Jump to content

Αλλαγή καλωδίου σε μόνιτορ;

Ezequiel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Enoeis se pio katastima? Den mporw na se voithisw epeidi eimai stin Kypro alla apoti akouw kai eida otan eimoun stis perioxes sas to PLAISIO mporei na einai kalos topos gia autou tou eidous tin allagi..

Έχω εποικοινωνήσει με το εν λόγω κατάστημα αλλά μου είπαν ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο!Ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ezequiel (16 Νοέ. 2004 , 17:31)

Γεια χαρά!Που μπορώ να αλλάξω το καλώδιο από μία οθόνη που πάει στην κάρτα γραφικών;

Γεια σου φίλε μου!

Τι πρόβλημα έχεις και θέλεις να αλλάξεις το καλώδιο της οθόνης σου?

Εξήγησε μας το πρόβλημα σου μήπως δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι τέτοιο

http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg

Τα δείχνει όλα κόκκινα!Αν το κουνήσω πάει να φτιάξει αλλά και πάλι δεν δείχνει τίποτα κανονικά!Δεν έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών δοκιμασμένη η οθόνη και σε άλλο PC!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ezequiel (16 Νοέ. 2004 , 18:04)

Τα δείχνει όλα κόκκινα!Αν το κουνήσω πάει να φτιάξει αλλά και πάλι δεν δείχνει τίποτα κανονικά!Δεν έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών δοκιμασμένη η οθόνη και σε άλλο PC!!!

Γεια σου Ezequiel!

Δεν είναι σίγουρο αν φταίει το καλώδιο της οθόνης σου και θέλει αλλαγή αλλά μήπως έχει κάποιο πρόβλημα η οθόνη σου και όχι το καλώδιο.

Αυτό που σου προτείνω να κάνεις είναι από εκεί που αγόρασες την οθόνη σου να πάρεις τηλέφωνο και να τους πεις το πρόβλημα που έχεις, η σε διαφορετική περίπτωση να πάρεις την εταιρία της οθόνης σου αν υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και να τους πεις το πρόβλημα που έχεις.

Μην επιχειρήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή καλωδίου μόνος σου γιατί μπορεί να ακυρωθεί η εγγύηση της οθόνης σου αν υπάρχει και κατά δεύτερων η προσωπική σου ασφάλεια.

Αν χρειαστείς κάποια βοήθεια σχετικά με το πρόβλημα σου και έχεις και άλλες απορίες εδώ είμαστε.

http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg

Φίλε μου είχα παρόμοιο πρόβλημα, είχε σπάσει ένα πινάκι στο καλώδιο. Εγω την πήγα σε έναν (καλό) τεχνικό που φτιάχνει τηλεοράσεις μαζί με ένα καινούριο καλώδιο vga και μου το άλλαξε.

Την πηγα σε εναν τεχνικο εδω στην γειτονια μου και την ειχε 3 μερες λεγοντας μου οτι περιμενει να φερει μια φισα.

Τελικα δεν θα την φτιαξω αλλα θα παρω καινουργια

εκτος και αν υπαρχει καποιο μαγαζι που μπορειτε να μου προτεινετε στην Αθηνα.

Ευχαριστω

Nα υποθέσω ότι το καλώδιο είναι ενσωματωμένο από την οθόνη; Αγόρασε κι εσύ ένα vga απλό καλώδιο και δωσ'το στον τεχνικό. Δεν πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να αλλαχθεί. Και αν η οθόνη σου είναι σχετικά καλή δε συμφέρει να μην την φτιάξεις και να πάρεις καινούρια..
Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr