LELELO Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 (edited) Μου το χει κάνει και μένα μερικές φορές. Τυχαίο είναι. Δοκίμασε να ξαναμπεις στο fb και να την κατεβάσεις πάλι. Το έκανα αλλά πάλι τα ίδια.. δεν ξέρω μήπως φταίει το lookout security που είχε ήδη εγκατεστημένο το κινητό από όταν το πήρα. Στο τάμπλετ εχω το cm security.. Κάποιος καμία άποψη; έχω απεγκαταστήσει το facebook 3 φορές και το έχω ξαναεγκαταστήσει αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω-αποθηκευσω καμία φωτογραφία από χρήστη - φίλο στο facebook. Edited February 16, 2016 by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghio Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Καλησπερα καλοι μου φιλοι. Υπαρχει περιπτωση καποιος να ξερει πως μπορω το μενου του s6 να το κανω κυλιομενο? Δηλαδη προχωρω δεξια αλλαζει οθονη μετα παει επομενη και μετα πισω. Δεν κανει κυκλικο. Εννοω οτι αν ειναι αρχικη οθονη δεν κανει δεξια να παει στην τελευταια επιφανεια. Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Καλησπερα καλοι μου φιλοι. Υπαρχει περιπτωση καποιος να ξερει πως μπορω το μενου του s6 να το κανω κυλιομενο? Δηλαδη προχωρω δεξια αλλαζει οθονη μετα παει επομενη και μετα πισω. Δεν κανει κυκλικο. Εννοω οτι αν ειναι αρχικη οθονη δεν κανει δεξια να παει στην τελευταια επιφανεια. Ευχαριστω πολυ Δεν μπορείς να το κάνεις στο s6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Δεν μπορείς να το κάνεις στο s6. Μονο με launcher αυτό φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nistikman Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 (edited) Παιδες καλησπερα δυστιχος σημερα ξύπνησα με αναποδια στον ύπνο μου εριξα ενα ποτηρι κρασι στο σ6 και οταν ξυπνισα το ειδα μουσκεμα στο κομοδίνο η πρωτη μου κίνηση ιταν να βγαλω θηκη και να το σκουπισω το ταρακουνησα να βγάλω το κρασι απο το ηχείο και βγηκε αρκετο δεν δούλευε το power on off button και το κουμπι για πισο .. εβαλα ο βλκας πιστολακι και το εβαλα σε ενα μπολ με ρυζι δεν μπορεσα να το κλισω και πατισα home και voloum down έκλεισε μονο του .. τωρα πια δεν ανοίγει το εχω στο ρυζι κανενα 2ωρο ... σωζετε ; και αν οχι ποσο κοστίζει μια επισκευή Edited February 16, 2016 by Nistikman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 τελικά δεν ύπαρxει αυτό το δούλεμα που γίνετε με την samsung..... από πληροφορίες είναι το android 6.0 και όχι το 6.0.1 και ότι δεν έδωσε επίσημα ακόμα..... ποσο κοροϊδία τελικά αυτή η εταιρία..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camp3on Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Παιδιά ή εμπειρία που έχει κάποιος με το s6 είναι ανάλογη των τεχνικών χαρακτηριστικών του; Δηλαδή κάποιος θα περίμενε από το κινητό να ρολαρει απίστευτα καλά, μιας και φοράει ένα από τα πιο γρήγορα chip. Κάτοχος lg g2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 τελικά δεν ύπαρxει αυτό το δούλεμα που γίνετε με την samsung..... από πληροφορίες είναι το android 6.0 και όχι το 6.0.1 και ότι δεν έδωσε επίσημα ακόμα..... ποσο κοροϊδία τελικά αυτή η εταιρία..... Δηλαδή απο που προήλθαν αυτές οι πληροφορίες??? Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angen Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Έχει παρατηρήσει κάνεις όταν φορτίζει το τηλέφωνο να είναι πολύ ζεστό το βύσμα του φορτιστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Έχει παρατηρήσει κάνεις όταν φορτίζει το τηλέφωνο να είναι πολύ ζεστό το βύσμα του φορτιστή? Το βύσμα η φορτιστής; Μονο ο φορτιστής είναι αρκετά ζεστός καμία φορά και το τηλ. Τίποτα άλλο το καλώδιο για πιο λόγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angen Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Το βύσμα η φορτιστής; Μονο ο φορτιστής είναι αρκετά ζεστός καμία φορά και το τηλ. Τίποτα άλλο το καλώδιο για πιο λόγο; Εμένα είναι το τηλέφωνο λίγο από πίσω και το Micro USB αν εννοείς αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Παιδιά ή εμπειρία που έχει κάποιος με το s6 είναι ανάλογη των τεχνικών χαρακτηριστικών του; Δηλαδή κάποιος θα περίμενε από το κινητό να ρολαρει απίστευτα καλά, μιας και φοράει ένα από τα πιο γρήγορα chip. Κάτοχος lg g2 Ειχα και εγω G2, στη συνέχεια ειχα iPhone 5s, Galaxy S5, Xperia Z2, και τωρα S6. Αν εξαιρέσουμε το οτι κλεινει σχετικα γρηγορα τις εφαρμογες στο παρασκήνιο (αυτο διορθώνεται στην αναβάθμιση που ερχεται), κατα τα αλλα ναι, φαίνεται η διαφορά του για εμενα απο οποιοδηποτε αλλο smartphone (σε στοκ κατασταση) με snapdragon 808 & 810. Φαίνεται κυριως σε cold start εφαρμογών και στο scroll σε αρκετες περιπτώσεις. Μη σε παρω στο λαιμο μου βέβαια, δε ξερω κατα ποσο μια διαφορά εσυ τη θεωρείς σημαντική, η εμπειρία η δική μου παντως λεει τα παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nistikman Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Παιδες καλησπερα δυστιχος σημερα ξύπνησα με αναποδια στον ύπνο μου εριξα ενα ποτηρι κρασι στο σ6 και οταν ξύπνησα το ειδα μουσκεμα στο κομοδίνο η πρωτη μου κίνηση ηταν να βγαλω θηκη και να το σκουπισω το ταρακουνησα να βγάλω το κρασι απο το ηχείο και βγηκε αρκετο δεν δούλευε το power on off button και το κουμπι για πισο .. εβαλα ο βλκας πιστολακι και το εβαλα σε ενα μπολ με ρυζι δεν μπορεσα να το κλισω και πατισα home και voloum down έκλεισε μονο του .. τωρα πια δεν ανοίγει το εχω στο ρυζι κανενα 2ωρο ... σώζεται ; και αν οχι ποσο κοστίζει μια επισκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Έχει παρατηρήσει κάνεις όταν φορτίζει το τηλέφωνο να είναι πολύ ζεστό το βύσμα του φορτιστή? Παίζει ναι. Όταν πήρα όμως καινούργιο φορτιστή δεν το ξανά έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angen Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Παίζει ναι. Όταν πήρα όμως καινούργιο φορτιστή δεν το ξανά έκανε. Τον φορτιστή της Samsung χρησιμοποιώ λες να έχει θέμα ή απλά έτσι δουλευει? Όχι ότι με πειράζει που ζεσταίνεται λίγο γιατί δεν το αφήνω ποτέ πάνω από 1.5 ωρα για φόρτιση απλά μην γίνει καμία ζημιά μονο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Τον φορτιστή της Samsung χρησιμοποιώ λες να έχει θέμα ή απλά έτσι δουλευει? Όχι ότι με πειράζει που ζεσταίνεται λίγο γιατί δεν το αφήνω ποτέ πάνω από 1.5 ωρα για φόρτιση απλά μην γίνει καμία ζημιά μονο.. Το είχα πολύ καιρό. Μάλιστα καίει μέχρι να περάσει περίπου το 50 με 60 % και μετά όχι. Αλλά το άλλαξα γιατί σε κάποια φάση μου έκανε κάτι κουλά η μπριζα οπότε πήρα καινούργιο και από τότε ποτέ ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angen Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Το είχα πολύ καιρό. Μάλιστα καίει μέχρι να περάσει περίπου το 50 με 60 % και μετά όχι. Αλλά το άλλαξα γιατί σε κάποια φάση μου έκανε κάτι κουλά η μπριζα οπότε πήρα καινούργιο και από τότε ποτέ ξανά Θα το σκεφτώ και εγώ για μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Θα το σκεφτώ και εγώ για μένα Από που το πήρες φίλε το τηλέφωνο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angen Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Από που το πήρες φίλε το τηλέφωνο;; Kaizerstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Kaizerstore Και εγώ kaizershop. Τυχαίο;; Σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Τεσπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 τελικά δεν ύπαρxει αυτό το δούλεμα που γίνετε με την samsung..... από πληροφορίες είναι το android 6.0 και όχι το 6.0.1 και ότι δεν έδωσε επίσημα ακόμα..... ποσο κοροϊδία τελικά αυτή η εταιρία..... Για κανένα λόγο δεν θα είναι 6.0. Δεν γίνεται να είναι η beta 6.0.1 και η official παλιότερη δεν έχει λογική Και εγώ kaizershop. Τυχαίο;; Σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Τεσπα. Κι εγώ απο εκεί το πήρα αλλά όλα μια χαρά. Το ίδιο και με το S5 που είχα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Και εγώ kaizershop. Τυχαίο;; Σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Τεσπα. εχω ξαναπει την αποψη μου παντως για το συγκεκριμενο μαγαζι. Απο εκει και περα δεν ειναι το μονο που υπαρχει προβλημα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Για κανένα λόγο δεν θα είναι 6.0. Δεν γίνεται να είναι η beta 6.0.1 και η official παλιότερη δεν έχει λογική Κι εγώ απο εκεί το πήρα αλλά όλα μια χαρά. Το ίδιο και με το S5 που είχα Από kaizershop έχω πάρει s3 - s4- iPhone 6 - note 4 και το s6. Γενικά δεν έχουν θέμα. Κάτι μικρό θεματακια πάντως τα βγάζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Άστο παραπάνω ώρες στο ρύζι αν και θα έπρεπε να το κλείσεις και να το βάλεις κατευθείαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Της συζύγου το κινητό είχε βουτηξει ολοκληρο αρκετές φορές σε νερό. Την τελευταία φορά το άνοιξα και το έβαλα κοντά στο τζάκι μέχρι που 1 ημέρα μετά ήταν οκ Θέλει πολύ καλό στέγνωμα και φυσικά ούτε καν να διανοηθείς να το ανοίξεις άμεσα. Αν και να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω το κρασί τι μπορεί να προκαλέσει σε πλακέτες κτλ.... Καλή τύχη Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts