mobilemaniac Δημοσιεύτηκε November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 17, 2004 Χαιρετω ολα τα παιδια και ζητω την βοηθεια σας. Στο φορητο που εχω περασα τα Windows ME.(ειχα τα 2000) Το προβλημα που εχω ειναι οτι οταν ενεργοποιω τις υπερυθρες στο κινητο μου NOKIA 6600 δεν πετυχαινω συνδεση ενω με τα 2000 που ειχα αυτοματα μολις ενεργοποιουσα τις υπερυθρες πετυχαινα συνδεση κινητου με φορητο.Τι φταιει θελει καμια ρυθμιση στα win me?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mobilemaniac (17 Νοέ. 2004 , 13:11) Χαιρετω ολα τα παιδια και ζητω την βοηθεια σας. Στο φορητο που εχω περασα τα Windows ME.(ειχα τα 2000) Το προβλημα που εχω ειναι οτι οταν ενεργοποιω τις υπερυθρες στο κινητο μου NOKIA 6600 δεν πετυχαινω συνδεση ενω με τα 2000 που ειχα αυτοματα μολις ενεργοποιουσα τις υπερυθρες πετυχαινα συνδεση κινητου με φορητο.Τι φταιει θελει καμια ρυθμιση στα win me?Ευχαριστω Αν και δεν έχω φορητό (γνωρίζω βέβαια ότι ενεργοποιούνται αυτόματα) θα σου έλεγα μήπως φταίει το ότι ο driver που είχε ο φορητός σου και υποστήριζε τις υπέρυθρες ήταν συμβατός για παράθυρα του 200 μόνο και όχι τα παράθυρα ΜΕ. Οπότε δοκίασε να εγκαταστήσεις κάποιον άλλο οδηγό ιδανικό για τα ΜΕ. Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Ένα θα πω... Εκάνες μεγάλο λάθος που πέρασες απο win2000 σε winMe.. Πίστεψέ με, είναι τα χειρότερα win και απορώ πώς άντεξα 2 χρόνια με αυτά.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts