tasarasx6 Δημοσιεύτηκε March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 27, 2015 Γεια σας παιδια! Ειμαι κατοχος του samsung galaxy s3 mini και σκεφτομαι μηπως προχωρήσω σε καποια αναβάθμιση... Η χρηση που κανω γενικα ειναι λιγο απο ολα :p (μουσικη, ιντερνετ, εφαρμογες, mails, καμερα) χωρις πολλα και απαιτητικα παιχνιδια... Γενικα μου αρεσει να δοκιμαζω custom roms οποτε θα ηθελα να εχω την επιλογη να το κανω :wink: ... Μεχρι πριν μερικες μερες ειχα καταληξει πως θα επαιρνα το one m8 μολις επαιφτε γυρω στα 350-360 η τιμη του, ομως αυτο που με απασχολει ειναι οτι θα εχει τετραπυρηνο επεξεργαστη ενω εχουν αρχισει να κυκλοφορουν οι οχταπυρηνοι... Δεν γνωριζω τη διαφορα στις επιδοσεις αλλα η διαφορα μεταξυ του διπυρηνου που εχω και των τετραπυρηνων που εχω δουλεψει με κανουν να το σκεφτομαι :lost: ... Μετα καθως εψαξα λιγο ειδα οτι γενικα στις συγκρισεις δεν βλεπω το one m8 να προτεινεται :( ... Οποτε θα ηθελα την αποψη σας... Αξιζει να κανω μια αγορα τωρα η να περιμενω να βγουν οι οχταπυρηνοι και να πεσουν οι τιμες τους (φοιτητης δεν μπορω να διαθεσω πανω απο 400 :p )??? Αν αξιζει να κανω μια αγορα ποια ειναι η καλυτερη επιλογη :what: ??? Δεν εχω καποια ιδιαιτερη προτιμηση σε μαρκα, ουτε προβλημα με τα κινεζικα (huawei, one plus one, xiaomi...), απλως θα ηθελα να φυγω απο samsung... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wendigo Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Το HTC είναι πολύ ποιοτικό και δεν θα έχεις πρόβλημα λόγω του ότι είναι (μόνο); 4πύρηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. March 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Μηπως ομως θα μπορουσα να παρω κατι καλυτερο σαν συνολο στα ιδια ή και λιγοτερα λεφτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) Φίλε μου αν θέλεις ποιότητα κατασκευής και να πηγαίνει σφαίρα το κινητό πας σε htc m8 δεν υπάρχει κάτι καλύτερο....θα σου πρότεινα και note 3 αλλά δεν ξέρω αν σου αρέσουν οι μεγάλες οθόνες και έχει πάει και στα 450....επίσης μπορείς να δεις και το one plus one κινηταρα και αυτό Edited March 27, 2015 by elessar86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Μηπως ομως θα μπορουσα να παρω κατι καλυτερο σαν συνολο στα ιδια ή και λιγοτερα λεφτα? one plus one 64 gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. March 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Το μονο που με απασχολει στο one plus one ειναι το service... Επισης σε σχεση με το one m8 υπερτερει αν δεν κανω λαθος ως προς την ram και την μπαταρια... Εχει τοσο μεγαλο πλεονεκτημα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Το μονο που με απασχολει στο one plus one ειναι το service... Επισης σε σχεση με το one m8 υπερτερει αν δεν κανω λαθος ως προς την ram και την μπαταρια... Εχει τοσο μεγαλο πλεονεκτημα??? πίσω στην αγγλια (εκει είναι αποθήκη) αν και μέχρι τώρα δεν εχω ακούσει ούτε ένα να πάει για service :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Στην μπαταρία δεν θα λεγα οτι υπερτερεί....εκεί που υπερτερεί είναι ότι έχεις μισή ίντσα παραπάνω οθόνη και στο οτι έχει πιο παιχνιδιάρικο luncher έχει πολλές επιλογές. Σε ταχύτητα δεν θα καταλάβεις διαφορά και τα 2 σφαίρα πάνε παντού. Το htc σίγουρα υπερτερεί σε ήχο, design και ποιότητα κατασκευής + ότι έχεις service εδώ Ελλάδα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. March 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Στην μπαταρία δεν θα λεγα οτι υπερτερεί....εκεί που υπερτερεί είναι ότι έχεις μισή ίντσα παραπάνω οθόνη και στο οτι έχει πιο παιχνιδιάρικο luncher έχει πολλές επιλογές. Σε ταχύτητα δεν θα καταλάβεις διαφορά και τα 2 σφαίρα πάνε παντού. Το htc σίγουρα υπερτερεί σε ήχο, design και ποιότητα κατασκευής + ότι έχεις service εδώ Ελλάδα.... Οποτε δεδομενου οτι δεν με ενδιαφέρει η μισή επιπλέον ιντσα θεωρεις καλυτερη επιλογη το m8??? Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να δοκιμάσω τοhtc sense μιας και στο s3 mini εχω δουλέψει cyanogenmod... οι επιλογες της sony ή και το lg g3 μηπως αξιζουν παραπανω??? Επισης κατι τελευταιο το asus zenfone 2 αξίζει την αναμονη ??? το μονο που με φοβιζει για τα κινεζικα ειναι λιγο το service αν χρειαστει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Εγώ είτε one m8 είτε note 3 θα πρότεινα.Τα ξερά specs δε κάνουν καλύτερο ένα smartphone. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Ότι είπε και ο φίλος πιο πάνω htc m8 ή note 3 για να είσαι και σίγουρος τελείως...βέβαια το note πάει και πιο πάνω στην τιμή. Παντός αξίζει να δοκιμάσεις τον sence της htc είναι ότι πιο κοντά σε stock Android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 (edited) Άμα θες να παίζεις με rom μόνο κινέζικα άρα το One+ Samsung/HTC/Sony τα ξεχνάς εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει η εγγύηση. Edited March 28, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. March 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Λοιπον απεκλεισα το one plus one γιατι δεν θελω να το ρισκαρω :sorry: ... Το φοβαμαι λιγο καθως διαβασα καποια πραγματα για προβλημα με ακουστικα και η αληθρεια ειναι πως τα χρησιμοποιω αρκετα (επισης δεν μου πολυαρεσει η ιδεα του cyanogenmod ως stock rom)... Κλεινω προς το m8 αλλα δεν ξερω αν αξιζει τα παραπανω λεφτα σε σχεση με το g3 ... Μηπως αξιζει να κοιταξω και το z2 :what: ??? :help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Σε σχέση με το g3 τα αξίζει....δεν το λες και το καλύτερο τηλέφωνο το g3 μπορεί να μάζεψαν λίγο τα lag αλλά απο μπαταρία και οθόνη δεν λέει πολλά ειδικά μπροστά στο htc και στο sony....εγώ θα σου λεγα δες πιο απο τα htc m8 και z2 σου αρέσει πιο πολύ και τσίμπα το. Το htc υπερτερεί σε ήχο, σε λίγο πιο καλό luncher και φυσικά στο οτι είναι απο αλουμίνιο αν και αυτό είναι θέμα γούστου. Το sony έχει λίγο καλύτερη μπαταρία, είναι αδιάβροχο και φυσικά το βρίσκεις και πιο φθηνό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Το g3 απέκλεισε το. Έχει χειρότερη αυτονομία και μέτρια οθόνη(φωτεινότητα/αντίθεση) Στα άλλα 2 οποίο στο αρέσει εμφανισιακά αυτό πάρε θα μείνεις ικανοποιημένος και από τα 2. Αν θες πιο οικονομικά το z2 υπερέχει και είναι πιο value for money πρόταση με ισχυρά specs που θα σε βγάλει μια 2ετια άνετα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. March 30, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Οκ... και καποια τελευταια πραγματα... το z2 σε περιπτωση που θελω να δουλεψω custom rom μου χαλαει την καμερα??? Σε θεματα αξιοπιστιας ειναι καλο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts