giorgos_dinamik Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Κάτοχος s6, όπισθεν γράφει το IMEI το οποίο όμως δεν είναι αυτοκόλλητο, είναι χαραγμένο εντός γυαλιού. Έτσι δεν θα έπρεπε να είναι;; Κάπου στην μέση έχει ένα αυτοκόλλητο μόλις το βγάζεις από το κουτί το κινητό. Αυτό εννοεί το παιδί,οχι τέρμα κάτω που είναι χαραγμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demisant_85 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Καλησπέρα στην παρεα. Έχω αγοράσει το Samsung galaxy s6 από τον Ιούλιο και σήμερα κάνοντας μια βόλτα από δύο καταστήματα με ηλεκτρονικες συσκευές διαπίστωσα ότι στις ρυθμίσεις της συσκευής μου και συγκεκριμένα στο "οθόνη κλειδ. και ασφάλεια" δεν υπάρχει η επιλογή "εφέ οθόνης κλειδώματος". Βασικά δεν ήξερα καν ότι υπάρχει αυτή η επιλογή. Η πρώτη φορά που είδα αυτήν την επιλογή είναι στις συσκευές σε αυτά τα 2 καταστήματα. Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι συμβαινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkam79 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 επειδη περιμενα αρκετες μερες για την Nano sim, το πρωτο διαστημα δουλευα το κινητο μονο με Wifi. την πρωτη φορα που βγηκα απο το σπιτι και ενεργοποιησα τα mobile data (και εκλεισα το wifi) , το widget θερμοκρασιας και ωρας στην κεντρικη οθονη μου εδειχνε μια ακυρη πολη στην Ινδια ως ενδειξη. μαλιστα ανοιξα τα google maps και για κλασματα του δευτερολεπτου εδειχνε οτι βρισκομαι Ινδια, μεχρι να επανελθει στο σωστο στιγμα. το κακο ειναι οτι μου το κανει σχεδον καθε μερα τωρα, με διαφορετικα widgets καιρου/θερμοκρασιας, οταν παταω ομως update για τον καιρο συνηθως επανερχεται στην σωστη τοποθεσια... τα google maps παντα δουλευουν σωστα πλεον. εχεις κανεις ιδεα τι μπορει να ειναι αυτο; στις επιλογες για το Location εχω να χρησιμοποιει τα παντα, GPS - WiFi & Mobile Data ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα στην παρεα. Έχω αγοράσει το Samsung galaxy s6 από τον Ιούλιο και σήμερα κάνοντας μια βόλτα από δύο καταστήματα με ηλεκτρονικες συσκευές διαπίστωσα ότι στις ρυθμίσεις της συσκευής μου και συγκεκριμένα στο "οθόνη κλειδ. και ασφάλεια" δεν υπάρχει η επιλογή "εφέ οθόνης κλειδώματος". Βασικά δεν ήξερα καν ότι υπάρχει αυτή η επιλογή. Η πρώτη φορά που είδα αυτήν την επιλογή είναι στις συσκευές σε αυτά τα 2 καταστήματα. Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι συμβαινει; ουτε στο δικο μου το βλεπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosot Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 καλησπερα παιδια...... εχω το S6 ΕDGE ....ΤΟ προβλημα μ ειναι το εξεις οταν το κινιτο παταω το κουμπι απο δεξια για να το κλειδοσω το κινιτο κλιδονι αλλα μετα και αμεσοσ... μετα απο λιγο αν ξανα πατισω το κουμπι για να το ξεκλιδοσω δλδ να αναψη η οθονη κ να βαλω το μοτιβο μου το κινιτο ειναι ιδι απενεργοπιιμενω ενω εχει μπαταρια κ δν το εχω απενεργοπιοισι εγω...καπιοσ μπορει να μ πι οτι μπορει να φτει το κουμπι.....το προβλιμα υπαρχι και οταν αφισω το κινιτο να κλιδοσι μονο του χορισ να πατισω το πλαινο κουμπακι...μπορει να μ πει καπιοσ τι να κανω.....φτει το λογισμικο ι φτει κατι αλλο ...ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 καλησπερα παιδια...... εχω το S6 ΕDGE ....ΤΟ προβλημα μ ειναι το εξεις οταν το κινιτο παταω το κουμπι απο δεξια για να το κλειδοσω το κινιτο κλιδονι αλλα μετα και αμεσοσ... μετα απο λιγο αν ξανα πατισω το κουμπι για να το ξεκλιδοσω δλδ να αναψη η οθονη κ να βαλω το μοτιβο μου το κινιτο ειναι ιδι απενεργοπιιμενω ενω εχει μπαταρια κ δν το εχω απενεργοπιοισι εγω...καπιοσ μπορει να μ πι οτι μπορει να φτει το κουμπι.....το προβλιμα υπαρχι και οταν αφισω το κινιτο να κλιδοσι μονο του χορισ να πατισω το πλαινο κουμπακι...μπορει να μ πει καπιοσ τι να κανω.....φτει το λογισμικο ι φτει κατι αλλο ...ευχαριστω! Να το πας στο service. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 λίγες μέρες μείνανε για το android 6... και η samsung hellas δεν έχει ιδέα για τις αναβάθμισης...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Εδώ έδωσε στο note 4 και όχι σε μας χαχα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 λίγες μέρες μείνανε για το android 6... και η samsung hellas δεν έχει ιδέα για τις αναβάθμισης...:lol: κατι ειπες τωρα.. Στην ελλαδα ειδικα στο κομματι τεχνολογια για να βρεις γνωστη μονο σε φορουμ θα μπεις.. Μαγαζι και να ξερει? αστειο. Χθες πηγα σε ενα καφε φιλου και το μοντεμ του ειχε μπουκωσει, δεν εδινε ΙΡ σε καμια συσκευη, εβαλα καρφωτη στο κινητο μου και επαιξε, το ιδιο και σε αλλα 4 κινητα. Του λεω, βαλτε ενα της προκοπης router, Μου λεει εχουν ερθει 4 τεχνικοι και δεν βρισκουν τι προβλημα υπαρχει. Τι ψαχνεις να βρεις.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poniros89 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Παιδιά γνωρίζει κανείς να μου προτείνει car charger με δύο θύρες USB? Δεν ξέρω με τις τάσεις τι παίζει και τι να προτιμήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Καλησπέρα παιδιά.Έχω ένα θέμα μετά το τελευταίο update CSC G925FVFG3QOKN.Όταν κάνω μια κλήση και ο άλλος δεν μου απάντηση μόλις τερματίσω την κλήση μου βγάζει ένα μήνυμα ότι η υπηρεσία Call+ διακόπηκε.Απο ότι είδα είναι η εμπλουτισμένη κλήση.Δεν είναι ενοχλητικό αλλά άμα ξέρει κανείς πως φεύγει αυτό το μήνυμα ας μου απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Πάντως μετά από μια εβδομάδα χρήσης μπορώ να πω ότι τα λαγκ του τα έχει. Βέβαια τώρα του έκανα εκκαθάριση ραμ κλπ μετά από τόσο καιρό και επανήλθε. Playstore και widget τρώει πολύ λαγκ. Τώρα ποιος φταίει Google Samsung δεν ξέρω. Είναι πανέμορφο με ωραίο κράτημα στο χέρι και με φωτογραφική που σκοτώνει κακά τα ψέμματα. Έχω βάλει την τελευταία έκδοση την αγγλική αλλά δεν φαίνεται να τσουλαει σωστά όπως πριν. Μπαταρία για το μέγεθος που είναι δεν το περίμενα ότι θα με έβγαζε την ημέρα. Βέβαια υπάρχουν και μέρες που θα μπει πρίζα ενδιάμεσα αλλά δεν παθαίνει τπτ. Το ίδιο προτείνω να κάνετε και σεις και όχι να δουλεύετε τις συσκευές με εξοικονόμηση. Απορώ δεν σας σπάει τα νεύρα..η εξοικονόμηση είναι για ώρα ανάγκης που ξεμενεις από μπαταρία. Το ψυχολογικό που είχα κάποτε μην πάθει τπτ η μπαταρία ευτυχώς μου έφυγε. Καλό είναι να φύγει και απο άλλους. Οι μπαταρίες οι μη αποσπωμενες κρατάνε πολύ περισσότερο διάστημα από τις απλές που βγαίνουν. Χαρείτε τη συσκευή σας. Τέλος για να κλείσω το κινητό δεν ζεσταίνεται με τπτ είτε με μιάμιση ώρα Skype που είμαι την ημέρα είτε με δεδομένα δεν νιώθει. Νομίζω ότι η αφή παραείναι ευαίσθητη αλλά μπορεί να φταίει και η ζελατίνα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Πάντως μετά από μια εβδομάδα χρήσης μπορώ να πω ότι τα λαγκ του τα έχει. Βέβαια τώρα του έκανα εκκαθάριση ραμ κλπ μετά από τόσο καιρό και επανήλθε. Playstore και widget τρώει πολύ λαγκ. Τώρα ποιος φταίει Google Samsung δεν ξέρω. Είναι πανέμορφο με ωραίο κράτημα στο χέρι και με φωτογραφική που σκοτώνει κακά τα ψέμματα. Έχω βάλει την τελευταία έκδοση την αγγλική αλλά δεν φαίνεται να τσουλαει σωστά όπως πριν. Μπαταρία για το μέγεθος που είναι δεν το περίμενα ότι θα με έβγαζε την ημέρα. Βέβαια υπάρχουν και μέρες που θα μπει πρίζα ενδιάμεσα αλλά δεν παθαίνει τπτ. Το ίδιο προτείνω να κάνετε και σεις και όχι να δουλεύετε τις συσκευές με εξοικονόμηση. Απορώ δεν σας σπάει τα νεύρα..η εξοικονόμηση είναι για ώρα ανάγκης που ξεμενεις από μπαταρία. Το ψυχολογικό που είχα κάποτε μην πάθει τπτ η μπαταρία ευτυχώς μου έφυγε. Καλό είναι να φύγει και απο άλλους. Οι μπαταρίες οι μη αποσπωμενες κρατάνε πολύ περισσότερο διάστημα από τις απλές που βγαίνουν. Χαρείτε τη συσκευή σας. Τέλος για να κλείσω το κινητό δεν ζεσταίνεται με τπτ είτε με μιάμιση ώρα Skype που είμαι την ημέρα είτε με δεδομένα δεν νιώθει. Νομίζω ότι η αφή παραείναι ευαίσθητη αλλά μπορεί να φταίει και η ζελατίνα. το οτι οι μη αποσπωμενες κρατανε πολυ περισσοτερο πως το συμπεραινεις? υπαρχει καπου γραμμενο ή απλα επειδη δεν βγαινουν θεωρεις οτι κρατανε? ΠΡοσωπικα το δουλευω στην εξοικονομηση οσο ειμαι στη δουλεια οπου κανω μονο κλησεις και λιγα πραγματα απο ιντερνετ (viber-whatsapp), αλλα οταν ειμαι εξω και εγω την βγαζω. Οντως εχει αρκετο lag με την εξοικονομηση και με ενοχλει και εμενα, αλλα μονο σε συνεχη χρηση..τωρα το να κατεβαινω τον καταλογο και να κομπιασει, δε με πειραζει αν και ασχημο για τετοιο κινητο. Απο την αλλη, προτιμω να συντηρω την μπαταρια του κανοντας μια πληρη φορτιστη το βραδυ παρα μικρες ενδιαμεσες (θα μπορουσα να το εχω και στην πριζα ολη μερα, μεγαλο λαθος ομως). Επισης επειδη εχω μιλησει με samsung service, με τεχνικο στην Πατρα συγκεκριμενα, μου εχει πει οτι ειδικα τα tab S ειχαν full ελατωματικες μπαταριες (που δεν ειναι αποσπωμενη) και οτι χαλανε ακομα και αν ειναι στο 100% και στην πριζα καθως δε σταματαει η φορτιση (κατι που θεωρω οτι δεν γινεται να ισχυει γιατι ολα σταματανε, ομως ο τεχνικος επεμενε να το βγαζεις γιατι ειδικα τα samsung λεει φουσκωνουν αν τα αφηνεις μονιμως στην πριζα στο 100%-τα βραδια- ) Απο εκει και περα το κινητο για την μπαταρια, την αναλυση και τις δυνατοτητες που εχει, κραταει καλα, εμενα τωρα μου βγαζει τη μερα (μου βγαζει 3-4 ωρες οθονη και 1-2 ωρες ομιλια αλλα υπαρχουν και μερες που δε θα βγαλει πανω απο 2 ωρες οθονη. Το καλοκαιρι πιστευω δε θα βγαζει ευκολα τη μερα με την ιδια χρηση. Απο εκει και περα η συσκευη τα σπαει και ειναι αριστη σε ολα. και καμερα ευκολη, στο αυτοματο παιρνεις αυτο που πρεπει και τελος. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Καλά και γω πάντα βράδυ το βάζω και φορτίζει μέχρι το πρωί που θα το βγάλω. Όλες τις συσκευές έτσι τις φορτιζα και δεν είχα θέμα. Άλλωστε 5 χρόνια δεν πρόκειται να το κρατήσω. Εδώ note 4 είχα και ήθελε αλλαγή μπαταρίας στο 7 μηνο. Το nexus 4 που είναι ακόμα στην οικογένεια 3 χρόνια τώρα δεν έχει πέσει καθόλου η απόδοση. Το ίδιο με iPhone 4 5 κλπ. Δες και macbook. Δεν συγκρίνονται οι μπαταρίες οι αποσπωμενες. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Καλά και γω πάντα βράδυ το βάζω και φορτίζει μέχρι το πρωί που θα το βγάλω. Όλες τις συσκευές έτσι τις φορτιζα και δεν είχα θέμα. Άλλωστε 5 χρόνια δεν πρόκειται να το κρατήσω. Εδώ note 4 είχα και ήθελε αλλαγή μπαταρίας στο 7 μηνο. Το nexus 4 που είναι ακόμα στην οικογένεια 3 χρόνια τώρα δεν έχει πέσει καθόλου η απόδοση. Το ίδιο με iPhone 4 5 κλπ. Δες και macbook. Δεν συγκρίνονται οι μπαταρίες οι αποσπωμενες. Εγω εχω κ750 που ακομα κραταει αριστα η μπαταρια του, το εχω για ξυπνητηρι, ανοιχτο με σιμ μεσα και βγαζει εβδομαδα. Απο εκει και περα δε θα πεθανουμε για τη μπαταρια, εννοειται οτι το βαζεις στον υπνο και τελος..Προσωπικα εχω εναν πολυ αργο φορτιστη οποτε κανει ενα 4ωρο να φορτισει απο το 5% και ετσι μενει κανα 2 ωρες μονο στο 100%, συν οτι πιστευω να αργησει πολυ να πεσει η αποδοση της..Αν και δε νομιζω ουτε εγω να το κρατησω πανω απο χρονο.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Καλησπέρα παιδιά.Έχω ένα θέμα μετά το τελευταίο update CSC G925FVFG3QOKN.Όταν κάνω μια κλήση και ο άλλος δεν μου απάντηση μόλις τερματίσω την κλήση μου βγάζει ένα μήνυμα ότι η υπηρεσία Call+ διακόπηκε.Απο ότι είδα είναι η εμπλουτισμένη κλήση.Δεν είναι ενοχλητικό αλλά άμα ξέρει κανείς πως φεύγει αυτό το μήνυμα ας μου απάντηση. Πας εφαρμογες και απενεργοποιης Call+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 ρε παιδια τα ελληνικα με eur παιρνουν ποτε update?2 συνεχομενα update νοεμβριου και δεκεμβριου που εχουν παρει ολα τα υπολοιπα,δεν τα εχει παρει.αν φλασαρω απο πανω μια επισημη γερμανικη θα χρειαστεί και hard reset για να δουλεψει? Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 ρε παιδια τα ελληνικα με eur παιρνουν ποτε update?2 συνεχομενα update νοεμβριου και δεκεμβριου που εχουν παρει ολα τα υπολοιπα,δεν τα εχει παρει.αν φλασαρω απο πανω μια επισημη γερμανικη θα χρειαστεί και hard reset για να δουλεψει? Μπορεις μεσω odin. Αλλα καλο ειναι να κανεις επαναφορα μετα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Εγω πάντως ενα τρίμηνο που εχω την συσκευή την εχω ακόμα με του Αυγούστου το update και καθομαι εκει εως βγει η 6 αποκλειστικά.:lol: Δεν ασχολούμαι με τις 2-3 ενδιάμεσες που εχουν βγει απο τότε. Οταν κατι δουλεύει αψογα,δεν το πειράζω και απο άποψη σταθερότητας και ομαλότητας ειναι άψογο με του Αυγούστου το update. Και απο την αλλη βαριέμαι να κάνω αναβάθμιση διοτι θα πρεπει και hard reset(μια φορα είχα κανει το λάθος να μην κάνω reset μετα απο αναβάθμιση και έκαναν την εμφάνιση τους διαφορα bugs απο το πουθενά,εκει που δεν είχα στην αρχή που πήρα την συσκευή διοτι μου είχε έρθει με Μαΐου-Ιουνίου έκδοση out of the box) να δέσει καλά και να περνάω ξανά μέσω PC 15gb δεδομένα στο κινητό. Να μου λείπει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Εγω πάντως ενα τρίμηνο που εχω την συσκευή την εχω ακόμα με του Αυγούστου το update και καθομαι εκει εως βγει η 6 αποκλειστικά.:lol: Δεν ασχολούμαι με τις 2-3 ενδιάμεσες που εχουν βγει απο τότε. Οταν κατι δουλεύει αψογα,δεν το πειράζω και απο άποψη σταθερότητας και ομαλότητας ειναι άψογο με του Αυγούστου το update. Και απο την αλλη βαριέμαι να κάνω αναβάθμιση διοτι θα πρεπει και hard reset(μια φορα είχα κανει το λάθος να μην κάνω reset μετα απο αναβάθμιση και έκαναν την εμφάνιση τους διαφορα bugs απο το πουθενά,εκει που δεν είχα στην αρχή που πήρα την συσκευή διοτι μου είχε έρθει με Μαΐου-Ιουνίου έκδοση out of the box) να δέσει καλά και να περνάω ξανά μέσω PC 15gb δεδομένα στο κινητό. Να μου λείπει. Του Αυγούστου την έχει φίλος και είναι και αυτός πολύ ευχαριστημένος . Εγώ ίσως έκανα βλακεια που την πέρασα την τελευταία Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Παιδιά δυστυχώς για να κάτσουν με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα οι αναβαθμίσεις πρέπει να γίνουν με κανονικό καθάρισμα του τηλεφώνου. Για κάποιον που έχει τα αρχεία του εκεί μέσα και καθόλου χρόνο είναι ένα θέμα. Για κάποιους που ο χρόνος καθώς και η διαδικασία είναι απλή τότε η αναβάθμιση 90%θα κάτσει σωστά, οπότε και τα αποτελέσματα της θα είναι τα σωστά. Τις γυναίκας μου που έγινε με τον πρώτο τρόπο στο ίδιο ακριβώς τηλ με το δικό μου που έγινε με το δεύτερο είχε θέματα. Και με λαγκ και σε μπαταρία σε σχέση με το δικό μου που η αναβάθμιση έγινε σωστά. Όπως και να έχει προτείνετε ένα καλό clear πριν και μετά την όποια αναβάθμιση. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Εννοείται ότι πάντα με καθαρή αναβάθμιση μιλάω. Ακόμα και στο iPhone που δεν το χει τόσο ανάγκη και εκεί καθαρή την έβαζα. Πρέπει να διορθώσει πολλά στην επόμενη έκδοση πάντως. Ναι μεν έφτιαξε πιο γρήγορο και πιο ελαφρύ touchwiz αλλά θέλει πολύ βελτίωση ακόμα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Παιδιά δυστυχώς για να κάτσουν με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα οι αναβαθμίσεις πρέπει να γίνουν με κανονικό καθάρισμα του τηλεφώνου. Για κάποιον που έχει τα αρχεία του εκεί μέσα και καθόλου χρόνο είναι ένα θέμα. Για κάποιους που ο χρόνος καθώς και η διαδικασία είναι απλή τότε η αναβάθμιση 90%θα κάτσει σωστά, οπότε και τα αποτελέσματα της θα είναι τα σωστά. Τις γυναίκας μου που έγινε με τον πρώτο τρόπο στο ίδιο ακριβώς τηλ με το δικό μου που έγινε με το δεύτερο είχε θέματα. Και με λαγκ και σε μπαταρία σε σχέση με το δικό μου που η αναβάθμιση έγινε σωστά. Όπως και να έχει προτείνετε ένα καλό clear πριν και μετά την όποια αναβάθμιση. ετσι ακριβως αλλα για μικρα updates και ειδικα για fixes σε θεματα ασφαλειας νομιζω οτι δεν αξιζει..εγω τουλαχιστον πρωτα κανω απο πανω την αναβαθμιση και ααααν εχει προβλημα κανω το ρεσετ. Γιατι να το κανω χωρις να δω οτι μου δημιουργει προβλημα το update? Ετσι και αλλιως δεν χανεις τιποτα περα απο 10 λεπτα που κανει να μπει απο πανω αρχικα, αλλα μπορει να κερδισεις ολη την αλλη βαβουρα. Κατα τα αλλα εδω φαινεται η αξια της SD, την εβγαζα και εστηνα μονο φωτο..Τωρα το να βγαλω εξω 30GB δεδομενα και να τα ξαναριξω δε με ευχαριστει.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantina73 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να το ξεκλειδωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Αν μας πεις πρώτα ποιό μοντέλο έχεις και τι ακριβώς εννοείς με το "να το ξεκλειδώσεις"... Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 παιδια,παταω *#34971539# και επιλογη ISP VER. CHECK δεν υπαρχει.μπορω με αλλον τροπο να δω τι καμερα εχω εχω την αναβαθμιση G925FXXU3QOKN region OMN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts