tonpir7 Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Kalispera gnorizei kanenas kanena kalo programma na mixarei Mp3 exontas tin dinatotita na akous to kommati pou exeis se anamoni(preview)...exontas mono mia karta ixou sto pc mou...? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Kalispera gnorizei kanenas kanena kalo programma na mixarei Mp3 exontas tin dinatotita na akous to kommati pou exeis se anamoni(preview)...exontas mono mia karta ixou sto pc mou...? Καλό πρόγραμμα είναι το AtoMix αλλά για να έχεις και προακρόαση πρέπει είτε η κάρτα ήχου σου να έχει 2 εξόδους ή να έχεις 2 κάρτες ήχου. Δεν το έχω δοκιμάσει με μία κάρτα ήχου πάντως αλλά δεν βλέπω το λόγο να μην γίνεται... Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikarathegreat Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Καλησπέρα. Αρχεία wma πώς θα τα γυρίσω σε mp3 ξέρει κανείς; :confused: Παράθεση :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Καλησπέρα. Αρχεία wma πώς θα τα γυρίσω σε mp3 ξέρει κανείς; :confused: Το nero π.χ είναι μια απ' τις πολλές λύσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikarathegreat Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Το έχω αυτό, έχω και το roxio αλλά κανένα δεν το κάνει... :cry: Παράθεση :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Γεια σας παιδιά,ξέρει κάποιος αν υπάρχει-και αν ναι-να μου προτείνει κανένα site με free mp3 downloading γιατί σε όσα ψάχνω όλοι θέλουν λεφτά.... Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 κανενα προγραμμα που να κανει τα μπ3 σε wma?αν ειναι δυνατον κ free. thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 κανενα προγραμμα που να κανει τα μπ3 σε wma?αν ειναι δυνατον κ free. thnx Direct Audio Converter & CD Ripper :) Check pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 κανενα προγραμμα που να κανει τα μπ3 σε wma?αν ειναι δυνατον κ free. thnx Γιατί να θέλεις να μετατρέψεις τα mp3 σε wma; Αφου όσες συσκευές παίζουν wma παίζουν και mp3. Εξάλλου κάθε μετατροπή από απωλεστικό αλγόριθμο συμπίεσης σε άλλο απωλεστικό αλγόριθμο συμπίεσης μειώνει την πιστότητα του τραγουδιού... Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 ουπς!δεν καταλαβα τπτ! wma παιζουν τα cd player γιαυτο το θελω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 ουπς!δεν καταλαβα τπτ! wma παιζουν τα cd player γιαυτο το θελω. Πιο απλά: Όταν μετατρέπεις ένα αρχείο μουσικής από μια "συμπιεσμένη" μορφή σε μια άλλη "συμπιεσμένη" μορφή, έχεις απώλεια στην ποιότητα. Συνήθως οι συσκευές που υποστηρίζουν WMA υποστηρίζουν και MP3. Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 για να φτιαξεις ενα audio cd με το nero ομως τα αρχεια σου πρεπει να ειναι WMA.σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 για να φτιαξεις ενα audio cd με το nero ομως τα αρχεια σου πρεπει να ειναι WMA.σωστα?Όχι,δεν χρειάζεται να είναι wma και με mp3 φτιάχνεις audio cd :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 r u sure?απο το nero μου ζηταει WMA,κ ειναι κ λογικο,για να παιζεται σε cd player που δεν παιζουν mp3... ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 r u sure?απο το nero μου ζηταει WMA,κ ειναι κ λογικο,για να παιζεται σε cd player που δεν παιζουν mp3... ?? Μπερδεύεις τα WMA με τα WAV μάλλον... Πάντως αν φτιάξεις ένα Audio CD και κάνεις drag and drop μέσα σε αυτό MP3 το Nero θα τα μετατρέψει αυτόματα. Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonpir7 Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Paidia kalispera . Pernao mp3 tragoudia sto kinito mou gia na ta kano ringtones kai alla pezoun dinata kia alla ligotero.logika paizei rolo i poiotita egrafis kai i simpiesi . Iparxei kanena programma pou na ta kanei na paizoun pio dinata sto kinito?Efxaristo Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Paidia kalispera . Pernao mp3 tragoudia sto kinito mou gia na ta kano ringtones kai alla pezoun dinata kia alla ligotero.logika paizei rolo i poiotita egrafis kai i simpiesi . Iparxei kanena programma pou na ta kanei na paizoun pio dinata sto kinito?Efxaristo Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Audacity που είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου ανοιχτού κώδικα (open source) σε συνδιασμό με τον κωδικοποιητή LAME. Οδηγίες για το πως να συνδυάσεις το LAME με το Audacity εδώ... Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 σε τι bitrate μου προτεινετε να μετατρεπω τα τραγουδια?δεν γινετε να μην τα αλλαξω γιατι με παααρα πολυ λιγα τραγουδια γεμιζει ο σκληρος! αν αλλαχθει το bitrate τι χανω απο τον ηχο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 σε τι bitrate μου προτεινετε να μετατρεπω τα τραγουδια?δεν γινετε να μην τα αλλαξω γιατι με παααρα πολυ λιγα τραγουδια γεμιζει ο σκληρος! αν αλλαχθει το bitrate τι χανω απο τον ηχο? ευχαριστω Σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει τα mp3 είναι αντιληπτικά διαφανή (με απλά λόγια δεν μπορεί κανείς να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα Mp3 και σε ένα Wav) για bitrate 192kbps σε λειτουργία Joint Stero και 256 kbps σε λειτουργία Dual Stereo. Εγώ προτιμάω τα 256kbps σε λειτουργία Dual Stereo μια και αφιερώνει 128kbps ανά κανάλι. Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 μιλαω για αρκετα μικροτερο bitrate γιατι αυτα που λες εσευ πιανουν πααρα πολυ χωρο..αντε τα 128 τρωγωντε αλλα τα 192 παει πολυ...εγω γυρω στα 90 ελεγα...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 μιλαω για αρκετα μικροτερο bitrate γιατι αυτα που λες εσευ πιανουν πααρα πολυ χωρο..αντε τα 128 τρωγωντε αλλα τα 192 παει πολυ...εγω γυρω στα 90 ελεγα...? Κοίταξε να δεις, εσύ αποφασίζεις το πόσο χαμηλά θα ρίξεις την ποιότητα... Εγώ σου είπα τι δείχνουν οι μελέτες. Από εκεί και πέρα μπορείς να πας όσο χαμηλά θέλεις εσύ.Επίσης αν για παράδειγμα ακούς τα mp3 σου από κάτι ηχειάκια των 3 euro πρέπει να χαμηλώσεις πολύ το bitrate για να καταλάβεις διαφορά... Πάντως σαν συμβουλή σου δίνω να μην πας κάτω από τα 128kbit Joint Stereo. Μέχρι εκεί "ακούγονται" τα τραγούδια πιο κάτω δεν λέει... Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 οχι,εχω πολυ καλα ακουστικα των 70 ευρω... 128 θα τα κανω τοτε...ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonpir7 Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Audacity που είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου ανοιχτού κώδικα (open source) σε συνδιασμό με τον κωδικοποιητή LAME. Οδηγίες για το πως να συνδυάσεις το LAME με το Audacity εδώ... Ευχαριστώ Valerio:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Arheos Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Paidia kalispera . Pernao mp3 tragoudia sto kinito mou gia na ta kano ringtones kai alla pezoun dinata kia alla ligotero.logika paizei rolo i poiotita egrafis kai i simpiesi . Iparxei kanena programma pou na ta kanei na paizoun pio dinata sto kinito?Efxaristo Για να αλλάξεις την ένταση του ήχου σε mp3 χωρίς να χαλάσεις την ποιότητα (mp3 -> wav -> mp3) μπορείς να χρησιμοποιήσεις το MP3Gain. (hxxp://mp3gain.sourceforge.net/) Free πρόγραμμα, πολύ καλό και μπορείς να κρατήσεις τις αλλαγές για να επαναφέρεις την αρχική κατάσταση αν το θελήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Πολύ καλά προγράμματα είναι το:Αudacity,Xilisoft Audioconverter,MP3 doctor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts