Jump to content

Πρόβλημα στην εγκατάσταση του hpscanjet...

christ-k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ζητώ την βοήθεια των ειδημόνων... :worry:

Το σκάνερ δεν μου λειτουργούσε σωστά και συγκεκριμένα δεν μπορούσε να μου αποθηκεύσει τις φωτο που σκάναρα στον ειδικό χώρο του. Έτσι αποφάσισα να αφαιρέσω το πρόγραμμα και να το επανεγκαταστήσω. Η αλήθεια είναι πως μετά το φορμα στον υπολογιστή μου, δεν είχα χρησιμοποιήσει καθόλου αυτή την εφαρμογή. Όταν λοιπόν ξεκινάει η εγκατάσταση μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα και η εγκατάσταση διακόπτεται. Δεν γνωρίζω ακόμα αν φταίει κατι στον υπολογιστή μου ή το πρόγραμμα στο cd, αν και πολύ φοβάμαι το πρώτο... :(

Σας παρακαλώ η βοήθεια και η γνώμη σας, μου είναι πολύτιμη.... :o

Ευχαριστώ.... :)

Δείτε το screen shot για να καταλάβετε....

http://briefcase.pathfinder.gr/download/christk64/18597/343601/0/ScreenShot002.jpg

Όταν κάνεις εγκατάσταση του προγράμματος το scaner δεν πρέπει να είναι συνδεδεμένο.

Όλα καλά.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathAngel (22 Νοέ. 2004 , 09:36)

Όταν κάνεις εγκατάσταση του προγράμματος το scaner δεν πρέπει να είναι συνδεδεμένο.

Μου το βγάζει έτσι κι αλλιώς και επαναλαμβάνω αυτό συμβαίνει πριν ξεκινήσει η κανονική εγκατάσταση, πριν δηλ. να βγει η οθόνη set up, για τις προκαταρτικές ρυθμίσεις (γλώσσα κλπ)....Το cd ή το καθ' αυτού πρόγραμμα δεν ε΄χει κάποιο πρόβλημα αφού σε άλλο υπολογιστή ανοίγει κανονικά.... :o

Περιμένω την γνώμη και την βοήθειά σας... :worry: