Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρε δικιο εχεις. Για την μπαταρια στο λεω να μην την αφηνεις κατω απο 20% γιατι χαλαει μαρκοπροθεσμα. Ισχυει για ολες τις συσκευες αυτο, οχι μονο για το s6.

Οσον αφορα στη φωτεινοτητα, δεν ειχα αντιμετωπισει ποτέ καποιο προβλημα και την ειχα παντα στο auto-full.

Δηλαδη σου απαγορευει τελειως να τραβηξεις φωτο στο 5%; Εστω και με κλειστο φλας; Σε ρωταω γιατι δεν το ξερω...

οπως τα λεει ο bas..

απο εκει και περα, αυτο με τα ΣΜΣ μου κανει εντυπωση αλλα αφου δουλευουν σωστα τωρα παιρνω πισω το κραξιμο. Εκεινο το βραδυ που το διαπιστωσα απλα δε με αφηνε να παω σε 2ο και δεν ημουν μεθυσμενος :lol: . Τωρα δεν ξερω πως λειτουργει σωστα αλλα κατεβασε update γλωσσων και ισως να μην ηταν κεφαλαια, κατι τετοιο θυμαμαι. Κατα τα αλλα. η φωτεινοτητα ειναι κατι που και στο τερμα να το εχεις, στο αυτοματο, αν εισαι σε λιγο σκοτεινο χωρο, στην κατεβαζει υπερβολικα πολυ..πχ στο δωματιο με πορτατιφ, το παω πανω απο το πορτατιφ να ανεβασει και μετα χαζευω..αλλιως ξεκιναει πολυ χαμηλα.

Οσο για το 15%,δεν ειναι ευκολο να κλεισω το βραδυ πιο πανω αν το χρησιμοποιησω αρκετα. και προτιμω να κλεισει στο 5% και να κανω πληρη κυκλο φορτισης παρα να φορτισω για 10 λεπτα. Επισης δεν κανει κακο το 5%, απο οσο ξερω οι μπαταριες και στο 0% εχουν μεσα ενεργεια απλα κλεινουν για να μην χαλασουν. το 0% δηλαδη δεν ειναι το σημειο οπου αδειαζουν εντελως.

Το ειχαμε διαβαζει σε καποιο αρθρο παλιοτερα.

Φωτό κάτω από 15% μόνο χωρίς flash & κάτω από 5% καθόλου. Σπαστικό αλλά το είχα συναντήσει και στον έτερο κορεάτη. Επίσης, είχα παρατηρήσει ότι με κάποια τρίτη εφαρμογή κάμερας τράβαγε κανονικά ακόμα και στο 1%.

Θα δοκιμασω το cameraFV που το εχω full εκδοση..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το είδα μετά ότι έχει ξεχωριστό θέμα για μπαταρια.

Πάντως είναι τρομερό πως τόσο εξελιγμένο κινητό και σου έχει κάτι χαζους έως ηλιθιους περιορισμους. Να έχεις μπαταρία 15% και να μην σε αφήνει να ανάβεις φλας. Να βαράει κάθε φορά που πέφτει κατά1% και να την ξοδεύει στις ειδοποιήσεις. Να μην γράφεις σμσ πάνω από 160 χαρακτήρες.να μην μπορείς να έχεις τα κουμπιά μόνιμα αναμμένα και να τα ψάχνεις. .όλο ψάχνω το back, πατάω πιο δίπλα. Γενικά ίσως λίγο ασήμαντα αλλά χαζά πολύ.

Φίλε μου έγραψες , Ε Όχι και ψάχνεις το back !!!!!!!!!! Σε μια απόσταση 2,5 πόντων.Μην υπερβάλλουμε

Δηλαδή το power button και το volume σε όλα τα κινητά που κυκλοφορούν, δεν υπάρχει περίπτωση βρεθούν.

Edited by dimkit

Φίλε μου έγραψες , Ε Όχι και ψάχνεις το back !!!!!!!!!! Σε μια απόσταση 2,5 πόντων.Μην υπερβάλλουμε

Δηλαδή το power button και το volume σε όλα τα κινητά που κυκλοφορούν, δεν υπάρχει περίπτωση βρεθούν.

ρε φιλε, δε θελω να μιλησω ασχημα, αλλα αν ισχυε αυτο που λες, γιατι δεν τα κανουν αφης και τα πλαινα??για απαντησε μου..

Αν εχεις μαθει που ειναι και παει το δαχτυλο μονο του θα ηταν και αυτα αφης. Επειδη λοιπον αυτα ξερεις περιπου που ειναι, μπορεις και τα βρισκεις λογω αναγλυφου και το πατας με ακριβεια. Τελος παντων, εσυ μπορει να εχεις συνηθισε, εγω μια εβδομαδα το εχω και δε με βολεψε και ναι στα 2 εκατοστα χωρανε πολλα πατηματα που δεν "πιανουν" το κουμπι.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

ρε φιλε, δε θελω να μιλησω ασχημα, αλλα αν ισχυε αυτο που λες, γιατι δεν τα κανουν αφης και τα πλαινα??για απαντησε μου..

Αν εχεις μαθει που ειναι και παει το δαχτυλο μονο του θα ηταν και αυτα αφης. Επειδη λοιπον αυτα ξερεις περιπου που ειναι, μπορεις και τα βρισκεις λογω αναγλυφου και το πατας με ακριβεια. Τελος παντων, εσυ μπορει να εχεις συνηθισε, εγω μια εβδομαδα το εχω και δε με βολεψε και ναι στα 2 εκατοστα χωρανε πολλα πατηματα που δεν "πιανουν" το κουμπι.

Νικο ειναι θεμα συνηθειας φιλε. Δεν ειναι καπου φαουλ η Samsung στο θεμα με το back button.

Θα δεις οτι με τον καιρο δε θα χανεις "πατημα". :)

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Νικο ειναι θεμα συνηθειας φιλε. Δεν ειναι καπου φαουλ η Samsung στο θεμα με το back button.

Θα δεις οτι με τον καιρο δε θα χανεις "πατημα". :)

ρε παιδες, συμφωνω, απλα ηθελα να γραψω οτι θα προτιμουσα να μου δινει επιλογη..αλλιως γιατι υπαρχουν οι custom που το δινουν αν ειναι τοσο αχρηστο..μεχρι εκει, τιποτα παραπανω.

Καλημέρα και από εμένα. Από την εμπειρία σας οι πιο παλιοί κάτοχοι του edge χρειάζεται screen protector και αν ναι πιο θα μου συστήνατε γιατί έχω βάλει 2 διαφορετικά και μου βγήκαν σκάρτα.

Καλημέρα και από εμένα. Από την εμπειρία σας οι πιο παλιοί κάτοχοι του edge χρειάζεται screen protector και αν ναι πιο θα μου συστήνατε γιατί έχω βάλει 2 διαφορετικά και μου βγήκαν σκάρτα.

αν και δεν ειμαι παλιος, εκανα το ιδιο με σενα, ο,τι δοκιμασα το πεταξα γιατι δεν μαρεσε. Μονο αν εβρισκα γυαλι που να καλυπτει ολη την οθονη θα εβαζα, αλλα διαφανες ολο οχι με χρωμα πανω κατω. Προσωπικα εμπιστευομαι το gorilla glass που φοραμε, απο το Ν8 που ειχα θυμαμαι οτι δε χαρασε με τιποτα, ποσο μαλλον τωρα το 4αρι. Το μονο που θα προτεινω ειναι να προσεξεις αν γραφεις με swype, επειδη αυτο συνεπαγεται και συνεχες συρσιμο πανω στην οθονη αρα ισως εκει να δεις φθορα..οποτε να το αποφυγεις. Προσωπικς το swype ειναι κριτηριο αγορας κινητου για μενα αλλα εδω το εχω μειωσει για να τη συντηρησω οσο γινεται.

Και εγώ σκέφτομαι να το αφήσω έτσι αν και είμαι ψειρας και δεν έχω άφησει ποτέ γυμνό κινητό. Για τζαμακι ζητάνε κάτι 30€ και δεν ξέρω κατά πόσο κάνουν σωστή εφαρμογή.

Και εγώ σκέφτομαι να το αφήσω έτσι αν και είμαι ψειρας και δεν έχω άφησει ποτέ γυμνό κινητό. Για τζαμακι ζητάνε κάτι 30€ και δεν ξέρω κατά πόσο κάνουν σωστή εφαρμογή.

το tempered μπαινει πιο ευκολα απο την μεμβραη στην καμπυλη, αλλα οσα βρηκα στο ebay εχουν χρωματισμενη την πανω και κατω πλευρα και δε θελω, θελω να φαινεται το χρωμα του κινητου και του γυαλιου που προσπαθει να ειναι ιδιο αλλα δε νομιζω να ειναι. Αν εβρισκα διαφανες θα το επαιρνα. Μεχρι τοτε χωρις τιποτα και μεσα σε θηκη πορτοφολι ολοκληρο για προστασια και φυσικα προσεκτικη χρηση. Πρεπει και να τα χαιρομαστε λιγο, τοσα λεφτα δινουμε.

Δεν αξίζει κανένα γυαλι.

Γυμνό και λίγη προσοχή παραπάνω.

Άντε μια θήκη pouch στην καλύτερη όπου την φοράς στο κινητό και μπαινοβγαίνει μπαμ μπαμ :p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Δεν αξίζει κανένα γυαλι.

Γυμνό και λίγη προσοχή παραπάνω.

Άντε μια θήκη pouch στην καλύτερη όπου την φοράς στο κινητό και μπαινοβγαίνει μπαμ μπαμ :p

Θα συμφωνήσω απόλυτα, αυτές τις συσκευές δεν τις κρύβεις σε θήκες.

Tempered είναι χρήσιμο, αλλά δεν ξέρω κάτα πόσο θα υπάρξει κάποιο που να μπορεί να εφαρμόσει καλά ελέω κυρτότητας.

Θα συμφωνήσω απόλυτα, αυτές τις συσκευές δεν τις κρύβεις σε θήκες.

Tempered είναι χρήσιμο, αλλά δεν ξέρω κάτα πόσο θα υπάρξει κάποιο που να μπορεί να εφαρμόσει καλά ελέω κυρτότητας.

Πάντως, από προσωπική εμπειρία, βάλε, βγάλε στην τσέπη (χωρίς βέβαια άλλα αντικείμενα μέσα) και χωρίς Tempered glass ή κάτι άλλο, η οθόνη δεν έχει το παραμικρό (κοιτώντας το από όλες τις γωνίες σε φυσικό και τεχνητό φωτισμό) :)

Παιδιά SOS μου κάνει το πρόβλημα με το auto brightness . Ενώ το έχω απενεργοποιήσει η οθόνη είναι σκοτεινή και αν ρίξεις φως με φακό ανάβει κανονικά. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει. Λέω να το πάω πίσω αύριο το έχω μόνο 3 μέρες. Με λίγο ψάξιμο στο internet είδα ότι είναι συχνό πρόβλημα.

Παιδιά SOS μου κάνει το πρόβλημα με το auto brightness . Ενώ το έχω απενεργοποιήσει η οθόνη είναι σκοτεινή και αν ρίξεις φως με φακό ανάβει κανονικά. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει. Λέω να το πάω πίσω αύριο το έχω μόνο 3 μέρες. Με λίγο ψάξιμο στο internet είδα ότι είναι συχνό πρόβλημα.

Δεν κανεις καμια επαναφορα εργοστασιακων και αναβαθμιση στο pc (να το συνδεσεις Pc Και επανεγκατασταση λογισμικου δηλαδη ή ααναβαθμιση αν δεν την εχεις κανει) μπας και φτιαξει και ειναι απλα προβλημα software? ο αισθητηρας και χαλασμενος να ειναι, αν το λογισμικο δε δινει εντολη, αυτος δε λειτουργει, και αναποδα, αν επιτρεπει το λογισμικο αυτος λειτουργει.εσενα λειτουργει, αρα το λογισμικο δεν τον κοβει. Αρα για δες το ετσι αποψε και αυριο το πας.

Δεν κανεις καμια επαναφορα εργοστασιακων και αναβαθμιση στο pc (να το συνδεσεις Pc Και επανεγκατασταση λογισμικου δηλαδη ή ααναβαθμιση αν δεν την εχεις κανει) μπας και φτιαξει και ειναι απλα προβλημα software? ο αισθητηρας και χαλασμενος να ειναι, αν το λογισμικο δε δινει εντολη, αυτος δε λειτουργει, και αναποδα, αν επιτρεπει το λογισμικο αυτος λειτουργει.εσενα λειτουργει, αρα το λογισμικο δεν τον κοβει. Αρα για δες το ετσι αποψε και αυριο το πας.

Θα το κανω και βλέπουμε.

Πάντως, από προσωπική εμπειρία, βάλε, βγάλε στην τσέπη (χωρίς βέβαια άλλα αντικείμενα μέσα) και χωρίς Tempered glass ή κάτι άλλο, η οθόνη δεν έχει το παραμικρό (κοιτώντας το από όλες τις γωνίες σε φυσικό και τεχνητό φωτισμό) :)

Φίλε μου εννοείται ότι γυμνό εννοούσα μονο για χρήση.

Όποιος θέλει να το χει γυμνό, για μένα, επιβάλλεται να το συνοδεύσει και με ένα πουγκι για μεταφορά ή για να το αφήνεις επάνω όταν είναι να ακουμπήσει σε σκληρες/τραχιες επιφάνειες. (Π.χ. τραπεζια)

με το gorilla glass 4 δεν υπαρχει φοβος!!εδω με το gorilla glass 2 στο lg g2 που το ειχα χυμα δεν ειχε το παραμικρο
I Want To Believe

Φίλε μου εννοείται ότι γυμνό εννοούσα μονο για χρήση.

Όποιος θέλει να το χει γυμνό, για μένα, επιβάλλεται να το συνοδεύσει και με ένα πουγκι για μεταφορά ή για να το αφήνεις επάνω όταν είναι να ακουμπήσει σε σκληρες/τραχιες επιφάνειες. (Π.χ. τραπεζια)

σωστος αλλα το ατιμο με την καμερα οπως ειναι ρισκαρεις, εγω το εχω σε μια λεπτη σιλικονης που εχει μια φλιδα και στην καμερα απεξω οποτε την προστατευει να μην φαει το νικελ της εκει, και οθονη ολη γυμνη, το βγαζω και το χαιδευω :lol: :p στο σπιτι ή σε κανα καφε αλλα με την καμερα ετσι ειναι παντου ρισκου.

Τίποτα τελικά. Αυριο παω στην Samsung

Το πας στο μαγαζί που το πήρες τους λες ότι έκανες και επαναφορα και αναβάθμιση και ζητάς άλλο εφόσον είσαι doa. 3 ημερών είπες νομίζω. Και ας το στείλουν αυτοί Samsung. Εσύ ζητάς νέο

Παιδιά αυτό με την φωτεινότητα είναι bug και ισχύει για όλα τα s6 από τι ξέρω.

Στο xda γίνεται χαμός με αυτό.

Η εκτός αν εννοείς άλλο διότι αυτό που λέω εγώ είναι ότι σε manual mode συμπεριφερεται σαν σε αυτόματο.

μια απορια για το τηλ

πρωτα.Eπειδη βλεπω εχει θεμα με τη μπαταρια,ειπαρχει ενα γκατζετ οπως στο αιφον να το κουβαλας μαζι σου και να φορτιζει αυτοματα;δε θυμαμαι πως λεγεται αυτο που ειπαρχει στο αιφον.

δευτερον,στο αιφον οταν ειμαι σε ενα δισκαδικο και θελω να ακουσω δειγμα απο ενα τραγουδιστη που δε ξερω μπαινω στο itunes με συνδεση 3g και ακουω samples .μπορει να γινει το ιδιο με το σαμσουνγκ μιας και ειναι αντροιντ;

και τριτον

τα 4κ βιντεος πως φαινονται στο τηλ;;

εχω απλ για την ωρα και σκεφτομαι για τη μεγαλη ΑΛΛΑΓΗ :lol:

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Η εκτός αν εννοείς άλλο διότι αυτό που λέω εγώ είναι ότι σε manual mode συμπεριφερεται σαν σε αυτόματο.

αυτο εννοει αλλα εμενα το edge δεν το κανει που το δοκιμασα.

μια απορια για το τηλ

πρωτα.Eπειδη βλεπω εχει θεμα με τη μπαταρια,ειπαρχει ενα γκατζετ οπως στο αιφον να το κουβαλας μαζι σου και να φορτιζει αυτοματα;δε θυμαμαι πως λεγεται αυτο που ειπαρχει στο αιφον.

δευτερον,στο αιφον οταν ειμαι σε ενα δισκαδικο και θελω να ακουσω δειγμα απο ενα τραγουδιστη που δε ξερω μπαινω στο itunes με συνδεση 3g και ακουω samples .μπορει να γινει το ιδιο με το σαμσουνγκ μιας και ειναι αντροιντ;

και τριτον

τα 4κ βιντεος πως φαινονται στο τηλ;;

εχω απλ για την ωρα και σκεφτομαι για τη μεγαλη ΑΛΛΑΓΗ :lol:

Καταρχην δεν εχει κανα τρομερο θεμα με τη μπαταρια, ειδικα απο αι φον νομιζω θα εισαι σε καλυτερα επιπεδα, εγω επειδη ειχα Ζ3c μου κακοφανηκε γιατι εβγαζα 2 μερες ανετα, με αρκετη χρηση, ομως με το edge η μερα βγαινει, ειδικα τωρα. το καλοκαιρι δεν ξερω. Επισης η τελεταια αναβαθμιση βοηθησε σε αυτο, οποτε με το που το παρεις κατεβαζεις στο pc το smartswitch (κανει ο,τι το Itunes σε σενα) και κανεις αναβαθμιση. Τωρα για αυτο που λες με το δισκοπωλειο δεν το ξερω αλλα αν το πατησεις στο youtube δε θα βρεις? πρεπει να το κανεις μεσω itunes? ή εννοεις οτι σου βρισκει ποιος ειναι απο αυτο που ακους? Αυτο το κανει το shazam και το soundhound, και δουλευουν αριστα.

βιντεο 4Κ δεν εχω δει αλλα full hd Που ειδα ειναι απιστευτο...

Σε εμένα δεν μου το κανει πάντως.

Σε manual mode η φωτεινοτητα ουδέποτε μεταβάλλεται.

Μονο σε αυτόματο.

Ισως ειναι bug κάποιον παρτίδων που σε αυτήν την περίπτωση απαιτείται αντικατασταση συσκευής.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ρίξε φως με φακό πάνω στον αισθητήρα και πες μου. Εγώ με το Plus και το κάνει. Αλλά είναι δύσκολο να είναι Hardware.

Και μιλάμε ότι οι περισσότεροι το έχουν. Για να πω την αλήθεια είσαι ο πρώτος που μαθαίνω ότι δεν έχει θέμα.

Βέβαια δεν έχω ρωτήσει απλά ακούω που λένε.

Edited by cocous

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)