Snoozesion Δημοσιεύτηκε March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 19, 2015 Χαίρετε , Είμαι σε αναζήτηση κινητού τηλεφώνου , βασικά το χρειάζομαι κυρίως για ίντερνετ να είναι γρήγορο, να μην κολλάνε βίντεο και γενικά το ιντερνέτ , για e-mail , και άλλες ιντερνετικες εφαρμογές , με καλή κάμερα και για μουσική. Μην είναι καμιά μπακατέλα παιδιά ! :D Δεν έχω πρόβλημα με το ποσό που θα διαθέσω αρκεί να είναι καλό στα παραπάνω ! Γράψτε τις συμβουλές σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 iphone 6/6+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokarbou Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 διαθέτεις συγκεκριμένο budget? ΓΙατί έτσι είναι πάρα πολλές οι επιλογές όπως τα έχεις γράψει. Θες android, ios, WP η δεν σε νοιάζει. Λίγο πιο συγκεκριμένα για να σε βοηθήσουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoozesion Δημ. March 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 διαθέτεις συγκεκριμένο budget? ΓΙατί έτσι είναι πάρα πολλές οι επιλογές όπως τα έχεις γράψει. Θες android, ios, WP η δεν σε νοιάζει. Λίγο πιο συγκεκριμένα για να σε βοηθήσουμε :) Οτι να ναι αρκεί να είναι κάτι κάλο και ασφαλές Σε νορμάλ τιμές για την εποχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 ποσο νορμαλ; 100? 200? 500? 1000? πες το μεγιστο που δινεις εγω επιμενω για το iphone παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Επειδή ζητάς κάτι πολύ συγκεκριμένο(τιμή λογική...)ας βοηθήσουμε. Πας στο skroutz ---> Τεχνολογία---->Κινητά τηλέφωνα. Τιμές από 12,63 έως 906 έουρος......... :wacko::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoozesion Δημ. March 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Ας πούμε μέχρι 400€ παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Επειδή ζητάς κάτι πολύ συγκεκριμένο(τιμή λογική...)ας βοηθήσουμε. Πας στο skroutz ---> Τεχνολογία---->Κινητά τηλέφωνα. Τιμές από 12,63 έως 906 έουρος......... :wacko::cry: :lol: :lol: :rotfl: :clap: :up: :bow: :respect: :yahoo: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokarbou Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Ας πούμε μέχρι 400€ παιδια LG G3 32GB ~ 420 Note 3 ~ 430 Xperia Z2 ~ 320 Nokia Lumia 930 ~ 370 Xperia Z3 ~ 430 HTC m8 ~ 410 Δεν είναι σε σειρά προτίμησης. Χωρίς να ξέρουμε περαιτέρω απαιτήσεις σου και προτιμήσεις, όλα αυτά τα κινητά είναι μια χαρά και θα σε καλύψουν πιστεύω. Αν μας δώσεις πιο συγκεκριμένες απαιτήσεις θα το συγκεκριμενοποιήσουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harry920 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Εγώ προτείνω το moto x 2nd gen. Η τιμή του ειναι πλέον στα 355 ευρώ . Πιο καινούριο απο ολα, εξαιρετική ποιότητα , και εξαιρετικά χαρακτηριστικά. + υποτυπώδης υποστήριξη σε updates ;) Παράθεση Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Meizu MX4 από την Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 LUMIA 930 http://www.my24shop.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=18684&Itemid=0&ref=bestprice.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoozesion Δημ. March 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 LG G3 32GB ~ 420 Note 3 ~ 430 Xperia Z2 ~ 320 Nokia Lumia 930 ~ 370 Xperia Z3 ~ 430 HTC m8 ~ 410 Δεν είναι σε σειρά προτίμησης. Χωρίς να ξέρουμε περαιτέρω απαιτήσεις σου και προτιμήσεις, όλα αυτά τα κινητά είναι μια χαρά και θα σε καλύψουν πιστεύω. Αν μας δώσεις πιο συγκεκριμένες απαιτήσεις θα το συγκεκριμενοποιήσουμε :) Έγραψα βασικά το χρειάζομαι κυρίως για ίντερνετ να είναι γρήγορο, να μην κολλάνε βίντεο και γενικά το ιντερνέτ , για e-mail , και άλλες ιντερνετικες εφαρμογές , με καλή κάμερα και για μουσική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokarbou Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Έγραψα βασικά το χρειάζομαι κυρίως για ίντερνετ να είναι γρήγορο, να μην κολλάνε βίντεο και γενικά το ιντερνέτ , για e-mail , και άλλες ιντερνετικες εφαρμογές , με καλή κάμερα και για μουσική. Ναι όλα αυτά σε καλύπτουν για αυτά που έγραψες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoozesion Δημ. March 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Ναι όλα αυτά σε καλύπτουν για αυτά που έγραψες. Ποιο κατά την γνώμη σου είναι το καλύτερο από αυτά που έγραψες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokarbou Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 HTC M8 το πιο συνολικα ολοκληρωμενο κινητο σαν λυση. Μετα Ζ3 και 930 αν θες windows phone. Εγω εχω το G3 και ειμαι κατευχαριστημενος. Θα επαιρνα το m8 αλλα ηθελα μεγαλυτερη οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoozesion Δημ. March 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 HTC M8 το πιο συνολικα ολοκληρωμενο κινητο σαν λυση. Μετα Ζ3 και 930 αν θες windows phone. Εγω εχω το G3 και ειμαι κατευχαριστημενος. Θα επαιρνα το m8 αλλα ηθελα μεγαλυτερη οθονη. Γιατί κανείς δεν προτείνει S5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokarbou Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Το m8 ειναι ανωτερο του s5 σε ολα. Samsung ειναι full στο bloatware. Αμα σαρεσει ομως και αυτο θα σε καλυψει για αυτα που ζητας και ειναι στα λεφτα που θες. Εγω θα σου προτεινα το m8 παντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Το m8 ειναι ανωτερο του s5 σε ολα. Samsung ειναι full στο bloatware. Αμα σαρεσει ομως και αυτο θα σε καλυψει για αυτα που ζητας και ειναι στα λεφτα που θες. Εγω θα σου προτεινα το m8 παντως.. Ανώτερο σε κατασκευή και ομορφιά ναι είναι..Σε smoothnes πάλι είναι.Στην κάμερα πχ το s5 είναι πολύ ανώτερο. Σταματήστε επιτέλους με αυτό το bloatware. Με το s5 και το note 4 η samsung βελτίωσε το TW της,έχει γίνει ελαφρύ (καμία σχέση με του s4)..όσο για το bloatware κάνεις απλά απενεργοποιηση την εφαρμογή και τελειώνει το θέμα. Ανάμεσα σε S5 vs M8 θα διάλεγα Μ8 μιας και πρώτα κοιτάω κατασκευή, smoothnes και μετά την κάμερα. Οπότε όποιος έχει κριτήριο καλή κάμερα το s5 είναι άριστη επιλογή αλλά θα κάνει υποχώρηση σε smoothnes η υλικά κατασκευής και ομορφιά. Απλά για μένα είναι άσχημο το s5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georg_volos Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ανώτερο σε κατασκευή και ομορφιά ναι είναι..Σε smoothnes πάλι είναι.Στην κάμερα πχ το s5 είναι πολύ ανώτερο. Σταματήστε επιτέλους με αυτό το bloatware. Με το s5 και το note 4 η samsung βελτίωσε το TW της,έχει γίνει ελαφρύ (καμία σχέση με του s4)..όσο για το bloatware κάνεις απλά απενεργοποιηση την εφαρμογή και τελειώνει το θέμα. Ανάμεσα σε S5 vs M8 θα διάλεγα Μ8 μιας και πρώτα κοιτάω κατασκευή, smoothnes και μετά την κάμερα. Οπότε όποιος έχει κριτήριο καλή κάμερα το s5 είναι άριστη επιλογή αλλά θα κάνει υποχώρηση σε smoothnes η υλικά κατασκευής και ομορφιά. Απλά για μένα είναι άσχημο το s5 Ναι αλλά η απενεργοποιημένη εφαρμογή σου τρώει τον χώρο από τη μνήμη που τον έχεις πληρώσει. Bloatware είναι κάθε τι που σου κόβει μνήμη χωρίς να το θέλεις και να το χρειάζεσαι. Μην λέτε ότι σας βολεύει, επειδή σας θίξανε το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokarbou Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Ανώτερο σε κατασκευή και ομορφιά ναι είναι..Σε smoothnes πάλι είναι.Στην κάμερα πχ το s5 είναι πολύ ανώτερο. Σταματήστε επιτέλους με αυτό το bloatware. Με το s5 και το note 4 η samsung βελτίωσε το TW της,έχει γίνει ελαφρύ (καμία σχέση με του s4)..όσο για το bloatware κάνεις απλά απενεργοποιηση την εφαρμογή και τελειώνει το θέμα. Ανάμεσα σε S5 vs M8 θα διάλεγα Μ8 μιας και πρώτα κοιτάω κατασκευή, smoothnes και μετά την κάμερα. Οπότε όποιος έχει κριτήριο καλή κάμερα το s5 είναι άριστη επιλογή αλλά θα κάνει υποχώρηση σε smoothnes η υλικά κατασκευής και ομορφιά. Απλά για μένα είναι άσχημο το s5 Δεν διαφωνώ σε κάμερα είναι καλύτερο το S5, σε όλα τα υπόλοιπα υπερτερεί το m8. Αλλά επαναλαμβάνω, από αυτά που ζητάει το παιδί, νομίζω όλες οι επιλογές θα τον καλύψουν. Ας διαλέξει όποιο του κάνει κλικ από όλα αυτά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Μα και εγώ μόνο στην κάμερα λέω ότι είναι καλύτερο το s5 από το Μ8. ..Εννοείται η επιλογή είναι δική του . Εμείς λέμε την γνώμη και άποψη μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astreapower Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 g2, g3, oneplus one, kai xperia z2 εγώ ανάμεσα σε αυτα είμαι δεν εχω αποφασίσει ακόμα τι να πάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts