cocous Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Γιατί το lg backup παίρνει και τα data?? Μόνο με helium έχω κάνει δουλειά, σε μη rooted συσκευές, για να πάρω data. Ναι φίλε μου το LG Backup παίρνει τα data κανονικά. Το helium που λες δουλεύει εδώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Ναι φίλε μου το LG Backup παίρνει τα data κανονικά. Το helium που λες δουλεύει εδώ? Δεν έχω το s6 edge, αλλά σε note 4 & note edge(όσο δεν είχα root), με helium έκανα τη δουλειά μου. Δοκίμασε το, λογικά θα δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Δεν έχω το s6 edge, αλλά σε note 4 & note edge(όσο δεν είχα root), με helium έκανα τη δουλειά μου. Δοκίμασε το, λογικά θα δουλέψει. Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 φλάσαρα την XEU με odin, αλλά στο phone info στο multicsc μου βγάζει XEU/EUR..... τι κάνω λάθος? έκανα και φορμάτ μετά edit: έπρεπε να κάνω το εξής: φλασάρισμα με odin, ρεσταρτ, ξανά ρεστάρτ στο ρεκόβερι, clear cache-wipe data, ξανά restart, (τώρα εδώ είχε και τα δύο XEU/EUR) ξανά ρεστάρτ, και τώρα όλα οκ..... (απλά το γράφω για όσους δεν κάνανε φορμάτ, ειναι απαραίτητο δυστυχώς). δεν τελειώσαμε ακόμα! το csc κάτω από το firmware tab στο phoneinfo ειναι κενό! πήγα έλεγχος αναβαθμίσεων-μου έβγαλε μήνυμα ότι η συσκευή μου εγγράφηκε, και τώρα όλα οκ...... ακολούθησα το φίλο πιο πάνω που είπε ότι τα αγγλικα παίρνουν πιο γρήγορα ενημερώσεις..... Ολόκληρη οδύσσεια για ενα απλό φλασαρισμα Αθάνατη Samsung:wacko: Ειναι δυνατόν τέτοιος λαβύρινθος οταν σε άλλες εταιρίες ειναι 5 λεπτά υπόθεση και μια εξαιρετικη απλή υπόθεση. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Ολόκληρη οδύσσεια για ενα απλό φλασαρισμα Αθάνατη Samsung:wacko: Ειναι δυνατόν τέτοιος λαβύρινθος οταν σε άλλες εταιρίες ειναι 5 λεπτά υπόθεση και μια εξαιρετικη απλή υπόθεση. αυτο γινεται λογω ρουτ ή και μια ρομ να θες να αλλαξεις θελει ολη αυτη τη διαδικασια? Θυμαμαι ενα galaxy alpha το ειχα φλασαρει κανονικα με odin, σε 5 λεπτα. χωρις φορματ κτλ, απλα για την αλλαγη ρομ ομως.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 αυτο γινεται λογω ρουτ ή και μια ρομ να θες να αλλαξεις θελει ολη αυτη τη διαδικασια? Θυμαμαι ενα galaxy alpha το ειχα φλασαρει κανονικα με odin, σε 5 λεπτα. χωρις φορματ κτλ, απλα για την αλλαγη ρομ ομως.. Εχω να φλασαρω Samsung απο το μακρινό παρελθόν και το s3:lol: Και ουτε πρόκειται με το παρόν edge:p Πάντως δεν θυμάμαι να ήταν η διαδικασία ο λαβύρινθος που ειναι σήμερα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peronoforos Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 αυτο γινεται λογω ρουτ ή και μια ρομ να θες να αλλαξεις θελει ολη αυτη τη διαδικασια? Θυμαμαι ενα galaxy alpha το ειχα φλασαρει κανονικα με odin, σε 5 λεπτα. χωρις φορματ κτλ, απλα για την αλλαγη ρομ ομως.. Το φλασαρισμα με Odin είναι πολύ απλό. Απλά κατεβάζεις την ρομ και γίνεται. Απλά αν σε περίπτωση που στο Samsung info σου βγάζει διπλό region τότε κανείς restart format clear cash. Εγώ έβαλα την XEU. Μήπως θα ήταν καλύτερα να έβαζα την BTU? Είμαι και κάτοχος του note 5 αλλά μ'αρέσει πολύ στο κράτημα το edge. Μάλλον θα το ψάξω για να το κανω και root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Το φλασαρισμα με Odin είναι πολύ απλό. Απλά κατεβάζεις την ρομ και γίνεται. Απλά αν σε περίπτωση που στο Samsung info σου βγάζει διπλό region τότε κανείς restart format clear cash. Εγώ έβαλα την XEU. Μήπως θα ήταν καλύτερα να έβαζα την BTU? Είμαι και κάτοχος του note 5 αλλά μ'αρέσει πολύ στο κράτημα το edge. Μάλλον θα το ψάξω για να το κανω και root. αχα. Αρα θελει προετοιμασια πιο πριν γιατι μπορει να την πατησουμε αν παμε να φλασαρουμε ετσι.. πιο πολυ για αλλαγη ρομ το σκεφτομαι, δε θελω να ρισκαρω εγγυηση. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Καλησπέρα έβαλα και εγώ από vodafone EUR. Original CSC EUR Firmware CSC EUR Active CSC EUR CSC Country SEGR/GR <------ Αυτό ρε παιδιά είναι σωστό? Please Help !!! Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poniros89 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 (edited) Έχω παρατηρήσει τελευταία ότι η μπαταρία φεύγει σχετικά γρήγορα όταν δεν χρησιμοποιώ το κινητό. Το βράδυ μου πέφτει γύρω στο 7-8% με χρήση ώρας edge. Επίσης ένα βράδυ που το είχα βάλει σε ultra εξοικονόμηση μου έφαγε 3% για 9 ώρες. Σας φαίνονται νορμάλ εσάς τα νούμερα; ΥΓ. παρατήρησα επίσης κάποια στιγμή κι ενώ δεν χρησιμοποιούσα το κινητό, η μπαταρία να πέφτει 2% μέσα σε 5 λεπτά!! Τι κάνω λάθος ρε παιδιά; Edited November 13, 2015 by poniros89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Έχω παρατηρήσει τελευταία ότι η μπαταρία φεύγει σχετικά γρήγορα όταν δεν χρησιμοποιώ το κινητό. Το βράδυ μου πέφτει γύρω στο 7-8% με χρήση ώρας edge. Επίσης ένα βράδυ που το είχα βάλει σε ultra εξοικονόμηση μου έφαγε 3% για 9 ώρες. Σας φαίνονται νορμάλ εσάς τα νούμερα; ΥΓ. παρατήρησα επίσης κάποια στιγμή κι ενώ δεν χρησιμοποιούσα το κινητό, η μπαταρία να πέφτει 2% μέσα σε 5 λεπτά!! Τι κάνω λάθος ρε παιδιά; Ή πλαϊνή οθόνη τρώει. Τόσο έπεφτε και εμενα. Την έβαλα να κλείνει μετά τις 12 και δεν χάνει ούτε 1%. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warlock7 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Διαβάζοντας το sammobile έμαθα ότι στα τελευταία firmware η Samsung θα αφαίρεση την επιλογή "μόνο για αυτή την φορά" όταν επιλέγουμε να ανοίξει μια εφαρμογή... Πιο αναλυτικά, πείτε πως κάνετε εγκατάσταση έναν browser, το κινητό θα σας ρωτήσει όταν πάτε να ανοίξετε μια σελίδα με πιο πρόγραμμα θέλετε να την ανοίξετε και αυτό ήταν μετά θα ανοίγουν όλες με το συγκεκριμένο πρόγραμμα! Φυσικά μέσα από τις ρυθμίσεις θα γίνεται να αλλάξετε προτίμηση αλλά για κάποιους σαν εμάς δε βολεύει! Έχω το τελευταίο firmware COI9 και αμφιβάλλω μετά από αυτό αν θα αναβαθμίσω μέχρι τουλάχιστον να μας δώσουν το 6... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartini Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Καλησπέρα. Έχει πάει κανεις στο service της Samsung για το auto brightness bug? Και αν ναι είχε κάποιο αποτέλεσμα γιατί λέω να το πάω αύριο από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peronoforos Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Καλησπέρα. Έχει πάει κανεις στο service της Samsung για το auto brightness bug? Και αν ναι είχε κάποιο αποτέλεσμα γιατί λέω να το πάω αύριο από εκεί. Δεν είναι hardware πρόβλημα τζάμπα θα το πας. Είναι software bug. Με root έχει βγει ήδη διόρθωση. Απλά η Samsung για καλύτερη μπαταρία δεν έδωσε ακόμα το software fix. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Απίστευτο,αντε τώρα να αλλάξει μοντέλο κινητού αυτός. Τρομερή κατασκευή το εργαλείο μας....αν και προπάντων,άγιο βοηθό είχε. δυσάρεστο βέβαια το γεγονός πού συνέβη εκεί. https://youtu.be/ilFkC3cLlsQ Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartini Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Δεν είναι hardware πρόβλημα τζάμπα θα το πας. Είναι software bug. Με root έχει βγει ήδη διόρθωση. Απλά η Samsung για καλύτερη μπαταρία δεν έδωσε ακόμα το software fix. Πιστεύεις ότι θα το δώσει γιατί βλέπω ότι συμβαίνει στα περισσότερα edge και είναι πραγματικά ενοχλητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Δεν είναι hardware πρόβλημα τζάμπα θα το πας. Είναι software bug. Με root έχει βγει ήδη διόρθωση. Απλά η Samsung για καλύτερη μπαταρία δεν έδωσε ακόμα το software fix. εννοεις για το θεμα που ανεφερε ο φιλος οτι ενω δεν το εχει στο αυτοματο, αυτο κατεβαζει την φωτεινοτητα πχ? Παντως εμενα δεν το κανει, και δε νομιζω οτι μπορει να το κανει επιτηδες η samsung γιατι ειναι χαζο να μην σε αφηνει να ελεγξεις την φωτεινοτητα για αναγκαστικη οικονομια..Δηλαδη τωρα την επιασε η καουρα? Ας εβαζε μεγαλυτερη μπαταρια ή 1080 οθονη..Μηπως ειναι h/w λοιπον? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartini Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 εννοεις για το θεμα που ανεφερε ο φιλος οτι ενω δεν το εχει στο αυτοματο, αυτο κατεβαζει την φωτεινοτητα πχ? Παντως εμενα δεν το κανει, και δε νομιζω οτι μπορει να το κανει επιτηδες η samsung γιατι ειναι χαζο να μην σε αφηνει να ελεγξεις την φωτεινοτητα για αναγκαστικη οικονομια..Δηλαδη τωρα την επιασε η καουρα? Ας εβαζε μεγαλυτερη μπαταρια ή 1080 οθονη..Μηπως ειναι h/w λοιπον? Ναι ακριβώς αυτό. Ενώ έχω το auto brightness off αυτό συνεχίζει και ρίχνει η ανεβάζει την φωτεινότητα όπως του γουστάρει.Ειναι πραγματικά ενοχλητικό. Όταν κάθομαι στο δωμάτιο με κλειστό το φως μου φαίνεται λες και έχω πάλι το g3 :p.Σήμερα πάω service να δω τί θα γίνει. Είναι κρίμα γιατί κατά τα άλλα το κινητό είναι super. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peronoforos Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 (edited) Εγώ 3 edge και ένα edge+ και μου το έκανε. Η διακυμανση της φωτεινότητας γίνεται σε απόλυτο σκοτάδι. Δεν είναι διακυμανση φωτεινότητα όπως στο auto απλά αν απο εκεί που έχει τέρμα σκοτάδι ανοιξεις φως δωματίου η λάμπα ανεβαίνει ελαφρά λίγο η φωτεινότητα στο manual ... Εγώ προσωπικά δεν έχω δει edge και edge plus που να μην κάνει αυτή τη διακυμανση. Αν βάλεις ρομ του s6 η κάνεις ρουτ διορθώνεις εύκολα το πρόβλημα με ένα απλό edit στο services.jar. συνεπώς είναι software πρόβλημα . Τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ. Και οι περισσότεροι δεν έχουν καν την φωτεινότητα τέρμα για να το καταλάβουν. (σε σκοτεινό δωμάτιο Edited November 16, 2015 by Peronoforos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Δεν ξέρω αν ισχύει και στα s6 αλλά στο n.edge υπάρχει η ρύθμιση "Αυτ. ρύθμ. απόχρωσης οθόνης" στην κατηγορία οθόνη & φόντο στις ρυθμίσεις. Όταν την είχα ενεργοποίημενη, παρόλο που έχω κλειστή την αυτόματη φωτεινότητα, ανεβοκατεβαινε ελαφρως. Τσεκάρετε μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Εγώ 3 edge και ένα edge+ και μου το έκανε. Η διακυμανση της φωτεινότητας γίνεται σε απόλυτο σκοτάδι. Δεν είναι διακυμανση φωτεινότητα όπως στο auto απλά αν απο εκεί που έχει τέρμα σκοτάδι ανοιξεις φως δωματίου η λάμπα ανεβαίνει ελαφρά λίγο η φωτεινότητα στο manual ... Εγώ προσωπικά δεν έχω δει edge και edge plus που να μην κάνει αυτή τη διακυμανση. Αν βάλεις ρομ του s6 η κάνεις ρουτ διορθώνεις εύκολα το πρόβλημα με ένα απλό edit στο services.jar. συνεπώς είναι software πρόβλημα . Τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ. Και οι περισσότεροι δεν έχουν καν την φωτεινότητα τέρμα για να το καταλάβουν. (σε σκοτεινό δωμάτιο Δοκιμασα να παιξω σε δωματιο με σκοταδι πριν μερες, δεν ειδα καμια αλλαγη στην φωτεινοτητα οσο το ειχα στο Manual. Ο,τι και να εκανα.. Δεν ξέρω αν ισχύει και στα s6 αλλά στο n.edge υπάρχει η ρύθμιση "Αυτ. ρύθμ. απόχρωσης οθόνης" στην κατηγορία οθόνη & φόντο στις ρυθμίσεις. Όταν την είχα ενεργοποίημενη, παρόλο που έχω κλειστή την αυτόματη φωτεινότητα, ανεβοκατεβαινε ελαφρως. Τσεκάρετε μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο Δεν την βρηκα αυτη τη ρυθμιση, μαλλον δεν υπαρχει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartini Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Εγώ 3 edge και ένα edge+ και μου το έκανε. Η διακυμανση της φωτεινότητας γίνεται σε απόλυτο σκοτάδι. Δεν είναι διακυμανση φωτεινότητα όπως στο auto απλά αν απο εκεί που έχει τέρμα σκοτάδι ανοιξεις φως δωματίου η λάμπα ανεβαίνει ελαφρά λίγο η φωτεινότητα στο manual ... Εγώ προσωπικά δεν έχω δει edge και edge plus που να μην κάνει αυτή τη διακυμανση. Αν βάλεις ρομ του s6 η κάνεις ρουτ διορθώνεις εύκολα το πρόβλημα με ένα απλό edit στο services.jar. συνεπώς είναι software πρόβλημα . Τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ. Και οι περισσότεροι δεν έχουν καν την φωτεινότητα τέρμα για να το καταλάβουν. (σε σκοτεινό δωμάτιο Το σκοτεινό δωμάτιο το έδωσα σαν παράδειγμα .Δεν χρειάζεται να είναι τέρμα σκοτάδι ούτε να έχεις την φωτεινότητα στο τέρμα. Αν είσαι σε ένα χώρο με αρκετό φως είναι Οκ. Με το που πας κάπου με λιγότερο φωτισμό κατευθείαν σκοτεινιάζει.Για εμένα τουλάχιστον που έχω πάντα την φωτεινότητα πάνω από την μέση γίνεται εύκολα αντιληπτό και αρκετά ενοχλητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 (edited) Το σκοτεινό δωμάτιο το έδωσα σαν παράδειγμα .Δεν χρειάζεται να είναι τέρμα σκοτάδι ούτε να έχεις την φωτεινότητα στο τέρμα. Αν είσαι σε ένα χώρο με αρκετό φως είναι Οκ. Με το που πας κάπου με λιγότερο φωτισμό κατευθείαν σκοτεινιάζει.Για εμένα τουλάχιστον που έχω πάντα την φωτεινότητα πάνω από την μέση γίνεται εύκολα αντιληπτό και αρκετά ενοχλητικό. μισο να το κανω τωρα, ξανα, και να σου πω τι κανει το δικο μου. Εγω απλα το λεω γιατι ισως πρεπει να πας σερβις να ξεμπλεκεις. Και ας σου πουν οτι ειναι software. Edit: η φωτεινότητα στο δικό μου είναι σταθερή.ήρθα από το μπαλκόνι σε δωμάτιο που έχει φως και δεν άλλαξε κάτι. Για μενα από το να χάσεις εγγύηση με ρουτ και τέτοια κάνε μια βόλτα από το σέρβις. Edited November 16, 2015 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartini Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 μισο να το κανω τωρα, ξανα, και να σου πω τι κανει το δικο μου. Εγω απλα το λεω γιατι ισως πρεπει να πας σερβις να ξεμπλεκεις. Και ας σου πουν οτι ειναι software. Edit: η φωτεινότητα στο δικό μου είναι σταθερή.ήρθα από το μπαλκόνι σε δωμάτιο που έχει φως και δεν άλλαξε κάτι. Για μενα από το να χάσεις εγγύηση με ρουτ και τέτοια κάνε μια βόλτα από το σέρβις. Αν βγεις στο μπαλκόνι και μετά απλά σκεπάσεις τον σενσορα με το χέρι σου λογικά θα το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Αν βγεις στο μπαλκόνι και μετά απλά σκεπάσεις τον σενσορα με το χέρι σου λογικά θα το κάνει. δεν κανει τιποτα. η φωτεινοτητα ειναι σταθεροτατη. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts