anergos13 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Ναι φιλε μου απο τι ειδα μετραει μεσω του S health. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To smart switch γιατι ομως δεν το δινει? Και μια επιβεβαιωση. Φορτιση με fast charger συσκευασιας υπαρχει κινδυνος να παθει ζημια το chipaki περιστροφης? Επισης οταν βαζουμε ασυρματο φορτιστη τον συνδεουμε με fast charger? Δεν το ξερω φιλε μου γιατι δεν στο βγαζει ...αλλα δεν υπαρχει θεμα...αφου υπαρχει και ο σιγουρος τροπος μεσω odin....εγω προσωπικα συνδεω τον original με qi pad της nilkin και φορτιζει χωρις κανενα προβλημα .... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Δεν το ξερω φιλε μου γιατι δεν στο βγαζει ...αλλα δεν υπαρχει θεμα...αφου υπαρχει και ο σιγουρος τροπος μεσω odin....εγω προσωπικα συνδεω τον original με qi pad της nilkin και φορτιζει χωρις κανενα προβλημα .... Ευχαριστω. Απλα πηρα και ασυρματο διοτι με τρωει λιγο το θεμα με την αυτοματη περιστροφη που λεγανε οτι ο fast charger εκαιγε το chipaki. Βεβαια την πρωτη φορτιση την εκανα με τον fast charger. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Ευχαριστω. Απλα πηρα και ασυρματο διοτι με τρωει λιγο το θεμα με την αυτοματη περιστροφη που λεγανε οτι ο fast charger εκαιγε το chipaki. Βεβαια την πρωτη φορτιση την εκανα με τον fast charger. Για πες την γνώμη σου σε σχέση με το g4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Ευχαριστω. Απλα πηρα και ασυρματο διοτι με τρωει λιγο το θεμα με την αυτοματη περιστροφη που λεγανε οτι ο fast charger εκαιγε το chipaki. Βεβαια την πρωτη φορτιση την εκανα με τον fast charger. Πάντως όσο πιο αργά φορτίζει τόσο καλύτερα πάει η μπαταρία του. Αυτό είναι πλέον τσεκαρισμενο και από εμένα. Όχι τρελά πράγματα αλλά το μισάωρο το κερδίζεις περίπου σε οθόνη. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 (edited) Για πες την γνώμη σου σε σχέση με το g4; Ακομα ειμαι λιγο στο ψαξιμο αλλα εννοια σου οταν το τακτοποιησω σιγουρα θα την πω. OK με τις φορτισεις αλλα αυτο που ακουστηκε ισχυει η φορτιζουμε αφοβα και με fast charger? Ρωταω και σας επρηξα διοτι οπως βλεπεται εχω και μια αλφα κατηγορια στην γκαντεμια. αχ τι τραβηξα αλλα επιτελους δειχνει να στρωσανε τα πραγματα. Edited July 24, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Παιδιά θέλω μια χάρη αν είναι εύκολο ! Επειδή εδώ βρει ένα σε χρυσό χρώματα να αγοράσω σφραγισμένο θέλω αν είναι δυνατόν κάποιος που το έχει σε χρυσό να μου στείλει κάποιες φωτό να το δω πως είναι γιατί στο Ίντερνετ όλες που κυκλοφορούν είναι φτιαγμένες δεν είναι φυσικές απλές Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 με *#1234# βλεπεται τι filmware φοραει η συσκευη σας και επειτα απο το sammobile το κοιταζεται αν εχει βγει updates για χωρας του κινητου σας!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Πως μπορω να βγαλω το fast charger? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Πως μπορω να βγαλω το fast charger? Δεν βγαίνει σαν επιλογή. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το φορτισεις με αλλον φορτιστή. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Δεν βγαίνει σαν επιλογή. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το φορτισεις με αλλον φορτιστή. Το θεμα ειναι αν γενικα αποφευγεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Εχει γινει δεύτερη φύση του ios το κρασάρισμα διαχρονικά οπως βλεπω πράγμα απαράδεκτο για την φύση του λειτουργικου. . Κρασαρισμα σε ενα αναπηρο λειτουργικο που κανει ολες κι ολες 2 δουλειες κι υποτιθεται οτι ειναι σταθερο και smooth. Η κατασταση ειναι για τα πανηγυρια, αλλα οι fans του ios δε μπορουν να το αντιληφθουν. Στα της συσκευης, παιδια πραγματικα περα απο τη διαφορετικοτητα του edge και το πολυ ομορφο design, δε βλεπω το λογο να το προτιμησει καποιος εναντι του "απλου". Βεβαια, απο την αλλη, ακομα κι η υποθεση σχεδιασμος ειναι πολυ βασικο πραγμα σε κινητα τηλεφωνα, οποτε πιθανως αυτος ο λογος να ειναι αρκετος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Παιδιά μια απορία. 4g δεν έως δει ακόμα ενώ με G4 πάντα 4g είχε σχεδόν. Πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Παιδιά μια απορία. 4g δεν έως δει ακόμα ενώ με G4 πάντα 4g είχε σχεδόν. Πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι? δες αν εχεις ενεργοποιημενη την ρυθμιση....[ATTACH]63195[/ATTACH] Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Στο Αλεποχωρι εχει 4G+ :D Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Στο Αλεποχωρι εχει 4G+ :D Και λερο..με cosmote of course Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 (edited) δες αν εχεις ενεργοποιημενη την ρυθμιση....[ATTACH]63195[/ATTACH] Τα έχω όλα κανονικά όπως και στο G4. Απλά άλλαξα σε nano sim. Τι να θέλει Μήπως παίζει κάποια επιλογή στο service menu.? Edited July 25, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 (edited) Μόλις σήμερα κάτοχος κ γω, αλλά θα το σπάσω παιδιά....μου πετάει πολλές φορές ειδοποίηση ότι κάποιο κακόβουλο λογισμικό πατάω και μου λέει βρέθηκε απειλή! Και μου ζητάει συνέχεια όταν το βριςκει Να κάνει επανεκκίνηση Τι μπορεί να είναι αυτό ? Edited July 25, 2015 by bolek7 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Παιδιά έχω σάλτσες μιλάμε Δεν έχω πουθενά 4g. Τι μπορεί μα φταίει? Φοβάμαι μην είναι hardware. Δηλαδή αυτό που περνάω δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 [ATTACH]63209[/ATTACH] καλημέρα και πάλι παιδιά ,συνέχεια μου βγάζει αυτό χωρίς κάποιο λόγο Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Έκανες reboot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 (edited) Καλημέρα ναι έκανα πάντα όταν μου το βγάζει αυτό αλλά μετά πάλι το εμφανίζει συνήθως 1 στις 3 φορές που θα κατεβάζω κάτι από το Google play Έχω κάνει και hard reset από τα νεύρα μου Edited July 26, 2015 by bolek7 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Καλημέρα ναι έκανα πάντα όταν μου το βγάζει αυτό αλλά μετά πάλι το εμφανίζει συνήθως 1 στις 3 φορές που θα κατεβάζω κάτι από το Google play Έχω κάνει και hard reset από τα νεύρα μου Πρέπει να έχει σχέση με την ρύθμιση για τις άγνωστες πηγές,από ότι έχω διαβάσει επιρεαζεται το privacy mode,έχεις κατεβάσει κάτι εκτός playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Παιδιά έχω σάλτσες μιλάμε Δεν έχω πουθενά 4g. Τι μπορεί μα φταίει? Φοβάμαι μην είναι hardware. Δηλαδή αυτό που περνάω δεν υπάρχει. Μου φαίνεται απίθανο να εχει θέμα η συσκευη σου,μάλλον θέμα παρόχου η κάρτας sim ειναι. Βάλε αλλη κάρτα η και απο vodafone εξισου να δοκιμάσεις και αν και εκει τιποτα τότε μονο παίζει ελλατωματικη παρτιδα να σου εκατσε. Κάνε και ενα herd reset πάντως προτού δοκιμάσεις τα παραπάνω. Κάνε και κανα ταξιδάκι στο Βατικανο να σε ευλογήσει ο Παπας μπάς και γλυτώσεις την γκαντεμιά διοτι παρατράβηξε η ατυχία σου :p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Πρέπει να έχει σχέση με την ρύθμιση για τις άγνωστες πηγές,από ότι έχω διαβάσει επιρεαζεται το privacy mode,έχεις κατεβάσει κάτι εκτός playstore. Όχι δεν έχω κατεβάσει και , βασικά δεν πρόλαβα να κατεβάσω μια μέρα το έχω. Ερώτηση αν περάσω άλλη ρομ χάνω εγγύηση ? θα πέρνει αναβαθμίσει OTA? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Όχι δεν έχω κατεβάσει και , βασικά δεν πρόλαβα να κατεβάσω μια μέρα το έχω. Ερώτηση αν περάσω άλλη ρομ χάνω εγγύηση ? θα πέρνει αναβαθμίσει OTA? Δεν έχεις πρόβλημα με odin να φλασαρεις άλλη rom,απλώς πρέπει να έχεις κατεβάσει και το firmware τις συσκευής σου για να το ξαναφλασαρεις αν χτυπά ξύλο χρειαστεί να το στείλεις για service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts