Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M9)

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαλαρωστε φιλοι μου κ απολαυστε τη συσκευη.το τελευταιο 6μηνο περασαν απο τα χερια μου s6 ,z3, iphone 6+, one+2 ,note 4 ,lg g2 ,huawei mate 7 ,huawei p8 ,lg g4 ,htc A9 .Ξερετε τι παρατηρησα οτι σε ολα εκτος απο το μηλο για να μπορεσω να τα δουλεψω τους φορουσα sense 7.δεν εχω κατι αλλο πω.στο g4 μονο καμερα ευχαριστηθηκα αλλα ολο το υπολοιπο ηταν αστα να πανε.τα θελω του καθενα ειναι διαφορετικα οποτε μη τρελαινεστε.η επιτυχια του lg οφειλετε στη τιμη του που πηρε τρελη κατηφορα.Το Μ9 ειχε πολλα προβληματα οταν πρωτοβγηκε αλλα τωρα εχει παρει τη θεση του Μ8 στη καρδια μου.

:happy::happy::happy:

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λεω να τιμησω απο Δευτερα ενα m9 ειτε μεταχειρο ειτε απο σκρουτζομαγαζο γιατι ειναι η μοναδικη "επωνυμη" ναυαρχιδα που δεν δοκιμασα εις βαθος φετος. Αν και απο οσο θυμαμαι η οθονη του εχει μια πρασινιλα καπως και ειναι χειροτερη απο m8.

Για το sense εχω να πω τα καλυτερα φυσικα!

Η οθόνη του είναι άψογη με ρεαλιστικά χρώματα και φοβερό λευκό.....

Δεν υπαρχει πια καμια πρασινιλα.εχει μπει κ ρυθμιση θερμοκρασιας χρωματων κ η οθονη ειναι στα επιπεδα του Μ8
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπαρχει πια καμια πρασινιλα.εχει μπει κ ρυθμιση θερμοκρασιας χρωματων κ η οθονη ειναι στα επιπεδα του Μ8

Και λίγο καλύτερη θα έλεγα.......;)

Καλα νεα αυτα με την οθονη! Αυτονομια καλυτερη απο m8;

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Καλη χρονια και απο εμενα !! Εχεις απολυτο δικαιο φιλε dimtz !!!!!! Και εγω δεν μπορω να καταλαβω που το στηριζουν αυτο που λενε και γιατι ψηφιστικε δηθεν και καλα η απογοητευση του 2015...... Επειδη μοιαζει πολυ με Μ8 δηλαδι ?? Γιατι στα τεχνικα χαρακτηριστικα του ειναι αστερι απο τα λιγα στην αγορα !!! Δεν δινω φυσικα σημασια σε χαζο σχολια αυτου του τυπου, που να πω και την αληθεια μας προσβαλουν κιολας - τουλαχιστον εμενα προσωπικα, ονομαζοντας το κινητο μου ---> απογοητευση - σαν κατοχους / χρηστες Μ9 ! Ακου απογοητευση !! Να μην παραθεσω βιντεο απο youtube με τα δηθεν καλυτερα smartphones: Samsung, LG και αλλες ναυαρχιδες που ψηφηστικαν τα "καλυτερα" στο poll εδω στο φορουμ και που ειναι αστα να πανε και ειναι ο ορισμος της λεξης απογοητευση...........Συγκεκριμενα φιλος μου παλιος που ειχει 2 φορες παρει LG μπορει και ο ιδιος να σας το πει για το ποσα μυρια προβληματα του εκανε το LG !!

To M9 το εχω 3 μηνες και ουτε υπερθερμενεται, ουτε κολλησε, ουτε αποσυνδεθηκε το bluetooth, ουτε ζεστενεται απο την ασυρματη φορτηση, ουτε αποσυνδεεται το wifi, σημα κρυσταλλινο, ρολλαρει σαν τρελο ενοειτε οτι δεν το σβηνω το βραδι. Να χαρω εγω απογοητευση.........Φαντασου να μην ηταν απογοητευση δηλαδι τι θα αλλο θα εκαμνε σαν συσκευη.......ααα ξεχασα......ναι μωρε, δεν παιζει καλα παιχνιδια....ρε δεν.......Αιντε γιατι πολυ trolling πεφτει απο ασχετους και διαβαζω αλλα καλο ειναι να μην γραφουν σχολια που ειναι απυποστατα !!

Και επειδη μου αρεσει να μιλαω με επιχειρηματα παραθετω συγκριτικο τεστ απο top youtuber - Floss Carter - μεταξι HTC One M9 vs Samsung Galaxy Edge - υπαρχουν και αλλα συγκριτικα με αλλες συσκευες συγκρινομενες με το Μ9, οπου στα σημεια υπερταιρει το Μ9 και αν παρακολουθησετε ολο το βιντεο που ειναι λιγο μεγαλο λεει οτι ειναι μακραν το πιο αξιοπιστο κινητο με σχεδον καθολου lag.......

Οποτε ουτε απογοητευση ειναι ουτε τιποτα !! Να μην παραθεσω τραγικοτατα βιντεο με Samsung + LG να δουμε τι θα πει απογοητευση καλυτερα ε ? Οποτε ας κοψουν ορισμενοι την καραμελα αυτην γιατι θα ποσταρω πολλα βιντεο με top ναυαρχηδες καρβουνα........

Ας μην ξεχνατε πολλοι οτι η HTC ειναι η πρωτη εταιρια που εβγαλε κινητο με πλατφορμα λειτουργικου adroid στην αγορα !!!

Για τους δισπιστους παραθετω σχετικο. https://en.wikipedia.org/wiki/HTC

( Λεει σχετικα : HTC is a founding member of the Open Handset Alliance, a group of handset manufacturers and mobile network operators dedicated to the development of the Android mobile device platform.[7] The HTC Dream, marketed by T-Mobile in many countries as the T-Mobile G1 or Era G1, was the first phone on the market to use the Android mobile device platform )

Νομίζεις ότι όλοι όσοι γράφουν εδώ μέσα έχουν ιδέα; Το μόνο που έχει σημασία για πολλούς εδώ είναι τι γράφει το antutu.

Πάντως στα πλαίσια της δημοσκόπησης κι εγώ το Μ9 το θεωρώ απογοήτευση σε μια χρονιά που καμιά Android συσκευή από τις γνωστές δεν άξιζε. Και το θεωρώ απογοήτευση γιατί μετά το Μ8 περιμέναμε πάλι πολλά. Αλλά η htc έδωσε μια οριακή βελτίωση και τίποτα παραπάνω.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Στο poll το ψηφισα κι εγω σαν απογοητευση γιατι η HTC:

1) δε βελτιωσε ουσιαστικα την καμερα σε σχεση με το m8

2) δεν εκανε τιποτα για να μειωσει το κατω μεγαλο bezel.

Οταν λοιπον βγαζεις ενα αψογο m8 και στο m9 εχεις να βελτιωσεις μονο τα 2 παραπανω και δεν κανεις ουτε αυτο τοτε αξιζεις κραξιμο. Συν οτι διατηρησε ακριβως το ιδιο σχεδιο με το m8.

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Πάντως το + θα το έπαιρνα δαγκωτό αν είχε καλύτερή τιμή.

Ωστόσο το supreme camera δεν ξέρω τι το διαφορετικό έχει κι αν μπορούμε να το βρούμε Ελλάδα.

Το m9 το έχει κάποιος σε χρυσό?νομίζω ότι είναι πανέμορφο,τουλάχιστον από τα βίντεο πού το βλέπω.

Η μπαταρία τι sot πιάνει τώρα?όταν το είχα δεν έλεγε και πολλά.

Επίσης,όντως βελτίωσαν την οθόνη?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Πίσω Και εγώ μετά από μια βόλτα σε αρκετά android Τηλέφωνα...

Άψογο το Μ9 το sense απλά τα σπάει...

Και περιμένουμε marshmallow... Υπάρχουν ήδη custom roms Αλλά έχουν θέματα

Ένας ένας γυρνάει στο μαντρί........

----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αναμένουμε το m10 για την απογείωση......

Ένας ένας γυρνάει στο μαντρί........

----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αναμένουμε το m10 για την απογείωση......

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Λεω να τιμησω απο Δευτερα ενα m9 ειτε μεταχειρο ειτε απο σκρουτζομαγαζο γιατι ειναι η μοναδικη "επωνυμη" ναυαρχιδα που δεν δοκιμασα εις βαθος φετος. Αν και απο οσο θυμαμαι η οθονη του εχει μια πρασινιλα καπως και ειναι χειροτερη απο m8.

Για το sense εχω να πω τα καλυτερα φυσικα!

ξεκινησε ασχημα αλλα εχει ερθει σε καλα επιπεδα το κινητο...

ασε που ειναι πανεμορφο....

Πάντως το + θα το έπαιρνα δαγκωτό αν είχε καλύτερή τιμή.

Ωστόσο το supreme camera δεν ξέρω τι το διαφορετικό έχει κι αν μπορούμε να το βρούμε Ελλάδα.

Το m9 το έχει κάποιος σε χρυσό?νομίζω ότι είναι πανέμορφο,τουλάχιστον από τα βίντεο πού το βλέπω.

Η μπαταρία τι sot πιάνει τώρα?όταν το είχα δεν έλεγε και πολλά.

Επίσης,όντως βελτίωσαν την οθόνη?

το εχω αγορασει σε χρυσο.

Καμμια σχεση με οτιδηποτε άλλο.

οχι απλα πανεμορφο αλλα ερωτας.

Οχι τυχαια ψαχνω παλι το M9/M9s σε gold.

στα 550Ε βρηκα το M9+

http://www.ebay.co.uk/itm/HTC-One-M9-Plus-32GB-4G-LTE-Factory-Unlocked-Sim-Free-Smartphone-Silver-Gold-/281896022744?hash=item41a24ff2d8:g:n7AAAOSwgQ9Vwjlo

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Καλή Χρονιά , Χρόνια πολλά σε όλους.

Εχω βρει το τηλέφωνο σε μερικά σκρουτζομαγαζα όπου γράφουν στο τίτλο "HTC One M9 (32GB) EU". Τι σημαίνει το EU?

Επίσης σ' ενα γνωστό ηλ/κό κατάστημα αναφέρει στο τέλος "H συσκευή διατίθεται με Αγγλική Γλώσσα μενού και έχει την δυνατότητα αποστολής και λήψεις SMS, Email στα Ελληνικά καθώς διαθέτει Ελληνικό Πληκτρολόγιο". Δηλαδή στις επιλογές γλώσσας δεν έχει τα Ελληνικά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Nokia 8310, Nokia 6270, HTC TyTn II, HTC One X, HTC One M9

Καλή Χρονιά, χρόνια πολλά. Σημαίνει πως το κινητό δεν προοριζόταν για την ελληνική αγορά αλλά για κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα και δεν έχει επιλογή ελληνικής γλώσσας στις ρυθμίσεις. Κάποιες τέτοιες συσκευές μπορούν να έχουν ελληνική γλώσσα αν βάλεις ελληνική sim κατά το πρώτο boot ή μετά από factory restore. Αν αυτό δεν δουλέψει, υπάρχει και άλλη μέθοδος η οποία όμως απαιτεί την χρήση υπολογιστή.

Καλή Χρονιά, χρόνια πολλά. Σημαίνει πως το κινητό δεν προοριζόταν για την ελληνική αγορά αλλά για κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα και δεν έχει επιλογή ελληνικής γλώσσας στις ρυθμίσεις. Κάποιες τέτοιες συσκευές μπορούν να έχουν ελληνική γλώσσα αν βάλεις ελληνική sim κατά το πρώτο boot ή μετά από factory restore. Αν αυτό δεν δουλέψει, υπάρχει και άλλη μέθοδος η οποία όμως απαιτεί την χρήση υπολογιστή.

Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου. Και πως ξέρουμε ποια συσκευή προορίζεται για Ελλάδα; Θα πρέπει να ρωτάω σε κάθε μαγαζί αν είναι ελληνικό ή ευρωπαΐκό; Υπάρχει περίπτωση επειδή δεν είναι για Ελλάδα να μη λειτουργεί καλά; Να το τολμήσω ή θα κλαίω τα λεφτά; Εχει αναφέρει κανείς για πρόβλημα με ευρωπαΐκη συσκευή;

Edited by oistrakh

Όποτε βλέπεις σε σκρουτζομάγαζο το EU ξέρεις αυτομάτως ότι δεν προοριζόταν για Ελλάδα. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει να ρωτήσεις το κατάστημα. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα εκτός από την πιθανότητα να μην έχεις μενού στα ελληνικά και πιθανόν να μην έχεις 160 ελληνικούς χαρακτήρες ανά sms. Το δεύτερο το λέω με επιφύλαξη γιατί αυτό έγινε με το Μ8 μου (με αγγλική γλώσσα) αλλά στο Μ9 μπορεί να είναι αλλιώς τα πράγματα. Αν όμως κάνεις τη διαδικασία με τον υπολογιστή, ελληνικά μενού + 160 χαρ./sms θα έχεις σίγουρα.

Όποτε βλέπεις σε σκρουτζομάγαζο το EU ξέρεις αυτομάτως ότι δεν προοριζόταν για Ελλάδα. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει να ρωτήσεις το κατάστημα. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα εκτός από την πιθανότητα να μην έχεις μενού στα ελληνικά και πιθανόν να μην έχεις 160 ελληνικούς χαρακτήρες ανά sms. Το δεύτερο το λέω με επιφύλαξη γιατί αυτό έγινε με το Μ8 μου (με αγγλική γλώσσα) αλλά στο Μ9 μπορεί να είναι αλλιώς τα πράγματα. Αν όμως κάνεις τη διαδικασία με τον υπολογιστή, ελληνικά μενού + 160 χαρ./sms θα έχεις σίγουρα.

Η διαδικασία με υπολογιστη είναι δύσκολη; Υπάρχει κάποια σελίδα που μπορώ να δω;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Καλημέρα. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τη σελίδα.

Η αλήθεια είναι ότι δε το έχω ξανακάνει κι αυτό με ανησυχεί. Έχει κάνει κάποιος από εδω μέσα αυτή τη διαδικασία στο συγκεκριμένο μοντέλο; Είχε προβλήματα;

Και κάτι τελευταίο, δηλαδή μ αυτό το τρόπο η συσκευή γίνεται "ελληνική" σαν να προοριζόταν για Ελλάδα; Ή πάλι κάτι θα λείπει;

Γιατί έτσι όπως το βλέπω εγώ οι επιλογές είναι δύο. Ή το παίρνω στα 500+ χωρίς ελληνικά ή στα 700+ με ελληνικά.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας

Την έχω κάνει άπειρες φορές σε διάφορα κινητά. Τα ελληνικά υπάρχουν ήδη στο κινητό σου. Η επιλογή να τα διαλέγεις δεν υπάρχει! Με αυτή την εφαρμογή τα επιλέγεις. Δεν τροποποιουνται αρχεία συστήματος

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Την έχω κάνει άπειρες φορές σε διάφορα κινητά. Τα ελληνικά υπάρχουν ήδη στο κινητό σου. Η επιλογή να τα διαλέγεις δεν υπάρχει! Με αυτή την εφαρμογή τα επιλέγεις. Δεν τροποποιουνται αρχεία συστήματος

Ευχαριστώ πολύ! Το πήρα σήμερα και το έκανα. Αρχίζω σιγά σιγά το στήσιμο...

Ευχαριστώ πολύ! Το πήρα σήμερα και το έκανα. Αρχίζω σιγά σιγά το στήσιμο...

Καλοδουλευτο........ Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου.....;)

Καλοδουλευτο........ Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου.....;)

Ερχομαι απο ONE X(4.2.2 + sense 5) οπότε και μόνο το android 5 + sense 7 καταλαβαίνεις. Αντε να δουμε και το 6...

Προς το παρον κανω αναβαθμισεις. Εκανα την 1.32 και παω για 1.40

Πάντως ρε παιδιά πολύ κρίμα για αυτήν την συσκευαρα τόσο χάλια κάμερα...

Προέρχομαι από LG G4 και πραγματικά είναι η μέρα με τη νύχτα