manos the greek Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 αλήθεια, σε ποιό φάκελο βάζουμε τα *.hme ?? (3 μέρες το έχω κι εγώ το 8020) :P Βάλε τα χύμα στο my documents και μετά απλά τρέξε τα σαν να είναι αρχεία .cab . Απλά τα αρχεία .hme (δηλαδή τα αρχεία που εγκαθιστούν την homescreen) είναι σαν τα αρχεία .cab . alex_gr Μάλλον δεν θα έφτιαξες καλά την homescreen για αυτό έχεις προβλήματα! :) ;) :o Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Όσοι έχετε το 8020 αντιμετωπίζεται κανένα πρόβλημα με το joystick ή μόνο τα i-mate έχουν;;; Όχι γωγώ δεν έχει αναφερθεί κανένα πρόβλημα και καμιά δυλειτουργία στο joystick του 8020 όλα είναι μια χαρά! Αντίθετα, έχουν αναφερθεί προβλήματα με τo i-mate. :) :o :D Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Thanks!!!! Mano αγόρι είμαι. Αφού είναι στα αγγλικά εσύ γιατί το διαβάζεις στα ελληνικά???? Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Η πρώτη φόρτιση είναι 12ώρη, πρέπει και η 2η να είναι τόσο ή απλά μέχρι να φορτίσει; Υπάρχει τρόπος να γράψω ελληνικά χωρίς Τ9; Μηνύματα-ΜΜS-Menu-8 Επιλογές-5 Ρυθμίσεις λογαριασμού εδώ πέρα ούτε στα SMS ούτε στις ρυθμίσεις των MMS μπορώ να μπω με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βάλω τις ρυθμίσεις από το site της Qtec,έτσι έχω μόνο λήψη MMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Γιατί μόνο λήψη? Με κάρτα είναι το κινητό να υποθέσω? Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Rightman Πήγαινε στο μενού, επιπλέον ρυθμίσεις, ρυθμίσεις ΜΜΣ, και συμβουλέψου τις ρυθμίσεις στο σίτε της Qtek εγώ έτσι τις έβαλα και μπορώ να λάβω και να στείλω ΜΜΣ κανονικότατα! :) thief Δεν νομίζω να έχει σημασία στην λήψη ΜΜΣ αν το συνδρομητής έχει κάρτα η σύνδεση στις 3 μεγάλες εταιρίες από όσο ξέρω η λήψη των ΜΜΣ δεν εξαρτάται από το αν έχει κάρτα η συμβόλαιο! gwgw Συγνώμη για την παρεξήγηση απλά παρασύρθηκα από το νικ και δεν είχες βάλει το σήμα του άντρα και το φιλικά γιώργος στην υπογραφή σου και μπερδεύτικα. Ειλικρινά, συγνώμη για το λάθος! :) :o Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 thief Δεν νομίζω να έχει σημασία στην λήψη ΜΜΣ αν το συνδρομητής έχει κάρτα η σύνδεση στις 3 μεγάλες εταιρίες από όσο ξέρω η λήψη των ΜΜΣ δεν εξαρτάται από το αν έχει κάρτα η συμβόλαιο! Για την αποστολή όμως δεν έχει διαφορά? Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Η πρώτη φόρτιση είναι 12ώρη, πρέπει και η 2η να είναι τόσο ή απλά μέχρι να φορτίσει; Υπάρχει τρόπος να γράψω ελληνικά χωρίς Τ9; Μηνύματα-ΜΜS-Menu-8 Επιλογές-5 Ρυθμίσεις λογαριασμού εδώ πέρα ούτε στα SMS ούτε στις ρυθμίσεις των MMS μπορώ να μπω με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βάλω τις ρυθμίσεις από το site της Qtec,έτσι έχω μόνο λήψη MMS Δοκίμασε να πας στις ρυθμίσεις στο μενού έναρξη, μετά περισσότερα(9), μετά συνδέσεις δεδομένων(2), μετά μενού, μετά επεξεργασία συνδέσεων(1), μετά συνδέσεις GPRS(4) και να τα φτιάξεις εκεί. Σόρρυ αν είναι λίγο λάθος τα ονόματα που σου γράφω, αλλά το έχω στα αγγλικά το κινητό και για να μπουν τα ελληνικά θέλει restart και τώρα βιάζομαι... Γι'αυτό έβαλα τα νούμερα των συντομεύσεων. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gchatz Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 pira kai egw thn paraskeuh to 8020 eimai poli xaroumenos pou to apoktisa...fovero kinito, alla giati den mporw na dw internet me tipota apo to kinito mesw gprs?? exw TIM me simvolaio kanonika kai ekana kai tis rithmiseis pou leei sto site tis qtek alla tipota, ola ta alla ginontai kanonika, stelnw kai lamvano kanonika sms kai mms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 pira kai egw thn paraskeuh to 8020 eimai poli xaroumenos pou to apoktisa...fovero kinito, alla giati den mporw na dw internet me tipota apo to kinito mesw gprs?? exw TIM me simvolaio kanonika kai ekana kai tis rithmiseis pou leei sto site tis qtek alla tipota, ola ta alla ginontai kanonika, stelnw kai lamvano kanonika sms kai mms. Λοιπόν, αφού όπως υποστηρίζεις έχεις κάνει σωστά όλες τις ρυθμίσεις σωστά για να μπεις στο νετ πήγαινε στον Internet Explorer και επέλεξε τις ρυθμίσεις που θες να χρησιμοποιήσεις π.χ. ΤΙΜ WAP μέσα από τον IE. Έτσι έκανα και μπήκα νετ! :) :o Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
son_alerik Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Όχι γωγώ δεν έχει αναφερθεί κανένα πρόβλημα και καμιά δυλειτουργία στο joystick του 8020 όλα είναι μια χαρά! Αντίθετα, έχουν αναφερθεί προβλήματα με τo i-mate. :) :o :D βλεπει το qtek απο πανω το joystick και φοβαται και δεν χαλαει ετσι ? μπραβο μεγαλε. εσκισες παλι... Παράθεση Στην ACE HELLAS ειναι ζωα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 βλεπει το qtek απο πανω το joystick και φοβαται και δεν χαλαει ετσι ? μπραβο μεγαλε. εσκισες παλι... Σωστός φιλε!!!! Άλλωστε (δυστυχώς :cry: ) είμαι ο πρώτος που αναφέρω ότι το joystick παρουσίασε πρόβλημα, ενώ το προσέχω πάρα πολύ τις 10 μέρες που το έχω. Σήμερα το πρωί δούλευε κανονικά, το άφησα στο γραφείο μου και όταν το ξαναπήρα στα χέρια μου, η κίνηση προς τα κάτω δεν άκουγε! Του έκανα restart και στην αρχή άκουγε μια στις 5 προσπάθειες που έκανα :mad: . Τώρα ακούει όποτε θέλει και, για να πιάσει σίγουρα, θέλει περισσότερη δύναμη από πριν. Ξέρει κανείς που μπορώ να το πάω για έλεγχο στο κέντρο της Αθήνας??? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Προφανώς για service το πας εδώ: ΑCE Hellas Αιγαίου Πελάγους 6 Αγία Παρασκεύη, 15341 Τηλ. 210 6068600 Fax: 210 6068699 Selespeed με απογοήτευσες!!!! Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gr Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Δεν χρειαζεται να απογοητευτεις φιλε μου.Σε ολες τις εταιριες συμβαινει να υπαρξουν καποια προβληματικα κομματια.Δεν ειναι δειγμα κακης ποιοτητας ενα κακο κομματι στα τοσα που εχουν αγοραστει. @salespeed . Πηγαινε στο Πλαισιο.Δικαιουσε αλλαγη μεχρι και 14 μερες απο την αγορα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Το ξέρω...απλώς σε μερικές φωτο που έχω δεί είναι λίγο πιο εξογκωμένο (πιο πάνω) από τα υπόλοιπα πλήκτρα. Αλλωστε μου αρέσει και το 8010 αλλα και το 8020, και δεν ξέρω πιο να διαλέξω!!!! Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gr Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 τωρα εχω 8020 ειχα ομως για κανα μηνα και το 8010.Εγω προσωπικα διαλεγω 8020.Απλα μου αρεσει πιο πολυ σχεδιαστικα και το joystick με βολευει πιο πολυ απο το πολυπληκτρο του 8010.Κατα τα αλλα ειναι ιδια.Επισης το joystick ειναι ενα κλικ πιο πανω απο τα αλλα πληκτρα,οσο χρειαζεται για να ’ακουει’ τις κατευθυνσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valtrex Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Σήμερα το χτύπησα κι εγώ, 469 Ε από Πλαίσιο-Στουρνάρη...άλλη αίσθηση, εκπληκτικό κινητάκι...συμφωνώ πως το joystick είναι πάρα πολύ εύχρηστο :) Παράθεση http://www.zovirax-ointment.org/valtrex-order-online.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Ποση ωρα το φορτιζεται την πρωτη φορα? Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 @Alex_gr Που το λεει αυτό για την ανταλλαγή??? Για να ξέρω να τους την πω αν χρειαστεί. Το ξέρω ότι ίσως απογοήτεψα κάποιους, αλλά φαντάσου εγώ πως είμαι... :cry: Είχα και κάποια προβληματακια με τα windows, ενώ είχα και (μάλλον πολύ μεγάλες) προσδοκίες από αυτά. Έστειλα mail και στην εταιρία, αλλά αν γίνεται αλλαγή στο Πλαισιο θα πάω να την κάνω. @giarlos Εγώ ακολούθησα το συνηθισμένο (για μένα) κανόνα: όταν το αγοράσω δεν το φορτίζω και το αδειάζω εντελώς, μετά το φορτίζω για 16 ώρες, μετά ξανα πλήρες αδειασμα, μετά 8 ώρες φορτιση, ξανα αδειασμα, 4 ώρες φορτιση, και μετά ό,τι τύχει (συνήθως τα κινητά μου τα αφήνω να αδειάσουν αρκετά για να τα ξαναφορτίσω...). Με αυτόν τον τρόπο την τελευταία φορά (μετά την τρίτη φόρτιση) άντεξε 3 μέρες με μέτριο προς αρκετά σκάλισμα (αλλά νομίζω ότι αργεί πολύ η φόρτιση από το pc - έκανε γύρω στις 6 ώρες σήμερα, αλλά με συγχρονισμό μεσω bluetooth). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. January 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 @Alex_gr Που το λεει αυτό για την ανταλλαγή??? Για να ξέρω να τους την πω αν χρειαστεί. isxuei auto me tin amesi antikatastasi!!!! mou to eixan pei sto plaisio.. den thimamai omws akrivws gia poses meres isxuei meta tin agora.. pigaine aurio kiolas!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 isxuei auto me tin amesi antikatastasi!!!! mou to eixan pei sto plaisio.. den thimamai omws akrivws gia poses meres isxuei meta tin agora.. pigaine aurio kiolas!!! Άκυρη η αλλαγή (τουλάχιστον στο Πλαίσιο). Πήρα τηλεφωνο και μου είπαν ότι η ACE τους δίνει περιθώριο για επιστροφή και αλλαγή της συσκευής 5 εργάσιμες μέρες (το γράφω σε έντονα ωστε να μπορεί κάποιος να το βρει ευκολότερα), και τώρα θα χρειαστεί να επικοινωνίσω με το service. Θα επανέλθω με τα νεότερα. Όσο για την επίσκεψη στο Πλαισιο (ή ακόμα χειρότερα στην ACE, στην Αγ. Παρασκευή) είναι αρκετά δύσκολη για μένα αφού μένω εκτός Αθήνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το joystick.Απλά είναι λίγο διαφορετικό στην αίσθηση (τουλάχιστον από το ΝΟΚΙΑ 7650 που είχα) μέχρι να το συνηθίσεις. Το τηλέφωνακι είναι Φ Ο Β Ε Ρ Ο. Το μόνο που δεν κάνει είναι να πάει το σκύλο βόλτα.Κάποια προβληματάκια με τα ελληνικά, και τους ήχους είναι θέμα software συνεπώς και θέμα χρόνου να υπάρξει κάποια αναβάθμιση και να λυθούν. Θέλω βοήθεια στα εξής: 1)Πως μπορώ να ενεργοποιήσω τη δόνηση ταυτόχρονα με κάποιον ήχο? 2)Μπορώ να δημιουργήσω κάποιο υποφάκελο στα μηνύματα SMS, όπου να αποθηκεύω όσα μηνύματα θέλω? (όχι φακ: Πρόχειρα) 3)Ξυπνητήρι αξιόπιστο επειγόντως.Όχι το SpAlarm (τελείως αναξιόπιστο) Δοκίμασα και το sunny soft alarmUS αλλά ζήταγε κωδικό. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gr Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 @salespeed : sorry αλλα εγω επειδη στο πρωτο που πηρα και ειχε καμμενο pixel ειχα παρει τηλεφωνο και μου ειχαν πει εντος 14 ημερων δικαιουμουν αλλαγη. @gx2 : για το πρωτο που ρωτας πηγαινε ρυθμισεις -» προφιλ διαλεξε καποιο προφιλ και πατα μενου-» επεξεργασια. πηγαινε τυπος κουδουνισματος και διαλεξε δονηση και κουδουνισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
son_alerik Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Σωστός φιλε!!!! Ξέρει κανείς που μπορώ να το πάω για έλεγχο στο κέντρο της Αθήνας??? :( Συγγρου 142 στον αντιπροσωπο Σου κανουν αντικατασταση σε μια μερα. Αν πας πρωι την ιδια. Εχεις μαζι σου τη συσκευη και το κουτι το εξωτερικο το μπλε μονο. Παράθεση Στην ACE HELLAS ειναι ζωα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valtrex Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Ποση ωρα το φορτιζεται την πρωτη φορα? Ο Πλαισιάκιας μου είπε 12 ώρες πρώτη φόρτιση Παράθεση http://www.zovirax-ointment.org/valtrex-order-online.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts