billyavl Δημοσιεύτηκε November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 16, 2004 Τι να πει κανείς... Εγω ποτε δεν χρησιμοποιούσα antivirus μονο ένα firewall. Αλλα προχθές αγόρασα και έβαλα το Norton Internet Security 2004. Το αποτέλεσμα? Κόλησσα το Worm "Sasser" και να φανταστείτε πως αναγκαστικα να κάνω ένα τεράστιο update (17ΜΒ) για να απαλλαγώ απο αυτόν. Τελικά, θα πρέπει να αναλογιστεί κανεις αν όλα αυτά τα προγράμματα "προστασίας" μας προστατευουν.... Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Εγω, φιλε, με το Panda Antivirus βρηκα την υγεια μου. Δεν με εχει ενοχλησει ουτε dialer, ουτε σκουληκι ουτε τιποτε αλλο. Και το καλυτερο? δεν χρειαζεσε το firewall! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metal4ever Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 βάλε το kaspersky antirirus μαζί με το service pack 2 και θα βρεις την υγειά σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Γεια χαρα! Εγω παντως με το Firewall ΖοneAlarm εχω το κεφαλι μου υσηχο !!!! Ουτε Virus ουτε τιποτα...!!! Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Φίλε δοκίμασε το Zonealerm With Antivirus! Είναι 2 σε 1...σαν σαμπουάν! Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος billyavl (16 Νοέ. 2004 , 11:13) Τι να πει κανείς... Εγω ποτε δεν χρησιμοποιούσα antivirus μονο ένα firewall. Αλλα προχθές αγόρασα και έβαλα το Norton Internet Security 2004. Το αποτέλεσμα? Κόλησσα το Worm "Sasser" και να φανταστείτε πως αναγκαστικα να κάνω ένα τεράστιο update (17ΜΒ) για να απαλλαγώ απο αυτόν. Τελικά, θα πρέπει να αναλογιστεί κανεις αν όλα αυτά τα προγράμματα "προστασίας" μας προστατευουν.... Το συγκεκριμένο worm εκμεταλλεύεται πρόβλημα ασφάλειας του λειοτυργικού και το update που το διορθώνει είναι απαραίτητο. Υπάρχει και σχετικό topic: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=28046 Αν δεν είχες πρόβλημα παλιότερα, τότε λογικά είχες ενεργοποιημένο το firewall των windows αφού απ'ότι καταλαβαίνω δεν είχες άλλο firewall. Τώρα πως έπαθες αυτή τη ζημιά αφού έβαλες το NIS δεν ξέρω, ίσως κάποια λάθος ρύθμιση ή ίσως μπήκες στο Internet χωρίς κανενός είδους firewall. Δυστυχώς αρκεί ελάχιστος χρόνος για να εμφανιστεί το πρόβλημα αν δεν έχει εγκατασταθεί το διορθωτικό patch ή αν δεν υπάρχει firewall. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts