Jump to content

Ταινίες/σειρές που ψάχνετε και δεν ξέρετε τον τίτλο

ckck20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά ας μη μιλήσουμε άλλο για το Twilight :p :lol:

:lol: :p

Καλά ναι δεν το συζητώ..! Χάλια και το Twilight! Και το 1 και το 2 που έχω δει..! Από σκηνοθεσία μέχρι επιλογή ηθοποιών!.. Ειδικά αυτή η μισοκοιμισμένη-απαθής-άσχημη (άσχετο) πρωταγωνίστρια (όνομα δεν θυμάμαι) πόσο ατάλαντη παίζει να είναι..?

ψαχνω εδω και πολυ καιρο μια ταινια που εβλεπα μικρη σε βιντεοκασετα απ'οτι θυμαμαι..ηταν ενα κοριτσακι μαζι με ενα αγορακι νομιζω,σαν να ειχαν πεσει με ενα αεροπλανο και βρεθηκαν στο δασος..μαζι με ενα αρκουδακι και ενα λαγο που μιλουσαν..και θυμαμαι οτι υπηρχε και μια κακια στο στορυ που απο πουλι γινοταν μαγισσα...ποιος μπορει να με βοηθησει???

Παράθεση παλιού μου post! :

Εφηβικό θρίλερ, 1999-2007 (ίσως) :

Βρισκόμαστε σε ένα λύκειο-κολλέγιο όπου φοιτεί ένας περίεργος τύπος ντυμένος στα μαύρα, πολύ καταθλιπτικός.

Για αυτό το λόγο δέχεται τον εξευτελισμό και τις κοροϊδίες των συμμαθητών του.

Αργότερα βλέπουμε και τον πατέρα του (τον οποίο σκοτώνει) ο οποίος είναι μέθυσος και τον προσβάλλει συνέχεια.

Άλλοι 2 τύποι που είναι φίλοι μεταξύ τους, ενοχλούν και αυτοί το παιδί.

Μια μέρα λοιπόν σε ένα πάρτυ που είχαν πάει, βλέπουν τον τον περίεργο τύπο, ο οποίος πήγε εκεί ακάλεστος.

Και καταλήγουμε στο ότι αυτοί οι δύο κόβουν καταλάθως το μισό του κεφάλι με ένα πρίονι (?).

Τότε, ο ένας από τους δύο τύπους (ο πιο σοβαρός, του οποίου ο πατέρας είναι γιατρός-επιστήμονας) πηγαίνει μαζί με το φίλο του και το πτώμα στο υπόγειο εργαστήριο του πατέρα του, και του βάζει έναν νέο εγκέφαλο για να τον επαναφέρει στη ζωή.

Αλλά καταλάθως του βάζει έναν εγκέφαλο που ανήκε σε κάποιον εγκληματία.

Από κει και πέρα ο τύπος αυτός γίνεται κακός -νταής κλπ.

Ψάχνω και για ένα ακόμη θρίλερ (πολύ αηδιαστικό), από το οποίο θυμάμαι 2 μόνο σκηνές:

Μια γυναίκα κάνει μπάνιο και από ένα υπόνομο (?) της επιτείθεται ένα σμήνος νυχτερίδες, και γενικά η οθόνη γεμίζει αίματα.

Στην άλλη σκηνή ένας άνθρωπος βρίσκεται σε έναν υπόνομο και μεταμορφώνεται σε σιχαμερό τέρας..

Θέλω πολύ να τις βρω! Ειδικά την πρώτη!

Μακάρι να τις ξέρει κάποιος!!

Αν ναι, υποκλίνομαι!!

Παράθεση παλιού μου post! :

Εφηβικό θρίλερ, 1999-2007 (ίσως) :

Βρισκόμαστε σε ένα λύκειο-κολλέγιο όπου φοιτεί ένας περίεργος τύπος ντυμένος στα μαύρα, πολύ καταθλιπτικός.

Για αυτό το λόγο δέχεται τον εξευτελισμό και τις κοροϊδίες των συμμαθητών του.

Αργότερα βλέπουμε και τον πατέρα του (τον οποίο σκοτώνει) ο οποίος είναι μέθυσος και τον προσβάλλει συνέχεια.

Άλλοι 2 τύποι που είναι φίλοι μεταξύ τους, ενοχλούν και αυτοί το παιδί.

Μια μέρα λοιπόν σε ένα πάρτυ που είχαν πάει, βλέπουν τον τον περίεργο τύπο, ο οποίος πήγε εκεί ακάλεστος.

Και καταλήγουμε στο ότι αυτοί οι δύο κόβουν καταλάθως το μισό του κεφάλι με ένα πρίονι (?).

Τότε, ο ένας από τους δύο τύπους (ο πιο σοβαρός, του οποίου ο πατέρας είναι γιατρός-επιστήμονας) πηγαίνει μαζί με το φίλο του και το πτώμα στο υπόγειο εργαστήριο του πατέρα του, και του βάζει έναν νέο εγκέφαλο για να τον επαναφέρει στη ζωή.

Αλλά καταλάθως του βάζει έναν εγκέφαλο που ανήκε σε κάποιον εγκληματία.

Από κει και πέρα ο τύπος αυτός γίνεται κακός -νταής κλπ.

Τι κερδίζω; :p

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

γεια σε ολους....ψαχνω μια ταινια αλλα δεν θυμαμε πολλα πραγματα την εδιχνε καποτε στην τηλεορασι αρκετα χρονια πριν το μονο που θυμαμε ειναι οτι σχετιζετε με μια κοπελα λατινα μαλλον βραζιλιανα και τιν κινιγανε καπιοι τιποι αλλα υπαρχι καπιος αντρας και τη βοηθαει να ξεφιγη νομιζω πρεπι να εχι soundtrack το κομματι lambada απο kaoma η καπιο παρομιο. σας ευχαριστω προκαταβολικα.

Ψάχνω και για ένα ακόμη θρίλερ (πολύ αηδιαστικό), από το οποίο θυμάμαι 2 μόνο σκηνές:

Μια γυναίκα κάνει μπάνιο και από ένα υπόνομο (?) της επιτείθεται ένα σμήνος νυχτερίδες, και γενικά η οθόνη γεμίζει αίματα.

Στην άλλη σκηνή ένας άνθρωπος βρίσκεται σε έναν υπόνομο και μεταμορφώνεται σε σιχαμερό τέρας..

Μήπως αυτό;

Μήπως αυτό;

Όχι δεν είναι αυτή... Πρέπει να είναι παλιά παραγωγή, 1990-2000 ίσως... Θα έλεγα κ άλλα στοιχεία αλλά δεν θυμάμαι τίποτα περισσότερο, ήμουν πολύ μικρή τότε...:( Αλλά εντάξει δεν πειράζει γιατί δεν νομίζω να ήταν καμιά ταινιάρα, απλά μου έχει κολλήσει :p

Θυμήθηκα ότι ψάχνω άλλον ένα τίτλο... Αστυνομικό θρίλερ, sci-fi, έγχρωμος πρωταγωνιστής. Υπόθεση: Ένας αστυνομικός ανακαλύπτει ότι ένα κακό πνεύμα-άγγελος (?) έχει την ικανότητα να μπαίνει σε διάφορα σώματα ανθρώπων, απλά αγγίζοντάς τους.. Έχω την εντύπωση ότι λέγεται Touch of Evil αλλά δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή να το ψάξω...

Όχι δεν είναι αυτή... Πρέπει να είναι παλιά παραγωγή, 1990-2000 ίσως... Θα έλεγα κ άλλα στοιχεία αλλά δεν θυμάμαι τίποτα περισσότερο, ήμουν πολύ μικρή τότε...:( Αλλά εντάξει δεν πειράζει γιατί δεν νομίζω να ήταν καμιά ταινιάρα, απλά μου έχει κολλήσει :p

Bats (1999) ;;;

Θυμήθηκα ότι ψάχνω άλλον ένα τίτλο... Αστυνομικό θρίλερ, sci-fi, έγχρωμος πρωταγωνιστής. Υπόθεση: Ένας αστυνομικός ανακαλύπτει ότι ένα κακό πνεύμα-άγγελος (?) έχει την ικανότητα να μπαίνει σε διάφορα σώματα ανθρώπων, απλά αγγίζοντάς τους.. Έχω την εντύπωση ότι λέγεται Touch of Evil αλλά δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή να το ψάξω...

στο δευτερο ερωτημα μαλλον εννοεις αυτο http://www.amazon.com/Fallen-Snap-Packaging-Denzel-Washington/dp/0780622537/ref=sr_1_1?s=movies-tv&ie=UTF8&qid=1320446377&sr=1-1 :)
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Ακριβώς!! Σ' ευχαριστώ πολύ!! :D

γεια σας και χαρα σας!

ψαχνω και γω λοιπον δυο ταινιες:

1. παλια ταινια του '90 μπορει και τελη '80 που εχει μια πολυ χαρακτηριστικη σκηνη με ενα κοριτσακι που προσπαθει να πεταξει και ανεβαινει πανω στο συνθετο του σαλονιου. Ειμαι σιγουρος οτι την ξερετε!

2. θριλερ με πολλα παιδια που βρισκονται σε ενα χωριο, ντυμενα με τα ιδια ρουχα και εχοντας ανοιχτοχρωμο ξανθο στα μαλλια :p . Στη τελευταια σκηνη υπαρχει ενας τοιχος απο τουβλα μεσα στο μυαλο του πρωταγωνιστη με τον οποιο εμποδιζει στα παιδια να μπουν στις σκεψεις του.

:superman:

2. θριλερ με πολλα παιδια που βρισκονται σε ενα χωριο, ντυμενα με τα ιδια ρουχα και εχοντας ανοιχτοχρωμο ξανθο στα μαλλια :p . Στη τελευταια σκηνη υπαρχει ενας τοιχος απο τουβλα μεσα στο μυαλο του πρωταγωνιστη με τον οποιο εμποδιζει στα παιδια να μπουν στις σκεψεις του.

Village of the Damned

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας και χαρα σας!

ψαχνω και γω λοιπον δυο ταινιες:

1. παλια ταινια του '90 μπορει και τελη '80 που εχει μια πολυ χαρακτηριστικη σκηνη με ενα κοριτσακι που προσπαθει να πεταξει και ανεβαινει πανω στο συνθετο του σαλονιου. Ειμαι σιγουρος οτι την ξερετε!

Αυτή πρέπει να εννοείς:

Look Who's Talking Now (1993)

Γεια σας ,

Ψάχνω μια ταινία ,έπαιξε πριν 10 ετία στο μέγκα ,όπου παίζει μια κοπέλα που μοιάζει στην Drew Barrymore έχει ταττού. Είχε σωθεί από μια δολοφονία και έχει αλλάξει όνομα , έπειτα από μερικά χρόνια πάει σε ένα κολέγιο όπου ξεκινάν όλα.

Είναι απόμακρη στην αρχή .. μέσα στην τάξη ο καθηγητής που είναι ψηλός γαλανομάτης δεν έχει καθόλου μαλλιά τους μαθαίνει να διαβάζουν το προφίλ ενός δολοφόνου.Ερωτεύονται και κάνει έρωτα με αυτή στο υπόγειο όπου μένει η κοπέλα και θυμάμαι που είχε γκράφιτι στους τοίχους. Μετά , σκοτώνονται μαθητές από την τάξη και ο καθηγητής λέει να τους πάει σε ένα κρησφύγετο, σε μια καλύβα σε ένα δάσος που είναι και το σπίτι του και καλά μην τους βρει ο δολοφόνος. Στο τέλος η κοπέλα γράφει σε ένα χαρτί αυτούς που πέθαναν μήπως και καταλάβει αν ο δολοφόνος έχει σχέδιο και ποιος είναι ο επόμενος.Και αφού σκοτώνονται και άλλοι εκεί δείχνει την λέξη t-e-a-c-h-e-r .αλλά αυτή ζει απ'ότι θυμάμαι.θυμάμαι κι άλλες λεπτομέρειες. αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει την ψάχνω πολλά χρόνια.

http://en.wikipedia.org/wiki/Drew_Barrymore

εδω ειναι ολες οι ταινιες που εχει παιξει ως πρωταγωνιστρια η αλλιως. Ψαξε μια μια την ταινια στο google στην κατηγορια εικονες και θα βρεις σιγουρα η θα θυμηθεις τους ηθοποιους που επαιζαν στην ταινια.

