Jump to content

Lenovo vibe z2(όχι το pro) ή HTC desire 816 dual?

Kiriaki_82
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Ενδιαφέρονται για ενα dual sim smartphone μέχρι 300€.Στη μια sim θα έχω internet otg ολη μερα ανοιχτο κ στην αλλη αριθμο για ομιλία. Οι δυο παραπανω συσκευές έχουν ακριβως την ίδια τιμή στα public. Μου αρέσει περισσότερο το lenovo το οποίο υπερέχει στην ram κ στην μπαταρια αλλά το htc έχει καλυτερο επεξεργαστη. Ποιο ειναι πιο αξιόπιστο? Ποιο να διαλεξω κ γιατί? Σας ευχαριστώ.

εγω δεν θα κοιταζα αλλο τηλεφωνο απο Ελλαδα απο το lg g2 σε αυτα τα λεφτα http://www.skroutz.gr/s/3971819/LG-G2-32GB.html

σορρυ, ειδα οτι θες dual sim αλλα για σκεψου το

Καλημερα. Κάποιος που να εχει άποψη για τισ δύο συσκευές γιατί έχω μείνει χωρίς τηλέφωνο κ θέλω άμεσα να πάρω?

Αν κοιτούσες από κίνα θα έπαιρνες καλύτερο κινητό από αυτά τα 2 με αρκετά λιγότερα λεφτα.Αφού όμως θες αγορά άμεσα εγω προτείνω το λενόβο,μιας και σε όλα τα σπέκς είναι καλύτερο και ποιότητα κατασκευής αν όχι στο ίδιο επίπεδο,ελάχιστα πιο κάτω.Γιατί όμως αγορά από το public?Στο σκρουτζ έχουν και τα 2 250ε.Αν δεν καίγεσαι τόσο για το dual sim,σε αυτά τα λεφτά,το g2 είναι μονόδρομος.

Θέλω οπωσδήποτε dual sim. Αλλιως θα πρεπει ν παρω δυο συσκευες.Στο public έχουν κ τα δυο 269 και με ατοκες δοσεις οποτε δεν πειραζει για τα 20€.

Νομίζω πως το Lenovo και σε επεξεργαστή είναι καλύτερο. Μην κοιτάς τους χρονισμούς. Επίσης μην ξεχνάς πως έρχεται με 32GB μνήμης που είναι και αυτό ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Γενικά πιστεύω πως το Lenovo είναι πιο ολοκληρωμένη πρόταση.

Θέλω οπωσδήποτε dual sim. Αλλιως θα πρεπει ν παρω δυο συσκευες.Στο public έχουν κ τα δυο 269 και με ατοκες δοσεις οποτε δεν πειραζει για τα 20€.

τι έκανες τελικά, πιο πήρες;

εντυπώσεις;

Καλησπέρα!

Η συσκευή είναι άψογη απ όλες τις απόψεις! Όμορφο design, φοβερή οθόνη κ κάμερες, πολύ καλός ήχος, ευκολία στην χρηση των δυο σιμ, ικανοποιητική μπαταρία με γρήγορη φόρτιση, δεν κολλάει καθόλου κ διαβάζει usb stick . Το συστηνω ανεπιφύλακτα!

Μπράβο, καλορίζικο. Αν μπορείς, πες μας:

α) πόσο κρατάει η μπαταρία και με τί χρήση.

β) αν είδες κάποιο lag μέχρι τώρα στο κινητό

γ) αν χρησιμοποιείς και τις 2 sim, είναι εύκολη η αλλαγή και η διαχείριση των sim;

Ευχαριστώ.

Μπράβο, καλορίζικο. Αν μπορείς, πες μας:

α) πόσο κρατάει η μπαταρία και με τί χρήση.

β) αν είδες κάποιο lag μέχρι τώρα στο κινητό

γ) αν χρησιμοποιείς και τις 2 sim, είναι εύκολη η αλλαγή και η διαχείριση των sim;

Ευχαριστώ.

Σ ευχαριστώ

α)Στη μια σιμ έχω τη σιμ απο στικακι για ίντερνετ otg. Είμαι όλη μέρα συνδεδεμενη. Με υπερβολική χρήση όλη μέρα μιας κ ακόμη το σκαλιζω και κατεβαζω κτλ και μετρια ομιλια στην αλλη σιμ βγαζει άνετα τη μερα. Φαντάζομαι πως με κανονική χρηση 1,5 μέρα άνετα.

β)κανένα μέχρι στιγμής

γ)η επιλογή της σιμ είναι απλουστατη. Όταν πας να κανεις κλήση η να στείλεις μνμ σου έχει παντα δυο κουτάκια ενα για κάθε σιμ. Απλως πατας