Jump to content

Κερδίστε τα Samsung Galaxy A5 και Galaxy A3 από την WIND! (winners)


myphone.bot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[imgalign]http://news.myphone.gr/my.png[/imgalign]Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Σήμερα πολύ νωρίς το πρωί, καταφέραμε να κάνουμε την... πολυπόθητη κλήρωση για τους ΔΥΟ τυχερούς που θα παραλάβουν (άμεσα τις επόμενες 1-2 ημέρες) τα νέα τους Samsung Galaxy A5 και Galaxy A3 smartphones, μία ευγενική προσφορά του myPhone.gr και της Wind. Μετά από τις απαραίτητες διαδικασίες (καθαρισμός θέματος, εντοπισμός και διαγραφή διπλών συμμετοχών και banning των μελών που δεν ενέργησαν με βάση τους όρους του διαγωνισμού)... έχουμε ΔΥΟ νικητές!

 

http://content.myphone.gr/photo/full/36368/kerdiste-ta-samsung-galaxy-a5-galaxy-a3-wind.jpg

 

Όπως γίνεται σε κάθε τέτοια περίπτωση, οφείλουμε για ακόμα μία φορά να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την συμμετοχή (σχεδόν 3500 σχόλια από το forum του myPhone για 2 τέτοια smartphones) και αγάπη που δείχνετε στην κοινότητά μας και φυσικά - όπως και κάθε άλλη φορά- σας υποσχόμαστε οτι -σύντομα- έρχονται νέοι, ακόμα πιο μεγάλοι διαγωνισμοί για όλους τους fans του myphone.gr

 

http://news.myphone.gr/wind-new.png

 

Στο θέμα μας όμως: Πρώτος κατά σειρά κληρώθηκε ο kgian2004 και κερδίζει το Samsung Galaxy A5, ενώ δεύτερος κατά σειρά κληρώθηκε ο al3x1k0 που κερδίζει το Samsung Galaxy A3 και θα τα έχουν στα χέρια τους τις επόμενες ημέρες από την Wind, την οποία και ευχαριστούμε θερμά! Οι δύο νικητές του διαγωνισμού έχουν ήδη ενημερωθεί μέσω PM και email όπως κάνουμε κάθε φορά στους νικητές των διαγωνισμών μας, και τους περιμένουμε για να μας δώσουν τα στοιχεία στα οποία θα αποσταλλούν τα νέα τους δώρα από το myPhone.gr!

Edited by Mythozz

myphone.bot

don't send any PMs, 'cause I am a bot.

don't add me to your friends list, 'cause I am always online.

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει, η καλύτερη αρχη για τυη βδομάδα είναι να σε ειδοποιούν οτι κέρδισες! :up: ΠΟΛΛΑ ευχαριστώ στο myphone και τη Wind φυσικά! Samsung for ever!
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ την wind και το myphone.gr αλλά κυρίως τον Mythozz χάρη στον οποίο θα παραλάβω το κινητό το απόγευμα.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...