Όλη της η φιλμογραφία ταξινομημένη:

http://www.imdb.com/name/nm0000106/

Αν θέλεις ψάξε και εδώ!

• 2 weeks later...
καλησπερα ψαχνω μια κωμικη αμερικανικη σειρα που επαιζε στο σταρ η στο μεγκα πριν χρονια,

η υποθεση αφορουσε εναν συγγραφεα και εναν αλλο τυπο ο οποιος ηταν το δεξι του χερι. ο συγγραφεας ηταν ενας ηθοποιος με μουστακι.

σας ευχαριστω

δυστυχως δεν μπορω να θυμηθω αλλα στοιχεια...

Edited by a8inax

το έχω ψάξει σε ευχαριστώ. δεν είναι αυτή απλα της μοιαζει απίστευτα!!!

Η Azura Skye της μοιάζει αρκετά αλλά από όσο είδα δεν έχει παίξει σε κάποια ταινία με παρόμοιο θέμα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι λίγο δυσκολάκι να περιγράψω την ταινία που ψάχνω, αλλά θα προσπαθήσω!

Την είχα δει πριν 2-3 το πολύ χρόνια στο mega, ψιλοθριλεράκι...

Υπόθεση:

Ένας ψυχοπαθής δολοφόνος δίνει κατάθεση στην αστυνομία, για κάποιους φόνους που είχε κάνει πρόσφατα...

Παράλληλα με την κατάθεση, βλέπουμε 5 ή 6 ανθρώπους (και ένα μικρό "αγοράκι"), άγνωστους εντελώς μεταξύ τους, με μόνο κοινό την ημερομηνία γέννησής τους, οι οποίοι βρίσκονται σε ένα σπίτι...

Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο δολοφόνος, ο οποίος τους σκοτώνει όλους έναν έναν...

Στο τέλος αποκαλύπτεται ότι ο δολοφόνος είχε παραισθήσεις όταν έκανε τους φόνους, και την ώρα της κατάθεσης καταλαβαίνει ποιος είναι πραγματικά...

Βασικά μετά σκοτώνει και δύο αστυνομικούς...

Αυτά... Τα μπέρδεψα λίγο αλλά μακάρι να γνωρίζει κανείς τον τίτλο!

Είναι λίγο δυσκολάκι να περιγράψω την ταινία που ψάχνω, αλλά θα προσπαθήσω!

Την είχα δει πριν 2-3 το πολύ χρόνια στο mega, ψιλοθριλεράκι...

Υπόθεση:

Ένας ψυχοπαθής δολοφόνος δίνει κατάθεση στην αστυνομία, για κάποιους φόνους που είχε κάνει πρόσφατα...

Παράλληλα με την κατάθεση, βλέπουμε 5 ή 6 ανθρώπους (και ένα μικρό "αγοράκι"), άγνωστους εντελώς μεταξύ τους, με μόνο κοινό την ημερομηνία γέννησής τους, οι οποίοι βρίσκονται σε ένα σπίτι...

Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο δολοφόνος, ο οποίος τους σκοτώνει όλους έναν έναν...

Στο τέλος αποκαλύπτεται ότι ο δολοφόνος είχε παραισθήσεις όταν έκανε τους φόνους, και την ώρα της κατάθεσης καταλαβαίνει ποιος είναι πραγματικά...

Βασικά μετά σκοτώνει και δύο αστυνομικούς...

Αυτά... Τα μπέρδεψα λίγο αλλά μακάρι να γνωρίζει κανείς τον τίτλο!

Αυτό λες μάλλον

Identity (2003)

trailer

:)