Jump to content

Blackview Breeze

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελαβα δυο τραγκινγκ αλλα κανενα δεν εμφανιζετε πουθενα.Μαλλον ξερω τι θα παρω

Κι εμένα σήμερα μου το έβγαλε pre-advised,αργει καμία φορά να ανανεωθεί το στάτους.

• Απαντήσεις 519
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ελαβα δυο τραγκινγκ αλλα κανενα δεν εμφανιζετε πουθενα.Μαλλον ξερω τι θα παρω

χρειαζεται χρονος για να εμφανιστει το τρακιγκ υπομονη

Στη φιλη που το χαρισα, χωρις να παιζει παιχνιδια , πιο πολυ ομιλια εχει , αρκετα σμσ και λιγο viber-facebook (ειναι μονιμα στο ιντερνετ το κινητο 3g ή wifi) 1.5μερα.

Οποιος το αγορασει ας δει το manual γιατι ο κατασκευαστης δινει οδηγιες για τις πρωτες φορτισεις ποσες ωρες κτλ

Aυτο που με καιει και ειναι απαραιτητο ειναι να γινει ROOT η συσκευη

Τωρα που δεν ειναι ROOT ολες οι εφαρμογες αποθηκευονται στη μνημη του τηλεφωνου και οχι στην SD , ειναι σαν να μην εχει SD με αποτελεσμα να το επιβαρυνει... πρεπει να βρεθει λυση γι'αυτο

Εμένα με νοιάζει το root για το xposed και για το ogyoutube! Για τις εφαρμογές που δεν πάνε στην κάρτα μνήμης δεν με απασχολεί και πολύ! Το s duos που έχω τώρα 2gb είναι και είμαι ευχαριστημένος από τον χώρο αποθήκευσης! Αλλά το root το θέλω για τους λόγους που προείπα.

Εμένα σημερα μου ζητησε 19.07$ επιπλέον το gearbest. Μετά από 16 ολόκληρες μέρες. [ATTACH]62172[/ATTACH]

Μήπως κάτι παίζει με την πιστωτική σου;

iphone 7 iOS 12.0

Όχι, ή πληρωμή έγινε κανονικά και μάλιστα μου είπαν, ότι έχουν πακεταρει το δέμα και οτι θα το στείλουν. Άβυσσος ή ψυχή του Κινέζου!! Άκυρο, dispute και claim

Κρίμα γιατί τα ήθελα ρε γμτ.

HTC DESIRE 825

Σε ρώτησα για την κάρτα γιατί εγώ το παρήγγειλα μετά από σένα και μου έχουν στείλει και tracking number.
iphone 7 iOS 12.0

Εμένα τπτ και σήμερα μου ζητάνε και τα ρέστα. Άσε που δεν απαντανε ούτε στα μηνύματα. Είμαι περίεργος να δω την απάντηση τους.
HTC DESIRE 825

Chinavision 62€ το πιο φτηνο.Ειναι αξιοπιστο;

πολυ παλιο καταστημα χωρις προβληματα τουλαχιστον σε εμενα και σε φιλους. εχω αγορασει αμετρητες φορες απο εκει

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

πολυ παλιο καταστημα χωρις προβληματα τουλαχιστον σε εμενα και σε φιλους. εχω αγορασει αμετρητες φορες απο εκει

Eυχαριστω φιλε στο κατω κατω paypal εχει.:)

Αν γνωριζει κανεις καπου αλλου καλυτερη τιμη ας μου πει παρακαλω λεω να το παρω να βρισκεται σαν δευτερο .:rolleyes:Σημερα το πηρα χαμπαρι αν το χα δει νωριτερα που ηταν στα 50 ευρω..

Eυχαριστω φιλε στο κατω κατω paypal εχει.:)

Αν γνωριζει κανεις καπου αλλου καλυτερη τιμη ας μου πει παρακαλω λεω να το παρω να βρισκεται σαν δευτερο .:rolleyes:Σημερα το πηρα χαμπαρι αν το χα δει νωριτερα που ηταν στα 50 ευρω..

chinavasion & tinydeal ειναι τα πιο φθηνα σημερα στα 62

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Από τις 12/06/15 στον εντοπισμό αντικειμένου στο elta.gr μου λέει ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 12-06-2015 15:57 ΟΛΛΑΝΔΙΑ και μέχρι σήμερα δεν έχει καμία αλλαγή. Ενημερώνεται αυτή η υπηρεσία των ελτα ή απλά μου λέει ότι έχει φτάσει Ελλάδα και έχει συνεχιστεί το ταξίδι του πακέτου προς το σπίτι μου? Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει.

Από τις 12/06/15 στον εντοπισμό αντικειμένου στο elta.gr μου λέει ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 12-06-2015 15:57 ΟΛΛΑΝΔΙΑ και μέχρι σήμερα δεν έχει καμία αλλαγή. Ενημερώνεται αυτή η υπηρεσία των ελτα ή απλά μου λέει ότι έχει φτάσει Ελλάδα και έχει συνεχιστεί το ταξίδι του πακέτου προς το σπίτι μου? Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει.

κοιταξετο στο 17track --> http://www.17track.net/en/result/post.shtml

-------

Mετα απο πολλες προσπαθειες καταφερα να επαναφερω το βιντεο του Unboxing που εχασα ... αυριο θα ειναι ετοιμο @ youtube

Edited by MAFIA

δεν εχει φτασει ακομα.σε λιγες μερες θα το δεις ελλαδα.γενικα το τελευταιο καιρο ερχονται πολυ γρηγορα

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Στο chat tinydeal & chinavasion τους ζητησα κανενα εκπτωτικο κουπονι αλλα μονο που δε με δειρανε .Τουλαχιστον προσπαθησα.

κοιταξετο στο 17track --> http://www.17track.net/en/result/post.shtml

-------

Mετα απο πολλες προσπαθειες καταφερα να επαναφερω το βιντεο του Unboxing που εχασα ... αυριο θα ειναι ετοιμο @ youtube

Στο 17tack μου βγάζει αυτό: The item is on transport to the country of destination.

δεν εχει φτασει ακομα.σε λιγες μερες θα το δεις ελλαδα.γενικα το τελευταιο καιρο ερχονται πολυ γρηγορα

Μα αφού λέει άφιξη στο αεροδρόμιο πως γίνεται να μην έχει έρθει?

Στο 17tack μου βγάζει αυτό: The item is on transport to the country of destination.

στην Ολλανδια ισως εννοει,μου ειχε συμβει κι εμενα με NL και αδικα ειχα τσακωθει μετα ελτα

Γιαννη Ολλανδια πρεπει να ειναι. Μην βιαζεσε. Θα ελθει! :)

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

στην Ολλανδια ισως εννοει,μου ειχε συμβει κι εμενα με NL και αδικα ειχα τσακωθει μετα ελτα

Γιαννη Ολλανδια πρεπει να ειναι. Μην βιαζεσε. Θα ελθει! :)

Οπότε απλά περιμένω τώρα δηλαδή! Θα δείξει η πορεία των ημερών!

Οπότε απλά περιμένω τώρα δηλαδή! Θα δείξει η πορεία των ημερών!

γιατι τοσο αγχος,το κινητο ειναι στον δρομο ερχεται,δεν θα δειξει,θα ερθει

Είναι Ολλανδία φίλε. από μέρα σε μέρα θα εμφανιστεί Ελλάδα. Δες το δικό μου. Και είμαστε όλοι εκτός θέματος. Υπάρχει άλλο νήμα για τέτοιες ερωτήσεις [ATTACH]62199[/ATTACH]

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO