andrikosBO Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xenbast (29 Δεκ. 2004 , 16:46) 256 δέχεται , δεν υπάρχει στην αγορά, ο κλέφτης Γερμανός δίνει με 43ε την 128 που μπορείς να πάρεις με 30ε απο το φωτοαγορά στουρναρα το 980 έχει bluetooth αλλά δεν είναι ενεργοποιημένο, το 975 όμως που δεν είναι voda live το έχει φανερό! γι αυτό περιμένω το 975!, να πετάξουμε το voda live και να ανάψουμε το μπλέδόντι! δηλαδή οι τιμές που είναι εδώ είναι άθλιες ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 παναγία βόηθα! Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 pantos mporei to 975 na einai kanoniki ekdosi alla san sxedio protimo v980... Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. December 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2004 συμφωνώ, το 980 έχει το μαύρο που το κάνει πιό όμορφο, αλήθεια, δεν ήρθε η ώρα να γίνει sticky το θέμα; το κινητάκι και δημοφιλής ήδη είναι και πουλάει πολύ και αξιόλογο είναι! Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrikosBO Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Καλημέρα. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Μια ερώτηση. Μπορεί κανείς να μου πει τις ρυθμίσεις MMS CosmOTE ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Ποιες οι διαφορες απο το C980, περα απο την εξωτερικη εμφανιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 καλυτερη μπαταρια και οτι το C980 ειναι και υπερυθρες.Επισης στο σαιτ της η βοντα λεει οτι το C980 εχει καμερα 1 μεγκαπιχελς αν και προσωπικα δεν το πολυπιστευω γιατι η καμερα εχει την ιδια αναλυση με το βε980. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrikosBO Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andrikosBO ( 4 Ιαν. 2005 , 12:29) Καλημέρα. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Μια ερώτηση. Μπορεί κανείς να μου πει τις ρυθμίσεις MMS CosmOTE ; Ευχαριστώ κανείς; :confused: επίσης που μπορώ να βρω καλώδιο για το εν λόγω κινητό και πόσο κοστίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andrikosBO ( 6 Ιαν. 2005 , 14:51) κανείς; :confused: επίσης που μπορώ να βρω καλώδιο για το εν λόγω κινητό και πόσο κοστίζει; apo oti exei eipothei einai to idio poy einai kai gia to v600.. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 είναι το ίδιο με του 600, πέρνα το mobilephone tools,live update απαραίτητα σε έκδοση 3.19ε1, τρέξε το πρόγραμμα , κάρφωσε στη θύρα το κινητό όταν στο ζητήσει το πρόγραμμα και θα περάσει αυτό τους απαραίτητους οδηγούς. Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrikosBO Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 το mobilephone tools απο που μπορώ να το κατεβάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 http://coma.fsb.hr/motorola/ super ο Κροάτης! μην ξεχάσεις το live update! Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Λοιπόν έχω ένα πρόβλημα με το V980 μου. Όταν τρέχω κάποια Java εφαρμογή, σβήνει αμέσως ο φωτισμός της οθόνης κι έτσι το βράδυ δεν μπορώ να δω τίποτα... Το θέμα είναι ότι στις "Επιλογές Java" έχω ρυθμίσει "Φωτισμός Εφαρμογής: Ναι" Παίζει κάποιο πρόβλημα με το λογισμικό της συσκευής ή πρέπει να πειράξω κάποια άλλη ρύθμιση; Το έχει κι άλλος αυτό το πρόβλημα; Το κινητό το πήρα 29 Δεκ. και έχει έκδοση λογισμικού: R24_U_80.2E.27.01P Κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό (ιδιαίτερα όταν έχω το μενού στα Αγγλικά και όχι στα Ελληνικά...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrikosBO Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Για να κάνω Update πρέπει να τρέξω το πρόγραμμα σωστά; Όμως όταν το τρέχω μου ζητάει να συνδέσω το κινητό. Τι κάνω; edit : μόλις διαπίστωσα οτι πρέπει να το κάνω register, σωστά; Τιποτα free δεν υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrikosBO Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 επίσης στο μενου - setup δεν υπάρχει η επιλογή Live Update, παρά στο Help - το Update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Tomorrow ( 5 Ιαν. 2005 , 13:13) καλυτερη μπαταρια και οτι το C980 ειναι και υπερυθρες.Επισης στο σαιτ της η βοντα λεει οτι το C980 εχει καμερα 1 μεγκαπιχελς αν και προσωπικα δεν το πολυπιστευω γιατι η καμερα εχει την ιδια αναλυση με το βε980. exei to C980 yperythres? alhthia? :wacko: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cyberbop ( 9 Ιαν. 2005 , 14:33) exei to C980 yperythres? alhthia? :wacko: rotisa st katastima vodafone kai etsi moy eipan. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xenbast (30 Δεκ. 2004 , 02:35) ουσιαστικά περιμένουμε να κυκλοφορήσει το 975, να πλημμυρίσουν τα φόρουμ έξω με flash / flex files, να τολμήσουν μερικοί να φλασάρουν τα 980 τους και όλα θα πάρουν το δρόμο τους... πάντως, ψώνισα ένα καλωδιάκι μούρλια από ένα τελειωμένο μαγαζί στην οδό Πατούσα (χαχαχα) τέλος Σολωμού απέναντι από το ΙΚΑ με 20ε, ούτε το κωλοsoftware mobileaction ούτε τίποτα... τελικα παιδια κανενα νεο για ξεκλειδωμα του μπλε δοντιου? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xenbast ( 7 Ιαν. 2005 , 09:35) http://coma.fsb.hr/motorola/ super ο Κροάτης! μην ξεχάσεις το live update! το κατεβασα και εγω παιδια αλλα οταν παω να το ανοιξω μου λεει οτι ειναι αγνωστης φορμας ή οτι το αρχειο καταστραφηκε :cry: και ειναι και μεγαλο μαλιστα τι γινεται τελικα? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 λοιπόν, όντως το mpt από τον Κροάτη, δεν δίνει τη δυνατότητα του Live update, εγώ εγκατέστησα το mpt που είχε μέσα το καλώδιο που αγόρασα και έκανα μέσω αυτού liveupdate.. όσον αφορά το bluetooth, στα supported devices του mpt 319e1 είδα μία συσκευή v980 & μία v980 bt... μήπως αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν 2 μοντέλα...ενα πετσοκομένο (voda live) και ένα κομπλέ; ξέρω γω ρε μάγκες... το mpt πάντως είναι χάλι μαύρο... κολλάει συχνά, συγχρονίζει μόνο τους 12 χαρακτήρες του first+last name sto syncronization κλπκλπκλπ έχετε τε το νου σας στο mobileaction.com που όπως μου παν από voda σύντομα θα βγάλει πρόγραμμα και για το v980... ελπίζω να βοήθησα Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrikosBO Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 παιδιά έχω το εξής πρόβλημα με το 980 : Μερικές φορές όταν απαντάω σε μια εισερχόμενη κλήση, είτε όταν παίρνω εγώ τηλέφωνο κάπου, δεν μπορούν να με ακούσουν. Αυτό δε γίνεται συνεχώς (τυχαίνει όμως αρκετά συχνά) και συνήθως λύνεται όταν ενεργοποιώ και αμέσως μετά απενεργοποιώ την ανοιχτή ακρόαση. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι ανάλογο; Τι να κάνω; Μήπως φταίνε οι ρυθμίσεις δικτύου (2G Cosmote). Έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 bre paidia poly nekra gia milate agorasa shmera kalodio apo vodafone shop (MA-8850) bebaia den grafei gia v-980 alla moy eipane oti kanei ki gi ayto alla den brisko toys driver moy eipan na psakso sto site ths etairias alla den brhka kati oyte ths motorola mipos mporei kapoios na boh8hsei? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 bre paidia poly nekra gia milate agorasa shmera kalodio apo vodafone shop (MA-8850) bebaia den grafei gia v-980 alla moy eipane oti kanei ki gi ayto alla den brisko toys driver moy eipan na psakso sto site ths etairias alla den brhka kati oyte ths motorola mipos mporei kapoios na boh8hsei? Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ φίλε μου... Οι drivers θα έπρεπε να υπάρχουν στο site mobileaction.com που αναγράφεται πάνω στη συσκευασία, αλλά δεν έχουν ανεβεί ακόμα! Όταν πήρα στην εξυπηρέτηση (13830) πριν από δύο βδομάδες γι'αυτό το θέμα, μου είχανε πει ότι θα ανέβαιναν "σε λίγες ημέρες" και ακόμα έχουν περάσει δύο εβδομάδες και δεν έχουν ανεβεί οι drivers και το καλώδιο μου είναι άχρηστο! Το θέμα είναι ότι θα έπρεπε να το ξέρουν αυτό στα μαγαζιά και να μην σου πουλάνε το καλώδιο ως συμβατό με το κινητό σου! Ακόμα ένα θέμα με το 980 μου. Την Πέμπτη το βράδυ, το κινητό αρνιότανε πεισματικά να φορτίσει! Παρασκευή πρωί πάω στο service της Motorola και χωρίς να το κοιτάξουνε καθόλου μου είπανε ότι αφού έχω λιγότερο από 20 ημέρες που το αγόρασα, θα μου το αντικαταστήσουνε άμεσα. Πράγμα που έκαναν. Απλά χρειάστηκε να πάω στο Χαϊδάρι όπου είναι το κεντρικό service και όπου μέσα σε 10 λεπτά, πήρανε το παλιό τηλέφωνο και τον φορτιστή και μου δώσανε καινούρια! Μπράβο στην εξυπηρέτηση της Motorola! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_krom Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 paidia kalisppera,eimai kainourios sto site an k palios sta motorola.ehw k egw ena v980 k akrivws epidi ehw to idio provlima me kalwdio tha ithela na mpou pei an kserei kaneis kapoio dwren site gia download programatwn i games kateutheian sto kin.please!egw vrika kapoia psahnontas mesa apo to kin. k apo to google giati i vodafone prosferei dwrean tin ploigisi mesa apo to kin.pisteuw na to kserete alla einai ola gia motorola v525 c350 k alla k den trehoun apolita kala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoguru Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Gia to Bluetooth sto V980...Yparxei Bluetooth module sto thlefono kai den einai energopoihmeno apo to software gia na kraththei h timh xamhlh. Oso gia paixnidia ena einai to site: http://www.gameloft.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts