Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν δεν στρώσει βλέπω να κάνω αυτό ! Μπορείς να μου προτείνεις πια ρομ να κατεβάσω ,το firmware της συσκευής μου πως το κατεβάζω ? το θέμα είναι όμως για ποιον λόγο να μου πετάει συνέχεια αυτό ? σορύ αν γίνομαι κουράστηκος αλλά ήρθα από iOS Edited by bolek7
:thanks:

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλα βρε παιδιά αν ειναι σε καινούργια συσκευη out of the box μιας ημέρας να αρχίσουμε τα φλασαρισματα και τα hard reset ειναι κατάντια.

Η συσκευη έπρεπε να λειτουργεί άψογα και σε software και hardware απο το πρωτο λεπτό.

Εγω στη θεση σου αφου δοκίμασα hard reset και δεν έστρωσε θα το επέστρεφα πισω και αντικατάσταση συσκευης θα απαιτούσα να εξάλειψω και την παραμικρή πιθανότητα να μου έτυχε σκάρτη συσκευη η να μου βγάλει θεματα μελλοντικά.

Μια υποψία χωρις να εχω την συσκευη μήπως εχει σχεση με τα δακτυλικά αποτυπώματα κανα failure και σου βγάζει τέτοιο μήνυμα αν και έπρεπε με το hard reset να στρώσει.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μην βιάζεσαι να αλλαξεις FW. Πήγαινε πρώτα στην Έξυπνη Διαχείρηση/Ασφάλεια Συσκευής και κάνε μία σάρωση να δούμε τι θα σου πει...

Το θεμα ειναι οτι το πηρα μεταχειρισμενο μιας ημερας στο προηγουμενο κατοχο του δεν το εκανε αυτο . Το λεω γιατι ειναι φιλος μου

Το θεμα ειναι οτι το πηρα μεταχειρισμενο μιας ημερας στο προηγουμενο κατοχο του δεν το εκανε αυτο . Το λεω γιατι ειναι φιλος μου

Βγάλε και ξανάβαλε την sim μήπως απο εκει προκύπτει το θέμα που σου κανει.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Το έκανα μόλις σάρωση συσκευής και μου λέει ότι δεν βρέθηκε απειλή

Αν όμως κατεβάσω δυο τρία προγράμματα από το στορ θα μου το πετάξει πάλι το μυνημα

Μόλις κατέβασα το Tom Tom από google play

Edited by bolek7

Αν δεν στρώσει βλέπω να κάνω αυτό ! Μπορείς να μου προτείνεις πια ρομ να κατεβάσω ,το firmware της συσκευής μου πως το κατεβάζω ? το θέμα είναι όμως για ποιον λόγο να μου πετάει συνέχεια αυτό ? σορύ αν γίνομαι κουράστηκος αλλά ήρθα από iOS

Φίλε κάποια εφαρμογή σου το κάνει.

Πως γίνεται να το βρούμε ? έχω ξενερώσει απίστευτα

Η μόνη λύση που σκέφτομαι είναι να το κάνω μια επαναφορά και να το δουλέψω χωρίς εφαρμογές για καμία μέρα να φανεί

Υπαρχει παιδια καποιο προγραμμα να παιρνει backup την συσκευη? κατι αντιστοιχο με το lg backup που ειχε και αρχικη οθονη και τετοια?

Σκεφτομαι και γω να κανω επαναφορα για να δω μηπως και στρωσει πoυ δεν πιανω 4g.

Edited by cocous

Πως γίνεται να το βρούμε ? έχω ξενερώσει απίστευτα

Η μόνη λύση που σκέφτομαι είναι να το κάνω μια επαναφορά και να το δουλέψω χωρίς εφαρμογές για καμία μέρα να φανεί

Έχεις πολλές εφαρμογές; απεγκατεστησε τες και δες λογικά θα στρώσει,μετά τις βάζεις όχι όλες μαζί για να δεις πια δημιουργεί το πρόβλημα.

Θα συμφωνήσω στα προηγούμενα σχόλια του chameleon για μπαταρία και ραμ.

Η μπαταρία είναι επιπέδου s3 χωρίς καμία υπερβολή. Τέλος είναι σβελτο αλλά όσο πιο πολλές μέρες το αφήνεις ανοιχτό τόσο πιο πολύ μειώνεται η απόδοση του. Θέλει reboot. Sense δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνει. Multitasking ανύπαρκτο. Τέλος αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η εμμονή της Samsung με τη γρύλια του ακουστικού. Γιατί επιμένουν σ αυτό το ασημένιο τραγικό υλικό σαν fisher prize. Κάντο ένα μαύρο τουλάχιστον, βαράει πολύ άσχημα στο μάτι.

Ο μόνος λόγος που το κρατάω είναι πως και τα άλλα αδιάφορο με αφήνουν.

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Samsung Account και full backup...

Κανει τα παντα? Ακομα και home screen και ρυθμισεις εφαρμογων?

Εντωμεταξυ πηρα τρελλη ανακουφιση.

Μετα απο επαναφορα ειδα 4G οποτε ητανε software το θεμα.

Αλλα τον Παππα δεν τον γλιτωνω με τιποτα.

Θα παω για διαβασμα 100%

Χαχαχαχα.

Τώρα το είπες καλά, γιατί μας έδινες την εντύπωση ότι ήταν καινούριο, ότι το έβγαλες εσύ από το κουτί δηλαδή και απορούσα που σου έβγαζε κάτι τέτοιο. Είσαι πολύ σίγουρος ότι ήταν μιας ημέρας και ο φίλος σου δεν του είχε πειράξει κάτι? Το πρόβλημα που αναφέρεις προκύπτει συνήθως από ασύμβατο κέρνελ για την συγκεκριμένη ρομ.

Σε κάθε περίπτωση , λογικά με πέρασμα άλλης ρομ θα στρώσει, αλλά ρίξε και μια ματιά στην υπογραφή μου για να είσαι ενημερωμένος για το τι μπορεί να παίξει με το knox.

Edited by truckman

Τώρα το είπες καλά, γιατί μας έδινες την εντύπωση ότι ήταν καινούριο και απορούσα που σου έβγαζε κάτι τέτοιο. Είσαι σίγουρος ότι ήταν μια ημέρας και ο φίλος σου δεν του είχε πειράξει κάτι? Τα πρόβλημα που αναφέρεις προκύπτει συνήθως με ασύμβατο κέρνελ για την συγκεκριμένη ρομ.

Καλησπερα.Δεν κανεις και εγκατασταση κανα Samsung Info απο το play store για να δεις αμα εχει γραψει ο Knox;Για κανε μια εκκαθαριση cache στο μηνυμα ασφαλειας που σου βγαζει μηπως εχει φαει σκαλωμα.

Δεν έχει παίξει κάτι γιατί πολύ απλά το πήρε το είδε το δούλεψε για κάτι ώρες και το πούλησε σε έμενα. Τεσπα

Καλησπερα.Δεν κανεις και εγκατασταση κανα Samsung Info απο το play store για να δεις αμα εχει γραψει ο Knox;Για κανε μια εκκαθαριση cache στο μηνυμα ασφαλειας που σου βγαζει μηπως εχει φαει σκαλωμα.

[ATTACH]63225[/ATTACH]

Δεν έχει γίνει ρουτ. Πάντως σε ένα άλλο φόρουμ μου είπε ότι υπήρχε το φαινόμενο αυτό στην 5.0.2 και ότι στη 5.1 στρώνει και να δοκιμάσω να κατεβάσω από το στορ ένα package

Disable

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Ρε σεις δεν καταλαβαίνω.

Μετά από επαναφορά είχα 4g.

Μόλις ξεκίνησε να κάνει ενημερώσεις προγραμμάτων και μετά από reboot πάπαλα πάλι.

Μετά κάτι άλλο που θελω να πω σε σχέση με το πρόβλημα που είχα στην αρχή με το περίγραμμα της μπαταρίας που φαινόταν στο πρώτο edge, παρατήρησα τελικά ότι και αυτό δείχνει κάτι αλλά μπορείς να το δεις μόνο κόντρα στον ήλιο και να επιμένεις ώστε να καταφέρεις να το εντοπίσεις. Βασικά είναι αδιάφορο και μόνο εγώ το είδα που το ψυρισα αρκετά και κανένας άλλος δεν κατάφερε να το δει σε όσους τους είπα να κοιτάξουν.

Το αρχικό φαινόταν αρκετά και το έβλεπες εύκολα στον ήλιο.

Εντωμεταξυ μίλησα με έναν ξάδερφο μου και μου είπε ότι 3 φίλοι του που έχουνε το edge έχουνε το ίδιο θέμα και το αφήνουν διότι λένε ότι τα περισσότερα έχουν, το θέμα είναι πολύ η λίγο?

Βρε μπας και είναι έτσι? Διότι έκατσα και είδα πως λύνεται το κινητό και παρατήρησα ότι η μπαταρία ακουμπάει στην οθόνη και εκτός αυτού είναι και σαν σακούλα και όχι σκληρή. Οπότε μήπως παίζει συστολη διαστολή με αποτέλεσμα να γίνεται ελαφρώς ορατό εσωτερικά κάτω από το γυαλί του πάνελ?

Και ψιλό φοβάμαι μην κάποια στιγμή φανεί περισσότερο.

Εσείς τα έχετε προσέξει στον ήλιο με σβήστη οθόνη πλαγίως και επίμονα μήπως όντως υπάρχει? Γιατί μιλάω για 5 συσκευές και ακόμα μια στα public που είδα και ψιλό φαινόταν και ηταν σε εσωτερικό χώρο οπότε με φως ηλίου θα ήτανε πιο έντονο.

Edited by cocous

Όσον αφορά την μόνιμη ειδοποίηση ασφαλείας κλπ. υπάρχει και περίπτωση να είναι απλά θέμα λογισμικού το οποίο λένε διορθώνεται με την ερχόμενη αναβάθμιση σε 5.1.1. Θυμάμαι είχε και ένας άλλος χρήστης θέμα και με μια αναζήτηση βρήκα πάρα πολλές περιπτώσεις.

Αν θέλετε δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε και επιλογές όπως Ρυθμίσεις Google, Ασφάλεια, Επαλήθευση Εφαρμογών.

Υπαρχει παιδια καποιο προγραμμα να παιρνει backup την συσκευη? κατι αντιστοιχο με το lg backup που ειχε και αρχικη οθονη και τετοια?

Σκεφτομαι και γω να κανω επαναφορα για να δω μηπως και στρωσει πoυ δεν πιανω 4g.

Για backup smart switch....παιρνει back up ΟΛΟ το κινητο εκτος τα data απο τις εφαρμογες....

http://downloadcenter.samsung.com/content/SW/201506/20150630102549119/Smart_Switch_PC_4.0.15064_11.exe

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Για backup smart switch....παιρνει back up ΟΛΟ το κινητο εκτος τα data απο τις εφαρμογες....

http://downloadcenter.samsung.com/content/SW/201506/20150630102549119/Smart_Switch_PC_4.0.15064_11.exe

Οκ εντάξει.

Απλά θέλω κάτι σαν το LG backup γι αυτό ρώτησα.

Πάντως με βλέπω να βάζω μόνος μου 5.1.1 διότι όπως είπα μετά από ενημερώσεις εφαρμογών που έκανε δεν πιάνει 4g.

Ποια 5.1.1 πιστεύετε ότι είναι καλύτερη?

Απλά αναφέρανε τα παιδιά εδώ μέσα ότι η Ελληνική της cosmote πάει καλά αλλά πάλι θα έχει τα bootanimation και τα χαζα της εταιρίας 0οπως αυτή που έχω τώρα.

Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει και ενώ μετά από επαναφορά έχω 4g μόλις λίγο το σκαλισω το χάνει και δεν το ξαναβρισκει. Και είναι και branded cosmote με sim της cosmote.

Αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει.

Δοκίμασα και wipe cache μέσα από recovery αλλά τζίφος.

Edited by cocous

Μπορείς να μου πεις αδερφέ μου πως θα γίνει αυτό να απενεργοποίησω τις επιλογές αυτές ?

Το έγραψα παραπάνω αλλά μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά.

Πήγαινε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις Google, έπειτα επέλεξε Ασφάλεια, Επαλήθευση Εφαρμογών και δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τις 2 επιλογές που έχει εκεί.

Προς ενημέρωση : το πρόβλημα λύθηκε με εγκατάσταση της εφαρμογής (package disabler) και τικαρα την εφαρμογή secure loged κάπως έτσι λεγόταν ! Η εφαρμογή βρέθηκε σε από υπόγειο κατάστημα μιας και δεν κυκλοφορεί

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)