Jump to content

Πρόγραμμα επιλογής προϊόντος!

theoraklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά! Θέλω να φτιάξω μια εφαρμογή (ή κάτι ανάλογο) όπου θα έχω όλα τα προϊόντα του καταστήματος μου και θα μπορεί ο χρήστης να βρει αυτό που του ταιριάζει. Το σκέφτομαι ως εξής: Μια οθόνη αφής ή tablet όπου θα τρέχει το συγκεκριμένο προγραμματάκι. Θα πηγαίνει ο χρήστης θα διαλέγει πχ Ανδρας/Γυναίκα, μετά θα διαλέγει πχ Πρόσωπο/Σώμα κτλ μετά άλλες υποκατηγορίες και στο τέλος θα του εμφανίζει το/τα προϊόν/προϊόντα που του ταιριάζουν. Είναι κάτι εύκολο να γίνει; Δεν ήξερα πως να το βρω στο google! Επίσης μπορώ να βάλω κάτι τέτοιο στο site μου; (Το έχω φτιάξει στο wix.com). Γνώσεις προγραμματισμού ελάχιστες, θα μπορούσε πχ να γίνει κάτι τέτοιο σε powerpoint για παράδειγμα; Ευχαριστώ πολύ!

αν θέλεις να το κάνεις σε smartphone θέλεις γνώσεις προγραμματισμού...φαντάζομαι ότι on-line στη σελίδα μπορείς να το φτιάξεις κάπως πιο εύκολα αλλά πάλι θέλει κάποιες σχετικές γνώσεις.

Γενικα θες search engine με κριτηρια. Απο εκει και περα στο wix δεν ξερω, αν εχει καποιο widget φιλτρων στη λογικη του comparing.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Καλημέρα παιδιά! Θέλω να φτιάξω μια εφαρμογή (ή κάτι ανάλογο) όπου θα έχω όλα τα προϊόντα του καταστήματος μου και θα μπορεί ο χρήστης να βρει αυτό που του ταιριάζει. Το σκέφτομαι ως εξής: Μια οθόνη αφής ή tablet όπου θα τρέχει το συγκεκριμένο προγραμματάκι. Θα πηγαίνει ο χρήστης θα διαλέγει πχ Ανδρας/Γυναίκα, μετά θα διαλέγει πχ Πρόσωπο/Σώμα κτλ μετά άλλες υποκατηγορίες και στο τέλος θα του εμφανίζει το/τα προϊόν/προϊόντα που του ταιριάζουν. Είναι κάτι εύκολο να γίνει; Δεν ήξερα πως να το βρω στο google! Επίσης μπορώ να βάλω κάτι τέτοιο στο site μου; (Το έχω φτιάξει στο wix.com). Γνώσεις προγραμματισμού ελάχιστες, θα μπορούσε πχ να γίνει κάτι τέτοιο σε powerpoint για παράδειγμα; Ευχαριστώ πολύ!

Δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα. Σιγά μη μου πει το πρόγραμμα τί μου ταιριάζει και τι όχι. Βασικά για τί είδους προϊόντα ενδιαφέρεσαι? Πάντως σίγουρα όχι τεχνολογίας.

Δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα. Σιγά μη μου πει το πρόγραμμα τί μου ταιριάζει και τι όχι. Βασικά για τί είδους προϊόντα ενδιαφέρεσαι? Πάντως σίγουρα όχι τεχνολογίας.

Θα σου δείξει αυτά που επιδιώκεις. Αντί να σου εμφανίζει όλα τα ρούχα του μαγαζιού, θα σου δείξει μόνο τα ανδρικά, που είναι για καλοκαίρι, για casual καταστάσεις πχ.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

δύσκολο θα είναι να φτιάξεις αυτό που θα βλέπει ο χρήστης, Μια μηχανή αναζήτησης με κριτήρια δεν είναι δύσκολο να το κάνεις, αλλά το θέμα είναι πως θες να το βλέπει ο χρήστης..