά, μιάς και αυτός που θα το πάρει δεν γνωρίζει ξένες γλώσσες. Κάποια πρόταση; Πως μπορώ να του περάσω την «Ελληνική» έτσι όπως είναι τώρα το τηλέφωνο; * Οι οδηγίες του φίλου Darth_Revan που υπάρχουν στην αρχή δεν μoυ έφεραν τύχη καθώς στο flash tools όταν πήγα να φορτώσω το scatter.txt της 1522 stable μου έβγαλε μήνυμα λάθους... Δοκίμασε την τελευταία row ή ινδικη . Μπαίνει και με twrp και με sp flash tool . http://www.needrom.com/download/cuoco92-s433/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egosmio Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Δοκίμασε την τελευταία row ή ινδικη . Μπαίνει και με twrp και με sp flash tool . http://www.needrom.com/download/cuoco92-s433/ Thanks, θα την δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnybdjl Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Γειά σας. Θα ηθελα να κάνω μια ερώτηση. Το K3 Note υποστηρίζει μέχρι 32 gb εξωτερική μνήμη. Αν βάλω 64 gb κάρτα, πιο θα είναι το πρόβλημα? Δεν γνωρίζω καθόλου για αυτό το θέμα και θα ήθελα όποιος ξέρει να μου πει. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Γειά σας. Θα ηθελα να κάνω μια ερώτηση. Το K3 Note υποστηρίζει μέχρι 32 gb εξωτερική μνήμη. Αν βάλω 64 gb κάρτα, πιο θα είναι το πρόβλημα? Δεν γνωρίζω καθόλου για αυτό το θέμα και θα ήθελα όποιος ξέρει να μου πει. Ευχαριστώ πολύ. Μια χαρά θα διαβάσει και 64άρα, πιθανόν και 128άρα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts