MikroKF Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Καλησπέρα σε όλους. Νομίζω ότι πάω να σπάσω το ρεκόρ καθυστέρησης. Μπαίνει η έκτη (!!!) εβδομάδα που περιμένω ΟΝDSL 512 και χωρίς να είχε προκύψει κανένα πρόβλημα πόρτας...Έχω την εντύπωση ότι στον ΟΤΕ (γιατί εκεί αποδίδεται η καθυστέρηση από την ΟΤΕΝΕΤ) τις δύο εβδομάδες του Πάσχα δεν πρέπει να πήγαν και πολλοί για δουλειά... (Τουλάχιστον για την περιοχή του Χαλανδρίου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Ενα φιλαρακι στα Ιλισια, μετα απο 4 εβδομαδες του ενεργοποιηθηκε η συνδεση OnDsl Kit. Το μονο κακο οτι ειχε πληρωσει για 512 και του ενεργοποιησαν 384 !! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Το ίδιο πρόβλημα αντιμετοπίζω και εγώ.:( Ενώ έστειλα την αίτηση ενεργοποίησης με φαξ στις 18/4, ακόμα δεν έχει ανάψει το λαμπάκι του μόντεμ, παρόλο που υπάρχουν στην περιοχή μου πόρτες όλο το χρονικό διάστημα από τότε!!:mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Παιδια μόλις πηρα απο Γερμανο το Ondsl kit με wireless router.Εκτος απο την αίτηση που κάναμε στο κατάστημα με φωτοτυπίες ταυτότητας και παλιου λογαριασμου είναι απαρραίτητο να τα στείλω και με φαξ για να ενεργοποιηθει η συνδεση μου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Εχει κανεις το wireless sagem 1540wg που δινει η οτενετ και να εχει προβληματα στα downloads;να κολλανε δηλαδη στο 99% και το firewall του router να εμποδιζει εντελως μεχρι και την εμφανιση σελιδων. Εχω 1024 και ειμαι με xp sp2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Εγω εχω το 1500...αλλα ακομα αναβοσβηνει το λαμπακι στην adsl και περιμενω την συνδεση...θα σου πω τοτε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spigi Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ..ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006 ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ OTESHOP ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ 1 ΣΥΝΔΕΣΗ ADSL 384/128 ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2421056719.ΥΠΟΨΗΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2421057316 ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΙΚΙΑ.ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ OTESHOP ΕΒΑΛΑ ΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ADSL ΤΟ 2421056719.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ADSL ΣΥΝΔΕΣΗ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ MODEM ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ADSL ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΙΧΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ 2421057316 ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ 2421056719 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ OTESHOP.META AΠO 10 ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ CONNEX. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ 15/5/2006 ΠΗΡΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ 2 ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ADSL ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΧΡΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ. ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ??? ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΩ???? Παράθεση ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ, ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ....ΚΑΛΑ!!!:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenakiven Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Paidia kalhspera sas!exw mia aporia!eixa parei th prosfora me to connex sta 384!elege oti to mhniaio pagio einai 22.50!isxuei h' 8a er8ei to diplasio?dhladh peripoy sta 40 to mhna!giati htan na dwsw kai 45 euro gia energopoihsh ta opoia den ta edwsa pote!o eksoplismos htan dwrean!3erei kaneis gia na mou e3hghsei giati ta exw psilomperdepsei!eyxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 επιτελους παιδια εφερε ο οτε κ σε μας τα καημενα dsl. θελω να μου πειτε τι θα χρειαστω κ τι θα πρεπει να κανω για να μην μου βαλουν οτι θελουν αυτοι.ειμαι τελειως ασχετη. εχω πστν τωρα. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 επιτελους παιδια εφερε ο οτε κ σε μας τα καημενα dsl. θελω να μου πειτε τι θα χρειαστω κ τι θα πρεπει να κανω για να μην μου βαλουν οτι θελουν αυτοι.ειμαι τελειως ασχετη. εχω πστν τωρα. ευχαριστω. Καλως τα δέχτηκες. Κρίμα που δεν πρόλαβες την προσφορά της Forthnet που ήταν μόνο για 1η Ιουνίου (ένας χρόνος με 117€). Πλέον σου συνιστώ είτε για 512 ταχύτητα Vivodi DSLCube (3 μήνες 59€ ή 5 μήνες 99€) είτε για 384 ταχύτητα Forthnet ADSL in a Box (6 μήνες 117€). Πόσους υπολογιστές έχεις; Θα σε ενδιέφερε να συνδέσεις στο internet περισσότερους από έναν ταυτόχρονα; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 ενδιαφερομαι για 512 και για 1 χρονο να κανω μηπως εχει καμμια καλη προσφορα. το πακετο τι περιλαμβανει? και τα 3 παγια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 ενδιαφερομαι για 512 και για 1 χρονο να κανω μηπως εχει καμμια καλη προσφορα. το πακετο τι περιλαμβανει? και τα 3 παγια? Όποιο πακέτο πάρεις περιλαμβάνει πάγιο ADSL OTE και πάγιο ISP. Άρα στον ΟΤΕ θα πληρώνεις ότι πλήρωνες μείον τις κλήσεις προς ΕΠΑΚ (αφού πλέον θα έχεις ADSL). Για 512, καλύτερα πάρε το τρίμηνο DSLCube της Vivodi (59€ με modem/router), έτσι ώστε μετά το τρίμηνο να μπορείς να δεις τι σε συμφέρει, γιατί αν έχει κάνει τις μειώσες που ακούγονται ο ΟΤΕ μάλλον θα θελήσεις να πας σε 1024. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 αυτο το πακετο που λες DSLCube της Vivodi (59€ με modem/router απλα το αγοραζω δλδ ακομη κ απο το νετ. στον οτε πρεπει να παω καθολου?τις συνδεσεις ποιος θα τις κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Απλά στέλνεις την αίτηση που θα βρείς μέσα στο Cube στη vivodi και οι διαδικασίες γίνονται απο αυτή. Με τον ΟΤΕ δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια ενέργεια.Όταν με το καλό ενεργοποιηθεί η γραμμή σου (2-3 εβδομάδες) θα σε πάρουν απο Vivodi για τα στοιχεία σύνδεσης. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 αυτο το πακετο που λες DSLCube της Vivodi (59€ με modem/router απλα το αγοραζω δλδ ακομη κ απο το νετ. στον οτε πρεπει να παω καθολου?τις συνδεσεις ποιος θα τις κανει? To βρίσκεις στο Πλαίσιο. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 και τι συνδεσεις πρεπει να κανω?οταν αγορασω αυτο η οποιοδηποτε αλλο πακετο απο τι θα ειμαι καλυμενη? στον οτε θα χρειαστει να κανω κατι? σε εναν γνωστο μου ειπαν απο τον οτε οτι θα ερθουν να του το βαλλουν σε 10 μερες...τι θα πει αυτο?εγκατασταση? εφοσον εφερε ο οτε dsl μπορω να επιλεξω κ πακετο που δεν ειναι το οτε?οπως αυτο που λεγαμε παραπανω?η κ αυτες οι αλλες εταιριες πρεπει να φερουν γραμμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 και τι συνδεσεις πρεπει να κανω?οταν αγορασω αυτο η οποιοδηποτε αλλο πακετο απο τι θα ειμαι καλυμενη? στον οτε θα χρειαστει να κανω κατι? σε εναν γνωστο μου ειπαν απο τον οτε οτι θα ερθουν να του το βαλλουν σε 10 μερες...τι θα πει αυτο?εγκατασταση? εφοσον εφερε ο οτε dsl μπορω να επιλεξω κ πακετο που δεν ειναι το οτε?οπως αυτο που λεγαμε παραπανω?η κ αυτες οι αλλες εταιριες πρεπει να φερουν γραμμη? Μιας και έφερε γραμμή ο ΟΤΕ, μπορείς να πάρεις οποιοδήποτε πακέτο. Απλά η εταιρία που θα επιλέξεις θα κάνει τα πάντα, οπότε εσύ δε θα πληρώσεις τίποτα στον ΟΤΕ. Αν πχ πάρεις το τρίμηνο Cube, θα δώσεις 59€ για 3 μήνες και στον ΟΤΕ τίποτα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 μονο αυτα που δινω ηδη...δηλαδη το παγιο για πστν ε? κ αμα παρω το πακετο ποιος θα τα συνδεσει?θα ερθει καποιος απο την εταιρια? εφοσον μολις ηρθε dsl εδω δεν πρεπει να παω να κανω αιτηση στον οτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ..ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006 ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ OTESHOP ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ 1 ΣΥΝΔΕΣΗ ADSL 384/128 ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ *********.ΥΠΟΨΗΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ********* ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΙΚΙΑ.ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ OTESHOP ΕΒΑΛΑ ΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ADSL ΤΟ **********.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ADSL ΣΥΝΔΕΣΗ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ MODEM ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ADSL ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΙΧΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ********** ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ********** Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ OTESHOP.META AΠO 10 ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ CONNEX. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ 15/5/2006 ΠΗΡΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ 2 ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ADSL ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΧΡΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ. ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ??? ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΩ???? βρε φίλε έλεος!! σβήσε κανένα νούμερο! σε Forum βρίσκεσαι. ότι νούμερο είχες μας το έγραψες. μόνο κινητό και διύθυνση κατοικίας δεν έδωσες! ;) edit: και αν γίνετε γράφε με μικρά, τα κεφαλαία κουράζουν και είναι σα να φωνάζεις. Φιλικά Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 μονο αυτα που δινω ηδη...δηλαδη το παγιο για πστν ε? κ αμα παρω το πακετο ποιος θα τα συνδεσει?θα ερθει καποιος απο την εταιρια? εφοσον μολις ηρθε dsl εδω δεν πρεπει να παω να κανω αιτηση στον οτε? Όχι δε θα έρθει κανένας, ούτε από την εταιρία ούτε από τον ΟΤΕ. Μέσα στο κουτί υπάρζουν αναλυτικές οδηγίες, και για ότι δεν καταλάβεις εδώ είμαστε. ;) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 ok.αν παρω απο αλλη εταιρια,οχι απο τον οτε τωρα το κουτι πχ απο την forthnet,μπορω να συνδεθω μονη μου?κατευθειαν?η πρεπει να κανω καποια αιτηση για να μου βαλλουν γραμμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdscream Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Exo to wifi modem tis sagem pou dinei i otenet kai kolaei sto 99% sta downloads apo sites. Apo p2p den exo provlima.oute me firewall exo problem. To kolima to antimetopizo me to download accelarator pou otan kolaei sto 99% kano resume kai etsi katevazo to arxeio. Giati ginetai ayto omws? kserei kaneis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 το modem της οτενετ που δινει εχει wifi?ενα μοντεμ δινει(μοντελο). δηλαδη αυτο που παρηγγειλα εγω θα εχει wifi κ θα μπορω να το συνδεω με το ν91 μου... ε? στα 512 με ποσο κατευαζετε συνηθως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdscream Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Exei 2 paketa i otenet. Ena me aplo usb modem sta 82euro kai ena me wireless router sta 129 euro (gia 384 kbs) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 εγω πηρα 512 ταχυτητα...ποιο θα μου δωσουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts