ernesto1983 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Φιλε μου στην αρχη ειχε με sony αισθητηρες..τωρα ειναι ολα isocell...κοιτα να χαρεις την συσκευη σου ..το ιδιο ειναι Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Πληροφοριακά ο isocell είναι καλύτερος στις βραδινές φώτο! Κλικ κάτω είναι της σονυ τουλάχιστον από τα πολλά συγκριτικά που έχω διαβάσει, δυστυχώς εγώ έπεσα σε σονυ! αυτο που το στηριζεις? στο συγκριτικο που εχει γινει εδω ο isocell κιτρινιζει πολυ στα βραδινα..Με ανδροιδ 6 λεει βελτιωνεται αλλα ακομα δεν εχουμε δει συγκριση. Εγω παντως θεωρω οτι ειναι σχεδον ιδιοι με μονο θεμα αυτο το κιτρινισμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6463500#post6463500 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Κι αυτα εχω ανεβασει απλα.Ειναι κι αλλα που εχω βγαλει. Η αληθεια ειναι πως κανενα απο τα 2 δεν ειναι κακο.Στις περισσοτερες περιπτωσεις τις ιδιες βγαζουν.Στην οθονη του κινητου δεν καταλαβαινεις διαφορα. Τωρα θελω να δω με την 6.0.1 αν αλλαξε κατι. Προσπαθω να την πεισω να της φλασαρω την 6 αλλα θελει να περιμενει να της ερθει ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Κι αυτα εχω ανεβασει απλα.Ειναι κι αλλα που εχω βγαλει. Η αληθεια ειναι πως κανενα απο τα 2 δεν ειναι κακο.Στις περισσοτερες περιπτωσεις τις ιδιες βγαζουν.Στην οθονη του κινητου δεν καταλαβαινεις διαφορα. Τωρα θελω να δω με την 6.0.1 αν αλλαξε κατι. Προσπαθω να την πεισω να της φλασαρω την 6 αλλα θελει να περιμενει να της ερθει ΟΤΑ. πεισε την οτι θα ειναι καλυτερο το κινητο με 6αρα να δουμε συγκριτικο μεχρι το ΣΚ.. :p :lol: Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 γεια σας ρε παιδια....μετα την αναβαθμιση ειδα οτι επαφες που εχω με εικονα οταν παταω για κληση δεν μου την εμφανιζει παρα μονο αν το σηκωσει αυτος που καλω η αν δεχτω κληση απο αυτους που τους εχω με εικονα....εχει κανεις το ιδιο προβλημα η ειναι ετσι το νεο λογισμικο... και σε μενα το ιδιο,λογικα θα ειναι του λογισμικου.εχω ιταλικο vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Πληροφοριακά ο isocell είναι καλύτερος στις βραδινές φώτο! Κλικ κάτω είναι της σονυ τουλάχιστον από τα πολλά συγκριτικά που έχω διαβάσει, δυστυχώς εγώ έπεσα σε σονυ! Φιλε μου στην αρχη ειχε με sony αισθητηρες..τωρα ειναι ολα isocell...κοιτα να χαρεις την συσκευη σου ..το ιδιο ειναι αυτο που το στηριζεις? στο συγκριτικο που εχει γινει εδω ο isocell κιτρινιζει πολυ στα βραδινα..Με ανδροιδ 6 λεει βελτιωνεται αλλα ακομα δεν εχουμε δει συγκριση. Εγω παντως θεωρω οτι ειναι σχεδον ιδιοι με μονο θεμα αυτο το κιτρινισμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6463500#post6463500 Κι αυτα εχω ανεβασει απλα.Ειναι κι αλλα που εχω βγαλει. Η αληθεια ειναι πως κανενα απο τα 2 δεν ειναι κακο.Στις περισσοτερες περιπτωσεις τις ιδιες βγαζουν.Στην οθονη του κινητου δεν καταλαβαινεις διαφορα. Τωρα θελω να δω με την 6.0.1 αν αλλαξε κατι. Προσπαθω να την πεισω να της φλασαρω την 6 αλλα θελει να περιμενει να της ερθει ΟΤΑ. Κάτοχος του S6 από σήμερα. :) Αισθητήρας Sony. Το ότι ο isocell είναι ένα μικρό κλικ κάτω, το είπα γιατί έριξα άπειρο διάβασμα και είδα πολλές συγκριτικές φωτό στο xda ( και του panosfx:) ). Από τη στιγμή που κάποιος θεωρεί ισάξια τα αποτελέσματα ή ακόμα κι ανώτερο τον isocell σε συγκεκριμένες συνθήκες φωτισμού, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Προσωπική μου γνώμη ( με βάση τα δικά μου μάτια και την εμπειρία μου γύρω από τη φωτογραφία ) είναι ότι ο Sony είναι ελαφρώς καλύτερος στη λεπτομέρεια σε μέρα και νύχτα, καθώς και στο dynamic range. Τα samples που δημοσίευσε το sammobile δεν τα λαμβάνω υπόψη. Λαμβάνω υπόψη τα samples των χρηστών στο σχετικό θέμα στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warlock7 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Εγώ θυμάμαι τότε στα πρώτα συγκριτικά και πριν πάρω το 6 ήταν ο isocell τώρα αν κάνω λάθος το παίρνω πίσω, τότε είχα διαβάσει 3-4 άρθρα τι να πω μπορεί να έπεσα στην περίπτωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Εγώ θυμάμαι τότε στα πρώτα συγκριτικά και πριν πάρω το 6 ήταν ο isocell τώρα αν κάνω λάθος το παίρνω πίσω, τότε είχα διαβάσει 3-4 άρθρα τι να πω μπορεί να έπεσα στην περίπτωση... Πάντα ο sony ήταν ανώτερος στην αρχή όλα είχαν τον sony τώρα έχουν τον icocell Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Εχω το s6 edge με sony και η γυναικα μου το s6 με isocell. Την μερα δε μπορω να διακρινω διαφορες. Τη νυχτα ή λιγο πριν βραδυασει ο sony κερδιζει κατα κρατος. Πιστεψτε με εχω τραβηξει απειρες φωτο και ολες λενε το ιδιο πραγμα. Sony-isocell 1-0 Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 καλημερα παιδες. Περασα χθες την ρομ της βρετανιας για να παω σε 6.0.1 και σημερα διαπιστωνω ενα περιεργο προβλημα. Το viber που εχω βαλει να φαινεται το εικονιδιο του πανω στην μπαρα, μια ειναι γκρι μια λευκο.. Το εικονιδιο αυτο οταν γινεται γκρι σημαινει οτι δεν εχεις ιντερνετ. Και ο λογος που το βαζω ειναι γιατι ετσι καταλαβαινω αν εχει πεσει ενα wifi και γενικα ποτε δεν εχω δεδομενα. Το θεμα ειναι τωρα οτι τοσο στο σπιτι χθες το βραδυ οσο και στο γραφειο μου, αυτο γινεται συνεχεια γκρι-λευκο, που σημαινει οτι ειναι σα να χανει σημα το κινητο, αλλα το wifi δειχνει μονιμα συνδεδεμενο. Το εκανε και με 3G χθες. Εχετε καμια ιδεα τι θα μπορουσε να ειναι? Επισης εκλεισα εξοικονομηση και παλι το κανει, στην αντιστοιχη βελτιστοποιηση το εχω εξαιρεσει..για να πεις οτι το κλεινει..τι μπορει να φταιει ρε παιδες? PS Τωρα ειδα οτι στην χρηση μπαταριας, στα περισσοτερα, τα εχει ολα σε βελτιστοποιηση..ενω εγω ειχα παει στην εξοικονομηση ισχυος εφαρμογων.. που ειναι ιδιο με την παλια βελτιστοποιηση.. Ελπιζω τωρα να δουλεψει γιατι το ανδροιδ 6 κανει εξοικονομηση κλεινοντας τα παντα, και το smartphone γινεται απλο phone.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Νικο εκανες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Νικο εκανες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων; ναι και πριν και μετα. Τελικα πρεπει να ηταν αυτο που ειπα. Ενω παλια ειχαμε εξοικονομηση και βελτιστοποιηση, τωρα η βελτιστοποιηση ονομαζεται εξοικονομηση ισχυος εφαρμογων και πατας στις λεπτομερειες οπου βαζεις το παντα ή τις 3 ημερες ή την απενεργοποιηση, αλλα στο ιδιο μενου της μπαταριας, παμε στη χρηση μπαταριας και πανω λεει περισσοτερα.. Εκει λεει βελτιστοποιηση χρησης μπαταριας που ειναι αλλο απο την παλια. Εκει ειναι ολα σχεδον στο ναι, αλλα δεν τα εμφανιζει ολα, παταμε ολες οι εφαρμογες να τις εμφανισει ολες και ξεκλικαρουμε viber, whatsapp και αθλητικες εφαρμογες οπως sportstracker γιατι θα μας τις κλεισει σε προπονηση που κλεινει η οθονη.. Ειναι υποτιθεται η εξοικονομηση που κανει η ΜΜ..μπουρδες. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Το viber ετσι κι αλλιως οπως και αλλες εφαρμογες που εχουν ειδοποιησεις οπως messenger και mail ,τα ειχα απενεργοποιημενα και στην 5.1.1. Ισως γι'αυτο δεν το προσεξα. Κατα τα αλλα πως σου φαινεται η 6 μεχρι στιγμης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 (edited) Το viber ετσι κι αλλιως οπως και αλλες εφαρμογες που εχουν ειδοποιησεις οπως messenger και mail ,τα ειχα απενεργοποιημενα και στην 5.1.1. Ισως γι'αυτο δεν το προσεξα. Κατα τα αλλα πως σου φαινεται η 6 μεχρι στιγμης; τι εννοεις? ειχες κλεισει την βελτιστοποιηση? Και εγω την ειχα κλειστη για αυτες τις εφαρμογες, απλα τωρα θελει σε 2 μεριες να κλεισεις, δε θυμαμαι στην 5.1.1 να υπηρχε 2 φορες τετοιο πραγμα..Εκτος αν το ειχα κανει οταν το εστησα και δεν το θυμαμαι. Οσο για την αναβαθμιση , απο χθες το βραδυ που την εχω μου αρεσει πολυ. Τοσο η κουρτινα με τις συντομευσεις, επιτελους αλλαξε μετα απο τοσα χρονια, ηταν ενα απο τα πραγματα που δε μαρεσαν ποτε στη samsung, αυτο το "περα-δοθε" στα εικονιδια, ηθελα να ανοιγει προς τα κατω τα παντα ολα..και ετσι και εγινε. Επισης ειναι πιο γρηγορο το τηλεφωνο και με πιο ωραιο μενου, πιο ωραια εικονιδια και πιο ωραια μπαρα ειδοποιησεων πανω, με πολυ μικρα συμβολα βεβαια αλλα μου αρεσει πιο πολυ. Τελος η βελτιωση στο μενου της καμερας με τον χρονο κλειστρου ειναι το πιο σημαντικο απο ολα ισως.. Τωρα το Multitasking Θα το δω σε κανα 2ωρο, εχω τρεξει πολλες εφαρμογες απο το πρωι, και εχω ανοιξει στον chrome 3 tabs. Σε κανα 2ωρο θα τον ανοιξω να δω αν θα κανει reload.. α! επισης η ραμ, ενω οταν το φορτωνεις παει στο 85% πχ, μετα απο λιγο αν την κοιταξω εχει πεσει στο 65%..ξεφορτωνει συνεχεια δηλαδη και κραταει αρκετη διαθεσιμη. ΠΡωτα ηταν κολλημενη στο 80-85%. Edited February 25, 2016 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Απο ρυθμισεις-μπαταρια και εξοικονομηση ισχυος εφαρμογων.Απο εκει τα απενεργοποιω https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160225/a376a11f901b5476c1e65daef5815c2b.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 XEU ή BTU παιδια, τι ειναι προτιμοτερο; Και μια ερωτηση ακομα, θα μπορω στο μελλον να παρω τις ota ή θα πρεπει να περναω το καθε update παλι με odin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poniros89 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Εγώ με XEU βρήκα την υγεία μου. Όλα τα update έρχονται στο κινητό μου και είμαι από τους πρώτους που τα παίρνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 To widget που εβλεπες μπαταρια, ραμ κτλ δεν υπαρχει? βλεπω το ιδιο αλλα αντι για μπαταρια εχει το χωρο αποθηκευσης που σου μενει και τη ραμ διπλα.. Με βολευε πολυ να ανοιγω να βλεπω τη χρηση καθε στιγμη.. Επισης η πλαινη οθονη πλεον απεκτησε αλλο νοημα, πραγματικα αξιζει η αναβαθμιση!Εβαλα και ενα μαυρο θεμα γιατι αυτο που ειχε δε μαρεσε και τοσο και καθαρισα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Έχουμε καμία πληροφόρηση για το πότε περίπου θα έρθει η ΜΜ και στα ελληνικά unbranded κινητά;; Διαβάζω όλα αυτά και έχω γλυκαθει :) Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Έχουμε καμία πληροφόρηση για το πότε περίπου θα έρθει η ΜΜ και στα ελληνικά unbranded κινητά;; Διαβάζω όλα αυτά και έχω γλυκαθει :) Κανεις δεν ξέρει λογικα εντος 1-2 εβδομάδων θα την πάρουν οι περισσοτερες χώρες. ΥΓ:Βλέπω επέστρεψες στα πάτρια εδάφη :) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Έχουμε καμία πληροφόρηση για το πότε περίπου θα έρθει η ΜΜ και στα ελληνικά unbranded κινητά;; Διαβάζω όλα αυτά και έχω γλυκαθει :) Βαλε τη γαλλικη με odin να τελειωνεις..και εγω βαρεθηκα να περιμενω. Παντως reload Μου εκανε στον chrome με 3tabs τωρα που τον ανοιξα.. Βεβαια οταν ειδα ποσες εφαρμογες εχω τρεξει απο το πρωι ειχε παρα πολλες (αν πιανονται οι επαφες, τα μηνυματα, το ημερολογιο, κτλ ), ηταν πανω απο 20 τετοια. Τα εκλεισα τα πιο πολλα και ανοιξα chrome, Και εκανε ενα γρηγορο reload. Και δυσκολο να μην κανει γιατι ετσι δουλευει. Τωρα αν μερικοι δοκιμαζουν αν κανει reload στο 1 λεπτο λογικο ειναι να μην κανει..το θεμα ειναι μετα απο ωρες να κραταει.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Κανεις δεν ξέρει λογικα εντος 1-2 εβδομάδων θα την πάρουν οι περισσοτερες χώρες. ΥΓ:Βλέπω επέστρεψες στα πάτρια εδάφη :) Thanks :) Αν εννοείς την Πάτρα, είμαι εδώ 4 χρόνια πια.... :) Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Βαλε τη γαλλικη με odin να τελειωνεις..και εγω βαρεθηκα να περιμενω. Παντως reload Μου εκανε στον chrome με 3tabs τωρα που τον ανοιξα.. Βεβαια οταν ειδα ποσες εφαρμογες εχω τρεξει απο το πρωι ειχε παρα πολλες (αν πιανονται οι επαφες, τα μηνυματα, το ημερολογιο, κτλ ), ηταν πανω απο 20 τετοια. Τα εκλεισα τα πιο πολλα και ανοιξα chrome, Και εκανε ενα γρηγορο reload. Και δυσκολο να μην κανει γιατι ετσι δουλευει. Τωρα αν μερικοι δοκιμαζουν αν κανει reload στο 1 λεπτο λογικο ειναι να μην κανει..το θεμα ειναι μετα απο ωρες να κραταει.. Ο chrome κανει reload ετσι κι αλλιως.Μας εχει πιασμενους απο τα τρυφερα η Google... Nexus δεν εγινε στο multitasking αλλα εχει βελτιωθει πολυ. Επισης υπολογισε πως αν εχεις ανοιξει 10 εφαρμογες(πιανονται οι επαφες ,μηνυματα κτλ.) και μετα απο ωρα πας στην τελευταια την οποια ας πουμε την εχεις κανει βελτιστοποιηση λογικο ειναι να κανει reload αφου την εχεις βαλει να την κλεινει το συστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Βαλε τη γαλλικη με odin να τελειωνεις..και εγω βαρεθηκα να περιμενω... Δεν το έχω κάνει ποτέ και πρακτικά δεν έχω και ιδέα πως γίνεται... Πρέπει να κάτσω να διαβάσω (φαντάζομαι) άπειρες σελίδες για το πως γίνεται και δεν έχω χρόνο ****το.... :( Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Ο chrome κανει reload ετσι κι αλλιως.Μας εχει πιασμενους απο τα τρυφερα η Google... Nexus δεν εγινε στο multitasking αλλα εχει βελτιωθει πολυ. Επισης υπολογισε πως αν εχεις ανοιξει 10 εφαρμογες(πιανονται οι επαφες ,μηνυματα κτλ.) και μετα απο ωρα πας στην τελευταια την οποια ας πουμε την εχεις κανει βελτιστοποιηση λογικο ειναι να κανει reload αφου την εχεις βαλει να την κλεινει το συστημα. Σωστος. Προσωπικα πιστευω οτι ετσι οπως λειτουργουν αυτες οι βελτιστοποιησεις και τα κινητα κανουν αργα, και δεν λειτουργουν σωστα, και εν τελει παιζει να τρωνε και περισσοτερη μπαταρια αφου ξανα φορτωνουν πραγματα. Δεν ξερω βαριεμαι να πειραματιστω αλλα ετσι μου φαινεται. Τελος παντων, οπως και να εχει εμενα προσωπικα δε με ενδιαφερουν αυτα, τα θεωρω πταισματα. Το κινητο εγινε ακομα καλυτερο, πηραμε και χρονο κλειστρου, δε θελω κατι αλλο. (μονο ενα S7 edge πια) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν το έχω κάνει ποτέ και πρακτικά δεν έχω και ιδέα πως γίνεται... Πρέπει να κάτσω να διαβάσω (φαντάζομαι) άπειρες σελίδες για το πως γίνεται και δεν έχω χρόνο ****το.... :( χαχαχα, καμια σχεση. Την ρομ κατεβαζεις, και το odin με το οποιο φλασαρεις. Κλεινεις το κινητο, ενω στο pc ανοιγεις το odin, πατας ταυτοχρονα volume down, power button, και κουμπι μενου, και ανοιγει σε odin mode (ας το πουμε ετσι) το κινητο. συνδεεις το κινητο με το καλωδιο στο pc και μετα κανεις browse την ρομ στο odin, περιμενεις 1-2 λεπτα να την φορτωσει και πατας εναρξη..Σε 5-10 λεπτα το πολυ εχει φλασαριστει. Θα ανοιξει μονο του για πιν, και τοτε το βγαζεις. Εισαι ετοιμος. Πραγματικα αστεια διαδικασια. Και εγω αγχωθηκα μεχρι να την κανω αλλα δεν ειναι τιποτα. Θα ανεβασω τα αρχεια τωρα στο dropbox Να τα παρεις..γιατι απο αλλες σελιδες κανει μιση μερα να σου κατεβει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts