Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εννοειται οτι θα πεσει!

Καλησπερα σε ολη την παρεαααααααα του S6 :D

Εχει πεσει στα 499 εδω: http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=6180&p_id=326581

http://s7.postimg.org/3o3qarrqj/Capture.png

http://s7.postimg.org/rdt5zgq3v/Capture1.png

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Στο skroutz εχει γυρω στα 400.ποσο λετε να "πεσει";σκεφτομαι να το παρω..αξιζει;

Πανω απο πενηνταρικο τους επόμενους μηνες βασει προηγούμενων εμπειριών δε πιστεύω ότι θα πεσει.

Διαβαζοντας το τοπικ διαπιστωθηκαν:1) προβληματα με το κεντρικο κουμπι, 2) προβληματα με την ram, 3) προβληματα με την καμερα δηλαδη φοραει δυο τυπους καμερας την σονυ και της σαμμυ.και 4) τωρα διαβαζω και pink tint, δηλαδη κοκκινιζει το κατω μερος της καμερας και σε επαφη που ειχα σημερα με το τηλ σε δυο μαγαζια ητοι στο πλαισιο και στο μιντια μαρκτ το παρατηρησα με τα ματια μου....τι ισχυει και γιατι ολα αυτα σε μια ναυαρχιδα;;; τι κανουμε το αγοραζουμε και οτι μας βγει;;η υπαρχει τροπος επιλογης;; η ηταν ολα αυτα σε καποια παρτιδα;παιδια βοηθεια μην τα χωσουμε τζαμπα τετοιες εποχες.

Απο ολα αυτα εχω λιγο τζογο στο κεντρικο κουμπι. Ειναι ετσι 7 μηνες τωρα και δουλευει αψεγαδιαστα. Δε το θεωρω αξιο για σερβις. Τα αλλα δεν ειναι προβληματα,ολες οι καμερες ειναι μια χαρα,η διαχειριση της ραμ ειναι οντως επιθετικη,γι αυτο ομως ειναι απλα η γρηγοροτερη android συσκευη. Εχουν πει οτι υπαρχουν γρηγοροτερες,αλλα αυτο ειναι επιστημονικη φαντασια,αμα ξερεις να διακρινεις ποιοι χρηστες δοκιμαζουν ολες τις συσκευες και κρινουν χωρις στεγανα,θα δεις οτι αυτη η συσκευη ηταν η καλυτερη του 2015 με το καλυτερο hardware.

Δεν ειναι αυτα τα προβληματα της συσκευης,αλλα: μετρια μπαταρία, ελλειψη sd,μη αδιαβροχο. Κρατα τα λεφτα σου και παρε το s7,κριμα για λιγο καιρο να μην πάρεις την καλυτερη συσκευη.

Για το pink tint δεν ειδα να λες τιποτε.οσο για το s7 που λες δεν νομιζω να εχει μεγαλες διαφορες διαφορες απο το s6, αλλωστε δεν μας εχει συνηθισει η σαμμυ να βγαζει μεγαλες διαφορες στα μονα της μοντελα συνηθως ειναι κατι σχετικο και αναλογο της πολιτικης του μηλοφωνου με τις σειρες ς.οποτε μια και ξεκινησα με το 2 και ειδα ουσιωδεις διαφορες στο 4 μιλαμε η το 6 η το 8.αν και η αγορα θα γινει για δωρο εγω προς το παρων ειμαι ευχαριστημενος με το ταπεινο μου ALPHA που δεν εχω κανενα προβλημα αν και αρκετοι αγοραστες του alpha εχουν παραπονα.το σωστο ομως για ενα προιον ειναι να το αποκτα ο καταναλωτης γνωριζοντας τι θα παρει και οχι αν του βγει καλο απο τυχη.

σσ. Κατοχος s6 το πουλαει 300 ευρω επειδη εχει pink tint. δεν ειναι κριμα για το παληκαρι να μην το χαρει και να χανει τοσα, ακομη και αν εχει χιλιαρικα για πεταμα;;;

Edited by deltaplus

Φίλε μου δεν ξέρω που το το είδες αυτό το pink tint όπως το λες, αλλά υπάρχει ολόκληρο θέμα με φωτογραφίες από το s6 και δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο, ούτε είδα κάτι τέτοιο σε καμία φωτό.

Για το θέμα της μνήμης έχω βαρεθεί να διαβάζω....δεν έχουν καταλάβει ορισμένοι πως στα android η ραμ υπάρχει για να χρησιμοποιείται και όχι για να υπάρχει διαθέσιμη και ελεύθερη. Πιθανόν η samsung να έχει πράγματι λιγάκι επιθετικές ρυθμίσεις και να κλείνουν οι εφαρμογές, αλλά το κινητό "πετάει" και ανοίγεις ό,τι χρειάζεσαι σε χρόνο dt

Για το κουμπί δε μπορώ να έχω άποψη, δεν έχω τέτοιο πρόβλημα αλλά και από όσους αναφέρουν ότι έχουν χαλαρό κουμπί, ούτε ένας δεν ανέφερε προβλήματα λειτουργικότητας.

Πράγματι τα μόνα προβλήματά του είναι η έλλειψη sd και η μικρή σχετικά αυτονομία, αλλά δικαιολογούται εν μέρει από τις διαστάσεις (πάχος) της συσκευής

Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα

Αυτο με το pink tint επρεπε να το googlαρω. Στη δικη μου συσκευη δεν το βλεπω και ειναι αρκετα παλια,κατασκευαστηκε Μάϊο 2015. Αν τυχει κατι οφθαλμοφανες,πιστευω η εγγύηση θα το καλυψει,εχω καλες εμπειριες απ το σέρβις. Δε νομίζω οτι η συσκευη αντιμετωπισε γενικευμενα προβληματα στον κυκλο ζωης της. Τωρα,αν καποια προβληματα αγχωνουν καποιους και δεν τους αρκει το (καλο) σερβις,ενας λογος παραπανω να περιμενουν το s7. Ή να κοιταξουν τον ανταγωνισμο,οπου και εκει ,δυστυχως,δεν ειναι ολα ροδινα( υπερθερμανση,bootloop,κιτρινες οθονες κ.ο.κ )

Εαν διαβασες αρκετα στο google για το θεμα του pink tint θα δεις οτι υπαρχουν αρκετοι που εχουν προβληματιστει και μαλιστα καποιοι φτασαν να κανουν και επαφη με την ιδια την σαμμυ. διοτι τα servises δεν το δεχοταν ως ελλατωμα.....και γι'αυτο σας ρωταω, διοτι εδω μεσα θα υπαρχουν διαφορες παρτιδες που αλλες μπορει να το εχουν και αλλες οχι.οποτε ειναι στην κριση του καταναλωτη να ζητησει η να ψαξει προκειμενου να αποφυγει το ανεπιθυμητο, δηλαδη εγω πχ ειμαι αδιαφορος εαν θα μου το δωσουν με σονυ καμερα η με της σαμμυ, αδιαφορος και για την αγριαδα της ραμ που λετε, αλλα στο θεμα της οθονης δεν ειμαι αδιαφορος.ετσι καποιος αλλος μπορει να ειναι το αντιθετο απο μενα κ.ο.κ. Τωρα οσον αφορα το θεμα της μπαταριας απο αυτα που εχω ακουσει και δει ακομη και απο το δικο μου το alpha ειμαστε πολλοι που ειμαστε σε χειροτερη κατασταση απο εσας τους κατοχους του S6.και για το θεμα της sd ολους μας λειπει.και μαλιστα οταν εχουμε και μια ιστορια απο το s2 με σαμμυ συσκευες .

έψαξα στο google για pink tint και μου έβγαλε

-Pink tint near bottom of screen? | Samsung Galaxy S6 Edge

-Pink tint in centre of camera when in low li… | LG G4 - XDA

-Pink tint while browsing | Samsung Galaxy S 5 - XDA Developers

-Xperia Z5 Premium pink tint - XDA Developers

-Pink screen at low brightness | Nexus 6 - XDA Developers

-[Q] That darn pink tint... | Verizon Motorola Droid Turbo - XDA ...

-Galaxy S3 Display Problem! Pink tint + ink m… | Samsung Galax

-HTC One - Simple Poll: How many have a purple/red/pink tint on

-Nexus 6p pink screen issues

-iPhone 5 pink hue in center of the screen | MacRumors Forums

Με λίγα λόγια σε ό,τι κινείται στην αγορά....μάλλον είμαστε υπερευαίσθητοι με τις συσκευές μας

Edited by garet
Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα

Gουγκλαρε κανονικα samsung galaxy s6 pink tint. και θα σου βγαλει κι'αλλα.

ναι δε διαφωνώ...απλά λέω ότι έχει γραφτεί το πρόβλημα για όλα σχεδόν τα κινητά.... επίσης δοκίμασε αν θέλεις για παράδειγμα htc one pink tint ή nexus 6 pink tint και θα σου βγάλει επίσης πολλά...

Edited by garet

Διαβαζοντας το τοπικ διαπιστωθηκαν:1) προβληματα με το κεντρικο κουμπι, 2) προβληματα με την ram, 3) προβληματα με την καμερα δηλαδη φοραει δυο τυπους καμερας την σονυ και της σαμμυ.και 4) τωρα διαβαζω και pink tint, δηλαδη κοκκινιζει το κατω μερος της καμερας και σε επαφη που ειχα σημερα με το τηλ σε δυο μαγαζια ητοι στο πλαισιο και στο μιντια μαρκτ το παρατηρησα με τα ματια μου....τι ισχυει και γιατι ολα αυτα σε μια ναυαρχιδα;;; τι κανουμε το αγοραζουμε και οτι μας βγει;;η υπαρχει τροπος επιλογης;; η ηταν ολα αυτα σε καποια παρτιδα;παιδια βοηθεια μην τα χωσουμε τζαμπα τετοιες εποχες.

1)Δεν το λες προβλημα,δεν σταματαει η λειτουργια του.Λιγο τζογο κανει που στο σερβις στο φτιαχνουν αν σου τυχει,και δεν μπορεις να ζησεις με αυτο.

Εγω το εχω απο Νοεμβριο και δεν μου το εχει παρουσιασει.

2)Τα οποια με το update διορθωνονται σε τεραστιο βαθμο.Το ξερω γιατι για κανα μηνα ειχα την beta.

3)Παλι δεν ειναι προβλημα.Το οτι εμεις βγαζουμε απο την μυγα ξυγκι δεν σημαινει οτι οι διαφορες τους ειναι τεραστιες.Αν δεν σου ελεγαν τιποτα,δεν θα καταλαβαινες τιποτα.

4)Αυτο 1η φορα το διαβαζω.Φανταζομαι το φτιαχνουν στο σερβις.

Για μενα αγορασε το.Με το αντροιντ 6 το κινητο μεταμορφωνεται.Καλυτερη καμερα,καλυτερη διαχειριση ραμ και λιγο πιο smooth.

VFM δεν το λες αλλα αυτη την στιγμη στις 5" αν συγκρινεις hardware και εξωτερικη εμφανιση,δε νομιζω οτι εχει αντιπαλο.

Το πρωτο s6 που πηρα ειχε pink tint στο κατω μισο της οθονης και μου το αντικατεστησαν αμεσως. Ισως να ειχαν ελαττωμα οι πρωτες παρτιδες μιας και το πηρα αρχες Μαιου.

Παιδιά εγώ το κινητό το λιώνω καθημερινά και δε με χαλάει η σχετικά μικρή αυτονομία του. Η αίσθηση που έχει στο χέρι ακόμα και σε θήκη είναι μοναδική. Θα συμφωνήσω με το φίλο ότι δεν είναι τρελή αναβάθμιση το να πάς στο S7 τουλάχιστον για τους επόμενους 6 μήνες... Αν βελτιωθεί η αυτονομία με το ΜΜ τότε δεν το αλλάξω μέχρι να πάρω το S8 :P
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Άσχετο αλλα εγώ θα μεινω με την 5.1.1. Είμαι απο αυτους που πιστεύουν πως οι αναβαθμίσεις σκοπιμα υποβαθμιζουν το κινητό κάποιες φορές(ειδικαι με την έλευση του s7) απο να το διορθωνουν. Και λεω καποιες φορες γιατί τωρα που βγαίνει το s7 που θα ειναι πολύ καλύτερο, για να γινει αισθητή η διαφορά, ισως καποια στοιχεία της αναβάθμισης του s6 να μην ειναι και οτι καλύτερο. Μακάρι ας πούμε να διορθωθεί η ραμ αλλα εγω αν δεν βγει και δεν περασει καποιος καιρός δεν τη βαζω.. Το φοβαμαι σε κάμερα και ταχύτητα μην υποβαθμιστουν.. Μακάρι να λεω βλακειες..

Άσχετο αλλα εγώ θα μεινω με την 5.1.1. Είμαι απο αυτους που πιστεύουν πως οι αναβαθμίσεις σκοπιμα υποβαθμιζουν το κινητό κάποιες φορές(ειδικαι με την έλευση του s7) απο να το διορθωνουν. Και λεω καποιες φορες γιατί τωρα που βγαίνει το s7 που θα ειναι πολύ καλύτερο, για να γινει αισθητή η διαφορά, ισως καποια στοιχεία της αναβάθμισης του s6 να μην ειναι και οτι καλύτερο. Μακάρι ας πούμε να διορθωθεί η ραμ αλλα εγω αν δεν βγει και δεν περασει καποιος καιρός δεν τη βαζω.. Το φοβαμαι σε κάμερα και ταχύτητα μην υποβαθμιστουν.. Μακάρι να λεω βλακειες..

βασικα θα κανεις τεραστιο λαθος.ακομα και με τη beta 6.0.1 που το εχω τωρα η διαφορα ειναι απιστευτη.σαν να εχω αγορασει καινουρια συσκευη

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Γεια σας. Μετα απο factory rest εχω πολυ μεγαλο scroll lag παντου. Τι μπορω να κανω?

Ξανακάνε reset. 2-3-4 φορες δεν παθαινει τιποτα... Αν επιμεινει αλλαξε ROM

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Εννοεις να βαλω αλλη rom official?

Ε ναι, ποια εχεις;

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)