Nikos_Mpl Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Αυτή είναι η δουλειά της εξοικονομησης. Να εξοικονομεις μπαταρια με διάφορους τρόπους. Δεν βλέπω κανένα θέμα Φιλε μου, με ειρωνευεσαι?ή δεν εχεις ασχοληθει με το θεμα ποτε και απλα πετας μια ατακα ετσι? Κατι που λειτουργουσε σωστα μεχρι τωρα και δεν λειτουργει πλεον, το θεωρεις λογικο? Η εξοικονομηση κανει πολλα, οπως το να μειωνει την ταχυτητα του επεξεργαστη, την φωτεινοτητα και αλλα. Το να κλεινει την ληψη του δορυφορου επειδη θες να μην κανει σπαταλη ενεργειας ειναι τουλαχιστον ανοητο..ποσο μαλλον οταν ολες οι αλλες εφαρμογες που βαζεις στην εξαιρεση λειτουργουν σωστα, ενω ο,τι εχει σχεση με δορυφορο δεν λειτουργει πλεον . Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Φιλε μου, με ειρωνευεσαι?ή δεν εχεις ασχοληθει με το θεμα ποτε και απλα πετας μια ατακα ετσι? Κατι που λειτουργουσε σωστα μεχρι τωρα και δεν λειτουργει πλεον, το θεωρεις λογικο? Η εξοικονομηση κανει πολλα, οπως το να μειωνει την ταχυτητα του επεξεργαστη, την φωτεινοτητα και αλλα. Το να κλεινει την ληψη του δορυφορου επειδη θες να μην κανει σπαταλη ενεργειας ειναι τουλαχιστον ανοητο..ποσο μαλλον οταν ολες οι αλλες εφαρμογες που βαζεις στην εξαιρεση λειτουργουν σωστα, ενω ο,τι εχει σχεση με δορυφορο δεν λειτουργει πλεον . Δεν ειρωνευομαι, προσπαθώ να πω ότι όσοι χρησιμοποιείτε εξοικονόμηση ενέργειας για φυσιολογικη χρήση του κινητού είναι λάθος. Ή εξοικονόμηση υπάρχει για ένα λόγο. Σαφώς το gps καίει οπότε σωστά δεν ανοίγει. Το αν δούλευε πριν δεν σημαίνει ότι μπορεί να ήταν κ ορθό. Αυτό λέω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 (edited) Δεν ειρωνευομαι, προσπαθώ να πω ότι όσοι χρησιμοποιείτε εξοικονόμηση ενέργειας για φυσιολογικη χρήση του κινητού είναι λάθος. Ή εξοικονόμηση υπάρχει για ένα λόγο. Σαφώς το gps καίει οπότε σωστά δεν ανοίγει. Το αν δούλευε πριν δεν σημαίνει ότι μπορεί να ήταν κ ορθό. Αυτό λέω και σου ξαναλεω, το να εχω εξοικονομηση σε cpu και φωτεινοτητα και σε ολες τις αλλες εφαρμογες ωστε να χρησιμοποιω ολη την μπαταρια στο tracking, τι ενοχλει? Δηλαδη γιατι πρεπει να εχω μικροτερη αυτονομια? Αυτο που λες ειναι τουλαχιστον αντιφατικο, γιατι οταν θες να κανεις tracking μπορει να μην σε φτανει η μπαταρια, ενω με εξοικονομηση ισως να παρεις ακομα 1 ωρα χρησης για το σκοπο που θες. Επισης tracking δεν κανεις 10 λεπτα, εγω παω προπονησεις 5 ωρες καθαρου ποδηλατου, ισως 6 ή 7 συνολικης χρησης της εφαρμογης. Χωρις εξοικονομηση παιζει να μη με βγαλει.. Διαφωνω καθετα λοιπον με τη λογικη σου και ειναι μεγαλο φαουλ του android αν φταιει αυτο, καθως δεν εχει λογικη. Επειδη κανω tracking πρεπει να μην κανω οικονομια σε αλλες λειτουργιες? Τελος τι παει να πει "οσοι χρησιμοποιειτε την εξοικονομηση για φυσιολογικη χρηση του κινητου ειναι λαθος"? εσυ θα μου πεις πως θα το χρησιμποιω? Αν δεν μπορει να με βγαλει χωρις εξοικονομηση στην καθημερινοτητα μου δε θα τη βαζω? Για μενα φυσιολογικη χρηση ειναι να εχω τα παντα ανοιχτα και την φωτεινοτητα για να βλεπω, οχι για τυφλους. Επισης αν στην φυσιολογικη μου χρηση μιλαω 2 ωρες και σερφαρω και ιντερνετ θα πρεπει να ψαχνω πριζες? Edited February 29, 2016 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Δεν ειρωνευομαι, προσπαθώ να πω ότι όσοι χρησιμοποιείτε εξοικονόμηση ενέργειας για φυσιολογικη χρήση του κινητού είναι λάθος. Ή εξοικονόμηση υπάρχει για ένα λόγο. Σαφώς το gps καίει οπότε σωστά δεν ανοίγει. Το αν δούλευε πριν δεν σημαίνει ότι μπορεί να ήταν κ ορθό. Αυτό λέω Kαταλαβαίνεις και μόνος σου ότι αυτό που λες δεν στέκει. :!: Κάποιος θέλει μόνο gps & όχι όλες τις υπόλοιπες ενεργοβόρες λειτουργίες, κάποιος άλλος μόνο δεδομένα(για tune in π.χ., αφού δεν υπάρχει ράδιο :down:) & θέλει όλα τα υπόλοιπα κλειστά για να τον βγάλει 10 ώρες σερί κλπ κλπ. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα σου, με αυτήν την λογική δεν θα πρέπε να ανάβει καν η οθόνη στην εξοικονόμηση ενέργειας.(είναι το πιο ενεργοβόρο τμήμα μιας συσκευής, αν δεν κάνω λάθος) Κάποια βλακεία έχει κάνει η samsung & δεν μπορείς να εξαιρέσεις το gps, όλα τα άλλα είναι να χάμε να λέγαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Kαταλαβαίνεις και μόνος σου ότι αυτό που λες δεν στέκει. :!: Κάποιος θέλει μόνο gps & όχι όλες τις υπόλοιπες ενεργοβόρες λειτουργίες, κάποιος άλλος μόνο δεδομένα(για tune in π.χ., αφού δεν υπάρχει ράδιο :down:) & θέλει όλα τα υπόλοιπα κλειστά για να τον βγάλει 10 ώρες σερί κλπ κλπ. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα σου, με αυτήν την λογική δεν θα πρέπε να ανάβει καν η οθόνη στην εξοικονόμηση ενέργειας.(είναι το πιο ενεργοβόρο τμήμα μιας συσκευής, αν δεν κάνω λάθος) Κάποια βλακεία έχει κάνει η samsung & δεν μπορείς να εξαιρέσεις το gps, όλα τα άλλα είναι να χάμε να λέγαμε. Φιλε Παρασκευα δεν ειναι βλακεια της samsung Καθως χθες το εψαξα πολυ επειδη μου την εδωσε που λειτουργει ετσι, και εψαχνα στο google αρκετη ωρα, ειδα λοιπον οτι και το Μ8 εχει το ιδιο προβλημα απο μια αναφορα ενος παιδιου με strava. Απλα ακομα δεν εχει διαδοθει πολυ το θεμα, και λογικο ειναι. Πιστευω οτι ειναι της google βλακεια, και του doze.. Απο εκει και περα, για το φιλο απο πανω, θα απαντησω διαφορετικα, καθως μερικοι δεν καταλαβαινουν με επιχειρηματα λογικα (δεν ειρωνευομαι απλα δεν εχει καταλαβει το σκεπτικο μας.). Αν δε θελαμε να λειτουργει τιποτα, υπαρχει η ultra εξοικονομηση.. Προφανως η απλη σημαινει οτι κοψε απο οπου μπορεις αλλα οταν σου εχω ανοιχτη μια εφαρμογη προφανως δε θελω να την κοψεις, ποσο μαλλον οταν στην εχω και στις εξαιρεσεις... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Εγω τη γνωμη μου ειπα,ουτε δουλευω στην samsung ,google για να ξερω.Σαφως ο καθενας εχει την δικια του χρηση ,δεν σου επεβαλλα τι να κανεις. Απλα η γνωμη μου ειναι αντιθετη απο την δικια σου,δεν σημαινει οτι πρεπει να συμφωνησουμε. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Φιλε Παρασκευα δεν ειναι βλακεια της samsung Καθως χθες το εψαξα πολυ επειδη μου την εδωσε που λειτουργει ετσι, και εψαχνα στο google αρκετη ωρα, ειδα λοιπον οτι και το Μ8 εχει το ιδιο προβλημα απο μια αναφορα ενος παιδιου με strava. Απλα ακομα δεν εχει διαδοθει πολυ το θεμα, και λογικο ειναι. Πιστευω οτι ειναι της google βλακεια, και του doze.. Δεν το ήξερα ότι εμφανίζεται και σε άλλες συσκευές, τότε λογικά είναι ευθύνη της google :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Δεν το ήξερα ότι εμφανίζεται και σε άλλες συσκευές, τότε λογικά είναι ευθύνη της google :) ναι χθες ειχα ξενερωσει που δε μπορουσα να το φτιαξω μεσω εξαιρεσεων κτλ και επειδη εδω δεν απαντουσε κανεις λεω, δε μπορει να ειναι στο δικο μου το προβλημα, ολο και καπου αλλου θα το εντοπισω. και ειδα πριν λιγο καιρο στο androidpit αναφορα για Μ8..ακριβως το ιδιο. με android 6 και εξοικονομηση.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 αυτο το update ποσο δυσκολο ειναι να γινει deployment.. αν δε ερθει ως τις 10 του μηνα θα το βαλω στο συρταρι το κινητο και δε θα ξαναπαρω. Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 αυτο το update ποσο δυσκολο ειναι να γινει deployment.. αν δε ερθει ως τις 10 του μηνα θα το βαλω στο συρταρι το κινητο και δε θα ξαναπαρω. Σημερα δόθηκαν 3 updates. Παει γι αυτη την εβδομάδα...από την άλλη Δευτέρα τώρα! ☺ Μην απελπιζεσαι φίλος έτσι λειτουργεί η σαμμυ. Για να δεις αλλο software σου λεει παρε το s7. Αλλιώς φλασαρε την πιο προσφατη αλλης χώρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Σημερα δόθηκαν 3 updates. Παει γι αυτη την εβδομάδα...από την άλλη Δευτέρα τώρα! ☺ Μην απελπιζεσαι φίλος έτσι λειτουργεί η σαμμυ. Για να δεις αλλο software σου λεει παρε το s7. Αλλιώς φλασαρε την πιο προσφατη αλλης χώρας. Καλησπερα,ρε παιδια,το update,με ΟΤΑ ποτε θα,ερθει http://prntscr.com/a9wylg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poniros89 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Παρατήρησα κάτι που δεν μου το έκανε στην 5.1.1. Βάζω τη φωτεινότητα στο φουλ χωρίς tick στο Auto. Μετά από λίγο ξαφνικά ανεβαίνει κι άλλο η φωτεινότητα ενώ είναι ήδη στο φουλ!! Περνάνε κάποια δευτερόλεπτα κι ξαναχαμηλώνει μόνο του χωρίς να πειράξω τίποτα! Αυτό το κάνει κάθε λίγο αλλά μόνο όταν το έχω φουλ. Μπορείτε να τσεκάρετε να μου πείτε αν το κάνει κι εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Παρατήρησα κάτι που δεν μου το έκανε στην 5.1.1. Βάζω τη φωτεινότητα στο φουλ χωρίς tick στο Auto. Μετά από λίγο ξαφνικά ανεβαίνει κι άλλο η φωτεινότητα ενώ είναι ήδη στο φουλ!! Περνάνε κάποια δευτερόλεπτα κι ξαναχαμηλώνει μόνο του χωρίς να πειράξω τίποτα! Αυτό το κάνει κάθε λίγο αλλά μόνο όταν το έχω φουλ. Μπορείτε να τσεκάρετε να μου πείτε αν το κάνει κι εσάς; ισως να ειναι στα πλαισια της εξοικονομησης ενεργειας, εαν πχ θεωρει οτι ειναι υπερβολικα ψηλα σε κοβει λιγο για να μην σπαταλαει ενεργεια. ΠΡοσωπικα το θεωρω βλακεια, εφοσον επιλεγεις να το εχεις τερμα στο χειροκινητο τι ζορι τραβαει? αλλα καπου ειχα διαβασει οτι ετσι κανει. Εχεις ανοιχτη την εξοικονομηση? αν ναι δοκιμασε να την κλεισεις. Αν οχι παιζει κατι τετοιο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poniros89 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Κλειστή η εξοικονόμηση φίλε μου και το κάνει. Δεν μπορώ να καταλάβω το επιχείρημά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Κλειστή η εξοικονόμηση φίλε μου και το κάνει. Δεν μπορώ να καταλάβω το επιχείρημά σου. Επαναφορά κάνε τότε. Αν δεν στρώσει, τότε θέμα της 6 ειναι εφόσον με την 5.1.1 δεν είχες θέμα αρα θα περιμένεις update. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Εάν υπάρχει κάποιος που να τον ενδιαφέρει να ανταλλάξει το edge, παρακαλώ ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Πηρε φορα φορα η σαμμυ! Βγηκε και η BTU και αρκετα σήμερα! Επιτελους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Ναι εχεις δικιο εδωσε ρεσιτάλ η Sammy σημερα δινοντας την 6.0.1 σε πολλες χωρες. Ειμαι και εγω στους τυχερους:) Θα κανουμε ανασταση νωρίτερα μου φαινεται:lol::p http://s26.postimg.org/xmteh4upl/s6_edge.png Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Ήρθε σε κανέναν η btu με ota? Τώρα που τσέκαρα πάντως εμένα δεν έχει έρθει. Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 (edited) Ήρθε σε κανέναν η btu με ota? Τώρα που τσέκαρα πάντως εμένα δεν έχει έρθει. Μπα ουτε σε μενα μεσω ota. Θα την κανουμε τη δουλειά μέσω smart switch :) Μπορει να αργήσει να εμφανιστεί μεσω ota λογω επιβαρυνσης του σερβερ απο τα πολλα ρολ αουτς. Πάντως πάνω σ αυτο θελω να πω την γνώμη μου πως βλέποντας για το ποσες χωρες βγήκε το update σημερα, θεωρω πως τα περι καθυστερησεων των update λογω εγκρισης κλπ ειναι παραμύθια για μενα. Πιστεύω ειναι θεμα εταιρείας. Οταν θελει, μπορει. Απόδειξη το σημερινό. Edited March 4, 2016 by ampalaeas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 μαλλον ηρθε και σε μενα πατησα ενημερωση λογισμικου και ξεκινησε να κατεβαζει 1246 ΜΒ. Το εκοψα ομως γιατι θελω να κανω πρωτα back up μετα factory reset, να περασω το update και μετα restore του back up μεσω smart switch. Οταν θα πατησω να κανει restore να περασω και τις εφαρμογες η καλυτερα να τις κατεβασω ξανα απο το Play store? αυτη δεν ειναι η ενδεδειγμενη διαδικασια? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το s6 edge από έναν γνωστό μου. Το τηλέφωνο είναι χαρτί και άθικτο, το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν έχει την απόδειξη, τι λέτε θα έχω θέμα με την εγγύηση? Από την άλλη όμως η απόδειξη είναι πάντα προστιθέμενη αξία και ιδιαίτερα όσον αφορά μια μελλοντική πώληση. Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Ναι εχεις δικιο εδωσε ρεσιτάλ η Sammy σημερα δινοντας την 6.0.1 σε πολλες χωρες. Ειμαι και εγω στους τυχερους:) Θα κανουμε ανασταση νωρίτερα μου φαινεται:lol::p http://s26.postimg.org/xmteh4upl/s6_edge.png Alex είδα στο << διπλανό >> φόρουμ ότι δε κρατήθηκες βρε θηρίο και παρήγγειλες το S7 Edge ή κάνω λάθος; Με το καλό να παραλάβεις. Το S6 Edge τι θα το κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 (edited) Alex είδα στο << διπλανό >> φόρουμ ότι δε κρατήθηκες βρε θηρίο και παρήγγειλες το S7 Edge ή κάνω λάθος; Με το καλό να παραλάβεις. Το S6 Edge τι θα το κάνεις; Κατσε να ερθει και βλεπουμε:p Αφου σιγουρευτω ότι όλα αψογα χωρις θεματα(οτιδήποτε ψεγαδι ειτε software ειτε hardware) και ότι ανταποκρίνεται στον πολύ υψηλο βαθμο όπως οφειλει τοτε θα το δωσω το 6. Αρα ένα σεβαστο διαστημα και τα 2 θα εχω. Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το s6 edge από έναν γνωστό μου. Το τηλέφωνο είναι χαρτί και άθικτο, το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν έχει την απόδειξη, τι λέτε θα έχω θέμα με την εγγύηση? Από την άλλη όμως η απόδειξη είναι πάντα προστιθέμενη αξία και ιδιαίτερα όσον αφορά μια μελλοντική πώληση. Μου φαινεται Samsung δεχονται service με serial Number η IMEI χωρις απαραίτητα αποδειξη. Αυτά βασει αναφορες χρηστων. Edited March 4, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Παιδια μολις περασα την 6.0.1 και ενα εχω να πω! Άλλη συσκευή!!! Φοβερή δουλειά!! Τώρα αρχίζει να μπαίνει σε πολύ καλό δρόμο το android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts