astreapower Δημ. March 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Αφού ξαναέχεις προβλήματα πήγαινε το πάλι στο σερβις.Για τις παρτίδες δεν ξέρω,εγώ με 403 δεν έχω κανένα πρόβλημα σε οτιδήποτε. το gps πως το βλέπεις εσυ φίλε μ; έχεις προβληματα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 το gps πως το βλέπεις εσυ φίλε μ; έχεις προβληματα ; Δεν δουλεύω καθημερινά gps,αλλά μια στο τόσο,όμως όποτε το χρησιμοποίησα δούλευε όπως έπρεπε.Έχουν αναφερθεί όμως προβλήματα με gps κυρίως στις πολύ παλιές παρτίδες πχ του 2013. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astreapower Δημ. March 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Δεν δουλεύω καθημερινά gps,αλλά μια στο τόσο,όμως όποτε το χρησιμοποίησα δούλευε όπως έπρεπε.Έχουν αναφερθεί όμως προβλήματα με gps κυρίως στις πολύ παλιές παρτίδες πχ του 2013. κατάλαβα... εάν όμως έχει πρόβλημα η συσκευή δεν με καλύπτει η εγγύηση; επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος πχ στο κάιζερ που θα παω να το πάρω να δω τι έτους είναι η συσκευή μ και αν είναι παλιό να του πω να μου δώσει κάποιο άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 κατάλαβα... εάν όμως έχει πρόβλημα η συσκευή δεν με καλύπτει η εγγύηση; επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος πχ στο κάιζερ που θα παω να το πάρω να δω τι έτους είναι η συσκευή μ και αν είναι παλιό να του πω να μου δώσει κάποιο άλλο; Γιατί να μην σε καλύπτει η εγγύηση?Αν έχεις και doa,το επιστρέφεις και σου δίνουν άλλη συσκευή.Για τις παρτίδες,όπως έγραψα έγω και ένας φίλος πιο πάνω,403 είναι τρίτος μήνας του 14,406 είναι έκτος μήνας του 14 κτλ...Οπότε για να πάρεις καινούργια παρτίδα του 15' πρέπει να είναι 501,502 ή 503.Αυτους τους αριθμούς προφανώς τους γράφει πάνω στο κουτί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Βάλε λιγα ακόμα αν έχεις τη δυνατότητα και πάρε το Ζ2 !άψογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 @astreapower , με το gps θα σου πω το εξης παράδειγμα. Με το gps test στο παράθυρο του σπιτιου μου εβλεπε 1 αντε δυο δορυφορους. Το s5 μου στο ιδιο σημείο βρίσκει 5-6. πρακτικά, το παρατητησα οταν όντας σε αμαξι το στιγμα πεταγοταν δεξια αριστερά πιο συχνα αποτι ειναι το φυσιολογικο. Για το σημα δεν ενοχληθηκα ιδιαιτερα, απλως ηταν καποιεε φορές σε no signal που δε πολυδικαιολογουταν. Εμενα ηταν παρτιδα του καλοκαιριού του 14. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Αφού ξαναέχεις προβλήματα πήγαινε το πάλι στο σερβις.Για τις παρτίδες δεν ξέρω,εγώ με 403 δεν έχω κανένα πρόβλημα σε οτιδήποτε. Την τελευταία φορά έμεινα μια βδομάδα χωρίς τηλέφωνο. Δεν μπορώ να το ξανακάνω. Το έχω παρατήσει πλέον το ζήτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astreapower Δημ. March 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Βάλε λιγα ακόμα αν έχεις τη δυνατότητα και πάρε το Ζ2 !άψογο το έχεις φίλε μ; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί να μην σε καλύπτει η εγγύηση?Αν έχεις και doa,το επιστρέφεις και σου δίνουν άλλη συσκευή.Για τις παρτίδες,όπως έγραψα έγω και ένας φίλος πιο πάνω,403 είναι τρίτος μήνας του 14,406 είναι έκτος μήνας του 14 κτλ...Οπότε για να πάρεις καινούργια παρτίδα του 15' πρέπει να είναι 501,502 ή 503.Αυτους τους αριθμούς προφανώς τους γράφει πάνω στο κουτί. κτλβα θα το κοιτάξω τότε.. βσκ είμαι ανάμεσα σε αυτα τα δύο το g2 μου αρέσει πολυ εμφανισιακα απλά υστερεί στο σήμα που το χρειάζομαι το z2 δεν είναι ωραίο απλά +1 giga ram και αδιάβροχο με προδιαθέτουν θετικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 το έχεις φίλε μ; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κτλβα θα το κοιτάξω τότε.. βσκ είμαι ανάμεσα σε αυτα τα δύο το g2 μου αρέσει πολυ εμφανισιακα απλά υστερεί στο σήμα που το χρειάζομαι το z2 δεν είναι ωραίο απλά +1 giga ram και αδιάβροχο με προδιαθέτουν θετικά Δεν το έχω αλλά το χωρίς δει πολλές φορες και έχω διαβάσει τα καλυτερα! Και σκέφτομαι και γω ν το αγοράσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wendigo Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Το Ζ2 πολύ καλό, αλλά να μην ήταν τόσο άσχημο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astreapower Δημ. March 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Το Ζ2 πολύ καλό, αλλά να μην ήταν τόσο άσχημο.... ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.. αυτό με κρατάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Το Ζ2 πολύ καλό, αλλά να μην ήταν τόσο άσχημο.... Άσχημο? Φιλέ μου αυτό είναι τελείως υποκείμενικο!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astreapower Δημ. March 30, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 δεν το λες και τέρας ομορφιας :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts