fertis Δημοσιεύτηκε March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 8, 2015 Καλησπέρα, είμαι κάτοχος ένος cubot s200 και θα το δώσω σε ένα φίλο για το πρόβλημα που μου έβγαλε με το gps. Προσανατολίζομαι στην αγορά άλλου κινέζου μέχρι 150 ευρώ, το οποιό με ενδιαφέρει να έχει τα παρακάτω: 5 ίντσο. Dual Sim Android-που να μην μασάει πουθενά με apps κλπ Καλή μπαταρία(το s200 κρατούσε μια μέρα άνετα με ανοιχτά data-τρελή γενικότερα χρήση) Σχετικά καλή φωτογραφική(δεν είμαι κανένας expert σε αυτό, όμως το s200 έβγαζε καλές) Αν είναι κάτι το δοκιμασμένο, θα ήμουν πιο ικανοποιημένος μιας και το πρώτο μου κινέζικο το έκανα προπαραγγελία και δεν είχε δοκιμαστεί, οπότε και απογοητεύτηκα με το GPS. Κάθε πρόταση δεκτή, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 απ' ότι βλέπω, μυαλό δεν βάζεις... πάλι Κινέζο με 150 ψάχνεις...συγγνώμη αλλά τα θέλει ο κω..ς σου!!! :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 xiaomi redmi 2,redmi note,nubia z5s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 δες reviews για p3000s Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 ΖΤΕ V5 red bull 2/8 125 Ε Ολοκληρη ομαδα εδω μεσα που το εχει ξετιναξει Καλο GPS,camera,επςξεργαστης Δεν κολλαει 5 ιντσες ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Super GPS....... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Δες και το Kingzone N3 Plus. Ο προκατοχος του, το απλο N3, πρεπει να αποδειχτηκε αξιοπιστο, οποτε και αυτο γιατι οχι. Τα specs του ισως ειναι τα καλυτερα που θα βρεις σε smartphone αυτης της τιμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Καλή τιμή αλλά δεν είναι λίγο μικρός ο 400άρης για την σήμερον ημέρα; Δεν είναι καλύτεορ να πας στην 65* της mediatek? Με λίγα ευρώ παραπάνω; ειναι καλός για να κανεις πολλά πραγματα δε βαζει φωτια, αλλα υεραρκετος για το 90% των απαιτησεων ειναι και τα 2 gb RAM, υποστηριξη εδώ μέσα, custom \roms-custom recovery, smoothing φοβερο από τα παιδια εδω μεσα κτλ κτλ σαν ενα MOTO G 70 ευρα φτηνοτερο Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Ποιον MTK θα διάλεγε για πραγματική αντιστοίχιση; Όχι antutu αλλά ουσία; Δεν αναφέρομαι σε support αλλά καθαρά χρήση και επιδόσεις Δεν ξερω, αλλα το ZTE V5 ειναι πολύ δοκιμασμενη και αξιοπιστοτατη ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΑΤΗ επιλογη (120 ευρα πανω κατω) Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosZw Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Elephone p6000 64bit και καλή αυτονομια Παράθεση iPhone 6 64GB Jailbroken Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Εγώ μόλις παρήγγειλα το ZTE v5 red bull 2/8 giga 117 ευρώ από minideal,διάβασα πως έχει παρά πολύ καλό GPS χωρίς να χάνει το στίγμα κατά την διάρκεια της διαδρομής και απ'οτι κατάλαβα αυτό οφείλεται στον Qualcomm επεξεργαστή που έχει και πολύ σημαντικό για εμένα υποστηρίζει το πρότυπο glonass το GPS :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltus Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Εγώ μόλις παρήγγειλα το ZTE v5 red bull 2/8 giga 117 ευρώ από minideal,διάβασα πως έχει παρά πολύ καλό GPS χωρίς να χάνει το στίγμα κατά την διάρκεια της διαδρομής και απ'οτι κατάλαβα αυτό οφείλεται στον Qualcomm επεξεργαστή που έχει και πολύ σημαντικό για εμένα υποστηρίζει το πρότυπο glonass το GPS :D Τρελό εργαλείο το Red Bull από τα καλύτερα που έχουν περάσει τα χέρια μου. Καλή επιλογή :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fertis Δημ. March 10, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Θα παραγγείλω το ZTE. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Θα παραγγείλω το ZTE. Ευχαριστώ. Παρτο από minideal το έχουν 117 ευρώ το 2/8 giga είναι η φθηνότερη τιμή αυτή την στιγμή απο όλα τα κινεζομαγαζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KNZ_DevGroup Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Καλησπέρα, είμαι κάτοχος ένος cubot s200 και θα το δώσω σε ένα φίλο για το πρόβλημα που μου έβγαλε με το gps. Προσανατολίζομαι στην αγορά άλλου κινέζου μέχρι 150 ευρώ, το οποιό με ενδιαφέρει να έχει τα παρακάτω: 5 ίντσο. Dual Sim Android-που να μην μασάει πουθενά με apps κλπ Καλή μπαταρία(το s200 κρατούσε μια μέρα άνετα με ανοιχτά data-τρελή γενικότερα χρήση) Σχετικά καλή φωτογραφική(δεν είμαι κανένας expert σε αυτό, όμως το s200 έβγαζε καλές) Αν είναι κάτι το δοκιμασμένο, θα ήμουν πιο ικανοποιημένος μιας και το πρώτο μου κινέζικο το έκανα προπαραγγελία και δεν είχε δοκιμαστεί, οπότε και απογοητεύτηκα με το GPS. Κάθε πρόταση δεκτή, ευχαριστώ. Θα σου πρότεινα το P2000 απο εδω.. http://www.coolicool.com/Promotions/spring-clearance.html Παράθεση Gamer-Newbie Developer :) -Xperia E1, Samsung Galaxy Y Duos (Rooted&custom rom),Xperia X10 mini και προσεχώς THL T6 PRO και Meizu MX4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Αυτό που προτείνεις, παίζει στην 850ρα και όχι στην 900ρα συχνότητα που παίζει το 3G στην Ελλάδα---> θα υπολειτουργεί....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 το redmi 2 2gb εχει 153 ευρω 4.7" οθονη ομως αλλα δεν εχει μεγαλη διαφορα απο 5" http://www.minideal.net/xiaomi-redmi-2-red-rice-2-4g-fdd-lte-msm8916-quad-core-2gb-ram-16gb-rom-dual-sim-white.html zte v5 redbull 130 ευρω http://www.minideal.net/zte-v5-red-bull-3g-smartphone-snapdragon-msm8226-quad-core-2gb-8gb-13-0mp-android-4-2-wcdma.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Το redmi δεν έχει την 800ρα που θα κινηθεί το 4G στην Ελλάδα ενώ το zte δεν έχει ούτε την 900ρα του 3G ούτε την 800ρα του 4G! :blink: :wacko: :cry: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Το redmi δεν έχει την 800ρα που θα κινηθεί το 4G στην Ελλάδα ενώ το zte δεν έχει ούτε την 900ρα του 3G ούτε την 800ρα του 4G! :blink: :wacko: :cry: :lol: :lol: TO ZTE kαλύπτει προε ωρας ανετα τις αναγκες σε 3G εν ελλαδι ακομα....... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts