Jump to content

onDSL by Otenet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα σε ολους . απο χθες ειμαι κι εγω στο μαγικο κοσμο του adsl της οτενετ. εκανα συνδεση ondsl kit στα 2048. το προβλημα μου ειναι το εξης. προσπαθησα να κατεβασω κατι και μου κατεβαζει μονο με 42kbps...μιλησα με την οτενετ 2 φορες και ενω την πρωτη μου ειπαν να ξανακαλεσω και να δηλωσω βλαβη , τη δευτερη μου ειπαν οτι δεν ειναι βλαβη αλλα ειναι λογω του διπλασιασμου των γραμμων σε ολη την ελλαδα. ενω του ειπα οτι ο διπλασιασμος στην λαρισα εχει ολοκληρωθει μου ειπε οτι εχει προβλημα ολη η ελλαδα.καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω?ευχαριστω πολυ

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σημερα μου ηρθε ο λογαριασμός για τη μηνιαια συνδρομη μου στο ondsl kit και διαπιστωσα πως απο 20,5 μειωθηκε στα 10,5. Η συνδεση μου ειναι στα 384. Εχει συμβει και σε κανεναν αλλο;:what:

I confirm!! Και σε μένα το ίδιο!! Κάποια ενδεχόμενη μείωση ίσως?? :worry: :confused:

Δεν ξέρω αν πρόκειται για μείωση, πάντως εμένα μου φαίνονται πολύ καλά 10 ευρώ, ακόμα και για 384 (not yet 768...)!! :) :D

Mobiles: Samsung Galaxy Nexus

καλημερα σε ολους . απο χθες ειμαι κι εγω στο μαγικο κοσμο του adsl της οτενετ. εκανα συνδεση ondsl kit στα 2048. το προβλημα μου ειναι το εξης. προσπαθησα να κατεβασω κατι και μου κατεβαζει μονο με 42kbps...μιλησα με την οτενετ 2 φορες και ενω την πρωτη μου ειπαν να ξανακαλεσω και να δηλωσω βλαβη , τη δευτερη μου ειπαν οτι δεν ειναι βλαβη αλλα ειναι λογω του διπλασιασμου των γραμμων σε ολη την ελλαδα. ενω του ειπα οτι ο διπλασιασμος στην λαρισα εχει ολοκληρωθει μου ειπε οτι εχει προβλημα ολη η ελλαδα.καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω?ευχαριστω πολυ

Με το μπάχαλο που επικρατεί, δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Όλες οι ταχύτητες στο κατέβασμα είναι πιθανές. Προς το μίνιμουμ φυσικά και όχι το μάξιμουμ. Θα φανεί σε λίγο καιρό που θα στρώσουν τα πράγματα. (Ελπίζω).

exw ena provlima me ti sundesi mou

agorasa ena conn-x kanw oles tis rithmiseis kai mou vgazei sto internet connection "could not bring up link"

exw ena speedtouch router 516.

sugxronismos ginetai alla den mporw na sundethw. ti ftaiei? thanx.

http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg

M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage

Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και περίπου 2 βδομάδες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα ... Η σύνδεσή μου διακόπτεται χωρίς λόγο και δεν μπορώ να μπω σε καμία ιστοσελίδα. Ο μόνος τρόπος για να επανέλθει, είναι να κάνω restart τον υπολογιστή. Ούτε ιούς έχει ο υπολογιστής, ούτε τίποτα. Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί αποσυνδέεται απο το ίντερνετ στα καλά καθούμενα?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εχω συνδεση otenet (ondsl kit 384) με το οποιο εχω δεσμευτει μεχρι τα χριστουγεννα. Αυτη τη στιγμη πληρώνω με την εκπτωση του τελευταιου λογαριασμου 10,50 ευρω. Μπορω να αναβαθμισω την ταχυτητα μου πριν τη λήξη, να την κάνω δηλαδη 1024 ή πρεπει να περιμενω τη λήξη του 12μηνου; Μου μπηκε αυτη η σκέψη ώστε αν αναβαθμιστει η περιοχη μας να παω στα 2048. Αν ναι, τι θα μου στοιχισει; Αραγε αξιζει ή θα με δεσμευσουν πάλι για κανενα χρονο;Ή μήπως να περιμενω τα χριστουγεννα και βλέπουμε.

Ευχαριστώ εκ των προτερων

Μπορείτε να μου πείτε..αν πάρω το OnDSL Kit 2048 (173€), θα πληρώνω κάθε μήνα extra χρήμα ή είναι όλα πληρωμένα?

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Θα ήθελα να σας εκθέσω την τεράστια ταλαιπωρία που βιώνω εδώ και 15 ημέρες απο την ΟΤΕΝΕΤ.Είμαι συνδρομητής της otenet ondsl kit 512 απο 1-8-06.Αντιμετωπίζω πρόβλημα σύνδεσης της adsl γραμμής απο τις 15-9-06 και κανένας δεν μου ξεκαθαρίζει τι ακριβώς συμβαίνει(σφάλμα 721) .Κατόπιν αλεπάλληλων τηλεφωνικών κλήσεών μου στην οτενετ αλλα και στον οτε δεν ειναι κανένας σε θέση να μου δώσει μια σαφή απάντηση.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας πληροφορήσω οτι απο την πρώτη μέρα είχα δηλώσει στην οτενετ το προαναφερόμενο πρόβλημα αλλα ακουσον άκουσον ο ΟΤΕ ενημερώθηκε απο εμένα (μετα απο 10 μέρες) ενώ οι υπάληλλοι της οτενετ με διαβεβαίωναν οτι είχαν προωθήσει το αίτημά μου.

Το ασύλληπτο είναι οτι ολη η περιοχη στην οποία διαμένω αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.Εντύπωση μου κάνει πώς η οτενετ μέσω του ΟΤΕ διαθέτει γραμμες adsl απο τη στιγμή που δεν μπορεί να υποστηρίξει την συγκεκριμένη υπηρεσία.

Εν κατακλείδι ποιό είναι το θέμα?να πουλάει η οτενετ γραμμές ,εμείς να πληρώνουμε συνδρομές και το αποτέλεσμα να μην έχουμε internet?(εδώ και 15 ημέρες!!!!)δλδ τι αλλο πρέπει να κάνουμε???

Θα ήθελα να σας εκθέσω την τεράστια ταλαιπωρία που βιώνω εδώ και 15 ημέρες απο την ΟΤΕΝΕΤ.Είμαι συνδρομητής της otenet ondsl kit 512 απο 1-8-06.Αντιμετωπίζω πρόβλημα σύνδεσης της adsl γραμμής απο τις 15-9-06 και κανένας δεν μου ξεκαθαρίζει τι ακριβώς συμβαίνει(σφάλμα 721) .Κατόπιν αλεπάλληλων τηλεφωνικών κλήσεών μου στην οτενετ αλλα και στον οτε δεν ειναι κανένας σε θέση να μου δώσει μια σαφή απάντηση.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας πληροφορήσω οτι απο την πρώτη μέρα είχα δηλώσει στην οτενετ το προαναφερόμενο πρόβλημα αλλα ακουσον άκουσον ο ΟΤΕ ενημερώθηκε απο εμένα (μετα απο 10 μέρες) ενώ οι υπάληλλοι της οτενετ με διαβεβαίωναν οτι είχαν προωθήσει το αίτημά μου.

Το ασύλληπτο είναι οτι ολη η περιοχη στην οποία διαμένω αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.Εντύπωση μου κάνει πώς η οτενετ μέσω του ΟΤΕ διαθέτει γραμμες adsl απο τη στιγμή που δεν μπορεί να υποστηρίξει την συγκεκριμένη υπηρεσία.

Εν κατακλείδι ποιό είναι το θέμα?να πουλάει η οτενετ γραμμές ,εμείς να πληρώνουμε συνδρομές και το αποτέλεσμα να μην έχουμε internet?(εδώ και 15 ημέρες!!!!)δλδ τι αλλο πρέπει να κάνουμε???

Το ίδιο ακριβώς (σφάλμα 721) πρόβλημα αντιμετώπισα κι εγώ, δύο φορές μάλιστα. Βέβαια, η σύνδεση επανερχόταν μετά απο μια ώρα περίπου. Τη δεύτερη φορά όμως επικοινώνισα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών όπου μου είπαν πως σα πρώτη ενέργεια να απεγκαταστήσω και να επαναγκαταστήσω το (κωλό)moden και μετά να ξαναδοκιμάσω να συνδεθώ. Μου είπαν πως αν αποτύχει αυτή η ενέργεια να ξαναεπικοινωνίσω μαζί τους για να δηλωθεί ως βλάβη. Δυστηχώς η παραπάνω ενέργεια απέτυχε κι έτσι προχώρησα στη δήλωση βλάβης. Αφού έκλεισα το τηλέφωνο όμως, κατάφερα να συνδεθώ. Περίμενα όμως και τη λύση της Otenet. Μετά απο μια ώρα περίπου μου τηλεφώνησαν λεγοντάς μου πως το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να περιμένω περίπου μια ώρα και μετά να δοκιμάσω να συνδεθώ..Σιγά τη λύση!

Τώρα, όσο για το παιχνίδι του ΟΤΕ με την Otenet, τα πράγματα είναι γνωστά. Είμαστε σα μπαλάκια του τέννις που μας πετάν απο τη μια πλευρά στην άλλη. Για παράδειγμα, ένας φίλος μου αγόρασε πακέτο της Otenet με τετράμηνη δέσμευση. Κατά τη λήξη, την έκοψε και προχώρησε εκ νέου σε αγορά καινούριου και ίδου πακέτου. όμως η νέα σύνδεση δε μπορούσε να πραγματοποιηθεί γιατί ο ΟΤΕ δεν είχε απενεργοποιήσει τη παλιά παροχή Dsl. Η μία εταιρία έριχνε τις ευθύνες στην άλλη ενώ ο φίλος μου βρισκόταν ανάμεσα μη μπορώντας να κάνει πολλά. Εν τέλει, σκυλόβρισε την Otenet και μετά απο περίπου δύο ημέρες (με συνολική χρονική διάρκεια τις 15) συνδέθηκε..

Σημερα μου ηρθε ο λογαριασμός για τη μηνιαια συνδρομη μου στο ondsl kit και διαπιστωσα πως απο 20,5 μειωθηκε στα 10,5. Η συνδεση μου ειναι στα 384. Εχει συμβει και σε κανεναν αλλο;:what:

Το ιδιο ετυχε και σε ενα φιλο μου και για να μην εχει τπτ παρατραγουδα πηρε τηλ στον ΟΤΕ και του παν οτι τοσο θα ναι απο δς και περα το μηνιαιο παγιο!!!!Οποτε οσοι εχουμε Οτενετ....!!!:yahoo: :yahoo:

Και κατι ασχετο.Εμενα λιγει η συνδεση μου αρχες Γεναρη.Σκεφτομαι βασικα να βαλω 2048 αλλα δεν θυμαμαι ποσο καιρο πριν πρεπει να κανω τη ναι αιτηση για να μην μου κοψουν τη γραμμη ή για να μην πληρωνω αδικα.Αν και λιγο νωρις μπορει καποιος να μου πει?:)

Το ιδιο ετυχε και σε ενα φιλο μου και για να μην εχει τπτ παρατραγουδα πηρε τηλ στον ΟΤΕ και του παν οτι τοσο θα ναι απο δς και περα το μηνιαιο παγιο!!!!Οποτε οσοι εχουμε Οτενετ....!!!:yahoo: :yahoo:

Και κατι ασχετο.Εμενα λιγει η συνδεση μου αρχες Γεναρη.Σκεφτομαι βασικα να βαλω 2048 αλλα δεν θυμαμαι ποσο καιρο πριν πρεπει να κανω τη ναι αιτηση για να μην μου κοψουν τη γραμμη ή για να μην πληρωνω αδικα.Αν και λιγο νωρις μπορει καποιος να μου πει?:)

Δεν γνώριζα τα περί παγίου..:) Καλή φάση!

Όσο για το πότε πρέπει να κάνεις την αίτηση για τη διακοπή της σύνδεσης, σύμφωνα με τον υπάλληλο του Oteshop Καλλιθέας, ένα μήνα πρίν τη λήξη. Για παράδειγμα, αν έχεις αγοράσει πακέτο με τετράμηνη δεύσμευση, αιτήσε τη διακοπή της στον τρίτο μήνα.

Επιτέλους! Σήμερα διαπίστωσα πως αναβαθμίστικε η γραμμή μου απο 384 σε 768! Αναφέρομαι στη περιοχή της Ηγουμενίτσας.

Καιρός ήταν..:)

Πρόσφατα απέκτησα ondsl 512 Λακωνία με σκοπό να γίνε 1024 κάποτε (επειδή το ντισλαμ είναι αλκατέλ λένε θααα ααργήηησει. Η ταχύτητα ΣΠΑΝΙΑ είναι πάνω από 50 kbytes /sec (ανάλογη ενώς 512). Είναι τις περισσότερες ώρες 20-34. Μάλον για 256 μοιάζει πιο πολύ.. :mad: Μαλλον είναι θέμα backbon (ΑΤΜ είναι στο ντισλαμ).

Με χρήση Limeware όλα πεθένουν ούτε σελίδα δεν κατεαίνει.. Απαράδεκτα πράγματα για εμένα που δεν είχα εμπειρία από DSL.

Άντε να δούμε τι θα γίνει με τον "διπλασιασμό" (μέχρι τότε θέλει διπλασιασμό η υπομονή μου)

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Αναβάθμιση επιτέλους και στην Χαλκιδική. Παρόλο που προς το παρόν η διαφορά με πριν, είναι ανύπαρκτη.

Αναβάθμιση επιτέλους και στην Χαλκιδική. Παρόλο που προς το παρόν η διαφορά με πριν, είναι ανύπαρκτη.

Χωρίς να έχω κάνει ακόμα κάποιο ιδιαίτερο τεστάρισμα στο διπλασιασμό της συνδεσής μου (απο 384 σε 768) παρατηρώ μια υπερβολική ευκολία στο άνοιγμα των σελίδων (απο 50,2 σε 83,4 downloading). Τώρα, όταν κατέβασα ένα αρχείο απο το Limewire έφτανα τα 45,2kbps. Θα ενημερώσω σήμερα κιόλας για το αν υπάρχει αισθητή βελτίωση κι εκεί.

EDIT:

Τελικά το έυρος του downloading κυμαίνεται μεταξύ 70,2 και 83,5 kb :)

Αληθεια ρε παιδια,τι γινεται με την Καλαμαρια(Θεσ/νικης)?Εχω 1024/256 που με την αναβαθμιση που περιμενω,θα γινει λεει 2048!!Αλλα οχι μονο δεν εχει γινει καμια αναβαθμιση,αλλα και δεν κατεβαζω τιποτα με πανω απο 38kb!!Τι θα γινει επιτελους?Εχω αγανακτισει γιατι πληρωσα για την προσφορα τους(ondsl kit 2+2μηνες)104€ και εχω την απαιτηση να πιανω τουλαχιστον 80-90kb για τα 1024,αλλιως θεωρω οτι μας δουλευουν κανονικα(οταν πχ.μας λενε οτι η χαμηλη ταχυτητα,οφειλεται στα εργα που κανουν)και αναρωτιεμαι αν μπορουμε να κανουμε κατι,για να σταματισει επιτελους το δουλεμα!!!!

Apple iPhone 14 Pro Max

Καλησπέρα στο forum!Έχω ένα φίλο ο οποίος έχει το πακέτο ondsl kit.Κανονικά η σύμβαση του, θα έπρεπε να λήξει από τις 3 Σεπτεμβρίου και μέχρι και σήμερα έχει internet!Τι μπορεό να συμβαίνει;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!:)

Τα ιδια και εγω φιλε μου.Καλαμαρια-εθνικης αντιστασης

512 απο Ιουλιο .10 μερες μετα τη εναρξη αρχισαν τα προβληματα.

Τωρα 20 downloading και κατασταση τραγικη.

Τους εγραψα , τους πηρα τηλεφωνο , τους εβρισα ... ΤΙΠΟΤΑ

1η απαντηση τους ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ 1024!!

2η απαντηση ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΥΠΟΜΟΝΗ.

Τους εγραψα χθες τελευταια φορα ζητωντας εδω και τωρα ΤΑΧΥΤΗΤΑ στην υπαρχουσα γραμμη χωρις να μου κανουν ΚΑΜΜΙΑ Γα.... αναβαθμιση.

Και επειδη οπως τους εγραψα φιλε μου οτι ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να προσφερουν εστω και τα ελαχιστα ζητησα να υπαρξει συμφωνια να διακοψω τη συμβαση

(ON DSL Βλεπεις 12μηνο πηρα ο χαζος).

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2006.

ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ-ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΩΦΕΛΙΜΟ-ΤΙΠΟΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ

Να αυξανουν τα παγια στα κολοσταθερα τους ξερουν και να περνουν τις αυξησουλες τους αφου τους πληρωνει ο ηλιθιος(Sorry) ο λαος μας.

NA TΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ!!

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Τα ιδια και εγω φιλε μου.Καλαμαρια-εθνικης αντιστασης

512 απο Ιουλιο .10 μερες μετα τη εναρξη αρχισαν τα προβληματα.

Τωρα 20 downloading και κατασταση τραγικη.

Τους εγραψα , τους πηρα τηλεφωνο , τους εβρισα ... ΤΙΠΟΤΑ

1η απαντηση τους ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ 1024!!

2η απαντηση ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΥΠΟΜΟΝΗ.

Τους εγραψα χθες τελευταια φορα ζητωντας εδω και τωρα ΤΑΧΥΤΗΤΑ στην υπαρχουσα γραμμη χωρις να μου κανουν ΚΑΜΜΙΑ Γα.... αναβαθμιση.

Και επειδη οπως τους εγραψα φιλε μου οτι ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να προσφερουν εστω και τα ελαχιστα ζητησα να υπαρξει συμφωνια να διακοψω τη συμβαση

(ON DSL Βλεπεις 12μηνο πηρα ο χαζος).

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2006.

ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ-ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΩΦΕΛΙΜΟ-ΤΙΠΟΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ

Να αυξανουν τα παγια στα κολοσταθερα τους ξερουν και να περνουν τις αυξησουλες τους αφου τους πληρωνει ο ηλιθιος(Sorry) ο λαος μας.

NA TΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ!!

Και τι μπορουμε να κανουμε φιλε μου?Και σε αλλον παροχο να παμε,φοβαμαι οτι τις ιδιες ταχυτητες θα εχουμε απο τη στιγμη που ο ΤΑΠΟΤΕ ειναι υπευθινος για τις dsl γραμμες!

Apple iPhone 14 Pro Max

Και τι μπορουμε να κανουμε φιλε μου?Και σε αλλον παροχο να παμε,φοβαμαι οτι τις ιδιες ταχυτητες θα εχουμε απο τη στιγμη που ο ΤΑΠΟΤΕ ειναι υπευθινος για τις dsl γραμμες!

Εχεις δικιο φιλε μου.

Με ενοχλει ομως να υποσχονται , να διαφημιζουν , να στα παιρνουν

και να μη μπορουν να σου προσφερουν ουτε τα βασικα.

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2