Jump to content

Nubia Z9 Mini

Smartdigi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 267
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια σορρυ για το πριξιμο αλλα ειμαι λιγο ασχετη και εντελως "τριχασμενη" :p αναμεσα στα nubia z9 mini, lenovo vibe shot Z90-7 και xiaomi mi4i... η αληθεια ειναι πως με τραβηξε περισσοτερο το z9 αλλα το φοβαμαι απο αποψη γλωσσας και γενικα της υποστηριξης απο τη zte.. ας με βοηθησει καποιος πιο εμπειρος στο θεμα!

H αλήθεια είναι ότι είναι πιο όμορφο το Ζ9. Από κει και πέρα σε θέμα υποστήριξης από την εταιρία δεν νομίζω ότι έχει κάτι χειρότερο η ΖΤΕ από τις άλλες που αναφέρεις.

Όσο αφορά τα Ελληνικά, εμένα μου ήρθε με εγκατεστημένα από τον πωλητή αλλά η official rom δεν τα έχει.

Αν ντε και καλά θες Ελληνικά τότε υπάρχει πρόβλημα.Εγώ το πήρα από Merimobiles. Ρώτα τους εκεί αν το έχουν με Ελληνικά.

Αν βολεύεσαι με Αγγλικά τότε θα στο συνιστούσα ανεπιφύλαχτα.

Δηλαδη εσυ ζητησες την official rom η την ελληνικη ? δεν με νοιαζει να ειναι ελληνικο το μενου απλα να μπορω να στελνω μηνυματα στα ελληνικα χωρις προβληματα γιατι παλιοτερα ειχα ενα sidekick και μου εβγαζε μονιμως θεματα με τους ελληνικους χαρακτηρες.. κατα τα αλλα μια χαρα τη βρισκω με τα αγγλικα.. η official rom εχει αγγλικα η πρεπει να το ζητησω κ αυτο ? :)

εγω σκεφτομουν να το παρω απο minideal γιατι στο merimobiles πληρωνεις το root και ολα τα υπολοιπα παραπανω...

Edited by Euridicee

To multilanguage αφορά την γλώσσα του μενού. Θέμα συμβατότητας με τα Ελληνικά ΔΕΝ θα έχεις.

Θα μπορείς να γράφεις και να λαμβάνεις SMS και να βλέπεις παντού τα Ελληνικά σωστά χωρίς πρόβλημα.

Η official rom περιέχει Αγγλικά και 5-6 ακόμα γλώσσες, οπότε δεν χρειάζεται να τα ζητήσεις.

• 4 weeks later...

Το συγκεκριμενο κινητο ειναι ενα απο τα υποψηφια για αγορα για την γυναικα μου. Το βρισκω στο gearbest Ευρωπης στα 240 ευρω.

Θελω να ρωτησω εαν υπαρχουν διαφορες roms για να παιζεις με το κινητο. Τα αγγλικα δεν ειναι θεμα, καθως η γυναικα ξερει πολυ καλα. Το ζεσταμα ομως ειναι.. Ανεβαινει τρελα η θερμοκρασια; Με το παραμικρο;

Απο μπαταρια πως τα παει; Αντεχει 1,5 ημερα χρησης;

Οι υπολοιποι ανταγωνιστες ειναι : Honor 6, Mi4, Mi4i, P8 lite, Xperia M4 Aqua.

Βεβαια σιγα-σιγα ισως απορριπτω ορισμενες επιλογες, οπως τα Xiaomi λογω θερμοκρασιας και το P8 lite λογω αθλιας μπαταριας.

Γενικοτερα, θεωρειται ακριβο κινητο για αυτα που προσφερει; Γιατι δεν εχει μεγαλη κινηση το θεμα εδω;

Και γω λέω να πάρω το μαύρο από εδώ στα 224..

https://www.fastcardtech.com/ZTE-Nubia-Z9-Mini-Android-Phone.html

Υπάρχει και έκδοση μαϊμού να φοβηθω? Επίσης το rooted και unlocked χρειάζεται να το επιλέξω?

Από ποιότητα κατασκευής, κλήσης, ηχείου, σήματος και gps τι λέει?

Καλές θα ήταν μερικές ακόμη γνώμες γενικά.. Από φωτογραφίες και μπαταρία πάντως πάει καλά..

Το συγκεκριμενο κινητο ειναι ενα απο τα υποψηφια για αγορα για την γυναικα μου. Το βρισκω στο gearbest Ευρωπης στα 240 ευρω.

Θελω να ρωτησω εαν υπαρχουν διαφορες roms για να παιζεις με το κινητο. Τα αγγλικα δεν ειναι θεμα, καθως η γυναικα ξερει πολυ καλα. Το ζεσταμα ομως ειναι.. Ανεβαινει τρελα η θερμοκρασια; Με το παραμικρο;

Απο μπαταρια πως τα παει; Αντεχει 1,5 ημερα χρησης;

Οι υπολοιποι ανταγωνιστες ειναι : Honor 6, Mi4, Mi4i, P8 lite, Xperia M4 Aqua.

Βεβαια σιγα-σιγα ισως απορριπτω ορισμενες επιλογες, οπως τα Xiaomi λογω θερμοκρασιας και το P8 lite λογω αθλιας μπαταριας.

Γενικοτερα, θεωρειται ακριβο κινητο για αυτα που προσφερει; Γιατι δεν εχει μεγαλη κινηση το θεμα εδω;

Το κινητο το εχω περιπου 2 μηνες στα + ειναι η πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,η μπαταρια,η καμερα 16mp + 8 mp ειναι απο της καλυτερες που εχω δοκιμασει,και φυσικα η οθονη του FHD.Σε γενικες γραμμες ειναι παρα πολυ καλο.Τωρα απο rom φοραει αυτη http://forum.xda-developers.com/general/rooting-roms/rom-nubia-z9-mini-nx511j-rom-twrp-t3142204

με υποχρονισμενο τον kernel σε powersave θα πηγαινει μερες.το gps κλειδωνει σε 3 δευτερα και πολλα λεω,το ηχειο παρα πολυ καλο και δυνατο.

Edited by jonakic
:cool:

Εννοείς ότι από το εργοστάσιο φορά αυτή τη rom η' είναι κάποια έξτρα όπου πρέπει να τη βάλω μετά ρουταρισματος?

Το powersave που αναφέρεις είναι εργοστασιακή του δυνατότητα? Το ρίχνει αισθητά σε χρόνο απόκρισης ανοίγματος εφαρμογών πχ..? Παιχνίδια δε παίζω..

Εννοείς ότι από το εργοστάσιο φορά αυτή τη rom η' είναι κάποια έξτρα όπου πρέπει να τη βάλω μετά ρουταρισματος?

Το powersave που αναφέρεις είναι εργοστασιακή του δυνατότητα? Το ρίχνει αισθητά σε χρόνο απόκρισης ανοίγματος εφαρμογών πχ..? Παιχνίδια δε παίζω..

οχι θα πρεπει να την περασεις εσυ με TWRP.Το powersave save ειναι εργοστασιακη δυνατοτητα αλλα το κανεις μεσω εφαρμογης.

kernel adiutor(root) ειναι η εφαρμογη.

δες το video

Edited by jonakic

Για τους φίλους που ενδιαφέρονται η ρομ που αναφέρει πιο πάνω ο φίλος από το XDA είναι εργοστασιακή (η τέταρτη που έχει βγει μέχρι τώρα!)με την προσθήκη των GAPPS και Root. Έχει αρκετές βελτιώσεις, είναι 5.1.1, και πλέον η κάμερα τραβάει και slow motion video.

Δεν έχει Ελληνικά αλλά μπορείς με το Custom Locale να ένεργοποιήσεις τα Ελληνικά σε όσες εφαρμογές τα υποστηρίζουν.

Ο φίλος που την έχει ανεβάσει έχει και ένα εργαλείο για να περνάς την TWRP Recovery με ένα κλικ από το PC και στην συνέχεια μέσα από recovery περνας την ρομ.

Γενικά το τηλ έχει λίγο ένα θεματάκι με την θερμοκρασία που για μένα είναι οριακό πχ όταν σερφάρω με δεδομένα και το φορτίζω, τότε την ακούει θα έλεγα.

Η μπαταρία του κρατάει άνετα 1,5 ημέρα.

Οταν λες " υποχρονισμενο kernel " τι εννοεις; Λειτουργει ο επεξεργαστης με λιγοτερα Mhz;

Ναι ειναι στα 400 min με 1497 max για τους 4 και οι αλλοι 4 499 min με 1113max.

Ναι ειναι στα 400 min με 1497 max για τους 4 και οι αλλοι 4 499 min με 1113max.
Αυτο το κανεις για να κραταει περισσοτερο η μπαταρια ή για την υπερθερμανση;

Γιατι να παρεις ενα κινητο, να δωσεις τοσα λεφτα, και να τους μειωνεις την αποδοση;

Γινεται κατι τετοιο σε ολα τα κινητα;

Αυτο το κανεις για να κραταει περισσοτερο η μπαταρια ή για την υπερθερμανση;

Γιατι να παρεις ενα κινητο, να δωσεις τοσα λεφτα, και να τους μειωνεις την αποδοση;

Γινεται κατι τετοιο σε ολα τα κινητα;

Ο καθενας μας εχει της δικες του αναγκες αλλος παιζει παιχνιδια,facebook,viber,messenger ισως εκει να παιζει ρολο λογο multitasking.

Και παλι ειναι κατι υποκειμενικο το προσαρμοζεις αναλογα της αναγκες σου και δεν ειναι και κατι δυσκολο 2 δευτερολεπτα δουλεια ειναι να μπεις στην εφαρμογη και να αλλαξεις της ρυθμησεις.

Εγω τα πρωινα που εργαζομαι το θελω για το 90% κλησεις και mail αρα δεν χρειαζεται η συσκευη να μου καταναλωνει την μπαταρια χωρις να χρειαζομαι επεξεργαστικη ισχυ.Γινετε στα περισσοτερα κινητα με root.

Edited by jonakic

Kernel adiutor.
Ειναι ευκολη στη χρηση; Μπορει να προκαλεσει ζημια στο κινητο; Κανει για ολα τα μοντελα;

Ειναι ευκολη στη χρηση; Μπορει να προκαλεσει ζημια στο κινητο; Κανει για ολα τα μοντελα;

Ειναι ευκολο στην χρηση.Αν ξερεις τι κανεις οχι.Στα περισσοτερα αλλα πρεπει να εισαι ροοτ.

Edited by jonakic