apos_m28 Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 πονεμένη ιστορία!αστο... μία φίλη με β980 εχει λάβει ενα μυνημα απο την αδερφή της απο το εξωτερικο και μπαινοντας να το διαβασει σβηνει το κινητο χανονται τα γράμματα & κανει σαν ρεσταρτ.τι λετε?? to kanei sinexeia? an nai as dokimasei mia oliki epanafora . an den strwsei na to paei gia service :X Παράθεση Ποτέ μην διαπληκτίζεσαι με εναν χαζό , θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω πείρας.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
live4music Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 egw exo ton card reader ginete kai apo eki etsi?mbori kapios na mou eksigisi ligo kalitera giati den poli katalava?etsi gia na exo mia idea thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Λοιπόν, μίλησα σήμερα με το 13830 για τα προβλήαματα που αντιμετωπίζω με το δίκτυο τρίτης γενιάς στο οποίο ακόμα και αν έχω φουλ σήμα δεν μπορώ να κάνω κλήσεις (call failed) και όταν με καλούν ακούγεται "ο συνδρομητής που καλέσατε έχει πιθανόν το τηλέφωνό του απενεργοποιημένο"! Από την vodafone με παρέπεμψαν στη Motorola, από όπου και μου είπαν να πάω το τηλέφωνο για αναβάθμιση λογισμικού. Έχω την έκδοση 01Ρ, η αναβάθμιση θα βοηθήσει πράγματι ή είναι πρόβλημα του δικτύου της vodafone και απλά ρίχνουν το βάρος στη Motorola; Επίσης με την αναβάθμιση θα σβηστούν από το κινητό φωτογραφίες, τραγούδια και παιχνίδια; Και τέλος, θα φτιαχτεί επιτέλους αυτό το bug με το ξυπνητήρι που δεν λειτουργέι όταν το κινητό είναι κλειστό και δεν φορτίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Επίσης με την αναβάθμιση θα σβηστούν από το κινητό φωτογραφίες, τραγούδια και παιχνίδια? άμα δέν τα αποθηκεύσης στήν κάρτα,ναί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaounis Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Είχα: SE6026AXXXG5006 R24_U_80.2E.27.O1P 40420000 Έκανα αναβάθμιση στις αρχές του σε : SE6026AXXG510B R24_U_80.2F.63.00.03P 40490000 Το πρόβλημα που αναφέρεις υπήρχε (και συνεχίζει να υπάρχει) αλλά μετα την αναβάθμιση μου συνέβει μόνο μια φορά! :) κατι ειναι και αυτό! Δες παραπάνω post με bugs! Παράθεση "τα γενoνότα δεν έχουν πολικότητα από μόνα τους, η δική μας γνώμη για αυτά είναι που την καθορίζει." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 πάντως κρίμα ρε μάκγες μια χαρά κινητάκι, με ένα σωρό καλούδια να την πατάει από την έλλειψη συνδεσιμότητας και αηδίες τύπου "ξυπνητήρι"... Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos_m28 Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Λοιπόν, μίλησα σήμερα με το 13830 για τα προβλήαματα που αντιμετωπίζω με το δίκτυο τρίτης γενιάς στο οποίο ακόμα και αν έχω φουλ σήμα δεν μπορώ να κάνω κλήσεις (call failed) και όταν με καλούν ακούγεται "ο συνδρομητής που καλέσατε έχει πιθανόν το τηλέφωνό του απενεργοποιημένο"! Από την vodafone με παρέπεμψαν στη Motorola, από όπου και μου είπαν να πάω το τηλέφωνο για αναβάθμιση λογισμικού. Έχω την έκδοση 01Ρ, η αναβάθμιση θα βοηθήσει πράγματι ή είναι πρόβλημα του δικτύου της vodafone και απλά ρίχνουν το βάρος στη Motorola; Επίσης με την αναβάθμιση θα σβηστούν από το κινητό φωτογραφίες, τραγούδια και παιχνίδια; Και τέλος, θα φτιαχτεί επιτέλους αυτό το bug με το ξυπνητήρι που δεν λειτουργέι όταν το κινητό είναι κλειστό και δεν φορτίζει; oti den einai apothikeymeno stin karta tha sbhstei. to oti i 03p beltiwnei kapws ta problimata isxyei . To na xeis full sima kai na min kanei klisi einai periergo .. telos to oti den fortizei den einai bug , einai blabh! steilto gia service kai anefere ola ta problimata pou exeis. Παράθεση Ποτέ μην διαπληκτίζεσαι με εναν χαζό , θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω πείρας.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apxwv Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 εχουμε και λεμε. μολις χθες πηρα και εγω το v980 αλλα ηθελα να παιξω παιχνιδακι. μετα απο ψαξιμο καταφερα και εβαλα τα πρωτα παιχνιδα(κατα ******** του ιντερνετ αν βρειτε τιποτα βαλτε κανα λινκ). η διαδικασια ειναι η εξης.καταρχας το εκανα με καρτ ριντερ(βαριεμια να γραφω στα αγγλικα) 1.βαζουμε την καρτουλα στον ριντερ. 2.στον -Ο υπολογιστης μου- γραφουμε πανω χ:/mobile/kjava (οπου χ το γραμμα του ωταηβερ που ειναι η καρτα)και τοτε θα μπουμε σε ενα "κρυφο" φακελο 3.εκει τοπεθετουμε τα παιχνιδια και βγαζουμε την καρτα 4.ανοιγουμε το κινητο παμε παιχνιδια και παταμε την επιλογη νεα εγκατασταση. πιστευω να ημουνα σαφης καλο παιχνιδι και αν βρειτε κανα καλο στειλτε το ρε παιδια Παράθεση Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση We set the movies in the corner.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaounis Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Symfono apolyta, ligo kalytero software kai einai super kinhtantza!!! (a! e! o!! kai mia IR) Παράθεση "τα γενoνότα δεν έχουν πολικότητα από μόνα τους, η δική μας γνώμη για αυτά είναι που την καθορίζει." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaounis Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 :O To παραπάνω post πάει σε αυτο που έγραψε ο xenbast : "Πάντως κρίμα ρε μάκγες μια χαρά κινητάκι, με ένα σωρό καλούδια να την πατάει από την έλλειψη συνδεσιμότητας και αηδίες τύπου "ξυπνητήρι"..." Παράθεση "τα γενoνότα δεν έχουν πολικότητα από μόνα τους, η δική μας γνώμη για αυτά είναι που την καθορίζει." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 μάγκες ο φωτοαγορά (αρχες στουρναρα, απέναντι απο γραμμη υπολογιστες), εφερε 256μβ τρανσφλας με 39ευρω!!!!!!! Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apxwv Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 ναι μολις το προσεξα αυτο. αυτο και τα Multirama(40Ε μαζι με τη ΦαΠΑ) εχουνε καλες τιμες. στο γερμανος φονιαδες 36Ε η 128mb Παράθεση Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση We set the movies in the corner.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redlemon Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 ρε παιδιά, όλα καλά με το κινητό, τίποτα δεν μου έχει παρουσιάσει, άλλα όταν το αποφασίζει με πετάει έξω από το δίκτυο, ενώ δείχνει φουλ σήμα. Έχω αλλάξει όλους τους συνδυασμούς στις ρυθμίσεις δικτύου και τίποτα. Πρέπει να καταλάβω ότι είμαι εκτός, να το σβήσω (κάθε φορά που είναι εκτός κολλάει στο σβήσιμο και μένει στο goodbye) και να το ξανανάψω, οπότε μπαίνει κανονικά. Διάβασα το forum, αλλού γράφει ότι φταίει ο provider, αλλού το κινητό. Τελικά μήπως να αποφασίσω ότι πρέπει να το ελέγχω κάθε λίγο για το αν είναι στο δίκτυο, ή υπάρχει λύση; αρχίζει και γίνεται λίγο εκνευριστικό. Φοβάμαι λίγο και την αναβάθμιση γιατί τα υπόλοιπα δουλεύουν μιά χαρά. ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Η καλύτερη λύση είναι να το ρυθμίσεις να παραμένει μόνιμα σε δίκτυο δεύτερης γενιάς (900/1800) σε αυτή τη ρύθμιση δεν εμφανίζει κανένα απολύτως πρόβλημα! Όλα τα προβλήματα τα βγάζει όταν το έχεις ρυθμίσει να επιλέγει αυτόματα τον τύπο δικτύου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
live4music Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Η καλύτερη λύση είναι να το ρυθμίσεις να παραμένει μόνιμα σε δίκτυο δεύτερης γενιάς (900/1800) σε αυτή τη ρύθμιση δεν εμφανίζει κανένα απολύτως πρόβλημα! Όλα τα προβλήματα τα βγάζει όταν το έχεις ρυθμίσει να επιλέγει αυτόματα τον τύπο δικτύου...kai pos to kanis auto??kai ego exo to paromio provlima. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos_m28 Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 μάγκες ο φωτοαγορά (αρχες στουρναρα, απέναντι απο γραμμη υπολογιστες), εφερε 256μβ τρανσφλας με 39ευρω!!!!!!! prosoxi! prin agorasete 256.. bebaiwtheite oti kai to 980 ipostirizei ews 256.. giati an kai den eimai sigouros nomizw ipostirizei ews 128.. ! Παράθεση Ποτέ μην διαπληκτίζεσαι με εναν χαζό , θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω πείρας.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos_m28 Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 kai pos to kanis auto??kai ego exo to paromio provlima. stir rithmiseis - diktyo -.. an baleis zwni "eyrwpi-asia" leitourgei mono se 2.5G .. enw me aytomath ,an brei, leitourgei san 3g... tin taxythta synistw na exete "mesaia" wste na min roufaei poli mpataria! Παράθεση Ποτέ μην διαπληκτίζεσαι με εναν χαζό , θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω πείρας.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redlemon Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Βασικά όταν το είχα Ευρώπη-Ασία - Μη αυτόματο - Μεσαία ταχύτητα έβγαζε συνεχώς προβλήματα. Από Δράμα είμαι και δεν νομίζω να καταφέρει και ποτέ να βρει 3G. Μήπως φταίει που είχα και τον τύπο στο Μη αυτόματο; Τώρα το γύρισα σε αυτόματο τύπο με Ζώνη Ευρώπη Ασία κι αν μου το ξαναβγάλει πάμε για αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 2 πραματάκια το 980υποστηρίζει 256 στικάκι γιατί έχω ήδη!!!!!!!!! ευρώπη-ασία-μη αυτόματο-αργή πάει σφαίρα, χωρίς προβλήματα και λίγη σχετικά κατανάλωση μπαταρίας Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaounis Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Εκανά και εγώ τις ρυθμήσεις αυτές για να δούμε... :w00t: Παράθεση "τα γενoνότα δεν έχουν πολικότητα από μόνα τους, η δική μας γνώμη για αυτά είναι που την καθορίζει." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apxwv Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 πηρα και εγω την καρτουλα 256 απο μουλτιραμα.με τα παιχνιδακια εχει βρει κανεις τιποτα? γιατι κατι καλο δεν βρηκα :cry: Παράθεση Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση We set the movies in the corner.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 ναι ρε σούπερ η 256! πετάω καμιά 200αριά wma και ακούω μουσικούλα...και άσε τους άλλους να έχουν 1 κινητό, ενα ipod και ενα ραδιοφωνάκι στις τσέπες τους.... Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apxwv Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 μια ερωτηση οταν βαζω το κινητο να φορτισει ακουγεται ενας περιεργος ηχος πολυ αμιδρα.ακουγεται και σε εσας αν και νομιζω οτι φταει που ειναι μετασχηματιστης ;) Παράθεση Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση We set the movies in the corner.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elmat1 Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 prosoxi! prin agorasete 256.. bebaiwtheite oti kai to 980 ipostirizei ews 256.. giati an kai den eimai sigouros nomizw ipostirizei ews 128.. ! ego pantos milisa me motorola kai moy eipan oti episima ypostirizei mexri 256 kai exoyn dokimasei kai 512 poy paizei men alla anepisima Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos_m28 Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 μια ερωτηση οταν βαζω το κινητο να φορτισει ακουγεται ενας περιεργος ηχος πολυ αμιδρα.ακουγεται και σε εσας αν και νομιζω οτι φταει που ειναι μετασχηματιστης ;) egw pantws den akouw tipota .. Παράθεση Ποτέ μην διαπληκτίζεσαι με εναν χαζό , θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω πείρας.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts