Jump to content

βοήθεια για αγορά κινητού μέχρι 250-300

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφού ξαναέχεις προβλήματα πήγαινε το πάλι στο σερβις.Για τις παρτίδες δεν ξέρω,εγώ με 403 δεν έχω κανένα πρόβλημα σε οτιδήποτε.

το gps πως το βλέπεις εσυ φίλε μ; έχεις προβληματα ;

το gps πως το βλέπεις εσυ φίλε μ; έχεις προβληματα ;

Δεν δουλεύω καθημερινά gps,αλλά μια στο τόσο,όμως όποτε το χρησιμοποίησα δούλευε όπως έπρεπε.Έχουν αναφερθεί όμως προβλήματα με gps κυρίως στις πολύ παλιές παρτίδες πχ του 2013.

Δεν δουλεύω καθημερινά gps,αλλά μια στο τόσο,όμως όποτε το χρησιμοποίησα δούλευε όπως έπρεπε.Έχουν αναφερθεί όμως προβλήματα με gps κυρίως στις πολύ παλιές παρτίδες πχ του 2013.

κατάλαβα... εάν όμως έχει πρόβλημα η συσκευή δεν με καλύπτει η εγγύηση; επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος πχ στο κάιζερ που θα παω να το πάρω να δω τι έτους είναι η συσκευή μ και αν είναι παλιό να του πω να μου δώσει κάποιο άλλο;

κατάλαβα... εάν όμως έχει πρόβλημα η συσκευή δεν με καλύπτει η εγγύηση; επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος πχ στο κάιζερ που θα παω να το πάρω να δω τι έτους είναι η συσκευή μ και αν είναι παλιό να του πω να μου δώσει κάποιο άλλο;

Γιατί να μην σε καλύπτει η εγγύηση?Αν έχεις και doa,το επιστρέφεις και σου δίνουν άλλη συσκευή.Για τις παρτίδες,όπως έγραψα έγω και ένας φίλος πιο πάνω,403 είναι τρίτος μήνας του 14,406 είναι έκτος μήνας του 14 κτλ...Οπότε για να πάρεις καινούργια παρτίδα του 15' πρέπει να είναι 501,502 ή 503.Αυτους τους αριθμούς προφανώς τους γράφει πάνω στο κουτί.

@astreapower , με το gps θα σου πω το εξης παράδειγμα. Με το gps test στο παράθυρο του σπιτιου μου εβλεπε 1 αντε δυο δορυφορους. Το s5 μου στο ιδιο σημείο βρίσκει 5-6.

πρακτικά, το παρατητησα οταν όντας σε αμαξι το στιγμα πεταγοταν δεξια αριστερά πιο συχνα αποτι ειναι το φυσιολογικο.

Για το σημα δεν ενοχληθηκα ιδιαιτερα, απλως ηταν καποιεε φορές σε no signal που δε πολυδικαιολογουταν.

Εμενα ηταν παρτιδα του καλοκαιριού του 14.

Αφού ξαναέχεις προβλήματα πήγαινε το πάλι στο σερβις.Για τις παρτίδες δεν ξέρω,εγώ με 403 δεν έχω κανένα πρόβλημα σε οτιδήποτε.

Την τελευταία φορά έμεινα μια βδομάδα χωρίς τηλέφωνο. Δεν μπορώ να το ξανακάνω. Το έχω παρατήσει πλέον το ζήτημα.

Βάλε λιγα ακόμα αν έχεις τη δυνατότητα και πάρε το Ζ2 !άψογο

το έχεις φίλε μ;

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γιατί να μην σε καλύπτει η εγγύηση?Αν έχεις και doa,το επιστρέφεις και σου δίνουν άλλη συσκευή.Για τις παρτίδες,όπως έγραψα έγω και ένας φίλος πιο πάνω,403 είναι τρίτος μήνας του 14,406 είναι έκτος μήνας του 14 κτλ...Οπότε για να πάρεις καινούργια παρτίδα του 15' πρέπει να είναι 501,502 ή 503.Αυτους τους αριθμούς προφανώς τους γράφει πάνω στο κουτί.

κτλβα θα το κοιτάξω τότε.. βσκ είμαι ανάμεσα σε αυτα τα δύο το g2 μου αρέσει πολυ εμφανισιακα απλά υστερεί στο σήμα που το χρειάζομαι το z2 δεν είναι ωραίο απλά +1 giga ram και αδιάβροχο με προδιαθέτουν θετικά

το έχεις φίλε μ;

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

κτλβα θα το κοιτάξω τότε.. βσκ είμαι ανάμεσα σε αυτα τα δύο το g2 μου αρέσει πολυ εμφανισιακα απλά υστερεί στο σήμα που το χρειάζομαι το z2 δεν είναι ωραίο απλά +1 giga ram και αδιάβροχο με προδιαθέτουν θετικά

Δεν το έχω αλλά το χωρίς δει πολλές φορες και έχω διαβάσει τα καλυτερα! Και σκέφτομαι και γω ν το αγοράσω!

Το Ζ2 πολύ καλό, αλλά να μην ήταν τόσο άσχημο....

ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.. αυτό με κρατάει