Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι φιλε μου απο τι ειδα μετραει μεσω του S health.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

To smart switch γιατι ομως δεν το δινει?

Και μια επιβεβαιωση. Φορτιση με fast charger συσκευασιας υπαρχει κινδυνος να παθει ζημια το chipaki περιστροφης?

Επισης οταν βαζουμε ασυρματο φορτιστη τον συνδεουμε με fast charger?

Δεν το ξερω φιλε μου γιατι δεν στο βγαζει ...αλλα δεν υπαρχει θεμα...αφου υπαρχει και ο σιγουρος τροπος μεσω odin....εγω προσωπικα συνδεω τον original με qi pad της nilkin και φορτιζει χωρις κανενα προβλημα ....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν το ξερω φιλε μου γιατι δεν στο βγαζει ...αλλα δεν υπαρχει θεμα...αφου υπαρχει και ο σιγουρος τροπος μεσω odin....εγω προσωπικα συνδεω τον original με qi pad της nilkin και φορτιζει χωρις κανενα προβλημα ....

Ευχαριστω. Απλα πηρα και ασυρματο διοτι με τρωει λιγο το θεμα με την αυτοματη περιστροφη που λεγανε οτι ο fast charger εκαιγε το chipaki. Βεβαια την πρωτη φορτιση την εκανα με τον fast charger.

Ευχαριστω. Απλα πηρα και ασυρματο διοτι με τρωει λιγο το θεμα με την αυτοματη περιστροφη που λεγανε οτι ο fast charger εκαιγε το chipaki. Βεβαια την πρωτη φορτιση την εκανα με τον fast charger.

Για πες την γνώμη σου σε σχέση με το g4;

Πάντως όσο πιο αργά φορτίζει τόσο καλύτερα πάει η μπαταρία του. Αυτό είναι πλέον τσεκαρισμενο και από εμένα. Όχι τρελά πράγματα αλλά το μισάωρο το κερδίζεις περίπου σε οθόνη.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Για πες την γνώμη σου σε σχέση με το g4;

Ακομα ειμαι λιγο στο ψαξιμο αλλα εννοια σου οταν το τακτοποιησω σιγουρα θα την πω.

OK με τις φορτισεις αλλα αυτο που ακουστηκε ισχυει η φορτιζουμε αφοβα και με fast charger?

Ρωταω και σας επρηξα διοτι οπως βλεπεται εχω και μια αλφα κατηγορια στην γκαντεμια.

αχ τι τραβηξα αλλα επιτελους δειχνει να στρωσανε τα πραγματα.

Edited by cocous

Παιδιά θέλω μια χάρη αν είναι εύκολο ! Επειδή εδώ βρει ένα σε χρυσό χρώματα να αγοράσω σφραγισμένο θέλω αν είναι δυνατόν κάποιος που το έχει σε χρυσό να μου στείλει κάποιες φωτό να το δω πως είναι γιατί στο Ίντερνετ όλες που κυκλοφορούν είναι φτιαγμένες δεν είναι φυσικές απλές
:thanks:

με *#1234# βλεπεται τι filmware φοραει η συσκευη σας και επειτα απο το sammobile το κοιταζεται αν εχει βγει updates για χωρας του κινητου σας!!!
I Want To Believe

Πως μπορω να βγαλω το fast charger?

Δεν βγαίνει σαν επιλογή. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το φορτισεις με αλλον φορτιστή.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Δεν βγαίνει σαν επιλογή. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το φορτισεις με αλλον φορτιστή.

Το θεμα ειναι αν γενικα αποφευγεται αυτο?

Εχει γινει δεύτερη φύση του ios το κρασάρισμα διαχρονικά οπως βλεπω πράγμα απαράδεκτο για την φύση του λειτουργικου.

.

Κρασαρισμα σε ενα αναπηρο λειτουργικο που κανει ολες κι ολες 2 δουλειες κι υποτιθεται οτι ειναι σταθερο και smooth. Η κατασταση ειναι για τα πανηγυρια, αλλα οι fans του ios δε μπορουν να το αντιληφθουν.

Στα της συσκευης, παιδια πραγματικα περα απο τη διαφορετικοτητα του edge και το πολυ ομορφο design, δε βλεπω το λογο να το προτιμησει καποιος εναντι του "απλου". Βεβαια, απο την αλλη, ακομα κι η υποθεση σχεδιασμος ειναι πολυ βασικο πραγμα σε κινητα τηλεφωνα, οποτε πιθανως αυτος ο λογος να ειναι αρκετος.

Παιδιά μια απορία.

4g δεν έως δει ακόμα ενώ με G4 πάντα 4g είχε σχεδόν. Πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι?

δες αν εχεις ενεργοποιημενη την ρυθμιση....[ATTACH]63195[/ATTACH]

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

δες αν εχεις ενεργοποιημενη την ρυθμιση....[ATTACH]63195[/ATTACH]

Τα έχω όλα κανονικά όπως και στο G4.

Απλά άλλαξα σε nano sim. Τι να θέλει

Μήπως παίζει κάποια επιλογή στο service menu.?

Edited by cocous

Μόλις σήμερα κάτοχος κ γω, αλλά θα το σπάσω παιδιά....μου πετάει πολλές φορές ειδοποίηση ότι κάποιο κακόβουλο λογισμικό πατάω και μου λέει βρέθηκε απειλή! Και μου ζητάει συνέχεια όταν το βριςκει Να κάνει επανεκκίνηση Τι μπορεί να είναι αυτό ? Edited by bolek7

Παιδιά έχω σάλτσες μιλάμε

Δεν έχω πουθενά 4g.

Τι μπορεί μα φταίει?

Φοβάμαι μην είναι hardware.

Δηλαδή αυτό που περνάω δεν υπάρχει.

Καλημέρα ναι έκανα πάντα όταν μου το βγάζει αυτό αλλά μετά πάλι το εμφανίζει συνήθως 1 στις 3 φορές που θα κατεβάζω κάτι από το Google play

Έχω κάνει και hard reset από τα νεύρα μου

Edited by bolek7

Καλημέρα ναι έκανα πάντα όταν μου το βγάζει αυτό αλλά μετά πάλι το εμφανίζει συνήθως 1 στις 3 φορές που θα κατεβάζω κάτι από το Google play

Έχω κάνει και hard reset από τα νεύρα μου

Πρέπει να έχει σχέση με την ρύθμιση για τις άγνωστες πηγές,από ότι έχω διαβάσει επιρεαζεται το privacy mode,έχεις κατεβάσει κάτι εκτός playstore.

Παιδιά έχω σάλτσες μιλάμε

Δεν έχω πουθενά 4g.

Τι μπορεί μα φταίει?

Φοβάμαι μην είναι hardware.

Δηλαδή αυτό που περνάω δεν υπάρχει.

Μου φαίνεται απίθανο να εχει θέμα η συσκευη σου,μάλλον θέμα παρόχου η κάρτας sim ειναι.

Βάλε αλλη κάρτα η και απο vodafone εξισου να δοκιμάσεις και αν και εκει τιποτα τότε μονο παίζει ελλατωματικη παρτιδα να σου εκατσε.

Κάνε και ενα herd reset πάντως προτού δοκιμάσεις τα παραπάνω.

Κάνε και κανα ταξιδάκι στο Βατικανο να σε ευλογήσει ο Παπας μπάς και γλυτώσεις την γκαντεμιά διοτι παρατράβηξε η ατυχία σου :p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Πρέπει να έχει σχέση με την ρύθμιση για τις άγνωστες πηγές,από ότι έχω διαβάσει επιρεαζεται το privacy mode,έχεις κατεβάσει κάτι εκτός playstore.

Όχι δεν έχω κατεβάσει και , βασικά δεν πρόλαβα να κατεβάσω μια μέρα το έχω.

Ερώτηση αν περάσω άλλη ρομ χάνω εγγύηση ? θα πέρνει αναβαθμίσει OTA?

Όχι δεν έχω κατεβάσει και , βασικά δεν πρόλαβα να κατεβάσω μια μέρα το έχω.

Ερώτηση αν περάσω άλλη ρομ χάνω εγγύηση ? θα πέρνει αναβαθμίσει OTA?

Δεν έχεις πρόβλημα με odin να φλασαρεις άλλη rom,απλώς πρέπει να έχεις κατεβάσει και το firmware τις συσκευής σου για να το ξαναφλασαρεις αν χτυπά ξύλο χρειαστεί να το στείλεις για service.

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)