Selespeed Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 To xero oti den exoun to antalaktiko kai den to pao giati an kai me to zori kanei douleia.Το ίδιο θα έκανα και έγω αν το ήξερα, αλλά όταν τους είπα τι πρόβλημα είχα, μου είπαν να το πάω εκεί για να το δουν (δε θα το πίστεψαν φαίνεται, άλλωστε που ξανακούστηκε ότι υπάρχει πρόβλημα με το joystick :angry: :down: :kill: ) Ektos autou edo kai dio mines den eixe kanena apolitos problima. :) Καλά έλεγα εγώ ότι το κινητό το έχω συνεταιρικό με την Teleservice: Δύο μήνες εγώ, 2 βδομάδες αυτοί. :p Και ξανά μετά... Γι αυτό και εγώ ήδη ψάχνω να αγοράσω συσκευή για όταν θα είναι στο service το 8020... :D :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Tι είναι Εναρξη-8 Ρυθμίσεις-1τηλέφωνο-6 κανάλια –Ενεργοποίηση καναλιών χρειάζεται να την τσεκάρω αυτήν την επιλογή; Και κινητό χωρίς έξυπνη πληκτρολόγηση Τ9, δέχεται unicode μηνύματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Καλά έλεγα εγώ ότι το κινητό το έχω συνεταιρικό με την Teleservice: Δύο μήνες εγώ, 2 βδομάδες αυτοί. :p Και ξανά μετά... Γι αυτό και εγώ ήδη ψάχνω να αγοράσω συσκευή για όταν θα είναι στο service το 8020... :D :p xaxaaa kalo!!!Edo pou ta leme glikokoitao to samsung D-500.Les na to xtipiso ligo prin steilo to 8020 gia service???? :lol: :cry: Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Ρε παιδία γιατί τόσοι για service με τα Qtek??? Προβληματικά κινητά ή άγρια χρήση?? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. February 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Μάλλον κυρίως του joystic... Γνώμη μου είναι πως κάνεις μία μικρή έκπτωση στην εμφάνιση και παίρνεις το 8010 που ειναι ακριβώς το ίδιο σαν δυνατότητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 xaxaaa kalo!!!Edo pou ta leme glikokoitao to samsung D-500.Les na to xtipiso ligo prin steilo to 8020 gia service???? :lol: :cry:Θα σε ενημερώσω όταν θα έρθει το ανταλλακτικό, ώστε να μην το στείλεις για πολύ καιρό στο service (εκτός και τα φέρνουν ένα ένα ή έχει μεγάλη αναμονή). Πάντως, καλού κακού, έχε κάποιο στην άκρη... @cellphone Για μένα δύο είναι οι λόγοι. Κακή οργάνωση του service και παραπληροφόρηση σχετικά με το joystick της Qtek. Πολύ καιρό λέγεται ότι τα 8020 και i-mate SP3 (το ίδιο τηλ στην ουσία) είχαν ακουστεί για προβληματικά joystick αλλά οι περισσότεροι εδω πέρα, δεν είχαν συναντήσει προβλήματα πράγμα που είναι λογικό (αν ήταν να υπάρχει παντού θα συμπεριλαμβανόταν στα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου :p ). Βέβαια καποιοι άλλοι "καλοθελητές", για λόγους που δε μπορώ να σκεφτώ, επέμεναν ότι για την Qtek το θέμα δεν υφίσταται (βλέπει το όνομα στο πάνω δεξί μέρος του κινητού (ή μήπως είναι στο αριστερό - έχω ξεχάσει πως είναι το τηλ έπειτα από 10 μέρες που το έχω στο service :p :mad: ) και δε χαλάει - όπως έχει πει κάποιος φίλος παλιότερα)!!! Από εκεί και πέρα φταίει το service γιατί ενώ έχει συναντήσει αρκετά αυτό το πρόβλημα (και το οποίο μάλλον ήταν αναμενόμενο), δεν είναι σε θέση να το αντιμετωπίσει (και μάλλον δε μπορεί να το δεχτεί αφού με έβαλε να τους στείλω βιαστικά τη συσκευή μου ένω ήξεραν ότι δεν είχαν το ανταλλακτικό). Αρχίζω να μετανοιώνω για την υψηλή βαθμολογία που έβαλα στη σχετική παρουσίαση το 8010 ( 2/10 ) :D :p . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Με αυτά που λέτε εέναι σάν να ρισκάρει καποιος αν πέρνει το 8020..θα βγει καλό το τζόιστικ..δεν θα βγεί...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t630user Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Βρε παιδιά να κάνω μία ερώτηση;;;; Εχω το 8020 εδώ και 2 μέρες. Όταν το κλείνω το κινητό (Πατάω στιγμιαία το πάνω κουμπί και μετά σβήσιμο) μου βγάζει το σήμα της Cosmote σε άσπρο φόντο (εχω Cosmoκάρτα). Δεν σβήνει τελείως η συσκευή;;; Μετά ότι πλήκτρο και να πατήσω ανάβει και το φως από το πληκτρολόγιο. Παράθεση LIFE IS SHORT... RIDE HARD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Θα σε ενημερώσω όταν θα έρθει το ανταλλακτικό, ώστε να μην το στείλεις για πολύ καιρό στο service (εκτός και τα φέρνουν ένα ένα ή έχει μεγάλη αναμονή). Πάντως, καλού κακού, έχε κάποιο στην άκρη... Που΄σαι Ilias77; Το πήρες το Samsung?? Αν όχι, κάνε γρήγορα. Το service είναι έτοιμο και σε περιμένει!!!! Πήρα τηλ το πρωί και μου είπαν ότι είναι έτοιμο. Δεν πήγα να το πάρω ακόμα, πάντως αυτοί το έχουν έτοιμο!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. February 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Βρε παιδιά να κάνω μία ερώτηση;;;; Εχω το 8020 εδώ και 2 μέρες. Όταν το κλείνω το κινητό (Πατάω στιγμιαία το πάνω κουμπί και μετά σβήσιμο) μου βγάζει το σήμα της Cosmote σε άσπρο φόντο (εχω Cosmoκάρτα). Δεν σβήνει τελείως η συσκευή;;; Μετά ότι πλήκτρο και να πατήσω ανάβει και το φως από το πληκτρολόγιο. Φυσικά και σβήνει τελείως.. περίεργο αυτό που λες... μήπως έχεις βάλει κάνα πρόγραμμα που το κολλάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Που΄σαι Ilias77; Το πήρες το Samsung?? Αν όχι, κάνε γρήγορα. Το service είναι έτοιμο και σε περιμένει!!!! Πήρα τηλ το πρωί και μου είπαν ότι είναι έτοιμο. Δεν πήγα να το πάρω ακόμα, πάντως αυτοί το έχουν έτοιμο!!! :) Ole!!Pao kai ego shmera na to afiso!logika tha einai etoimo aurio.As elpisoume oti den tha xanaxalasi..... :cry: Se euxaristo poli gia tin enimerosi :) Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Τελικά αξίζει το κινητό τα λευτά του?Προγραμματα υπάρχουν αρκετά?Σκεύτομαι να το πάρω αλλα κολάω γιατί μέχρι τώρα είχα symbian. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. February 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Τελικά αξίζει το κινητό τα λευτά του?Προγραμματα υπάρχουν αρκετά?Σκεύτομαι να το πάρω αλλα κολάω γιατί μέχρι τώρα είχα symbian. Φίλε μου εγώ πιστεύω ότι αξίζει... Ρίξε μια ματιά στο thread με τα προγράμματα να δεις τι μεγάλη ποικιλία υπάρχει...Και εγώ symbian είχα και τώρα μου φαίνονται σαν παιχνιδάκια μπροστά στα windows mobiles! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Στη λίστα φωνητικών σημειώσεων οι ηχογραφήσεις σε πιο forma συμπίεσης ήχου αποθηκεύονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 harryal άκουσα οτι η καμερά του δεν ειναι οτι καλύτερο οταν εμφανίζονται στο υπολογιστή..οι φωτογραφίες ομως οταν απεικονίζονται στην οθόνη πως είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Οι φωτογραφίες φαίνονται τέλεια στο κινητό, τώρα στον υπολογιστή εξαρτάται από τις απαιτήσεις σου. Εγώ είμαι πλήρως ικανοποιημένος από το κινητό και θα σου το πρότεινα ανεπιφύλακτα!!! Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. February 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 harryal άκουσα οτι η καμερά του δεν ειναι οτι καλύτερο οταν εμφανίζονται στο υπολογιστή..οι φωτογραφίες ομως οταν απεικονίζονται στην οθόνη πως είναι? Κοίτα στις φωτογραφίες πράγματι υστερεί.. αλλά τουλάχιστον για μένα είναι δευτερεύον για ένα κινητό. Ακόμα και τα κινητά που υποστηρίζουν ότι έχουν ανάλυση 1mp είναι πολύ μακρυά από την πιο φθηνή ψηφιακή του ενός megapixel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 ΟΚ Ευχαριστώ harryal και gwgw. Πάντος θα ήθελα να τονίσω οτι είναι τσιμπημένη η τιμή του στο πλαίσιο.469 ευρω, και εγω θέλω να το πάρω και με σύνδεση.Πάντως στο Γερμανό το 8010 έπεσε.. 417 ευρω.Αλλα εκεί δεν πουλάνε το 8020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Ρίξε και μια ματιά στο review που έχει απο το 8010(είναι το ίδιο με το 8020).Εδώ θα το βρείς. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Στη λίστα φωνητικών σημειώσεων οι ηχογραφήσεις σε πιο forma συμπίεσης ήχου αποθηκεύονται; Οι φωνητικές σημειώσεις αποθηκεύονται σε .wav και μπορώ να πω ότι η ποιότητά τους είναι πολύ καλή! :) :O Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyran75 Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 epitelous exo to 8020 sta xeria mou!!!! kai tora....ti kanoume?? pos to foularoume me kaloudia??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. February 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 epitelous exo to 8020 sta xeria mou!!!! kai tora....ti kanoume?? pos to foularoume me kaloudia???Πολύ απλά... πηγαίνοντας εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=45384 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyran75 Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 re pedia sos ime freskos sta smartphone. katevasa sto pc mou 2 games kai wallpaper gia to neo mou 8020. tora??? pou na ta steilo mesa sto kinito mou gia na trexoun?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyran75 Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 aaa ne kai to pio simantiko !!!pou na pao na do tis epafes tou kinitou mou mesa apo to pc mou giati eixa nokia prin kai oi epafes ine xalia molis tis ide to qtek. exo egkatastisi sto pc mou to active sync kai mporo kai vlepo ti diaxirisi tou kinitou mou alla oxi tis epafes mou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. February 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 re pedia sos ime freskos sta smartphone. katevasa sto pc mou 2 games kai wallpaper gia to neo mou 8020. tora??? pou na ta steilo mesa sto kinito mou gia na trexoun?? κοιτα τι αρχειο εχεις (exe-cab) xωρις να τα κανεις unzip. αν ειναι exe συνδεεις το κινητο σου στο pc και το τρεχεις apo to pc κατευθειαν.αν ειναι cab το κανεις αντιγραφη στο κινητο και μετα τοτρεχεις απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts