Jump to content

Από πού αγοράζετε τα CD μουσικής σας;

Ivan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 67
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να που μαθαίνω και καινούργια πράγματα από το φόρουμ και δεν είναι σχετικά μόνο με κινητά!

Υπάρχουν Μαγαζιά που πουλάνε C D ??? :p :lol: :alien: :p

και αφού το έμαθα κι αυτό γεννιέται μια νέα απορία.

Υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν από αυτά ;;;;

Γιατί ;

πώπω πράγματα,πανάθεμα σε ,αχ κώστα κώστα :p

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teorizo (27 Δεκ. 2004 , 15:38)

εγω αγοραζω μονο απο black-men ή τα κατεβαζω απο το internet .

Και εγώ έτσι κάνω....χαλαραααααααααα :D :p

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif

MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn--->

Subaru Impreza WRX STi

http://www.myspace.com/hacksti_edessa

προσωπικά 'αγοράζω' cd απο ένα μαγαζί που λέγεται supr**nova :p αλλά μόλις έμαθα ότι έκλεισε :( και τώρα δεν μπορώ να 'αγοράσω τίποτα:('
Namaste!

Το να αγοράζεις από μαύρους πάντως είναι βλακεία για τους παρακάτω λόγους

1. Έχουν απίστευτα λίγα CD προς πώληση, άκους εκεί να μην έχουν τίποτα από Metal, Jazz, Κλασσική και Reggae :mad: ;)

2. Γιατί να πληρώσεις και να χάσεις τα ωραία σου λεφτάκια ενώ μπορείς άνετα να κατεβάσεις ό,τι θέλεις από το Internet ή να το δώσει κάποιος γνωστός σου :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (20 Νοέ. 2004 , 23:14)

Όποιος αγαπάει ένα καλλιτέχνη και αντί να τον στηρίξει τα κατεβάζει όλα από το νετ, μάλλον παραείναι αναίσθητος...

Pliotera agoraza apo to magazi tou kazaa tora apo dc++ kai bittorent

An thes na stirixeis kapion pigene sto magazi pou tragoudaei kai anoixe mia douzina sampanies gia tin parti tou kai meta otan tha erthei i lipiteri kai valeis to xeri stin tsepi pes tou oti to ekana gia na se stirixo oikonomika mias kai mou periseuoun emena .Tora oi synthetes kai oi stixourgoi as paroun to pososto tous apo tis amoibes pou pairnoun apo ta magazia kai apo tis arpaxtes pou kanoun stin eparxia perissotera tha vgaloun

http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος amyntas (31 Δεκ. 2004 , 01:40)

Pliotera agoraza apo to magazi tou kazaa tora apo dc++ kai bittorent

An thes na stirixeis kapion pigene sto magazi pou tragoudaei kai anoixe mia douzina sampanies gia tin parti tou kai meta otan tha erthei i lipiteri kai valeis to xeri stin tsepi pes tou oti to ekana gia na se stirixo oikonomika mias kai mou periseuoun emena .Tora oi synthetes kai oi stixourgoi as paroun to pososto tous apo tis amoibes pou pairnoun apo ta magazia kai apo tis arpaxtes pou kanoun stin eparxia perissotera tha vgaloun

Που τραγουδάνε οι System Of A Down ή o Tiesto btw; Να τους πετάξουμε και κανα γαρύφαλο αμα λάχει. :rolleyes:

Μουσική δεν είναι μόνο λαικά και σκυλάδικα u know, ούτε έρχεται ο καθένας στην Ελλάδα για συναυλία/live set, οπότε δε βλέπω άλλο τρόπο να στηρίξεις τη μουσική που σ' αρέσει...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (27 Δεκ. 2004 , 16:05)

Υπάρχουν Μαγαζιά που πουλάνε C D ??? :p :lol: :alien: :p

και αφού το έμαθα κι αυτό γεννιέται μια νέα απορία.

Υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν από αυτά ;;;;

Γιατί ;

Οι φαν κυρίως....

Να σου γνωρίσω εγώ φίλο μου ο οποίος έχει λόξα με μια τραγουδίστρια και όχι μόνο αγοράζει 4-4 ή 8-8 τα cd της και τα κάνει και δώρο μετά , αλλά κοιτάζει τις πωλήσεις κιόλας σε κάθε δισκοπωλείο ου μπαίνει και μετά ενημερώνει κάποιους στην δισκογραφική που ανήκει αυτή η τραγουδίστρια...

Λόξα . Μη με ρωτάτε γιατί. :happy:

:X

1.PMW / DISCOBOLE

2.DC++ (γιατι δεν τα βρισκεις και ολα στα μαγαζια - ιδιαιτερα τα νεα releases ή οσα κυκλοφορουν μονο σε βινυλιο)

απο blackman πηρα μονο ενα...το parade of the athletes και ακομα το μετανιωνω...ειναι τοσο καλα γραμμενο :mad: :mad:

εγω ουτε απο μαύρους παίρνω ουτε αυθεντικά ούτε απο το νετ κατεβάζω.

απο μαυρους βρισκεις μονο κατι κοκκινου και τσαλικιδες και γενικοτερα μονο σκυλάδικα.δεν εχουν ποικιλια :(

ασε πο μερικες φορες ειναι αδεια!και αντε να το βρεις μετα,να τον πλακωσειςστο ξυλο.(την εχω παθει,γι αυτο σας λεω)

απο το νετ παλι,ενα τραγουδι κανει μια ωρα να κατεβει,οποτε δεν θα παρω ευχαριστω,αλλα δεν εχω τοοοση υπομονη!

οσο για τα αυθεντικά εχω μερικα που δεν γινετι να τα παρω σε μουφα (οπως το box set των nirvana για παραδειγμα που εχει βιβλιαρακι,dvd κ.τ.λ) αλλα γενικοτερα ειναι ακριβα και μπορει ''η πειρατεια να σκοτωνει την μουσικη''(ηλιθιο σλογκαν για να μας κανουν να νιώσουμε ενοχοι,επειδη δεν ειμαστε μ*****ς να δωσουμε 20 για 1 cd.

ετσι εγώ πηγαινω στο μικο δισκαδικο της γειτονιας μου,του λεω ποια θελω να μου γράψει,και παιρνω τα cds στην μιση τιμη συνηθως στα 7-8 ευρω,και με το εξωφυλλο τους.και δεν μου εχει χαλασει κανενα μεχρι στιγμής :)

αυθεντικο θα ξαναπαρω μονο αν αποφασισουν ποτε να ριξουν τις τιμες.μεχρι τοτε θα παρανομω,και συγνωμη που δεν σκεφτομαι τον καλλιτεχνη,τον εκτιμω αλλα δεν διατιθεμαι να τον ταιζω κιολας,αλλα σκεφτομαι τον εαυτο μου περισσοτερο και την τσεπη μου.

εξαλλου αν ηταν πραγματικος καλλιτεχνης θα προτιμουσε το cd του να το εχουν και να το ακουνε 100000 ατομα εστω και μουφικο,παρα να τον ακουνε 10000 μονο αλλα αυθεντικο...

;)

αυτα ειχα να πω,σας επρηξα λιγο,sorry :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο ένα τεράστιο μαγαζι με τεράστια ποικιλία, το οποιο έχει σχεδόν τα παντα μέσα...

πως το λένε μωρε... ααα, τώρα θυμήθηκα Shareazza !

• 2 weeks later...
Από γνωστά μαγαζιά, όπως Kazaa Lite, eMule, οι μαύροι κτλ.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★