Jump to content

Cassiopeia IT-10

atsouch
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποιοι σε άλλο thread ψάχνονται για το Ε-125 (ποιό μοντέλο είναι, πότε θα βγει κλπ.) αλλά μάλλον ο φίλος μας ο giorgos_g είναι πιο ενημερωμένος και μας πρόλαβε...

Η εταιρεία-θρύλος στα Pocket PCs ξαναχτυπά με το IT-10, ένα Enterprise Pocket PC:

Major Features

• Shock-resistant to withstand a drop from 1 meter; complies with the IP 54 rating for dust and splash resistance.

• Large 3.7-inch transflective VGA LCD for sharp, clear viewing; can switch between either landscape or portrait viewing.

• Large 2,300 mAh rechargeable battery for up to 27 hours of continuous use in non-wireless (up to 14 hours in wireless)

• CF card slot for use with wireless WAN or LAN cards with noise-reduction design. Supplies electrical current up to 1A.

• SD slot with SDIO Now! software enables use with memory cards, as will as scanner cards, camera cards, wireless LAN cards etc.

• Memory backup and auto-recovery tools for recovery of application environment and smooth transfer to a backup machine.

• Microsoft® Windows Mobile 2003 Second Edition Software for Pocket PC

• Intel® PXA270 416MHz Application Processor

• Compact 140 (H) x 80 (W) x 25 (D) mm dimensions

http://world.casio.com/asia/news/2004/images/it_10/01_S.jpg

Πληροφορίες

Andreas Tsouchlaris

autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros

dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers!

Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος atsouch (20 Νοέ. 2004 , 13:47)

Η εταιρεία-θρύλος στα Pocket PCs ξαναχτυπά με το IT-10, ένα Enterprise Pocket PC

"Casio through its years of PDA development experience has designed the new IT-10 model with the portability, functionality, durability and superior hardware that the business market demands. Casio strongly believes this new model will energize and expand the Enterprise PDA market."

:D :cool: :rolleyes:

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

ante epitelus na bgalei kati apo ta palia....

i am back at last .....

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

το μόνο κακό είναι οι όχι και τόσο Compact 140 (H) x 80 (W) x 25 (D) mm dimensions...

Alex = the best!

μπορεί να κάμει τόσο στη Ιαπωνία. λογικά θα κάμει 650$ μιας και Ιαπωνικές συσκευές (toshiba, sony etc) είναι πιο ακριβές από άλλες...

Alex = the best!

Παιδιά, μιλάμε για shock/splash/dust resistant συσκευή με 27 ώρες αυτονομία! Ξέρετε πόσο ζυγίζει ένα Symbol; 330 γρ. με τη μισή περίπου μπαταρία...

Andreas Tsouchlaris

Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος atsouch (24 Νοέ. 2004 , 20:59)

Παιδιά, μιλάμε για shock/splash/dust resistant συσκευή με 27 ώρες αυτονομία! Ξέρετε πόσο ζυγίζει ένα Symbol; 330 γρ. με τη μισή περίπου μπαταρία...

... και τα Symbol/Intermec κοστίζουν το λιγότερο 1.300€ +ΦΠΑ με παλιούς Xscale (αλλά και με Barcode scanner ενσωματομένο). Πολύ καλή περίπτωση για εμπορικές εφαρμογές!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος atsouch (24 Νοέ. 2004 , 20:59)

Πάω και στοίχημα ότι oi 27h είναι μούφα..Εκτός αν η Casio χρησιμοποιεί πυρηνική ενέργεια..

Στο θέμα της αυτονομίας έχω διαβάσει απίστευτα πράγματα στην περιγραφή των συσκευών από τις εταιρείες..π.χ. Loox 600-Περιγραφή από FSC :12h

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zoros (24 Νοέ. 2004 , 23:42)

... και τα Symbol/Intermec κοστίζουν το λιγότερο 1.300€ +ΦΠΑ με παλιούς Xscale (αλλά και με Barcode scanner ενσωματομένο). Πολύ καλή περίπτωση για εμπορικές εφαρμογές!

Αυτές είναι οι τιμές στην Ελλάδα...

Το Symbol που ανέφερα εγώ έχει περίπου $650, δεν έχει barcode scanner αλλά έχει WiFi. To Symbol με scanner είναι φυσικά βαρύτερο!

Andreas Tsouchlaris

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kplr (24 Νοέ. 2004 , 23:59)

Πάω και στοίχημα ότι oi 27h είναι μούφα..Εκτός αν η Casio χρησιμοποιεί πυρηνική ενέργεια..

Στο θέμα της αυτονομίας έχω διαβάσει απίστευτα πράγματα στην περιγραφή των συσκευών από τις εταιρείες..π.χ. Loox 600-Περιγραφή από FSC :12h

Άλλο πράγμα οι προδιαγραφές για consumer devices και άλλο των enterprise devices.

Αν η Symbol ή η Casio τώρα λένε ψέματα και αγοράσω 10.000 μηχανάκια, η αγωγή που θα έρθει μετά θα είναι μεγάλης τάξης... ;)

Tip: Όλες οι αυτονομίες μετρώνται με το brightness στο χαμηλότερο σημείο, φυσικά χωρίς να τρέχουμε media player και κλειστά όλα τα radios. Έτσι ακόμη και consumer devices πλησιάζουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ανακοινώνονται. Μην ξεχνάμε ότι η νομοθεσία σε όλες τις υπόλοιπες χώρες εκτός Ελλάδος λειτουργεί... Η Casio μάλιστα λέει ότι με WiFi πιάνει 14 ώρες!

Andreas Tsouchlaris

απλά θα έχει την κορυφαία αυτονομία. να ήταν και λίγο πιο όμορφο... :(

Alex = the best!

Δεν μπορώ να πω ότι είναι άσχημο αλλά έχουμε μόνο μια φωτογραφία. Μάλλον περίεργο φαίνεται, πιο industrial...

Andreas Tsouchlaris

Σίγουρα θα έχει την κορυφαία αυτονομία αφού η standard μπαταρία του είναι η μεγαλύτερη..

Από εκεί και πέρα το 27h είναι αδύνατον .πόσο μάλλον το 14 με wifi και bt on.

Εδώ το 4700 με 3600 δίνει 11-12h αυτονομία!

Δεν μπορώ να καταλάβω πως η casio έπιασε τις 27h..

Με κλειστή οθόνη και underclocked στα 100MHz..Πολύ πιθανόν..

Σε normal συνθήκες θα πιάνει όμως 8-9h maximum..

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες που δεν τις εκμεταλλεύονται οι κατασκευαστές όταν σχεδιάζουν το hardware.

Η εύκολη λύση είναι "παίρνω το έτοιμο blueprint από την Intel ή την TI", ξεπετάω μια συσκευή με διαφορα χαρακτηριστικά και ότι κάτσει. Υπάρχουν εταιρείες που σχεδιάζουν από την αρχή μια συσκευή και μπορούν να πετύχουν παπάδες. Αυτό κοστίζει. Πολύ.

Ίσως η Casio να έκανε δουλειά. Αυτό που ξέρω είναι ότι περιμένουμε συσκευές με πολύ καλή αυτονομία. Έχω δει πρωτότυπο hardware που κάνει switch off τον επεξεργαστή και τη μνήμη από tap σε tap χωρίς να σβήνει την οθόνη! Το πόσο θα πιάνει το IT-10 θα το δούμε στην πράξη ή μάλλον θα το δουν όσοι θα το αγοράσουν γιατί δεν θα είναι κάτι που θα πήξει ο τόπος...

Andreas Tsouchlaris

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kplr (25 Νοέ. 2004 , 17:01)

Δεν μπορώ να καταλάβω πως η casio έπιασε τις 27h..

Με κλειστή οθόνη και underclocked στα 100MHz..Πολύ πιθανόν..

Σε normal συνθήκες θα πιάνει όμως 8-9h maximum..

Οπως πιανουν και οι εταιρειες που κατασκευαζουν κινητα τηλεφωνα (Nokia, SE κτλ) τις ωρες "αναμονης" που λενε οτι εχουν,

, με το μοντελο τους κατω απο κεραια gsm...

Άλλο αναμονή ενός κινητού , και άλλο λειτουργία ενός pda..

Και στο κινητό αν αφήσεις την έγχρωμη οθόνη και το backlight ανοιχτά σε μερικές ώρες πάπαλα η μπαταρία..

Και τη μεγαλύτερη κατανάλωση την έχει η οθόνη..

παιδιά... δεν είναι θέμα hardware μόνο αλλά και λογισμικού... παράδειγμα τα άσους.

εγώ πιστεύω ότι το 25άωρο θα το πιάνει. απλά σκέψου ότι το 4150 με 1000άρα μπαταρία είχε τρομακτική αυτονομί.α

5 ώρες απλό νετ με ΒΤ ενώ κανένα άλλο ππσί με στάνταρ μπαταρία (εκτός ίσως του 4700 στο όριο) δεν το έχει πετύχει.

Alex = the best!

Το Asus A716 παρά ένα review που είχε κυκλοφορήσει (μήπως τα παίρνουνε σε μερικά reviews?) είχε την ίδια ακριβώς αυτονομία με το Loox 610 (είχαν και το ίδιο hardware αλλά διαφορετικό software).

Αυτά από τον Jorlin του firstloox που είχε αλλάξει το 610 με το Asus A716.

Φυσικά έχει σχέση και το software, αλλά οι 27h είναι κάτι εξωπραγματικό..

ας περιμένουμε και ας δούμε. εγώ πάντα ελπίζω στους ασιάτες.

Alex = the best!