BET_ON_ME Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 h peirateia den yparxei periptwsh na skwtwsei th mousikh..h alazoneia kai h aplhsteia ton oswn asxolounte me afthn, isws... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Να που μαθαίνω και καινούργια πράγματα από το φόρουμ και δεν είναι σχετικά μόνο με κινητά! Υπάρχουν Μαγαζιά που πουλάνε C D ??? :p :lol: :alien: :p και αφού το έμαθα κι αυτό γεννιέται μια νέα απορία. Υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν από αυτά ;;;; Γιατί ; πώπω πράγματα,πανάθεμα σε ,αχ κώστα κώστα :p Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 εγω αγοραζω μονο απο black-men ή τα κατεβαζω απο το internet . Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. December 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teorizo (27 Δεκ. 2004 , 15:38) εγω αγοραζω μονο απο black-men ή τα κατεβαζω απο το internet . Και εγώ έτσι κάνω....χαλαραααααααααα :D :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. December 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2004 προσωπικά 'αγοράζω' cd απο ένα μαγαζί που λέγεται supr**nova :p αλλά μόλις έμαθα ότι έκλεισε :( και τώρα δεν μπορώ να 'αγοράσω τίποτα:(' Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. December 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2004 Το να αγοράζεις από μαύρους πάντως είναι βλακεία για τους παρακάτω λόγους 1. Έχουν απίστευτα λίγα CD προς πώληση, άκους εκεί να μην έχουν τίποτα από Metal, Jazz, Κλασσική και Reggae :mad: ;) 2. Γιατί να πληρώσεις και να χάσεις τα ωραία σου λεφτάκια ενώ μπορείς άνετα να κατεβάσεις ό,τι θέλεις από το Internet ή να το δώσει κάποιος γνωστός σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (20 Νοέ. 2004 , 23:14) Όποιος αγαπάει ένα καλλιτέχνη και αντί να τον στηρίξει τα κατεβάζει όλα από το νετ, μάλλον παραείναι αναίσθητος... Pliotera agoraza apo to magazi tou kazaa tora apo dc++ kai bittorent An thes na stirixeis kapion pigene sto magazi pou tragoudaei kai anoixe mia douzina sampanies gia tin parti tou kai meta otan tha erthei i lipiteri kai valeis to xeri stin tsepi pes tou oti to ekana gia na se stirixo oikonomika mias kai mou periseuoun emena .Tora oi synthetes kai oi stixourgoi as paroun to pososto tous apo tis amoibes pou pairnoun apo ta magazia kai apo tis arpaxtes pou kanoun stin eparxia perissotera tha vgaloun Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος amyntas (31 Δεκ. 2004 , 01:40) Pliotera agoraza apo to magazi tou kazaa tora apo dc++ kai bittorent An thes na stirixeis kapion pigene sto magazi pou tragoudaei kai anoixe mia douzina sampanies gia tin parti tou kai meta otan tha erthei i lipiteri kai valeis to xeri stin tsepi pes tou oti to ekana gia na se stirixo oikonomika mias kai mou periseuoun emena .Tora oi synthetes kai oi stixourgoi as paroun to pososto tous apo tis amoibes pou pairnoun apo ta magazia kai apo tis arpaxtes pou kanoun stin eparxia perissotera tha vgaloun Που τραγουδάνε οι System Of A Down ή o Tiesto btw; Να τους πετάξουμε και κανα γαρύφαλο αμα λάχει. :rolleyes: Μουσική δεν είναι μόνο λαικά και σκυλάδικα u know, ούτε έρχεται ο καθένας στην Ελλάδα για συναυλία/live set, οπότε δε βλέπω άλλο τρόπο να στηρίξεις τη μουσική που σ' αρέσει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 synaylies den kanoun pigene ekei Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (27 Δεκ. 2004 , 16:05) Υπάρχουν Μαγαζιά που πουλάνε C D ??? :p :lol: :alien: :p και αφού το έμαθα κι αυτό γεννιέται μια νέα απορία. Υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν από αυτά ;;;; Γιατί ; Οι φαν κυρίως.... Να σου γνωρίσω εγώ φίλο μου ο οποίος έχει λόξα με μια τραγουδίστρια και όχι μόνο αγοράζει 4-4 ή 8-8 τα cd της και τα κάνει και δώρο μετά , αλλά κοιτάζει τις πωλήσεις κιόλας σε κάθε δισκοπωλείο ου μπαίνει και μετά ενημερώνει κάποιους στην δισκογραφική που ανήκει αυτή η τραγουδίστρια... Λόξα . Μη με ρωτάτε γιατί. :happy: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 1.PMW / DISCOBOLE 2.DC++ (γιατι δεν τα βρισκεις και ολα στα μαγαζια - ιδιαιτερα τα νεα releases ή οσα κυκλοφορουν μονο σε βινυλιο) απο blackman πηρα μονο ενα...το parade of the athletes και ακομα το μετανιωνω...ειναι τοσο καλα γραμμενο :mad: :mad: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 εγω ουτε απο μαύρους παίρνω ουτε αυθεντικά ούτε απο το νετ κατεβάζω. απο μαυρους βρισκεις μονο κατι κοκκινου και τσαλικιδες και γενικοτερα μονο σκυλάδικα.δεν εχουν ποικιλια :( ασε πο μερικες φορες ειναι αδεια!και αντε να το βρεις μετα,να τον πλακωσειςστο ξυλο.(την εχω παθει,γι αυτο σας λεω) απο το νετ παλι,ενα τραγουδι κανει μια ωρα να κατεβει,οποτε δεν θα παρω ευχαριστω,αλλα δεν εχω τοοοση υπομονη! οσο για τα αυθεντικά εχω μερικα που δεν γινετι να τα παρω σε μουφα (οπως το box set των nirvana για παραδειγμα που εχει βιβλιαρακι,dvd κ.τ.λ) αλλα γενικοτερα ειναι ακριβα και μπορει ''η πειρατεια να σκοτωνει την μουσικη''(ηλιθιο σλογκαν για να μας κανουν να νιώσουμε ενοχοι,επειδη δεν ειμαστε μ*****ς να δωσουμε 20 για 1 cd. ετσι εγώ πηγαινω στο μικο δισκαδικο της γειτονιας μου,του λεω ποια θελω να μου γράψει,και παιρνω τα cds στην μιση τιμη συνηθως στα 7-8 ευρω,και με το εξωφυλλο τους.και δεν μου εχει χαλασει κανενα μεχρι στιγμής :) αυθεντικο θα ξαναπαρω μονο αν αποφασισουν ποτε να ριξουν τις τιμες.μεχρι τοτε θα παρανομω,και συγνωμη που δεν σκεφτομαι τον καλλιτεχνη,τον εκτιμω αλλα δεν διατιθεμαι να τον ταιζω κιολας,αλλα σκεφτομαι τον εαυτο μου περισσοτερο και την τσεπη μου. εξαλλου αν ηταν πραγματικος καλλιτεχνης θα προτιμουσε το cd του να το εχουν και να το ακουνε 100000 ατομα εστω και μουφικο,παρα να τον ακουνε 10000 μονο αλλα αυθεντικο... ;) αυτα ειχα να πω,σας επρηξα λιγο,sorry :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAYVERN Δημ. January 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2005 DEN AGORAZO SXEDON KATHOLOY. KATEBAZO APO INTERNAT H ANTALAZO ME ALLOYS KAI TA ANTIGRAFO. TO NA AGORAZEIS DEN SYMFEREI KATHOLOY. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Απο ένα τεράστιο μαγαζι με τεράστια ποικιλία, το οποιο έχει σχεδόν τα παντα μέσα... πως το λένε μωρε... ααα, τώρα θυμήθηκα Shareazza ! Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Από τους μαύρους αγόραζα παλιά. Τώρα ας ειν' καλά το internet και το mp3. Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Από γνωστά μαγαζιά, όπως Kazaa Lite, eMule, οι μαύροι κτλ. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν την μουσική πια ;; :blink::blink: Dc++ :up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Κάποτε απο το QUEEN. Μετά απο το DISCOPOLE και τώρα απο το METROPOLIS.(που και που αγοράζω τώρα βέβαια) :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts