Big_Dick Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Ενα καλο προγραμματακι που χρησιμοποιο και εγω για να μετατρεψω τραγουδια για το κηνυτο ειναι το Easy CD-DA Extractor http://www.poikosoft.com/ αυτη ειναι η σελιδα τις εταιριας οπου μπορεις να το κατεβασεις σε trial εκδοση για 30 μερες μετα μπορεις φυσικα να το αγορασεις η να πας με τον αλλο δρομο!! Αν δεν σε ενδιαφερει πολυ η ποιοτιτα μπορεις να το βαλεις στα 64kbps βεβαια δεν ξερω και την ποιοτητα τον ακουστικων σας (tonpir7 και IRONMAIDEN) φυσικα εγω θα προτεινα να το βελεται στα 80kbps που δεν καταλαβενεις μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα αλλα κατεβαινουν σημαντικα θα μπορουσα να πω τα Μb αν εχω καταλαβει σωστα η IRONMAIDEN εχει το N91 που δεν εχει και τεραστιο προβλημα χωρου!! Η καλυτερη λυση και την γνωμη μου και αυτο προκειται να κανω ειναι να παρω ενα ipod στα 80Gb και ας ειναι και 3000kbps το τραγουδι δεν εχεις κανενα απολυτος προβλημα βεβαια υπαρχουν και μικροτερης χωρετικοτητας και πιο φθηνα τωρα 450Ευρο δεν ειναι και λιγα για εναν MP3 Player εεεε??????:D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_81 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 prospatho na vro ena .exe to opoi tha allazei aytomata ta arxeia apo wva se mp3. den ksero an yparxei ayto poy xitao,opoios kserei kati.... thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Ρε μάγκες!΄μέσα απο τα ακουστικά του w850 ακούω τριξίματα σε ορισμένα σημεία τραγουδιών όπως για παράδειγμα στα μπάσα. Είναι πολύ σπαστικό! έχω αλλάξει ακουστικά. Αντάπτορα. έκανα το ίδιο κομματι απο δύο διαφορετικούς cd writers rip. έχω χρησιμοποιήσει , media palyern i tunes, cd-da extractor ε ότι φορματ φανταστείς. απευθείας mp3 192klps, mp3 vbr higher quality, wma, ΄ρωτα να τα κάνω σε wav φουλ ποιότητα 40 mb το κομμάτι και μετά κονβερτ σε mp3. mp3 και με΄τα aac, aac+. πευθείας απο το cd aac 128 klps. έχω 500 φορές 5 διαφορετικά original cd. Και πάντα το ίδιο!!!! Βοήθεια!!!!!! Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Ρε μάγκες!΄μέσα απο τα ακουστικά του w850 ακούω τριξίματα σε ορισμένα σημεία τραγουδιών όπως για παράδειγμα στα μπάσα. Είναι πολύ σπαστικό! έχω αλλάξει ακουστικά. Αντάπτορα. έκανα το ίδιο κομματι απο δύο διαφορετικούς cd writers rip. έχω χρησιμοποιήσει , media palyern i tunes, cd-da extractor ε ότι φορματ φανταστείς. απευθείας mp3 192klps, mp3 vbr higher quality, wma, ΄ρωτα να τα κάνω σε wav φουλ ποιότητα 40 mb το κομμάτι και μετά κονβερτ σε mp3. mp3 και με΄τα aac, aac+. πευθείας απο το cd aac 128 klps. έχω 500 φορές 5 διαφορετικά original cd. Και πάντα το ίδιο!!!! Βοήθεια!!!!!! Χαμήλωσε την ένταση... Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 πώς τη χαμηλώνεις? όπως στο tunes ου γράφει volume adjustment? ο έχω στο ουδετερο να το χαμηλώσω και άλλο Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 πώς τη χαμηλώνεις? όπως στο tunes ου γράφει volume adjustment? ο έχω στο ουδετερο να το χαμηλώσω και άλλο Στο W850 εννοώ... Δες αν έχει equalizer να χαμηλώσεις τα μπάσα. Αλλιώς χαμήλωσε την ένταση. Αν συνεχίζει να κάνει τότε ίσως το κινητό σου έχει πρόβλημα αφού δοκίμασες κι άλλα ακουστικά... Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Στο W850 εννοώ... Δες αν έχει equalizer να χαμηλώσεις τα μπάσα. Αλλιώς χαμήλωσε την ένταση. Αν συνεχίζει να κάνει τότε ίσως το κινητό σου έχει πρόβλημα αφού δοκίμασες κι άλλα ακουστικά... οκ ευχαριστώ Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts