Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οντως το edge για μενα ειναι απο τα πιο ωραια κινητα αυτη τη στιγμη.. ΜΕ την τελευταια αναβαθμιση την παλευει και η μπαταρια, αν και εγω που ειχα καλομαθει σε σονυ τωρα κανω πολλη οικονομια για να βγαλει τη μερα και δεν το χαιρομαι..Σου δινουν ενα καρο δυνατοτητες αλλα με τη μπαταρια που εχουν αν δεν βγαζεις μερα τι να το κανεις.

Κατα τα αλλα το κινητο αυτο θεωρω οτι εχει το πιο ομορφο σχεδιο, ειναι γρηγορο και κορυφαια καμερα. Τωρα με το G4 δεν το εχωσυγκρινει αλλα τα LG δε μαρεσουν, τοσο το μενου τους που ειναι τραγικο οσο το δουλεψα (προσωπικη αποψη) οσο και σε μεγεθος που δεν μπορω τοσες ιντσες (ασχετως μπεζελ).

Το Nexus δεν εχει δωσει δειγματα ακομα..αλλα ειναι ομορφο. Η samsung δεν τα παει καλα με αναβαθμισεις, θεωρω οτι θα το υποστηριξει απλα αργει. Απο την αλλη εγω προσωπικα θελω να δουλευει σωστα και δε με ενδιαφερει αν θα παρει και android 6.

Τελος, αυτο που δε μαρεσει στο edge ειναι οτι στην εξοικονομηση ενεργειας δεν εχεις επιλογες για το cpu Κτλ οπως στα παλιοτερα galaxy οπου αν θες το βαζεις να κοβει επιδοσεις αν δε θες οχι, εδω η εξοικονομηση υποχρεωτικα σου κοβει ενα συνολο πραγματων.

Με ενοχλει επισης ο τροπος που ρυθμιζει τη φωτεινοτητα. Με το σονυ ειχα σταθερο φωτεισμο στην οθονη στο αυτοματο μερα-νυχτα. Εδω μια ειναι σκοτεινο πολυ, μια πολυ φωτεινο, γενικα δεν εχει ομαλη λειτουργια το αυτοματο και ειναι ολα τα samsung ετσι. Αποτελεμα αυτου ειναι να την πειραζω συνεχεια απο τη μπαρα πανω για να κανω οικονομια αλλιως αν ειχα δυνατη μπαταρια θα το αφηνα ψηλα και δε θα με ενοιαζε.

Τελος η ελλειψη SD με ενοχλει αν και πηρα 128gb καθως οταν κανεις μια καθαρη εγκατασταση μια στο τοσο (τωρα ειχαμε καμποσες αναβαθμισεις και παντα κανω καθαρη), πρεπει να ξανα περνας αρχεια, οταν με την SD απλα την βγαζεις και την βαζεις. Εδω ο εσωτερικος χωρος καθαριζει και ετσι πρεπει να γινει.

Τελος παντων, δεν ειναι σοβαρα προβληματα αυτα, απλα με χαλανε επειδη δεν τα ειχα και ηρθα σε ενα κορυφαιο κινητο οπου εχει χαζα προβληματα.

Ευχαριστώ για την βοήθεια πρώτα από όλα!!!το πρόβλημα είναι ότι το ερωτεύθηκα και το πήρα απόφαση θα το πάρω.εμένα δεν με ενδιαφέρουν πολλά πράγματα..απλα να δουλεύει χωρίς κολλήματα και γρήγορα.απλά μόνο αυτό ζητάω.τώρα με την μπαταρία ναι έχεις απόλυτα δίκιο!θα ήθελα μια δυνατή μπαταρία αλλά αυτά τα τηλέφωνα που την εχουν δεν με τραβάει κανένα!οπότε το s6 είναι μονόδρομος τελικά.

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έτσι είναι. Και εγώ παλιά κοιτούσα ποιο δίνει τα πιό πολλά. Τώρα το πήρα απλά επειδή είναι πολύ όμορφο και σίγουρα πολύ καλό με καλή κάμερα οπότε τα κατά πια όλα τα άλλα. Η μπαταρία για μένα είναι βασικό αλλά δεν κάνω ότι έκανα παλιά πιστεύω θα το αντέξω. .αλλιώς θα το διώξω. Το να μου κλείνει στη μέση της ημέρας είναι χειρότερο από το να είναι άσχημο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Βάλε το smart switch στον υπολογιστή σου, μόλις συνδέσεις το κινητό και στο αναγνώριση θα σου πει και αν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση!

Εμένα που είναι EUR από Ελλάδα έτσι μου το έβγαλε!

Καλημερα παιδες..

Μετα απο μια εβδομαδα με το edge θα ηθελα να ρωτησω 2-3 πραγματα και να πω και τα πρωτα πιο ολοκληρωμενα συμπερασματα.

Καταρχην μιλαμε για το πιο ομορφο τηλεφωνο αυτη τη στιγμη στην αγορα. Το ευχαριστιεμαι καθε στιγμη που το βλεπω. Επισης το μενου εχει βελτιωθει αρκετα αλλα ακομα υπολοιπεται απο τα σονυ σε 2-3 πραγματα.

Πχ πανω στην κουρτινα που κατεβαινει και υπαρχουν συντομευσεις ρυθμισεων, θα ηθελα και μια συντομευση για 4G. Το να το εχεις μονιμα ανοιχτο σε κινητο με τετοια μπαταρια δεν ειναι εξυπνο..αλλα αν θες να στελνεις αρχεια κτλ θα βολευε να το ανοιγοκλεινεις ευκολα απο εκει..στο Ζ3c με ειχε βολεψει τρομερα.

Επισης μου εκανε εντυπωση που στα ΣΜΣ δε σε αφηνει να πας σε 2ο ΣΜΣ αλλα σε κοβει στους 160 χαρακτηρες, πολυ χαζο μου φαινεται αυτο, μηπως υπαρχει καμια ρυθμιση και δεν την βλεπω?

3ον δε σε αφηνει να βαλεις φλας κτλ οταν δεν εχεις πολλη μπαταρια, αλλη βλακεια απο εκει. Εγω θελω στο 1% να τραβηξω φωτο και να σβησει, τι ζορι τραβαει? Αυτα με εχουν ξενερωσει γιατι ειναι χαζοι περιορισμοι.

Κατα τα αλλα, η μπαταρια φυσικα ειναι λιγη. Το θεμα ειναι οτι σε flight mode το βραδυ μου εχασε 7% το οποιο μου φαινεται υπερβολικο. Στο Ζ3c εχανα μεχρι 1% και ακομα και χωρις flight παιζει να εχανα 2% το πολυ.

Αυτο γιατι τρωει τοσο? μηπως κατι δνε εχω κανει καλα?

Σε χρηση εβγαλα 3,5 ωρες οθονη, 1 ωρα ομιλια και ολα ανοιχτα μονιμα (3G,GPS,wifi κτλ) με καλο σημα και κυριως wifi χρηση. Φωτεινοτητα χαμηλη σχετικα.

Τελος, αλλο σπαστικο ειναι η φωτεινοτητα, αν εισαι σε λιγο σκοτεινο σημειο, και την εχεις χαμηλα στο αυτοματο ή με εξοικονομηση, δεν βλεπεις τιποτα, αν πας κοντα σε φως, παει στο θεο..Στο σονυ δεν ειχα ασχοληθει ποτε, μια που την ρυθμισα στο αυτοματο μια που ειχα παντα ιδια φωτεινοτητα, ο,τι συνθηκες και να ειχα εβλεπα σταθερα καλα και το ιδιο. Εδω δεν παλευεται, και με τα S6 των φιλων μου, το alpha ενος αλλου και το ταμπλετ το TAB S Που εχω, βλεπω οτι ετσι δουλευει ο αισθητηρας τελικα.

Δωστε μου λιγο τα φωτα σας λοιπον γιατι ενω το κινητο θα μπορουσα να το κρατησω για παντα τοσο ομορφο που ειναι, με ξενερωνει με αυτα τα σπαστικα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλημερα παιδες..

Μετα απο μια εβδομαδα με το edge θα ηθελα να ρωτησω 2-3 πραγματα και να πω και τα πρωτα πιο ολοκληρωμενα συμπερασματα.

Καταρχην μιλαμε για το πιο ομορφο τηλεφωνο αυτη τη στιγμη στην αγορα. Το ευχαριστιεμαι καθε στιγμη που το βλεπω. Επισης το μενου εχει βελτιωθει αρκετα αλλα ακομα υπολοιπεται απο τα σονυ σε 2-3 πραγματα.

Πχ πανω στην κουρτινα που κατεβαινει και υπαρχουν συντομευσεις ρυθμισεων, θα ηθελα και μια συντομευση για 4G. Το να το εχεις μονιμα ανοιχτο σε κινητο με τετοια μπαταρια δεν ειναι εξυπνο..αλλα αν θες να στελνεις αρχεια κτλ θα βολευε να το ανοιγοκλεινεις ευκολα απο εκει..στο Ζ3c με ειχε βολεψει τρομερα.

Επισης μου εκανε εντυπωση που στα ΣΜΣ δε σε αφηνει να πας σε 2ο ΣΜΣ αλλα σε κοβει στους 160 χαρακτηρες, πολυ χαζο μου φαινεται αυτο, μηπως υπαρχει καμια ρυθμιση και δεν την βλεπω?

3ον δε σε αφηνει να βαλεις φλας κτλ οταν δεν εχεις πολλη μπαταρια, αλλη βλακεια απο εκει. Εγω θελω στο 1% να τραβηξω φωτο και να σβησει, τι ζορι τραβαει? Αυτα με εχουν ξενερωσει γιατι ειναι χαζοι περιορισμοι.

Κατα τα αλλα, η μπαταρια φυσικα ειναι λιγη. Το θεμα ειναι οτι σε flight mode το βραδυ μου εχασε 7% το οποιο μου φαινεται υπερβολικο. Στο Ζ3c εχανα μεχρι 1% και ακομα και χωρις flight παιζει να εχανα 2% το πολυ.

Αυτο γιατι τρωει τοσο? μηπως κατι δνε εχω κανει καλα?

Σε χρηση εβγαλα 3,5 ωρες οθονη, 1 ωρα ομιλια και ολα ανοιχτα μονιμα (3G,GPS,wifi κτλ) με καλο σημα και κυριως wifi χρηση. Φωτεινοτητα χαμηλη σχετικα.

Τελος, αλλο σπαστικο ειναι η φωτεινοτητα, αν εισαι σε λιγο σκοτεινο σημειο, και την εχεις χαμηλα στο αυτοματο ή με εξοικονομηση, δεν βλεπεις τιποτα, αν πας κοντα σε φως, παει στο θεο..Στο σονυ δεν ειχα ασχοληθει ποτε, μια που την ρυθμισα στο αυτοματο μια που ειχα παντα ιδια φωτεινοτητα, ο,τι συνθηκες και να ειχα εβλεπα σταθερα καλα και το ιδιο. Εδω δεν παλευεται, και με τα S6 των φιλων μου, το alpha ενος αλλου και το ταμπλετ το TAB S Που εχω, βλεπω οτι ετσι δουλευει ο αισθητηρας τελικα.

Δωστε μου λιγο τα φωτα σας λοιπον γιατι ενω το κινητο θα μπορουσα να το κρατησω για παντα τοσο ομορφο που ειναι, με ξενερωνει με αυτα τα σπαστικα.

Συμπέρασμα για μένα: σκέψου σε ποια τιμή θα το πουλήσεις σύντομα....;)

Αυτά τα σπαστικά τα είχε,τα έχει και μάλλον θα τα έχει η Samsung,αλλά δε λέει να δίνεις 500-600 και να σπας και τα νεύρα σου....κατά τα λοιπά είναι όμορφο αλλά μέχρι εκεί.

Συμπέρασμα για μένα: σκέψου σε ποια τιμή θα το πουλήσεις σύντομα....;)

Αυτά τα σπαστικά τα είχε,τα έχει και μάλλον θα τα έχει η Samsung,αλλά δε λέει να δίνεις 500-600 και να σπας και τα νεύρα σου....κατά τα λοιπά είναι όμορφο αλλά μέχρι εκεί.

Αν το Ζ5 ειχε μπαταρια 3100 οπως το Ζ3 θα το ειχα κανει ή αν μαρεσε πιο πολυ το Z5c. Επισης θελω να το κρατησω κανα μηνα να δω μηπως στρωσει και γενικα αν θα μου βγαζει τη μερα ανετα. Για μενα το μεγαλυτερο προβλημα ειναι να μη μου βγαζει τη μερα.. Το να πεφτει 7% σε flight mode τη νυχτα το θεωρω απαραδεκτο.Δεν ξερω αν τα δικα σας πεφτουν τοσο αλλα ειπα να το αφησω ετσι να το τεσταρω.

Κατα τα αλλα ειναι τοσο ομορφο και με κορυφαια καμερα που δε θελω να το σκοτωσω (ειναι και 128GB). απλα θελω να σιγουρευτω οτι δεν κανω κατι λαθος, δεν μου διαφευγει κατι ή δεν εχω καποιο προβλημα στη συσκευη..γιαυτο και ρωταω!

ΠΧ ειναι δυνατον να μην μπορεις να γραψεις ΣΜΣ με πανω απο 160 χαρακτηρες??? πραγματικα μου φαινεται κουφο. ομοιως το να μη με αφηνει να χρησιμοποιω καμερα-φλας με χαμηλη μπαταρια.

Στα της μπαταρίας ουδέποτε την νύχτα σε αναμονή,όχι flight που δεν βάζω ποτε μου,δεν είχα απώλεια πανω απο 1-2% maximum.

Εννοείται κλειστά wifi,data,bt.

Δεν ξέρω εσένα γιατι χάνει 7%.

Δεν ξέρω απόλυτα αν παιζει ρόλο αλλα το εχω μόνιμα σε 2g την νύχτα η οταν δεν χρειάζομαι δεδομένα κινητής.

Τωρα για τα μηνύματα η το flash δεν το εχω παρατηρήσει/χρησιμοποιήσει σε αυτές τις παραμέτρους που αναφέρεις.

Ποτε δεν στέλνω τόσο μακροσκελή SMS:p

Βάλε μια τριτη εφαρμογή πχ Next SMS(handset SMS η προηγούμενη ονομασία του)που εγω χρησιμοποιώ σε όλα τα κινητά.

Μετα την αναβάθμιση έκανες hard reset η το άφησες ετσι;;;

Επίσης εγω το φορτίσω με του z3 το φορτιστή που βγάζει 1.5A.

Όχι το μαμισιο.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Για τα μηνύματα, εμένα στο Ν.edge με αφήνει να στέλνω. Τελείως κουλό μου φαίνεται, μάλλον κάποια ρύμθιση είναι, εκτός και αν άλλαξε κάτι στο νεότερα samsung.

Για το flash ισχύει, μάλιστα κάτω από 5% σε κάποιες συσκευές δεν με άφηνε καν να τραβήξω φωτό. Με άλλη εφαρμογή όμως δεν είχα θέμα.

Αλεξ, του εκανα την εγκατασταση απο πανω αρχικα, και μετα του εκανα επαναφορα και επανεγκατασταση παλι. Δεν μπορει να εχει κατσει στραβα. Οσο για το βραδυ, εφοσον το ειχα σε flight δεν ειχε νοημα να γυρισω σε 2G κτλ.

ΘΑ το δοκιμασω μερικες μερες ακομα και βλεπουμε, ισως ξανα κανω μια επαναφορα.

Οσο για τα ΣΜΣ κτλ, λογω δουλειας πολλες φορες στελνω μεγαλα κειμενα και μου χρειαζεται. Το να βαλω 3η εφαρμογη και να τρωει παραπανω μπαταρια δε με ψηνει. Ομοιως η καμερα, ειναι χαζο να μην σε αφηνει να χρησιμοποιεις το κινητο σου οπως θες μεχρι να σβησει.

Οσο για φορτιση, εγω με τον φορτιστη του ΒΤ που βγαζει 0,75hα! Τα μισα απο τον δικο σου για ακομα καλυτερα..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για τα μηνύματα, εμένα στο Ν.edge με αφήνει να στέλνω. Τελείως κουλό μου φαίνεται, μάλλον κάποια ρύμθιση είναι, εκτός και αν άλλαξε κάτι στο νεότερα samsung.

Για το flash ισχύει, μάλιστα κάτω από 5% σε κάποιες συσκευές δεν με άφηνε καν να τραβήξω φωτό. Με άλλη εφαρμογή όμως δεν είχα θέμα.

ακριβως ετσι, κατω απο 15% δεν σε αφηνει να βαλεις φλας νομιζω, δηλαδη ελεος! και κατω απο 5% ουτε φωτο. Για ΣΜΣ,στις ρυθμισεις τους εχει 3 επιλογες στην κωδικποιηση, αλφαβητο GSM, unicode και αυτοματο..Με το 1ο εχει 160 και δεμε αφηνει να παω σε 2ο ΣΜΣ, με τις αλλες 2 εχει 60 χαρακτηρες..Αλλη ρυθμιση δεν υπαρχει.

Αλεξ, του εκανα την εγκατασταση απο πανω αρχικα, και μετα του εκανα επαναφορα και επανεγκατασταση παλι. Δεν μπορει να εχει κατσει στραβα. Οσο για το βραδυ, εφοσον το ειχα σε flight δεν ειχε νοημα να γυρισω σε 2G κτλ.

ΘΑ το δοκιμασω μερικες μερες ακομα και βλεπουμε, ισως ξανα κανω μια επαναφορα.

Οσο για τα ΣΜΣ κτλ, λογω δουλειας πολλες φορες στελνω μεγαλα κειμενα και μου χρειαζεται. Το να βαλω 3η εφαρμογη και να τρωει παραπανω μπαταρια δε με ψηνει. Ομοιως η καμερα, ειναι χαζο να μην σε αφηνει να χρησιμοποιεις το κινητο σου οπως θες μεχρι να σβησει.

Οσο για φορτιση, εγω με τον φορτιστη του ΒΤ που βγαζει 0,75hα! Τα μισα απο τον δικο σου για ακομα καλυτερα..

Δεν τρώει μπαταρια το next SMS.

Και πολυ καλύτερη απο οποιαδήποτε μαμισια.

Μου φαινεται δεν κανει τόσο χαμηλό σε αποδοση φορτιστή,προσωπική εκτίμηση μιας και αρχικά στο m8 δοκίμασα να φορτίσω με 1.0Α φορτιστή και είχα κακη αποδοση μπαταρίας 2-3 φορες και μετα το άλλαξα με του 1.5Α του z3 και είχε πιο καλή αποδοση στην διάρκεια της ημέρας.

Μπορεί να ήταν συμπτωματικό αλλα μια ένδειξη ήταν σαφώς.

Στο edge απο την πρώτη φόρτιση μόνιμα με τον φορτιστή του z3 αποκλειστικά.

Καλησπερα παιδια.Σημερα λογικα απο τους τελευταιους πηρα το καινουργιο update εχω Italy Vodafone συσκευη.Αν την περασω με smart switch απο pc χωρις wape data/cache απο recovery λετε να εχω θεματα μετα;Βαρεθηκα καθε μηνα να στηνω το κινητο απο την αρχη.

Model Name: Galaxy S6 Edge

Model: SM-G925F

Country: Italy(vodafone)

Firmware Version: G925FXXU3QOJQ

OS Version: 5.1.1

Build Date: 22.10.2015

Changelist: 5896496

PDA: G925FXXU3QOJQ

CSC: G925FVFG3QOJQ

:!: Ενημέρωση :!:

Μετακινήθηκαν μυνήματα στο σωστό θέμα. Προσπαθήστε να μένετε εντός θέματος προς διευκόλυνση όλων μας και να υπενθυμίσω ότι το παρόν νήμα αφορά αποκλειστικά το Galaxy S6 Edge (SM-G925F) και όχι το m8, το z3, το z5 ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή.

:!: Ενημέρωση :!:

Μετακινήθηκαν μυνήματα στο σωστό θέμα. Προσπαθήστε να μένετε εντός θέματος προς διευκόλυνση όλων μας και να υπενθυμίσω ότι το παρόν νήμα αφορά αποκλειστικά το Galaxy S6 Edge (SM-G925F) και όχι το m8, το z3, το z5 ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή.

Το είδα μετά ότι έχει ξεχωριστό θέμα για μπαταρια.

Πάντως είναι τρομερό πως τόσο εξελιγμένο κινητό και σου έχει κάτι χαζους έως ηλιθιους περιορισμους. Να έχεις μπαταρία 15% και να μην σε αφήνει να ανάβεις φλας. Να βαράει κάθε φορά που πέφτει κατά1% και να την ξοδεύει στις ειδοποιήσεις. Να μην γράφεις σμσ πάνω από 160 χαρακτήρες.να μην μπορείς να έχεις τα κουμπιά μόνιμα αναμμένα και να τα ψάχνεις. .όλο ψάχνω το back, πατάω πιο δίπλα. Γενικά ίσως λίγο ασήμαντα αλλά χαζά πολύ.

Το είδα μετά ότι έχει ξεχωριστό θέμα για μπαταρια.

Πάντως είναι τρομερό πως τόσο εξελιγμένο κινητό και σου έχει κάτι χαζους έως ηλιθιους περιορισμους. Να έχεις μπαταρία 15% και να μην σε αφήνει να ανάβεις φλας. Να βαράει κάθε φορά που πέφτει κατά1% και να την ξοδεύει στις ειδοποιήσεις. Να μην γράφεις σμσ πάνω από 160 χαρακτήρες.να μην μπορείς να έχεις τα κουμπιά μόνιμα αναμμένα και να τα ψάχνεις. .όλο ψάχνω το back, πατάω πιο δίπλα. Γενικά ίσως λίγο ασήμαντα αλλά χαζά πολύ.

Νικο, κάνεις σαν τη χηρα στο κρεβατι! :lol::p

Αυτο με το φλας το εχουν πολλα κινητα! Αν θες την αποψη μου μην αφηνεις την μπαταρια να πεφτει κατω απο 15-20%.

Δε νομιζω παντως οτι αυτο με το φλας αποτελει λογο για γκρινια!

Μονιμα αναμμενα κουμπια θα οδηγουσαν την μπαταρια στα ταρταρα, δεν ειναι δυσκολο να βρεις το back button, απλα δεν εχεις εξοικειωθεί ακομα σε samsung!

Oσον αφορα στα sms ειχα κι εγω θεμα στην αρχη... Εγραφα ενα μικρο μηνυμα και καποιες φορες εμφανιζονταν συμβολα αντι για το μηνυμα μου στον παραληπτη. Εβαλα το Textra SMS και ησυχασα.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Νικο, κάνεις σαν τη χηρα στο κρεβατι! :lol::p

Αυτο με το φλας το εχουν πολλα κινητα! Αν θες την αποψη μου μην αφηνεις την μπαταρια να πεφτει κατω απο 15-20%.

Δε νομιζω παντως οτι αυτο με το φλας αποτελει λογο για γκρινια!

Μονιμα αναμμενα κουμπια θα οδηγουσαν την μπαταρια στα ταρταρα, δεν ειναι δυσκολο να βρεις το back button, απλα δεν εχεις εξοικειωθεί ακομα σε samsung!

Oσον αφορα στα sms ειχα κι εγω θεμα στην αρχη... Εγραφα ενα μικρο μηνυμα και καποιες φορες εμφανιζονταν συμβολα αντι για το μηνυμα μου στον παραληπτη. Εβαλα το Textra SMS και ησυχασα.

κοιτα να δεις, εαν εχεις μαθει να χρησιμοποιεις καποια πραγματα, και παιρνεις μια πανακριβη συσκευη, και εχει ειτε χαζους περιορισμους ειτε δεν ανταποκρινονται σε αυτα που θες, λογικο ειναι να τα αναφερεις..

Τι παει να πει να μην μενω κατω απο 15-20? Ρωτας αν γινεται? Αμα ειναι να μην χρησιμοποιουμε τις συσκευες σε ολο το ευρος της μπαταριας τους τοτε ας μην μας το εδιναν, ας εσβηνε στο 15%.

Επισης τι νοημα εχει να μην λειτουργει το φλας στο 15%? Αν εισαι ενα μονοημερο, τι ειναι πιο πιθανο να συμβει? Ειναι απλο. Να εισαι προς το τελος της μερας με αυτο το ποσοστο, δηλαδη εκει απαγορευεται να εχεις φλας? ειναι χαζο ρε παιδια και ανουσιο. Ακομα και στο 5% θα επρεπε ολα να λειτουργουν. Εαν εγω θελω στο 5% να τραβηξω μια φωτογραφια και ας κλεισει, γιατι μου το απαγορευει? Πες οτι ειχα ενα ατυχημα και το εχω με 5%, να μην μπορω να παρω φωτο? Για συσκευη των 1000 ευρω πριν 2 μηνες ειναι τραγικα πραγματα αυτα.

Ομοιως το ΣΜΣ, που απλα δε με νοιαζει εκει γιατι το στελνω και γραφω 2ο, απλα ειναι χαζο να μην σε αφηνει να πας σε 2ο μεσα στο ιδιο μηνυμα. Δεν ξερω οι μηχανικοι τους ποσο χρησιμοποιουν κινητα, αλλα το οτι το κανουν και αλλες συσκευες δεν ειναι δικαιολογια.

Οσο για τα πληκτρα τα φωτιζομενα, εννοειται πως θα θελα να επιλεγω να ειναι μονιμα ανοιχτα. Ρε παιδια, για ανδροιδ μιλαμε=παραμετροποιηση.

Επισης η φωτεινοτητα ειναι ο,τι ναναι στο αυτοματο, δηλαδη οκ, τα διαπιστωνω ολα αυτα..να μην τα συζητησω? μπορει για καποιο απο αυτα να υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν εχω παρει χαμπαρι. Επισης με το Knox μου δενει τα χερια, ειναι εκβιαστικο να παιρνω ενα χαζο λογισμικο και να με εκβιαζει οτι αν το πειραξω θα χασω εγγυηση. Εκει που 3 χρονια τωρα ειχα ξεχασει το ρουτ κτλ, θα το χρειαστω στα γεραματα παλι?

Απο όλα αυτα που λες αυτο με το φλας ειναι το πιο βλακώδης.

Το αλλο με τα μηνύματα μια τριτη εφαρμογή θα σε καλύψει καλυτερα.

Όπως παλιά πολλοι κάτοχοι Samsung εβαζαν τρίτο dialer επειδή άθλιος ήταν ο μαμισιος.

Παντα μια βλακεία η χαζομάρα θα έχουν όλοι τους,αλλα βρίσκεις σε τριτη εφαρμογή την λυση συνήθως.

Τωρα για την ρύθμιση φωτεινότητας εγω την ημέρα σε αρκετό φως το αφήνω 40-50% αυτόματο και οταν πέσει σκοτάδι το βάζω χειροκίνητα 15-20% που ειναι πολυ πιο φωτεινό απο οτι αντίστοιχα άλλων εταίρων συσκευες.

Edited by alextrela

Απο όλα αυτα που λες αυτο με το φλας ειναι το πιο βλακώδης.

Το αλλο με τα μηνύματα μια τριτη εφαρμογή θα σε καλύψει καλυτερα.

Όπως παλιά πολλοι κάτοχοι Samsung εβαζαν τρίτο dialer επειδή άθλιος ήταν ο μαμισιος.

Παντα μια βλακεία η χαζομάρα θα έχουν όλοι τους,αλλα βρίσκεις σε τριτη εφαρμογή την λυση συνήθως.

Τωρα για την ρύθμιση φωτεινότητας εγω την ημέρα σε αρκετό φως το αφήνω 40-50% αυτόματο και οταν πέσει σκοτάδι το βάζω χειροκίνητα 15-20% που ειναι πολυ πιο φωτεινό απο οτι αντίστοιχα άλλων εταίρων συσκευες.

μωρε οκ, το παραπονο μου λεω αφου τα ακουμπησα και εγω.. Γιατι οταν τα σκας, λες οκ δεν εχω μεγαλη μπαταρια θα κανω τη θυσια, αλλα αμα δεν μπορεις να χρησιμοποιεις και την καμερα στο τελος της ημερας, ε στη δινει. Τελος παντων. Αυτα στο ταμπλετ, εκτος απο τη φωτεινοτητα δηλαδη, δεν τα ειχα δει γιατι δεν το χρησιμοποιω πολυ.Τωρα τα ζω και εγγραψα μηπως υπαρχει και τροπος να τα παρακαμψουμε.

μωρε οκ, το παραπονο μου λεω αφου τα ακουμπησα και εγω.. Γιατι οταν τα σκας, λες οκ δεν εχω μεγαλη μπαταρια θα κανω τη θυσια, αλλα αμα δεν μπορεις να χρησιμοποιεις και την καμερα στο τελος της ημερας, ε στη δινει. Τελος παντων. Αυτα στο ταμπλετ, εκτος απο τη φωτεινοτητα δηλαδη, δεν τα ειχα δει γιατι δεν το χρησιμοποιω πολυ.Τωρα τα ζω και εγγραψα μηπως υπαρχει και τροπος να τα παρακαμψουμε.

Μαθαίνεις να ζεις με τα καπρίτσια τους,εκτός αν ειναι σε τέτοιο σημείο που να αποτελει deal breaker το οτιδήποτε.

Πχ αυτο με το φλας ειναι όντως μέγιστη βλακεία και προσωπικά αμα δεν το είχες αναφέρει δεν θα το ήξερα καν.

Ενα απο τα καλά οταν γνωρίζεις συσκευες απο όλους τους κατασκευαστές να γνωρίζεις τα καλά και κακά τους ακόμα και απο λεπτομέρειες που μπορεί σε κάποιους να παίζουν ρόλο σε κάποιους όχι:p

Εμένα πχ με ψιλό πειράζει που δεν εχει ραδιόφωνο,εστω που δεν ακούω παρα σπάνια αλλα υπαρχουν στιγμές που θα ήθελα κατι να ακούσω και δεν μπορω.

Μαθαίνεις να ζεις με τα καπρίτσια τους,εκτός αν ειναι σε τέτοιο σημείο που να αποτελει deal breaker το οτιδήποτε.

Πχ αυτο με το φλας ειναι όντως μέγιστη βλακεία και προσωπικά αμα δεν το είχες αναφέρει δεν θα το ήξερα καν.

Ενα απο τα καλά οταν γνωρίζεις συσκευες απο όλους τους κατασκευαστές να γνωρίζεις τα καλά και κακά τους ακόμα και απο λεπτομέρειες που μπορεί σε κάποιους να παίζουν ρόλο σε κάποιους όχι:p

Εμένα πχ με ψιλό πειράζει που δεν εχει ραδιόφωνο,εστω που δεν ακούω παρα σπάνια αλλα υπαρχουν στιγμές που θα ήθελα κατι να ακούσω και δεν μπορω.

μα εμενα αν με ρωτησει καποιος για σονυ πχ του λεω ακριβως τα στραβα και τα καλα του..εδω ρωτησα πριν καιρο και μου ειπαν αριστα ολα. με τη γνωστη μπαταρια..

Αμα ηξερα ολες αυτες τις λεπτομερειες, ισως να ειχα κωλωσει. Ειδικα το φλας, οκ, βαλτο στο 5% μαζι με την καμερα, τωρα το να εχεις 15% μπαταρια και οχι φλας ειναι πραγματικα ηλιθιο. και στατιστικα να το δεις, το τελειωμα της μπαταριας σε βρισκει βραδυ συνηθως, εκτος αν δουλευεις νυχτα και ξεκινας τη μερα σου βραδυ.

Τελος παντων, το κινητο ειναι τοσο ομορφο που τα ξεπερναμε, αλλα καλο ειναι να τα λεμε για να ξερει ο μελλοντικος αγοραστης οτι δεν ειναι τιποτα τελειο τελικα! ΠΡαγματικα πιστευα οτι μονο η μπαταρια θα ειναι θεμα.

Επισης η οθονη νομιζω οτι ειναι βελτιωμενη ως προς την πραγματικη αποδοση χρωματων, Δεν εχει αυτο το υπερβολικο των S3 S4 νομιζω.

μα εμενα αν με ρωτησει καποιος για σονυ πχ του λεω ακριβως τα στραβα και τα καλα του..εδω ρωτησα πριν καιρο και μου ειπαν αριστα ολα. με τη γνωστη μπαταρια..

Αμα ηξερα ολες αυτες τις λεπτομερειες, ισως να ειχα κωλωσει. Ειδικα το φλας, οκ, βαλτο στο 5% μαζι με την καμερα, τωρα το να εχεις 15% μπαταρια και οχι φλας ειναι πραγματικα ηλιθιο. και στατιστικα να το δεις, το τελειωμα της μπαταριας σε βρισκει βραδυ συνηθως, εκτος αν δουλευεις νυχτα και ξεκινας τη μερα σου βραδυ.

Τελος παντων, το κινητο ειναι τοσο ομορφο που τα ξεπερναμε, αλλα καλο ειναι να τα λεμε για να ξερει ο μελλοντικος αγοραστης οτι δεν ειναι τιποτα τελειο τελικα! ΠΡαγματικα πιστευα οτι μονο η μπαταρια θα ειναι θεμα.

Επισης η οθονη νομιζω οτι ειναι βελτιωμενη ως προς την πραγματικη αποδοση χρωματων, Δεν εχει αυτο το υπερβολικο των S3 S4 νομιζω.

Η οθονη ειναι άριστη.

Ενα κλικ καλύτερη απο το z3 σε ευκρίνεια,πιστότητα χρωμάτων.

Εχει και η Amoled κάποια αντανακλαστική ιδιότητα και ετσι έξω σε ήλιο εχει άριστη αποδοση και καλύτερη του ανταγωνισμού ειναι(z3-m8 που τα είχα/εχω μεγάλο διαστημα)

Αν έβαζε και μια 3000 μπαταρια θα του έβαζα 10 με τόνο για εμένα.:p

Παντα και παντου ο εχθρός του καλού,πολυ καλού,το καλυτερο!!

Edited by alextrela

Στα μηνύματα που λες, "δε σε αφήνει να γράψεις μέσα στο ίδιο μήνυμα", δε πιστεύω να εννοείς ότι βγαίνεις από το πρώτο μήνυμα και ξεκινάς δεύτερο! Γιατί μπορείς να συνεχίσεις το δεύτερο μήνυμα έτσι όπως γράφεις. Αν δε σου αρέσει μόνο τρίτη εφαρμογή από αυτές που σου πρότειναν θα σε σώσει!

Δεύτερον, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πώς μπορείς σε μια τόσο μικρή επιφάνεια να πατάς δίπλα από το back button, όχι αντίθετα αλλά δίπλα! :Ρ

Τρίτον, να ξέρεις ότι στην "κουρτίνα" απο πάνω αν πατήσεις συνεχόμενα σε κάποια ρύθμιση σε πάει στο μενού της.

Τέλος, στο θέμα μπαταρίας μόνο το powerbank μπορεί να σε σώσει. Αν πάλι σε ενοχλούν όλα αυτά+φλας το z5 premium κυκλοφορεί με αρκετά μεγάλη μπαταρία και με 4κ οθόνη, μπορείς άνετα να γυρίσεις πίσω! Για μένα είναι τόσο όμορφο, που αν και ακόλουθο τη σαμμυ σε όλες τις ναυαρχιδες της, απο το s3, δεν πρόκειται να το αλλάξω αν δε βγάλει κάτι αντίστοιχα ωραίο!

Edited by warlock7

Στα μηνύματα που λες, "δε σε αφήνει να γράψεις μέσα στο ίδιο μήνυμα", δε πιστεύω να εννοείς ότι βγαίνεις από το πρώτο μήνυμα και ξεκινάς δεύτερο! Γιατί μπορείς να συνεχίσεις το δεύτερο μήνυμα έτσι όπως γράφεις. Αν δε σου αρέσει μόνο τρίτη εφαρμογή από αυτές που σου πρότειναν θα σε σώσει!

Δεύτερον, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πώς μπορείς σε μια τόσο μικρή επιφάνεια να πατάς δίπλα από το back button, όχι αντίθετα αλλά δίπλα! :Ρ

Τρίτον, να ξέρεις ότι στην "κουρτίνα" απο πάνω αν πατήσεις συνεχόμενα σε κάποια ρύθμιση σε πάει στο μενού της.

Τέλος, στο θέμα μπαταρίας μόνο το powerbank μπορεί να σε σώσει. Αν πάλι σε ενοχλούν όλα αυτά+φλας το z5 premium κυκλοφορεί με αρκετά μεγάλη μπαταρία και με 4κ οθόνη, μπορείς άνετα να γυρίσεις πίσω! Για μένα είναι τόσο όμορφο, που αν και ακόλουθο τη σαμμυ σε όλες τις ναυαρχιδες της, απο το s3, δεν πρόκειται να το αλλάξω αν δε βγάλει κάτι αντίστοιχα ωραίο!

Για το δεύτερο η αλήθεια ειναι οτι θες λίγο το χρόνο σου εως το συνηθίσεις :p

Και εγω πάταγα κατα λάθος λιγάκι πιο δεξιά η αριστερά και αρκετές φορες με την δεύτερη έπιανα jack pot:lol:

Ειδικά οταν Samsung συσκευή εχεις πολυ καιρό να δουλέψεις οπως πχ εγω μια 3ετια απο το πολυ μακρινό s3.

Ειναι φυσιολογικό αυτο.

αν ειδες την υπογραφη μου και μου προτεινεις Z5 premium, Μονο ως ειρωνικο μπορω να το παρω.

Απο εκει και περα, οταν φτανω στο τελος του μηνυματος δε με αφηνει να γραψω πανω απο 160 χαρακτηρες, ποσο πιο απλα να το πω? θες να το κανω βιντεο και να στο στειλω?? Και ναι στο στελνω οπως ιεναι και βγαινω και γραφω 2ο ΣΜΣ. ΑΠο την κωδικοποιηση που εχει αλλες 2 επιλογες, και οι 2 με πανε σε 60 χαρακτηρες στα ελληνικα. Αρα αν θελω να γραψω διπλο ΣΜΣ με 200 χαρακτηρες, πρεπει να γραψω 2 ΣΜΣ οπως ειπα και οχι ενα ενιαιο που θα φυγει ως διπλο. Δεν ξερω αν φταιει η χωρα προελευσης, απο σκρουτζομαγαζο ειναι το κινητο. Επισης δεν ξερω αν φταιει πχ το swype που εχω ενεργο κτλ, τι να πω. Εγω το ανεφερα εδω για να δω αν το εχει συνατησει αλλος.

Οσο για το back, ναι δεν βαζω ολο τον αντιχειρα, συνηθως το πατας με την ακρη του δαχτυλου σου και επειδη ως σημειο αναφορας εχω το home button, πατουσα ακριβως διπλα του και φυσικα εκει δεν πιανει το back, θελει πιο δεξια.Αν δεις εχει αρκετο χωρο αναμεσα τους για να πατας χωρις αποτελεσμα. Οταν βιαζεσαι καμια φορα και πατας 5 φορες για να πιασει η μια, επειδη δεν το εχεις μαθει ειναι σπαστικο.δε θα με χαλουσε να ειναι μονιμα αναμενα οπως ηταν παλια (γιατι παλια ηταν) και να το βλεπω μεχρι να συνηθισω.

3ον για την μπαταρια το ειχα αποδεχτει πριν το παρω..Και δεν παραπονεθηκα οτι κραταει λιγο..εξαλλου χθες καταφερα να κλεισω 2 ημερες χρησης με πολυ χαλαρη χρηση..με 3 ωρες οθονη και 1 ωρα ομιλιας, απο Κυριακη πρωι που το ειχα φορτισει. Το προβλημα μου ειναι οτι στο 15% δε με αφηνει να χρησιμοποιησω φλας που σε μια γεματη μερα, οταν νυχτωνει απο τις 6, ειναι λογικο να το χρειαστεις . Γιατι πρεπει να εχω το power bank απο το 15% για να τραβαω φωτο? σου φαινεται λογικο? Μονο ως χαζο μπορω να το χαρακτηρισω. Και δεν ηταν κατι που περιμενα οτι θα συναντησω.

4ον για την κουρτινα, το ξερω.. Μια φορα ανεφερα οτι θα μαρεσε να εχει και σαν συντομευση το 4G, δεν το ξανα ειπα γιατι δε με κουραζει να κραταω πατημενο το data, να μπαινω μεσα και να το επιλεγω..καθως δεν το χρησιμοποιω συχνα..απλα επειδη το ειχα πριν με ειχε βολεψει.

5ον η φωτεινοτητα ειναι επισης θεμα που ηξερα απο το ταμπλετ, απλα πιστευα οτι στο S6 θα λειτουργει πιο σωστα και θα αλλαζει συνεχεια ωστε παντα να βλεπω με τον ιδιο τροπο..Οχι να μπαινω σε ενα σκοτεινο δωματιο, ή στο αμαξι ή γενικα να εχει τετοια σκαμπανευασματα. Ακομα και στο γραφειο μου αν το εχω πανω στο γραφειο το βραδυ επειδη βλεπει τη λαμπα απο πανω δουλευει τερμα. Αν το κραταω στο χερι οπου δεν πεφτει καθετα το φως της λαμπας, χαμηλωνει παααρα πολυ τη φωτεινοτητα. Αυτο δειχνει παιδες οτι οι μηχανικοι τους δεν χρησιμοποιουν τα κινητα τους, ειναι απλα πραγματα!

Απο εκει και περα, δεν μπηκα για να κραξω, πηρα με πολυ ενθουσιασμο το κινητο, εγω ο ιδιος στα νηματα της σονυ προτεινα ολο το χρονο S6 σε παιδια που ηθελαν κορυφαια καμερα, το πηρα ο ιδιος ετσι για αλλαγη, και το εχω ευχαριστηθει σε πολλα, αλλα γραφω τα αρνητικα που με ενοχλησαν κυριως μηπως υπηρχε λυση.

Απο εκει και περα δεν αναφερω εναλλακτικες, αν ηθελα θα επαιρνα Ζ5compact που ηταν πιο φθηνο (και ολα αυτα που με ενοχλουν εδω δεν τα εχει-αλλα δεν ειναι σκοπος μου να κραξω, το τονιζω, λυση ηθελα ή να δω αν καμια αλλη ρομ δεν τα εχει αυτα)

EDIT: στα ΣΜΣ ειδα οτι αν γραφω κεφαλαια δεν εχει θεμα. Εγγαφα με μικρα οταν μου το εκανε. το θεμα ειναι οτι τωρα δεν γραφει με μικρα! Και ξανα δοκιμασα γιατι θα μου φυγει το μυαλο.

Δεν ξερω αν εφταιγε οτι δεν ειχα κανει ενημερωση τις γλωσσες.

Edited by Nikos_Mpl

κοιτα να δεις, εαν εχεις μαθει να χρησιμοποιεις καποια πραγματα, και παιρνεις μια πανακριβη συσκευη, και εχει ειτε χαζους περιορισμους ειτε δεν ανταποκρινονται σε αυτα που θες, λογικο ειναι να τα αναφερεις..

Τι παει να πει να μην μενω κατω απο 15-20? Ρωτας αν γινεται? Αμα ειναι να μην χρησιμοποιουμε τις συσκευες σε ολο το ευρος της μπαταριας τους τοτε ας μην μας το εδιναν, ας εσβηνε στο 15%.

Επισης τι νοημα εχει να μην λειτουργει το φλας στο 15%? Αν εισαι ενα μονοημερο, τι ειναι πιο πιθανο να συμβει? Ειναι απλο. Να εισαι προς το τελος της μερας με αυτο το ποσοστο, δηλαδη εκει απαγορευεται να εχεις φλας? ειναι χαζο ρε παιδια και ανουσιο. Ακομα και στο 5% θα επρεπε ολα να λειτουργουν. Εαν εγω θελω στο 5% να τραβηξω μια φωτογραφια και ας κλεισει, γιατι μου το απαγορευει? Πες οτι ειχα ενα ατυχημα και το εχω με 5%, να μην μπορω να παρω φωτο? Για συσκευη των 1000 ευρω πριν 2 μηνες ειναι τραγικα πραγματα αυτα.

Ομοιως το ΣΜΣ, που απλα δε με νοιαζει εκει γιατι το στελνω και γραφω 2ο, απλα ειναι χαζο να μην σε αφηνει να πας σε 2ο μεσα στο ιδιο μηνυμα. Δεν ξερω οι μηχανικοι τους ποσο χρησιμοποιουν κινητα, αλλα το οτι το κανουν και αλλες συσκευες δεν ειναι δικαιολογια.

Οσο για τα πληκτρα τα φωτιζομενα, εννοειται πως θα θελα να επιλεγω να ειναι μονιμα ανοιχτα. Ρε παιδια, για ανδροιδ μιλαμε=παραμετροποιηση.

Επισης η φωτεινοτητα ειναι ο,τι ναναι στο αυτοματο, δηλαδη οκ, τα διαπιστωνω ολα αυτα..να μην τα συζητησω? μπορει για καποιο απο αυτα να υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν εχω παρει χαμπαρι. Επισης με το Knox μου δενει τα χερια, ειναι εκβιαστικο να παιρνω ενα χαζο λογισμικο και να με εκβιαζει οτι αν το πειραξω θα χασω εγγυηση. Εκει που 3 χρονια τωρα ειχα ξεχασει το ρουτ κτλ, θα το χρειαστω στα γεραματα παλι?

Βρε δικιο εχεις. Για την μπαταρια στο λεω να μην την αφηνεις κατω απο 20% γιατι χαλαει μαρκοπροθεσμα. Ισχυει για ολες τις συσκευες αυτο, οχι μονο για το s6.

Οσον αφορα στη φωτεινοτητα, δεν ειχα αντιμετωπισει ποτέ καποιο προβλημα και την ειχα παντα στο auto-full.

Δηλαδη σου απαγορευει τελειως να τραβηξεις φωτο στο 5%; Εστω και με κλειστο φλας; Σε ρωταω γιατι δεν το ξερω...

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Δηλαδη σου απαγορευει τελειως να τραβηξεις φωτο στο 5%; Εστω και με κλειστο φλας; Σε ρωταω γιατι δεν το ξερω...

Φωτό κάτω από 15% μόνο χωρίς flash & κάτω από 5% καθόλου. Σπαστικό αλλά το είχα συναντήσει και στον έτερο κορεάτη. Επίσης, είχα παρατηρήσει ότι με κάποια τρίτη εφαρμογή κάμερας τράβαγε κανονικά ακόμα και στο 1%.

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)