riquelme Δημοσιεύτηκε March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 25, 2015 Καλημέρα αλάνια. Ήρθε ο καιρός να πάρω κι εγώ το επόμενο μου κινητό μετά το LG P880. Μου έχουν γυαλίσει τα τρία του τίτλου (Sony Z3, LG G3 32gb και One Plus One) Με ενδιαφέρει αρκετά η αυτονομία της μπαταρίας η κάμερα και το να μην lagάρει. Είδα στην σελίδα του one plus one ότι έχει δυνατότητα αφύπνισης ενώ το κινητό είναι κλειστό, πράγμα που μου άρεσε πάρα πολύ μπορώ να πω γιατί θα μπορώ να το έχω κλειστό το βράδυ αλλά να με ξυπνάει το πρωί. Δλδ μηδέν κατανάλωση μπαταρίας όλο το βράδυ και αποφυγή ολονύχτιας φόρτισης. Σχεδιαστικά μου αρέσουν πολύ περισσότερο το Z3 και το G3. Θέλω όσο γίνεται απροβλημάτιστο browsing. Οι πιο βαριές χρήσεις που κάνω είναι ταυτόχρονο browsing και facebook ή endomondo και spotify. Χρησιμοποιώ viber και skype αλλά δεν τα έχω να τρέχουν όλη μέρα όπως το fb. Παιχνίδια δεν παίζω με εξαίρεση 2-3 τα οποία όμως δεν θέλουν πολύ ώρα ενασχόλησης πλέον (κάνα πεντάλεπτο την μέρα το πολύ), αν κρίνω από το ότι το τωρινό κινητό τα τρέχει άνετα δεν με απασχολεί το θέμα. Όπως είπα και πριν τα βασικά που θέλω είναι η αυτονομία η κάμερα και το lag. Από εκεί και πέρα ο,τι extra είναι καλοδεχούμενο. Π.χ. οι υπέρυθρες του G3 ή το Z3 που είναι αδιάβροχο. Θα θελα να ακούσω την άποψη σας ώστε να καταλήξω κάπου και να κάνω την παραγγελία. Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Νομίζω το Sony Z3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Στο 8hr χάνουν περίπου 2% συνήθως τα κινητά. Αν το βάλεις και σε airplane mode μειώνεις ακόμα την κατανάλωση και εξακολουθείς να έχεις ξυπνητήρι. Για μένα δεν θα έπαιζε ρόλο αυτό το χαρακτηριστικό. Τώρα λόγω υλικών θα πήγαινα σε z3. Αν και σε αυτόματη ρύθμιση το g3 βγάζει καλύτερες φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Αν μπορεις να παρεις το Ζ3 πραγματικα δεν υπαρχει λογος να το σκεφτεσαι 2η φορα... Απο τις πιο ολοκληρωμενες συσκευες με bonus το αδιαβροχο του θεματος.. Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Δύσκολη επιλογή μιας και τα είχα και τα τρία. Στο θέμα αυτονομίας το Ζ3 είναι πολύ μπροστά με δεύτερο το 1+1. Στο θέμα κάμερας το G3 και ακολουθούν τα άλλα δύο. Στο θέμα λαγκ δεν έχεις θέμα με κανένα. Το 1+1 υστερεί σε μέγεθος και στο θέμα σέρβις αν χρειαστείς κάτι. Είναι ο λόγος που το έδωσα. Η εμπειρία χρήσης του όμως είναι απολαυστική. Αυτή την στιγμή είμαι πάλι με G3 16αρι και είμαι μια χαρά. Ήθελα μεγάλη οθόνη σε όσο το δυνατόν πιο μαζεμένο μέγεθος και γι αυτό κατέληξα πάλι εδώ. Το Ζ3 νομίζω είναι ένα κλικ καλύτερο σε σύνολο κι εδώ μπαίνει θέμα τι ακριβώς σε βολεύει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. March 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Το p880 που είχα κατάπινε την μπαταρία αμασητη. Μετά απο αφαίρεση μαμισιων εφαρμογών, εγκατάσταση του γκρινφαϊ τα πράγματα έγιναν καλύτερα αλλά και πάλι μέρα δεν βγάζει. Για αυτό γραφω για αυτονομία, δε θελω να περναω τα ίδια. Με όσα είπατε τείνω προς Ζ3 λόγο αυτονομίας και ποιότητας κατασκευής. Με τις κεραίες τους πως πανε; Γιάννη,εσύ που τα είχες και τα τρία είδες κάποιο να υπερτερεί; Γιατί πολύ συχνά επισκέπτομαι περιοχές που το σήμα "παίζει". Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Z3 και 1+1 είχαν άριστο σήμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple7 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Z3 και 1+1 είχαν άριστο σήμα. 1+1 δε θα το έλεγα. Μέτριες εντυπώσεις είχα. Ίσως έφταιγαν όμως και τα bugs της CM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 1+1 δε θα το έλεγα. Μέτριες εντυπώσεις είχα. Ίσως έφταιγαν όμως και τα bugs της CM. Εγώ επειδή μετακινούμαι συνεχώς όταν μια συσκευών έχει θέμα το αντιλαμβάνομαι ανάμεσα. Το Ζ3 έχει μισό κλικ καλυτερο σήμα, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Στη θέση σου θα έκλεινα προς τα Z3 ή G3 και εκεί θα έβαζα μέσα στο παιχνίδι και το μέγεθος. Μπορεί το Z3 να έχει ελάχιστα καλύτερες επιδόσεις από το G3 αλλά χάνει σε μέγεθος, πράγμα που μπορεί να σου κακοφανεί λίγο. Θα σου πρότεινα πάντως να τα δεις από κοντά και να αποφασίσεις εσύ τι σε βολεύει καλύτερα, μιας και από θέμα επιδόσεων σίγουρα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με καμία συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reifen01 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Sony μετά την εμπειρία με το Sp που μας παράτησε με προβληματική ρομ δεν θα το διάλεγα Εγώ πήρα το oneplus, το G3 θα το διάλεγα για την camera και για το μέγεθος αλλά η εμπειρία χρήσης που έχεις με το oneplus είναι πολύ καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Sony μετά την εμπειρία με το Sp που μας παράτησε με προβληματική ρομ δεν θα το διάλεγα Εγώ πήρα το oneplus, το G3 θα το διάλεγα για την camera και για το μέγεθος αλλά η εμπειρία χρήσης που έχεις με το oneplus είναι πολύ καλή Το Ζ3 είναι ναυρχίδα , δεν έχει καμία σχέση με το SP σε τίποτα. Ουτε σε specs σαφώς αλλά ούτε και σε υποστήριξη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ξεχνάς το one plus one ιδιαίτερα με το Z3. Σε χαμηλό φωτισμό το G3 είναι μερικά κλικ ίσως πολλά μπροστά με το βοηθητικό σύστημα εστίασης laser από το Z3 στο σύστημα εστίασης αφήνει ακόμα και dslr πίσω να ψάχνει ασταμάτητα. Στη φωτογραφία στο σύνολο ίσως έχει το G3 ένα μικρό προβάδισμα αλλά στο δυνατό φως τα βρήκα ισάξια. Στο κράτημα μάλλον καλύτερο το Z3 με το τετράγωνο σχήμα είναι βέβαια υποκειμενικό αυτό. Τα πίσω πλήκτρα του G3 τελικά με βολεύουν καλύτερα. Το G3 με την οθόνη προς τα κάτω είναι δύσκολο να το σηκώσεις. Μπαταρία άνετα το sony είναι μπροστά με άνω του μετρίου χρήση δεν κοιτάς αλλού. Η διαφορά όμως της τιμής γέρνει προς το G3. Η premium αίσθηση στο Z3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts