theoraklis Δημοσιεύτηκε March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 14, 2015 Καλημέρα παιδιά! Θέλω να φτιάξω μια εφαρμογή (ή κάτι ανάλογο) όπου θα έχω όλα τα προϊόντα του καταστήματος μου και θα μπορεί ο χρήστης να βρει αυτό που του ταιριάζει. Το σκέφτομαι ως εξής: Μια οθόνη αφής ή tablet όπου θα τρέχει το συγκεκριμένο προγραμματάκι. Θα πηγαίνει ο χρήστης θα διαλέγει πχ Ανδρας/Γυναίκα, μετά θα διαλέγει πχ Πρόσωπο/Σώμα κτλ μετά άλλες υποκατηγορίες και στο τέλος θα του εμφανίζει το/τα προϊόν/προϊόντα που του ταιριάζουν. Είναι κάτι εύκολο να γίνει; Δεν ήξερα πως να το βρω στο google! Επίσης μπορώ να βάλω κάτι τέτοιο στο site μου; (Το έχω φτιάξει στο wix.com). Γνώσεις προγραμματισμού ελάχιστες, θα μπορούσε πχ να γίνει κάτι τέτοιο σε powerpoint για παράδειγμα; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 αν θέλεις να το κάνεις σε smartphone θέλεις γνώσεις προγραμματισμού...φαντάζομαι ότι on-line στη σελίδα μπορείς να το φτιάξεις κάπως πιο εύκολα αλλά πάλι θέλει κάποιες σχετικές γνώσεις. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Γενικα θες search engine με κριτηρια. Απο εκει και περα στο wix δεν ξερω, αν εχει καποιο widget φιλτρων στη λογικη του comparing. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Καλημέρα παιδιά! Θέλω να φτιάξω μια εφαρμογή (ή κάτι ανάλογο) όπου θα έχω όλα τα προϊόντα του καταστήματος μου και θα μπορεί ο χρήστης να βρει αυτό που του ταιριάζει. Το σκέφτομαι ως εξής: Μια οθόνη αφής ή tablet όπου θα τρέχει το συγκεκριμένο προγραμματάκι. Θα πηγαίνει ο χρήστης θα διαλέγει πχ Ανδρας/Γυναίκα, μετά θα διαλέγει πχ Πρόσωπο/Σώμα κτλ μετά άλλες υποκατηγορίες και στο τέλος θα του εμφανίζει το/τα προϊόν/προϊόντα που του ταιριάζουν. Είναι κάτι εύκολο να γίνει; Δεν ήξερα πως να το βρω στο google! Επίσης μπορώ να βάλω κάτι τέτοιο στο site μου; (Το έχω φτιάξει στο wix.com). Γνώσεις προγραμματισμού ελάχιστες, θα μπορούσε πχ να γίνει κάτι τέτοιο σε powerpoint για παράδειγμα; Ευχαριστώ πολύ! Δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα. Σιγά μη μου πει το πρόγραμμα τί μου ταιριάζει και τι όχι. Βασικά για τί είδους προϊόντα ενδιαφέρεσαι? Πάντως σίγουρα όχι τεχνολογίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα. Σιγά μη μου πει το πρόγραμμα τί μου ταιριάζει και τι όχι. Βασικά για τί είδους προϊόντα ενδιαφέρεσαι? Πάντως σίγουρα όχι τεχνολογίας. Θα σου δείξει αυτά που επιδιώκεις. Αντί να σου εμφανίζει όλα τα ρούχα του μαγαζιού, θα σου δείξει μόνο τα ανδρικά, που είναι για καλοκαίρι, για casual καταστάσεις πχ. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellghan Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 δύσκολο θα είναι να φτιάξεις αυτό που θα βλέπει ο χρήστης, Μια μηχανή αναζήτησης με κριτήρια δεν είναι δύσκολο να το κάνεις, αλλά το θέμα είναι πως θες να το βλέπει ο χρήστης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoraklis Δημ. March 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Το σκέφτηκα σε powerpoint.. Εντελώς "μπακαλίστικο" βέβαια αλλά αυτό μου ήρθε στο μυαλό :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts