akizaki Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Ναι unbranded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Ήρθε η αναβάθμιση και σε ΧΕU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Παιδια όσοι ειστε απο Αθήνα ισως να μπορέσετε να με βοηθήσετε. Ειμαι απο το Ηράκλειο Κρήτης και ειχα βάλει ενα υλικό στην οθόνη μου οταν πήρα το τηλέφωνο το οποίο λέγεται paintbull protec. Αυτο το υλικό υποτίθεται ειναι αντιχαρακτικο όμως έγιναν 2 μικρές γρατζουνιες στην οθωνη. Η εταιρεία που παρέχει το υλικό δίνει εγγύηση και σου αλλάζει οθόνη σε περίπτωση γρατζουνιας. Μίλησα λοιπόν με τους αρμόδιους και μου ειπαν να στείλω το τηλέφωνό μεσω του καταστήματος που εβαλα το υλικό για να γίνει έλεγχος και να αλλάξουν την οθόνη σε επίσημο samaung service. Η ερώτηση μου λοιπόν ειναι αν γνωρίζετε το υλικό αυτο και την εταιρεία και κατά πόσο είναι σωστοί στις δουλειές τους. Και τι θα κάνατε εσείς στη θεση μου. Ξέρω σε πιο κατάστημά σού περάσαν το υλικό αυτό πού υποτίθεται ότι θωρακίζει την οθόνη. Ωστόσο γνωρίζω τα παιδιά εκεί και είναι μία χαρά,με την εταιρεία βέβαια δεν ξέρω αν θα βγάλεις άκρη. Μακάρι να κάνεις δουλειά. Το υλικό αυτό εγώ το βρίσκω απλά ψευτιά και στην πορεία παρουσιάζει θέματα και δεν βλέπω και την οθόνη να είναι τόσο απόλυτη στην απόκριση κατά το scrolling σε σχέση με ενα s6 πού δεν έχει υλικό νανοτεχνολογιας στην οθόνη. Φίλου s6 έβγαλε θέμα πριν λίγες μέρες,μάλιστα είχα κάνει και μία,δυο ερωτήσεις εδώ,γιατί δεν του άναβε η οθόνη.... ευτυχώς είναι φτηνή και παράξενο,125 ευρώ.δεν το κυνήγησε όμως καθώς βιαζόταν για να μπαίνει σε διαδικασίες πού ίσως να μην έβγαζε και άκρη. Εύχομαι να ξεμπερδέψεις εύκολα και το τέλος να είναι αίσιο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argirishayabusa Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Καλημέρα σε όλους. .*:dash: εχω εδώ και 1 μήνα ένα galaxy s6 και κατά την διάρκεια της κλήσης ακούω θορύβους κατά διαστήματα Έχετε το ίδιο πρόβλημα και εσείς; Τι μπορεί να φταίει;:thanks::thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Ήρθε η αναβάθμιση και σε ΧΕU. Περιμένουμε αναφορά απο μπαταρια... α και το animation στo wallpaper το εφτιαξαν?? Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th0d0ris2309 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Ξέρω σε πιο κατάστημά σού περάσαν το υλικό αυτό πού υποτίθεται ότι θωρακίζει την οθόνη. Ωστόσο γνωρίζω τα παιδιά εκεί και είναι μία χαρά,με την εταιρεία βέβαια δεν ξέρω αν θα βγάλεις άκρη. Μακάρι να κάνεις δουλειά. Το υλικό αυτό εγώ το βρίσκω απλά ψευτιά και στην πορεία παρουσιάζει θέματα και δεν βλέπω και την οθόνη να είναι τόσο απόλυτη στην απόκριση κατά το scrolling σε σχέση με ενα s6 πού δεν έχει υλικό νανοτεχνολογιας στην οθόνη. Φίλου s6 έβγαλε θέμα πριν λίγες μέρες,μάλιστα είχα κάνει και μία,δυο ερωτήσεις εδώ,γιατί δεν του άναβε η οθόνη.... ευτυχώς είναι φτηνή και παράξενο,125 ευρώ.δεν το κυνήγησε όμως καθώς βιαζόταν για να μπαίνει σε διαδικασίες πού ίσως να μην έβγαζε και άκρη. Εύχομαι να ξεμπερδέψεις εύκολα και το τέλος να είναι αίσιο. Κοίτα δεν εχω κανενα πρόβλημα αππ θεμα απόκρισης και αισθησης της οθόνης ίσα ίσα το νιώθω πιο ωραίο και δεν αφήνει και δακτυλιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Περιμένουμε αναφορά απο μπαταρια... α και το animation στo wallpaper το εφτιαξαν?? Ναι το animation είναι πίσω! Γρήγορη πολύ την βλέπω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Ναι το animation είναι πίσω! Γρήγορη πολύ την βλέπω! Ποσα mb ειναι η αναβάθμιση? Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 223.80ΜΒ είναι η αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 223.80ΜΒ είναι η αναβάθμιση. Η αναβάθμιση που λες ειναι αυτη : http://www.sammobile.com/firmwares/download/51520/G925FXXU2BOGB_G925FOXX2BOG9_XEF/ Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Η αναβάθμιση που λες ειναι αυτη : http://www.sammobile.com/firmwares/download/51520/G925FXXU2BOGB_G925FOXX2BOG9_XEF/ Η τελευταια αναβαθμιση ειναι αυτη G925FXXU2COH2. Προς το παρων ειναι μονο ΟΤΑ update Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Αναμένουμε εντυπώσεις. Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerios Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Καλησπέρα στο φόρουμ πριν 3 μέρες παρέλαβα το 64αρι Edge Gold από το e-shop. Το κουτί ήταν άθικτο με ζελατίνα εξωτερική και μέσα οι ταινίες ανέπαφες, όλα καλά. Το κινητό είναι ρουκέτα, με έχει αφήσει άφωνο και είναι Γερμανικό Unbranded DBT. Μου ήρθε με το που το άνοιξα το update σε 5.1.1 κ από ότι είδα πήγε με τη μία στην τελική έκδοση. Όταν το άνοιξα ήταν 39% και το άφησα ως το 15% όπου κ το έκλεισα για την 1η φόρτιση. Μόλις πήγε 100% το άφησα ένα μισαωρο παραπάνω έτσι. Πήγε πολύ καλά η μπαταρία τώρα είναι στο 17% και η οθόνη πήγε 4 ώρες ακριβώς με 2 ημέρες αυτονομία. Ετοίαζομαι για την 2η φόρτιση. Η 1η έγινε με τον φορτιστή που είχε στο κουτί (τον fast). Μέχρι στιγμής είναι εντάξει το landscape mode. Να κάνω κ τη 2η με τον Fast Charge λέτε ή να αρχίζω να χρησιμοποιώ τον wireless charger για πιο ακίνδυνα πράγματα? Και το κουμπί πάντως είναι οκ και δν φαίνεται κάποια κόλλα στην εφαρμογή της μπαταρίας από πίσω. Αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως είναι ότι όταν πέρασα το Samsung Info, οι counters ήταν 5 για τα ακουστικά τα οποία δν τα άνοιξαν καν και για το φορτιστή 6. Είναι normal αυτό? Ελπίζω να είναι από τις δοκιμές του εργοστασίου. Πάντως δν έχει το παραμικρό η συσκευή φαίνεται δλδ ότι δν πειράχτηκε από κανέναν ούτε η συσκευή ούτε το κουτί. Παράθεση Apple iPhone XS Max 256GB Silver Samsung Galaxy Note 10+ 256GB Aura Glow Λευτέρης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Καλησπέρα στο φόρουμ πριν 3 μέρες παρέλαβα το 64αρι Edge Gold από το e-shop. Το κουτί ήταν άθικτο με ζελατίνα εξωτερική και μέσα οι ταινίες ανέπαφες, όλα καλά. Το κινητό είναι ρουκέτα, με έχει αφήσει άφωνο και είναι Γερμανικό Unbranded DBT. Μου ήρθε με το που το άνοιξα το update σε 5.1.1 κ από ότι είδα πήγε με τη μία στην τελική έκδοση. Όταν το άνοιξα ήταν 39% και το άφησα ως το 15% όπου κ το έκλεισα για την 1η φόρτιση. Μόλις πήγε 100% το άφησα ένα μισαωρο παραπάνω έτσι. Πήγε πολύ καλά η μπαταρία τώρα είναι στο 17% και η οθόνη πήγε 4 ώρες ακριβώς με 2 ημέρες αυτονομία. Ετοίαζομαι για την 2η φόρτιση. Η 1η έγινε με τον φορτιστή που είχε στο κουτί (τον fast). Μέχρι στιγμής είναι εντάξει το landscape mode. Να κάνω κ τη 2η με τον Fast Charge λέτε ή να αρχίζω να χρησιμοποιώ τον wireless charger για πιο ακίνδυνα πράγματα? Και το κουμπί πάντως είναι οκ και δν φαίνεται κάποια κόλλα στην εφαρμογή της μπαταρίας από πίσω. Αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως είναι ότι όταν πέρασα το Samsung Info, οι counters ήταν 5 για τα ακουστικά τα οποία δν τα άνοιξαν καν και για το φορτιστή 6. Είναι normal αυτό? Ελπίζω να είναι από τις δοκιμές του εργοστασίου. Πάντως δν έχει το παραμικρό η συσκευή φαίνεται δλδ ότι δν πειράχτηκε από κανέναν ούτε η συσκευή ούτε το κουτί. Έτσι ειναι όλα φίλε μην ανησυχείς. Κάνουν κάποιες δοκιμές πρώτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Καλησπέρα παιδιά το δικό μου το πήρα από το πλαίσιο εδώ και μια εβδομάδα. Εντάξει καλό είναι θα ήθελα καλύτερη μπαταρία και να μην ζεσταίνεται. Μια φορά καθυστερήσε ελάχιστα όμως να εμφανίσει τα εικονίδια του μενού τεσπα..Χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο της Samsung με το swype ενεργό και κάποιες φορές εμφανίζει να επιλέξω τα γράμματα τα ελληνικά με τους τόνους πάνω. Κλείνω την συσκευή την ξανανοίγω και φτιάχνει. Το παθαίνει κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Πάτα όταν στο κάνει δεξιά απ το λ το τόνο και θα φεύγει Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έχω και κάτι ακόμα αν γνωρίζει κάποιος.Ρύθμισα την οθόνη edge να δείχνει ώρα, καιρό και την μπάρα με κάποιες ειδοποιήσεις και τα τουίτερ τρεντς.Όταν κλείνω την οθόνη μου βγάζει την ώρα κανονικά αλλά τον καιρό και τις υπόλοιπες πληροφορίες μια τις βγάζει μια όχι κι έχω προσπαθήσει με το άγγιγμα όπως λέει. Τον καιρό δεν θα έπρεπε να τον βγάζει από μόνο του; Κάνω κάτι λάθος ή είναι πρόβλημα της συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Κάτοχος και εγώ εδώ και 3 μέρες. Πριν είχα το Honor 6 plus (που ήμουν πολύ ευχαριστημενος ) και αν εξαιρέσω την μπαταριά σε όλα είναι πολύ ανώτερο . Έκανε update σε 5.1.1 απο το πρώτο άνοιγμα οπότε δεν είδα καθόλου lag και κωλύματα στη συσκευή. Βέβαια η μνήμη είναι μόνιμα στο 75-85 % αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα . Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Καλημερα παιδια! Ερχομενος απο Unbranded ολλανδικη, εβαλα την γαλλικη Unbranded ( http://www.sammobile.com/firmwares/download/51520/G925FXXU2BOGB_G925FOXX2BOG9_XEF/ ) αλλα δεν εχει κανει μεχρι τωρα καποιο update OTA... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Αν θέλεις να παίρνεις πρώτος τα ΟΤΑ βάλε XEU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Καλησπέρα στο φόρουμ πριν 3 μέρες παρέλαβα το 64αρι Edge Gold από το e-shop. Το κουτί ήταν άθικτο με ζελατίνα εξωτερική και μέσα οι ταινίες ανέπαφες, όλα καλά. Το κινητό είναι ρουκέτα, με έχει αφήσει άφωνο και είναι Γερμανικό Unbranded DBT. Μου ήρθε με το που το άνοιξα το update σε 5.1.1 κ από ότι είδα πήγε με τη μία στην τελική έκδοση. Όταν το άνοιξα ήταν 39% και το άφησα ως το 15% όπου κ το έκλεισα για την 1η φόρτιση. Μόλις πήγε 100% το άφησα ένα μισαωρο παραπάνω έτσι. Πήγε πολύ καλά η μπαταρία τώρα είναι στο 17% και η οθόνη πήγε 4 ώρες ακριβώς με 2 ημέρες αυτονομία. Ετοίαζομαι για την 2η φόρτιση. Η 1η έγινε με τον φορτιστή που είχε στο κουτί (τον fast). Μέχρι στιγμής είναι εντάξει το landscape mode. Να κάνω κ τη 2η με τον Fast Charge λέτε ή να αρχίζω να χρησιμοποιώ τον wireless charger για πιο ακίνδυνα πράγματα? Και το κουμπί πάντως είναι οκ και δν φαίνεται κάποια κόλλα στην εφαρμογή της μπαταρίας από πίσω. Αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως είναι ότι όταν πέρασα το Samsung Info, οι counters ήταν 5 για τα ακουστικά τα οποία δν τα άνοιξαν καν και για το φορτιστή 6. Είναι normal αυτό? Ελπίζω να είναι από τις δοκιμές του εργοστασίου. Πάντως δν έχει το παραμικρό η συσκευή φαίνεται δλδ ότι δν πειράχτηκε από κανέναν ούτε η συσκευή ούτε το κουτί. Για καλύτερη απόδοση μπαταρίας μην χρησιμοποιείς το fast charge αλλα μόνο wireless charging η τρίτο φορτιστή απο άλλη συσκευή με εξοδο 1.5Α η 1.8Α. Επίσης πλήρους κύκλους φόρτισης να κανεις μεγιστοποιείται ετσι η απόδοση σε μακροχρόνια χρήση. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Καλημερα παιδια! Ερχομενος απο Unbranded ολλανδικη, εβαλα την γαλλικη Unbranded ( http://www.sammobile.com/firmwares/download/51520/G925FXXU2BOGB_G925FOXX2BOG9_XEF/ ) αλλα δεν εχει κανει μεχρι τωρα καποιο update OTA... Στο edge πρωτα αναβαθμιση τα αγγλοκα κ στα απλα s6 τα γαλλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Στο edge πρωτα αναβαθμιση τα αγγλοκα κ στα απλα s6 τα γαλλικα Εννοειτε την United Kingdom / Ireland ; Δηλαδη αυτην: http://www.sammobile.com/firmwares/download/51246/G925FXXU2BOGB_G925FOXA2BOGB_XEU/ ;; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Αν θέλεις να παίρνεις πρώτος τα ΟΤΑ βάλε XEU. Ένα Λίνκ είναι εύκολο? Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Εννοειτε την United Kingdom / Ireland ; Δηλαδη αυτην: http://www.sammobile.com/firmwares/download/51246/G925FXXU2BOGB_G925FOXA2BOGB_XEU/ ;; Ακριβως αυτη αν την περασεις θα σπυ ερθει οτα αφου κανεις μια επαναφορα κ ενα clear cashe να αλλαξει το csc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts