Jump to content

Αγορά κινητού: LG G2 ή....;

ThunderGod
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάχνομαι για αγορά android κινητού, και θέλω λίγο τη βοήθειά σας. Ένα LG G2 νομίζω πως θα με κάλυπτε, αλλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι παρόμοιο σε κινέζικο και επώνυμο brand να κατέβω στο κόστος. Με φθίνουσα σειρά σπουδαιότητας:

Μπαταρία: ~3000mah

Μέγεθος: γενικά κοιτάω για 5άρες οθόνες, ή ελάχιστα μεγαλύτερες αλλά με μηδαμινό bezel, και κάτω από 9,5mm πάχος

Βάρος: Οπωσδήποτε κάτω από 150gr

Ram: 1/2gb RAM

Επιδόσεις: γύρω στα 25.000 σε antutu

Κάμερα: να έχει σχετικά φωτεινή κάμερα (f2.0, f.2.2, κτλ)

Στα έξτρα, χαμηλό SAR, οθόνη με gorilla glass, να παίρνει sd, να έχει ραδιόφωνο, να υποστηρίζεται γενικά σε custom roms, και να μην είναι ένα αδιάφορο τετράγωνο κινητό. Υπάρχει κάτι τέτοιο σε κινέζικο, μέχρι τα €200.......;

Έχει πέσει πολύ η ισοτιμία ευρώ/δολλάριο αλλά θα σου έλεγα να δεις:

http://www.to2c.com/jiayu-s3-3gb-ram-16gb-rom.html Jiayu s3 στα 215~

http://www.to2c.com/lenovo-vibe-x2-2gb-ram-16gb-rom.html Lenovo 215~

Αλλά να φανταστώ ξέρεις οτί το G2 το φθηνό που μάλλον θέλεις να αγοράσεις δεν παίρνει κάρτα SD...

Μειονεκτήματα: Κινέζικου. εγγύηση

G2. Δεν παίρνει SD.

ΥΓ. Το μαγαζί είναι ενδεικτικό γιατί είναι αξιόπιστο και έχει καλές τιμές.. Άλλo αξιόπιστo είναι το vicmall.

Έχει πέσει πολύ η ισοτιμία ευρώ/δολλάριο αλλά θα σου έλεγα να δεις:

http://www.to2c.com/jiayu-s3-3gb-ram-16gb-rom.html Jiayu s3 στα 215~

http://www.to2c.com/lenovo-vibe-x2-2gb-ram-16gb-rom.html Lenovo 215~

Αλλά να φανταστώ ξέρεις οτί το G2 το φθηνό που μάλλον θέλεις να αγοράσεις δεν παίρνει κάρτα SD...

Μειονεκτήματα: Κινέζικου. εγγύηση

G2. Δεν παίρνει SD.

ΥΓ. Το μαγαζί είναι ενδεικτικό γιατί είναι αξιόπιστο και έχει καλές τιμές.. Άλλo αξιόπιστo είναι το vicmall.

Το x2 το εχω αποκλεισει ήδη λόγω μικρής μπαταρίας, και το s3 λόγω βάρους, αλλά βλέπω ότι για το 2ο μάλλον είχα κάνει λάθος και είναι πιο ελαφρυ. Ενδιαφέρον...

**Δεν είχα δει το πόσο μεγαλύτερο είναι σε διαστάσεις όμως!

Edited by ThunderGod
διπλο ποστ

Πάρε το LG G2 και μη ψάχνεσαι από Κίνα.

Εξαιρετική συσκευή και θα χεις και το κεφάλι σου ήσυχο....;)

Εξάλλου η ισοτιμία δολλαρίου-ευρώ δε συμφέρει πλέον για αγορές από Κίνα και το Lg g2 το βρίσκεις πλέον στην Ελλάδα στα 240 ευρώ.

Θα διαφωνήσω, παρότι τελικά είμαι από χθες κάτοχος ενος g2 32gb! :-) Αν ψάχνεται κάποιος για κινητό κάτω απο 150ευρω θεωρώ μονόδρομο την Κίνα, όπως και αν θέλει οθόνες 5,5 ιντσών.

Θα διαφωνήσω, παρότι τελικά είμαι από χθες κάτοχος ενος g2 32gb! :-) Αν ψάχνεται κάποιος για κινητό κάτω απο 150ευρω θεωρώ μονόδρομο την Κίνα, όπως και αν θέλει οθόνες 5,5 ιντσών.

Ακριβώς. κάτω από 150 βρίσκεις ανώτερα κινητά από οτι στην Ελλάδα. Ειδικά σε μεσαία προς υψηλή κατηγορία που είναι και η πιο απαιτητική

TQi™ 2.4GHz Transmitter and 5-Channel Receiver

Extended chassis, heavy-duty chassis braces, and transmission skid plate

Πάρε το LG G2 και μη ψάχνεσαι από Κίνα.

Εξαιρετική συσκευή και θα χεις και το κεφάλι σου ήσυχο....;)

Εξάλλου η ισοτιμία δολλαρίου-ευρώ δε συμφέρει πλέον για αγορές από Κίνα και το Lg g2 το βρίσκεις πλέον στην Ελλάδα στα 240 ευρώ.

lg g2 240 ευρω;;; απο Ελλαδα;

Το μπάτζετ του παιδιού που άνοιξε το θέμα είναι τα 200 ευρώ...μπορεί να ανέβει λίγο και να χει το κεφαλι του ήσυχο.

Ανώτερα κινητά από κίνα μπορείς να βρεις, πάνω από τα 250 ευρώ, όμως χωρίς εγγύηση (γιατί εγγύηση δεν είναι να σου κάτσει στραβή και να σου πάρει 3 μήνες χωρίς συσκευή μέχρι να συνεννοηθείς με τους Κινέζους,να το στείλεις, να το δουν, να ξανασυνεννοηθείς και αν στο τέλος βρεθεί δίαυλος επικοινωνίας ή να σου το φτιάξουν ή να σου στείλουν άλλη συσκευή), χωρίς service και όλα τα ρίσκα από μια τέτοια αγορά.

Με 150 από Κίνα δε μπορείς να βρεις ούτε σε μεσαία, πόσο δε μάλλον περισσότερο σε υψηλής κατηγορίας κινητό.

Βέβαια ο καθένας έχει τα κριτήρια του, ζυγίζει τις επιλογές του και αποφασίζει.

Καλή φώτιση εύχομαι όπως και να χει....:)

Η Ελλάδα εξάλλου είναι γεμάτη με Κινέζικα μαγαζιά με ρούχα.....μιας χρήσης.....:X

Υ.Γ. για να μην τα ξαναγράφω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408589&page=2

Edited by demakhs

Ακριβώς. κάτω από 150 βρίσκεις ανώτερα κινητά από οτι στην Ελλάδα. Ειδικά σε μεσαία προς υψηλή κατηγορία που είναι και η πιο απαιτητική

μεσαία ναι... ίσως, υψηλή ούτε για αστείο εκεί από 250 ξεκινάς και αν(για σώστες συσκευές μιλάω πάντα και όχι τσουβάλι με specs και ποιότητα 0), και εγώ αγοράζω από κινα, να μην λέμε όμως παραλογιες (τώρα έχω το mate 7 dual 32 gb αγορασμένο από την Κίνα (έχω σκάσει 500 ευρώ) και είναι ότι καλύτερο είχα μέχρι τώρα